18 év alati önvédelmi ezköz van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tud mondani bõvebb információt a krav-maga-ról? láttam bemutatót és elég durva...
Rise Against
A térd az tényleg tud fájni, de mozgás közben, fõleg ha felmegy az adrenalin és ideges az ember, nehéz egy pontos rúgást bevinni pont a megfelelõ helyre... ehhez megint sok gyakorlás kell.
A könyök nagyon hasznos dolog, én azt mondom, hogy a legveszélyesebb emberi testrész. Ha valaki komolyan tud könyököst ütni, és istenesen halántékonver valakit... a jobbik eset az, hogy egyáltalán felébred a kórházban. A torkot nem szabad könyökkel megütni... áldozatból könnyen gyilkossá lehet válni :p aki sérített le ember egy egyszerû gyenge, visszafogott könyökössel, az tudja mirõl beszélek.
Torkonütni, az egyszerre hatásos és kíméletes. Ferdén felfelé nézõ tenyérrel, kifelé fordítani a csuklót, is a kisujj felõli kézéllel.

Rise Against
hát persze hogy arra jó, mint minden küzdõsport/harcmûvészet. Harcban olyan, hogy védekezés, nincs. A védekezés kb. annyi, hogy összegörnyedsz és a karjaiddal véded a fejed. Ha támadnak, támadni kell. Ha jól támadsz, sikeresen védekeztél :p

A könyök az jó dolog, kemény, és kevés ideg van benne, nem fáj.
Erre akkor jöttem rá, amikor telefonáltam, és a barátomnak leesett, hogy anyukám az, és elkezdett beleordítani olyanokat részeg hangon, hogy adjam már oda a pálinkát(persze semmiféle pálinka nem volt, az utcán sétáltunk), erre én a telefonálás miatt behajlított könyökömmel szépen belevágtam a bordáiba, õ meg majdnem összeesett 😄

Persze vissza nem támadt, csak röhögött, mert tudta, hogy jogos volt.
bármien eszközt lehet önvédelmi célra használni csak légy fantáziadúsabb. Vegyél magadnak egy stapálcát vagy mittomén.
Vasrudat, kábeldarabot nem vihetsz magaddal ilyenért megbüntet a rendõr kivéve ha ilyen kitûzõd van: gruczi jó földmunkásember
ha nincs nálad semmi akkor is az a legbiztosabb, ha úgy érzed ebbõl a helyzetbõl már nincs menekvés, te kezdeményezel és tökön vagy térden rúgod az akárkit, egy ilyen után nem nagyon járkálnak az emberek, pláne nem üldöznek
én mondjuk nem hagyom el a házat anélkül hogy ne lenne nálam valami, általában egy fûrészes pengéjû zsebkést hordok magamnál, nem túl nagy így nem köthetnek belém a rendõrök(nem azér fûrész hogy jól tudjak kolbászt vágni vele, csak rohatt kegyetlenül néz ki)

kardot csak hüvelyben és becsomagolva vihetsz ki utcára, ha kivonod már büntetnek is
íjat is csak tokban vihetsz ki, ha felaljzod már büntetnek...

engem még sosem ütöttek meg és félek is tõle hogy esetleg kifexem az elsõ ütéstõl ezért ha belémkötnek mindig próbálom otthagyni az illetõt/illetõket de ha már nem tudok segíteni a helyzeten akkor én támadok elõször és addig ütök vágok amig úgy nem látom hogy elment a kedve a dologtól. eddig bevált mert már belémkötöttek néhányszor de sosem ütöttek meg.

ja igen írtam egy olyat hogy viszek magammal kést.
sosem vettem még elõ senki ellen és nem is tanácsolom senkinek mert kurvanagy botrány lehet belõle, pláne ha megsebesítesz valakit. én is csak azért hordom magamnál mert félek a kóborkutyáktól😊 és bizony olyan környéken lakom ahol nem egy embert támadtak már meg kutyák

vagy vegyél airsoft pisztolyt és lõdd nyakon a támadód
Kmarha
ha meg nem sikerül akkor 3 egyszerü módszer is van. Egy isteneset a térdébe rúgni, tökön rúgni, vagy könyökkel torkon vágni. És már semmi eszköz nem is kell.

