Bus Simulator 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vista alatt fehér textúrák vannak a fákon, és hibaüzenetes kilépés is van :(
Nemkicsit szaggat, kormányt nem lehet használni, pedig az irányításon nemkicsit javítana, reménykedem hogy lesz sok patch.
Ma már nem, de holnap írok email, hogy hogy lehetne mûködésre bírni a kormányom, és hogy milyen fálj kell ahhoz, hogy lefordíthassam a játékot(elméletben, mert gyakorlatban még sose csináltam ilyet).
Milyen grafikai beállításokat javasoltok ehhez a géphez?:
Athlon 64 3800+ , 1,25gb ram, 7600Gs.
http://flickr.com/photos/zolika90/
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Még jó, hogy van UNINSTALL a játékhoz mellékelve!
Ekkora ***rt nem láttam még, pedig egy pár ezer játékot már meglestem.
Ez viszi a prímet!
NE TELEPÍTSD fel! Semmit sem ér az egész!
Ráng a szám széle is tõle!
Suzuki Swift GL 1.3
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Tuesday, 18th December 2007
2nd patch getting closer!
In the download section you will find the latest (2nd) patch for Bus Simulator 2008 in a few hours. The exact list of what features have been optimized will be listed in the patch text.
A hint up front: with the release of a new patch, the new patch will always include all previous patches. Therefore it will only be necessary to download and install the latest patch from our website. All previous patches will be removed from our website, since they are then no longer needed.
We will start this procedure from Patch 2 on.
Azaz leforditva:
A 2. patch egyre kozelebb kerul!
A letoltesi szekcio alatt nemsokara megtalaljatok a masodik patch-et a Bus Simulator 2008-hoz. Az ujitasok es valtozasok listajat, es hogy mely feature-ok lettek optimalizalva, a mellekelt text file fogja tartalmazni.
Segitseg / otlet: uj patch megjelenesevel, az uj patch mindig tartalmazni fogja az eddig kijott patch-eket es az osszes eddigi frissitest. Tehat eleg a legutolso, legujabb patch-et feltelepiteni a jatekhoz. Az osszes ezelotti (regi) patch el lesz tavolitva a web-oldalunkrol, amikor mar nem lesz rajuk szukseg. Ezt mar a 2. patch-tol elkezdjuk / bevezetjuk.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
nem véletlenül nem dolgozták ki jobban a szerencsétlen buszokat, meg az egész játékot, mert tudták, hogy nincs olyan gép amin normálisan futna ezzel az undorítóan optimalizálatlan motorral.
szánalom a köbön. csatlakozom az elõttem szólókhoz, egy forintot se mér.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Suzuki Swift GL 1.3
Igen fura egy játék. Pl nálam igen furán fordul be a jármû.
volt olyan is hogy vissza fogot a levegö s már 100km/h fölöti sebeséget értem el:)
nem is beszélve ha feltolom a grafikát akad mint álat.:D de a crysis, meg a stranglehold, gears of war meg normálon és high felbontáson megy :DDDD
ez kész röhej. nekem nem tetszik a bus driver sokal jobb.
engem csak az zavar, hogy a hajószimulátorukat nagyon faxául meg tudták csinálni, a busz szimulátoruk meg pocsék, lehet, hogy õk a belvárosban hajóval közlekednek. ez a játék bekerült nálam a "no comment" kategóriába.
- Grafikailag gány, ennek ellenére akad a gépemen (amivel a COD 4 hasít)
- Lehetetlen az irányítása.
- A kamerakezelés pocsék.
Mindez 5 perc alatt. Tovább nem is mertem futtatni. Én ezért pénzt nem kérnék :)
A Bus Driverrel el tudtam lenni, pedig az tényleg egy "üres" játék volt.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
én kifejezetten azok képeire lettem volna kíváncsi akik már játszanak :P de mind1 akkor nem fontos...
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
túlmentem a megállón tolatni kellet, erre ott szenvedett:D
csuklós busz nagy királyság:D de a tolatás meg katasztrófa:DDD