2313
Bus Simulator 2008
  • bepe79
    Ez igaz, de ha az Astragonnak hihetunk, akkor egy patch belerakja majd a gamepad es a kormany+pedal tamogatast majd. Es akkor mar inkabb kozelebb lesz a szimulatorhoz, mert most meg eleg messze all tole.
  • sure
    Azért húzós szimulátornak nevezni valamit, amihez analóg irányítást nem lehet konfigurálni...
  • olinolin
    dennis88 nálam is ezt irja ki! [4Ghz, 768ram, 240Giga, 256Megás ATI vdkártya,AsRock P4145E stb...]
  • w77d
    egyetértek!
  • gumikacsa
    Hát kipróbáltam. Asszem, megúszok egy elég durva bann-t, ha nem írom le a véleményem. A lényeg, ennél rosszabb "játékot" nem lenne egyszerű találni. Nálam ez a játék leszerepelt, ebbe nem érdemes buszt pakolni.
  • akyyy
    milyen géped van?
  • dennis88
    hello
    nekem ezt írja ki mikor indítanám:
    can't open video device. Try-W3D command line option
    mit kell átállítanom, és hol?
    köszi
  • Gibor
  • TottiZsolt
  • leho94
    Akkora láma hogy nem találja hol van..
  • Gibor
    Belehet fejezni sztem... Tottizsolti... télleg hasztnálhatnád...
  • Pepsi Twist
  • TottiZsolt
    Dugd fel magadnak és használd a gombod te kóóóóla
  • akyyy
    :FDDDDDDDDDDDDD
  • Pepsi Twist
    MEGINT NEM HASZNÁLTAD A VÁLASZ ERRE GOMBOT!
  • Gibor
    Bakker kitettek magukért.... ahoz képest hogy optimalizáltak elvilegnálam ugyanugy fut és ati meg amd-m van... na mind1, de az irányítás legalább "jobb" lett..
  • Vviikkttoorr
    Az lesz! nevetséges ^^
  • Pengn
    Ezaz elindul a game.Hát kicsit furcsa de nemrossz,el leszek vele egy darabig:).Meg remélem sok kiegészítőt kiadnak hozzá.
  • Misi az ezredes
    pontosan!
  • TottiZsolt
    Akkor keresd meg az uninstallt, és bye!
  • Vviikkttoorr
    Hát nem tudom,nekem 1.úgy akad mint a bőn 2. irányítás ....kcisit kanyarodok és ránt egyet 3. 40 el megyek és oylan mintha 100 fölött lennék! Érdekes dolgok! Jól fel is csesztem magamm miatta! 2007-be iet! SZánalom
  • Neoncsoves
    igen, felraktam a 2. patchet... igy is szar volt, patch nélkül nem probáltam... ennyi.
  • TottiZsolt
    Ez a második busz elég gagyi, abból a szempontból, hogy csak két ajtós. Így a harmadik vonalon eleve késéssel indulva, be sem lehet hozni a lemaradást a busz miatt. Meg azért az útvonal sem egyszerű, amennyit ott kóvájogni kell, az nem semmi, igazi belvárosi járat. Ahogy néztem egy bizonyos vonalra csak egy fajta busszal lehet menni. Így viszont nem értem a többi minek van, mert összesen négy fajta buszt lehet kihasználni a pályák alatt. Vagy lehet én értelmezem rosszul, és más fajtával is lehet menni egy pályán... Eddig jó, a negatívumokkal együtt kezdem megszokni a játékot. A Patchekkel még jobb lesz majd...
  • bepe79
    Innen tudod a patch-et letolteni kozvetlenul: http://www.icebytes.de/uploads/media/BusPatch2_setup_01.exe
  • bepe79
    Senkinek se alljon feljebb pls, ne legyen flame ebben a topikban, ha egy mod van ra! (ez nem rad vonatkozik, illetve nem csak rad, csupan a te postodra sikerult valaszt nyomnom)
  • bepe79
    A 2. patch-et is feltetted?
  • Tomsteel
    ezt benézted rendesen
  • zolo
    Írd le milyen géped van, és akkor megmondjuk hogy miért nemmegy....
  • TottiZsolt
    Ha tudnánk a választ, már válaszoltunk volna. Ez fel sem merült benned, hogy nem azért nem válaszol senki, mert nem akar, hanem mert nem tudja a választ a kérdésedre?
  • olinolin
    ha válaszolna vki akkor nem irnám...
  • TottiZsolt
    Igen én is épp kérni akartam, hogy még írkáld, mert elsőre nem tudtuk elolvasni...
  • toysoldier
    írd még be lécci párszor hátha valaki még nem látta
  • olinolin
    Ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT?
  • olinolin
    Ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT??A másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT??A másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT??A másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT??A másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT??A másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT??A másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT??
  • Vviikkttoorr
    Inkább maradj csondbe ne oktatgass kifelé! Fogadjunk neked áll feljebb
  • zolo
    Ha esetleg valaki felfedezi, hogy holvannak a szövegfájlok, vagy képek amin a menüfeliratok vannak, akkor feltétlenül szóljon!(Én nem találtam meg :S )
  • w77d
    hmmm.. amikor indítani akarom a játékot, mindíg kilép
  • Pengn
    http://www.bussimulatorgame.de/
  • w77d
    hol található patch?
  • akyyy
    a patchot feltetted egyáltlaán? irányitáson soka tjavit