Ha meg fegyvere van, akkor sok esélyed úgy sincs, legyen bármi is a kezedben.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

nem kötekedésként, de a thai box az inkább támadásra jó... (2éve tolom)
kopa1
Népszerû témák
1. CRYSIS
2. 18 év alati önvédelmiezköz van?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

mert aztán neked qvára el kell futni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Rise Against
De elárulhatok egy féltve õrzött, nagy, nehezen felfogható távolkeleti titkot. Remélem nem lövöm le a poént.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kerüld el a balhét.

Nem kell hozzá sem fegyver, sem tudás, csak egy kis ész.

Rise Against
Egyébként harcmûvészet, vagy küzdõsport. Hogy melyik, azt embere választja.
Mivel a célod eléggé egyoldalú, "önvédelem", így thai boxot, muay thai-t ajánlok.
De az öklöd mindig kéznél van. Néhány év múlva többre mész vele, mint egy lánccal, gázspray-vel, vagy akármivel... könnyen ellened fordítják a saját fegyvered, ha többen vannak.

Rise Against
kivéve, ha elõrántják a sajátjukat. :p

kettéfûrészelt dákó alias "köcsögverõ"
Kmarha
Mi lefürészelt széklábat, valamint bárhol beszerezhetõ láncot használtunk.. a lánc még csak nem illegális 😊 A székláb (vascsõ) helyet meg max ott az acélbetkó

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ColdFire
van akik sokkal nagyobb utat tesznek meg hogy hazaérjenek, velem már fordult elõ incidens, megusztam, most örülök hogy van motor

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Adam II
Hát nem tudom én nem látok az iskolák elõtt verõlegényeket akik csakis arra várnak ,hogy a gyerekeket agyonüssék amint kicsengetnek.

Gabesz amd64
LOL

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
fejed?!
le tudod bólintani az embereket

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ezert nem viszek konyveket suliba xd
ColdFire
mostanság 18 alatt sulibol hazajövet jöhetnek a támadások, amik elõl 80kilós táskákkal nem lehet elfutni...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Adam II
Jah ,hogy aztán azok verjék meg.

Adam II
Jó és ez a szipus incidens az elmúlt 1 év során hányszor fordult elõ?

uv
ée egyébként is: autóval a járdán biztonságos közlekedni, mert amerikai tudósok bebizonyították, hogy a legtöbb baleset az utakon történik

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

a silkroadot uis utálom már egy ideje...:@<#boxer><#mf1>kaják be😛XD
Amúgy van egy legális hatásos passzív önvédelmi eszköz, ami 17+ -os, de elég drága: autó.

Az út nagy részén biztonságban vagy, megálláskor meg 2 irányba lehetséges olyan átlagosan 50-150 lóerõ teljesítményû lökést leadni a lökhárító kismértékû károsodásával 😄

Opcionálisan még golyóálló üveg is rendelkezésre áll, ami + védelmet ad.
uv
azért tényleg gáz lenne ha akkor esne rá amikor ébren van

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

1. CRYSIS
2. SilkRoad Online
3. 18 év alati önvédelmiezköz van?

Ezek csítelnek már rég nekünk kéne az elsõknek lennünk! 😞

öcsém honnan jön belõled ennyi hülyeség?XD
na mind1 holnap akár folytathatjuk de most elmentem bb
egyébként túlparázod az egészet, pont olyan mint az a zizis amerikai amelyik atombunkert épített a háza alá mert az volt a fiy mániája hogy egy visszatérõ mûhold fog rázuhanni miközben alszik...

egyszerû haverkodj gengszterféle srácokkal és védesd be magad