2313
Bus Simulator 2008
-
#1869 nagyon jól teszed !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Pengn #1868 Az a gond hogy nekem el sem indul memóriahibára vonatkozva pedig az nem lehet hogy 10GB szabad hely nem elég neki.Azért jó lenne kipróbálni -
TottiZsolt #1867 Ejha, ez a harmadik útvonal már kezd húzos lenni.. Eleve az indulásnál már alig van idő odaérni a megállóba, nem is sikerül, így végig késések vannak... Ajaj.. Mondjuk jó lenne egy angol vagy magyar nyelv hozzá, hogy a többi funkció mit jelent a menüben... -
Neoncsoves #1866 Azon gondolkozok, hogy minnyá frapssal veszek fel videot majd azt elküldöm a Rossz PC Játékokra... :) -
#1865 bazz, nem tudok németül :( -
Pengn #1864 Igen,csak német -
#1863 még egy kérdés: csak német nyelvű a játék? -
Neoncsoves #1862 csak megjegyzem: MAX GRAFIKA (5-10fps)
Crysis: HIGH (kivéve árnyékolás/árnyékok medium) 20-30FPS :D:D::D:D vicces nem? :) CoD4 highon 50fps :D vicc az egész. Bár szerintem ez:
INTEL Core Quad Q6700, SLI 8800GTX OC 1Gb, 4Gb RAM... configgal is akadna egy PICIT :c -
Neoncsoves #1861 srácok ez a játék egy vicc D::D:D:D:D:D:D_AS:D_SAD:A_D:S_AD:_AS:D_ASD
Intel C2D E4500
ATi MSI RX800TD 256MB
2x1Gb Kingmax 800MHz
Ilyen configon MAXon szaggat... ja és nincs semmi különbség alap és max grafika között :D:D:D:D HDR meg ilyenek nélkül megy rendesen-.-
Mondjuk egy nyilat vagy valamit rakhattak volna mert igy csak találgatni tudok hogy merre. Ha rossz fele megyek egy láthatatlan fal MEGÁLLÍT! vicc baszki... Még a VBUS is jobb volt ennél :D Ott legalább a motor hangok, a skinek,modellek jók voltak... katasztrófa ez a game :D kanyarodás: Szögletes kanyar, 100% hogy eltrafálod a villanyoszlopot, ja meg megnyomod egy picit az irány gombot és 20fokokat fordul meg 30akat egyből :D:D:D még a BusDriver és VBUS is JOBB! Ennyit erről... Pedig nagyon vártam, hogy hú de jó lesz... hát nem tom -
Pengn #1860 Nincs, elvileg majd kiadnak egy patch-t ami javítja ezt a problémát -
#1859 kormánytámogatás van benne? -
#1858 -
olinolin #1857 Másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT?? -
olinolin #1856 A másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MÉRT?? -
olinolin #1855 A másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT?? -
#1854 erről nem is beszélve, hogy ilyen jellegű kérdéseket ott tessék feltenni. -
#1853 puszi a hasadra, következő oldal gomb ismerős? tessék nyomogatni -
TottiZsolt #1852 Egyébként a banner alatt, a TÁRS-OFF-WRZ-SPAM-TOPIKra kattintva, is meglehet találni, abban a fórumban is vannak linkek, ahonnan lelehet szedni -
#1851 Százszor??---én visszaolvastam az oldalon egy linket se láttam ahol oda lett volna biggyesztve hogy itt letöltheted a játékot! Erről enyit...puszi a hasadra! Szép Napot Mindenkinek! -
Pengn #1850 Azért nem mondtam mert én vissza szoktam olvasni és ez márt 100 szor le lett írva, de mind1 sorry -
#1849 Köszi! Isten vagy! Csáó -
Pengn #1848 Mennyi szabad hely kell neki? -
TottiZsolt #1847 Azért az érdekes, hogy Te nem segítesz annak aki kérdez, csak azt bököd oda, hogy "olvass vissza és megtudod"! De Te azért egyből elvárod, hogy segítsenek is Neked... -
#1846 nincs elég memóriád:) -
Pengn #1845 Olvass vissza és megtudod!
Más: Én leszedtem a játékot Rapidról és torrentről is kicsomagoltam az első csomagolt mappát amiben az ISO volt és feltettem a játékot de mintegyiknél ugyan az a baj.Elindítom a játékot és azt írja hogy 'Not enough memory(50 MB required)' rámegyek hogy ok tölt a negyedéig és azt írja hogy a City-Bus.exe hibát észlelt, ezért leáll.Aki tud segítsen pls, thx -
TottiZsolt #1844 Hirtelen ez ugrott be, ahonnan letudod szedni-> Bus Simulator -
#1843 Lenne egy egyszerü kérdésem! HOnnan tudnám letölteni ezt a szépséget? Előre is köszi -
bajusza #1842 amióta leszedtem, mindennap játszok vele. -
#1841 A Radi 9250 eleg keves lesz a game-hez, de probald meg feltenni a patch2-ot, az hoz nemi sebessegnovekedest az ATi kartyaknal. -
#1840 kérdésem lenne
ATI Radeon 9250 vidkarin elindult a játék de h tudnám azt megoldani h ne laggoljak annyira? -
#1839 Itt kb. olyan +5 vagy +6 fok van. En sajnos dolgozom ma is, jatszani elorelathatoan holnap estefele fogok tudni vele. -
TottiZsolt #1838 Remek idő van... -8 fok... Szerencse, hogy van ez a játék, és a fűtött szobában tudok vele játszani Játszik még vele valaki, vagy csak én? -
TottiZsolt #1837 Te!
Ha visszaolvastál volna tudnád, hogy van már második patch! Hivatalos oldalról letudod tölteni...
Te! -
#1836 pff -
#1835 te!
amúgy van valami új fejlemény? peccs? -
jefferson83 #1834 Nemtom, de én ezzel a játékkal egész jól elvagyok és nem azért, mert brutál a grafikája. Ennyiben védeném a kritikusokat és, hogy patchek nélkül tényleg játszhatatlan ez a Bus Sim. Nekem elment tőle a kedvem egy időre, azonban félretettem és majd 1-2 hónap múlva remélhetőleg egy rakat patchel meggyőzőbb lesz. -
TottiZsolt #1833 Nálam a beállításoknál, a csúszkán a GUT-nál áll a mutató, így megy normálisan. Amúgy ez az optimalizatlanság miatt szaggat szinte mindenkinél... Kicsit ellett rontva a játék motorja... -
#1832 Ja, akinek AMD (ATi) videokartyaja van, annak erosen ajanlott feltenni a 2., azaz ma kijott patch-et, ugyanis elvileg gyorsitani fog! -
#1831 Mindenkinel szaggat? En laptopon fogom nyomni, a Geforce 8600M GT-mtol mit varhatok? Milyen beallitasok mellett fog futni normalisan? -
#1830 megvan jeeeeeee :D szaggat mint álat vennem kell egy jobb vidikártyát :S