18 év alati önvédelmi ezköz van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asztmásoknak egyébként ajánlott az úszás, fejleszti a léggumókat. és önvédelemnek se roszz: beugrassz egy folyóban, úgyse mennek utánad, te meg szépen kiúszol a túlparton.
egyébként az önvédelem éppen olyan mint a tripper elleni védekezés: jobb megelõzni a bajt. mert a trippert is ki lehet kúrálni csak addig mocskosul fáj, és az önvédelem arról szól, hogy kiosztok valakit. ott kapni is szoktak. ha csak "adás" van "kapás" nincs az nem verekedés. verés. azt meg - amennyiben te vagy a szenvedõ fél - jobb elkerülni.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Elolvastam pár hszt, nagyon tetszettek, véleményem, hogy döntsd el hogy akarsz e verést vagy nem. ha akarsz akkor nem kell semmi cucc.
ha nem akarsz, én leszarnám mi van nálam, fejbekúrnám laptoppal azán ugrálni pár sort rajta.
Nem gondolkodnék, ha csak nem lennékannyira beszarva h mozdulni se birjak.
De köccsön kenyér visszajár!
1 hét elteltzéel lehet hogy szürnyû kinhalállal végzed, vagy elégetnek, és a hamvaidat elszívják majd kis gandzsával keverve.
(Mint a füre tépni szabad-ban xD)
Szóval inkább ne menny utcára sztem
-KungFu tudásra
-kigyúrt testre
-boxerre
-acélbetétes bakancsra az erõteljesebb rúgásokhoz
-szúrásra/vágásra alkalmas eszközre
-viperára
-gázsprayre
-"mini riasztó"-ra
-jól idomított rotweillerre
-egy kis pénzre ha el akarod hívni kötekedõket kocsmába...
-...vagy jó színészi tehetségre, hogy eljátszd a saját rohamod
-további 2-3 ismerõsre akik az alábbi adottságokkal/felszereléssel rendelkeznek
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
persze vannak súlyosabb esetei is sajnos az asztmának
Hajrá Magyarország!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Vagy van még egy cucc, az a neve, hogy americínium, rohadtul sugárzó, de csak pár centin belül. 10cm-rõl már nem is érzi a mérõ, de ha odarakod elé, teljesen kiakad.
sztem a legjobb ha nem 1edül jársz ^^ v nincs idegesítõ fejed
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Te a pszihólógusnál...
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /