Windchaser, a fantasy megújítója

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tekken5
Miért kell mindent kritizálni? Sztem jó játék.

de szertema populaust tõk kis vicces volt a sámán hadakozni...

én mondotam vaze!!!

Dungeon siegenek látszik, játékmenetben/kinézetben stb.Egy igazi változatos Hack&Slash amibe beleunsz 1 óra után szvsz.Diablo 1 teljesen más kategória, abban ottvolt a "varázs" 😛
Tinman, ez itt az SG, megszokhattuk😞 moderálás zéró,ettõl HSZek nagy többsége is zéró...

A Diablo1 4 kép alapján hangulatosnak tûnt, kidolgozottnak? LOL

rosemberg
Gondolom te sokkal jobbat csináltál.
Láthatnánk képeket belõle? Vagy esetleg egy videót?<#gunyos1>

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

populous? ugye igy kell irni? populous 3, amiben a valahanyadik palyatol kezdve leghajorol osztottad az eszet 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Láttam már rosszabbat is "profi" játékfejlesztõtõl.
Garantáltan nem fogja foradalmasítani a játékipart, de egy diplomamunkának induló játékhoz képest nem rossz.

Egyébként nekem olyan RPG/RTS hibridnek tünik.
Léghajós Hack&Slash?

Így egyenlõre nekem is tetszik! Még az sem zavar, hogy németek! 😉
Frosty01
nekem hirtelen így bejön elsõre....

practitioner of the forbidden arts of death

Sir Quno Jedi
Én sajna a címet is elolvastam, vesztemre... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Semmi. Nem is kiemelt cikk.
Nem értem mi bajotok van állandóan...

Elolvastam, nem volt rossz, most már tudom, hogy mi a Windchaser lényege és, hogy diplomamunkának indult. Ennél több egyelõre nem is érdekel a játékról.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
DE ebben mi a világrehengehetõ újdonság?!??!?!?!? Úristen, zéró info a beteg cikk-címrõl(-ból, -ban, -ben osszátok be!) 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Atisz
Diplomamunka? Lol ez jó...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ScarY MAN
Úgy legyen 😊))

...

Így az elsõ képek alapján semmi hangulata nincs a játéknak, a karakterek is elég kidolgozatlannak tûnnek.

A történet is elég gagyi, látszik, hogy csupán egy diplomamunkáról volt szó.