2313
Bus Simulator 2008
  • caseih9400
    nagyon jól teszed !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pengn
    Az a gond hogy nekem el sem indul memóriahibára vonatkozva pedig az nem lehet hogy 10GB szabad hely nem elég neki.Azért jó lenne kipróbálni
  • TottiZsolt
    Ejha, ez a harmadik útvonal már kezd húzos lenni.. Eleve az indulásnál már alig van idő odaérni a megállóba, nem is sikerül, így végig késések vannak... Ajaj.. Mondjuk jó lenne egy angol vagy magyar nyelv hozzá, hogy a többi funkció mit jelent a menüben...
  • Neoncsoves
    Azon gondolkozok, hogy minnyá frapssal veszek fel videot majd azt elküldöm a Rossz PC Játékokra... :)
  • w77d
    bazz, nem tudok németül :(
  • Pengn
    Igen,csak német
  • w77d
    még egy kérdés: csak német nyelvű a játék?
  • Neoncsoves
    csak megjegyzem: MAX GRAFIKA (5-10fps)
    Crysis: HIGH (kivéve árnyékolás/árnyékok medium) 20-30FPS :D:D::D:D vicces nem? :) CoD4 highon 50fps :D vicc az egész. Bár szerintem ez:
    INTEL Core Quad Q6700, SLI 8800GTX OC 1Gb, 4Gb RAM... configgal is akadna egy PICIT :c
  • Neoncsoves
    srácok ez a játék egy vicc D::D:D:D:D:D:D_AS:D_SAD:A_D:S_AD:_AS:D_ASD
    Intel C2D E4500
    ATi MSI RX800TD 256MB
    2x1Gb Kingmax 800MHz

Ilyen configon MAXon szaggat... ja és nincs semmi különbség alap és max grafika között :D:D:D:D HDR meg ilyenek nélkül megy rendesen-.-
    Mondjuk egy nyilat vagy valamit rakhattak volna mert igy csak találgatni tudok hogy merre. Ha rossz fele megyek egy láthatatlan fal MEGÁLLÍT! vicc baszki... Még a VBUS is jobb volt ennél :D Ott legalább a motor hangok, a skinek,modellek jók voltak... katasztrófa ez a game :D kanyarodás: Szögletes kanyar, 100% hogy eltrafálod a villanyoszlopot, ja meg megnyomod egy picit az irány gombot és 20fokokat fordul meg 30akat egyből :D:D:D még a BusDriver és VBUS is JOBB! Ennyit erről... Pedig nagyon vártam, hogy hú de jó lesz... hát nem tom
  • Pengn
    Nincs, elvileg majd kiadnak egy patch-t ami javítja ezt a problémát
  • w77d
    kormánytámogatás van benne?
  • leho94
  • olinolin
    Másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT??
  • olinolin
    A másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MÉRT??
  • olinolin
    A másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT??
  • Tomsteel
    erről nem is beszélve, hogy ilyen jellegű kérdéseket ott tessék feltenni.
  • Tomsteel
    puszi a hasadra, következő oldal gomb ismerős? tessék nyomogatni
  • TottiZsolt
    Egyébként a banner alatt, a TÁRS-OFF-WRZ-SPAM-TOPIKra kattintva, is meglehet találni, abban a fórumban is vannak linkek, ahonnan lelehet szedni
  • Vviikkttoorr
    Százszor??---én visszaolvastam az oldalon egy linket se láttam ahol oda lett volna biggyesztve hogy itt letöltheted a játékot! Erről enyit...puszi a hasadra! Szép Napot Mindenkinek!
  • Pengn
    Azért nem mondtam mert én vissza szoktam olvasni és ez márt 100 szor le lett írva, de mind1 sorry
  • Vviikkttoorr
    Köszi! Isten vagy! Csáó
  • Pengn
    Mennyi szabad hely kell neki?
  • TottiZsolt
    Azért az érdekes, hogy Te nem segítesz annak aki kérdez, csak azt bököd oda, hogy "olvass vissza és megtudod"! De Te azért egyből elvárod, hogy segítsenek is Neked...
  • passatgt
    nincs elég memóriád:)
  • Pengn
    Olvass vissza és megtudod!

Más: Én leszedtem a játékot Rapidról és torrentről is kicsomagoltam az első csomagolt mappát amiben az ISO volt és feltettem a játékot de mintegyiknél ugyan az a baj.Elindítom a játékot és azt írja hogy 'Not enough memory(50 MB required)' rámegyek hogy ok tölt a negyedéig és azt írja hogy a City-Bus.exe hibát észlelt, ezért leáll.Aki tud segítsen pls, thx
  • TottiZsolt
    Hirtelen ez ugrott be, ahonnan letudod szedni-> Bus Simulator
  • Vviikkttoorr
    Lenne egy egyszerü kérdésem! HOnnan tudnám letölteni ezt a szépséget? Előre is köszi
  • bajusza
    amióta leszedtem, mindennap játszok vele.
  • bepe79
    A Radi 9250 eleg keves lesz a game-hez, de probald meg feltenni a patch2-ot, az hoz nemi sebessegnovekedest az ATi kartyaknal.
  • Leo 1991
    kérdésem lenne
    ATI Radeon 9250 vidkarin elindult a játék de h tudnám azt megoldani h ne laggoljak annyira?
  • bepe79
    Itt kb. olyan +5 vagy +6 fok van. En sajnos dolgozom ma is, jatszani elorelathatoan holnap estefele fogok tudni vele.
  • TottiZsolt
    Remek idő van... -8 fok... Szerencse, hogy van ez a játék, és a fűtött szobában tudok vele játszani Játszik még vele valaki, vagy csak én?
  • TottiZsolt
    Te!

Ha visszaolvastál volna tudnád, hogy van már második patch! Hivatalos oldalról letudod tölteni...

Te!
  • akyyy
    pff
  • Pepsi Twist
    te!

amúgy van valami új fejlemény? peccs?
  • jefferson83
    Nemtom, de én ezzel a játékkal egész jól elvagyok és nem azért, mert brutál a grafikája. Ennyiben védeném a kritikusokat és, hogy patchek nélkül tényleg játszhatatlan ez a Bus Sim. Nekem elment tőle a kedvem egy időre, azonban félretettem és majd 1-2 hónap múlva remélhetőleg egy rakat patchel meggyőzőbb lesz.
  • TottiZsolt
    Nálam a beállításoknál, a csúszkán a GUT-nál áll a mutató, így megy normálisan. Amúgy ez az optimalizatlanság miatt szaggat szinte mindenkinél... Kicsit ellett rontva a játék motorja...
  • bepe79
    Ja, akinek AMD (ATi) videokartyaja van, annak erosen ajanlott feltenni a 2., azaz ma kijott patch-et, ugyanis elvileg gyorsitani fog!
  • bepe79
    Mindenkinel szaggat? En laptopon fogom nyomni, a Geforce 8600M GT-mtol mit varhatok? Milyen beallitasok mellett fog futni normalisan?
  • Max7
    megvan jeeeeeee :D szaggat mint álat vennem kell egy jobb vidikártyát :S