18 év alati önvédelmi ezköz van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xreactor
vedõ elõ és hugyozd le, legjobb fegyver csak sokan nem merik használni :-D

o_O -,-\'

hasznalhato kuzdosportok 😄 en csak ezekre jarnek nem tom pontosan meiket hogy kell irni : Shotokan karate , Hapkido!!!!,Thai-box,Taekwondo,Ninjitsu,ninpo ennyih meg boxolas is joh csak hianyzik belole a ruggas :S
XD csak elsõk lennénk mi nekünk a silkroad,crxsis meg ilynek?XD
igen, ien szöges jégmászó bakanccsal
azzal tök mindegy mit csinálsz, odadobod neki hogy nesze kapd el, attól is megsérül
erõs vádli mire jó verekedésben?
megmutatod az ellenfélnek az meg elfut vagy mi?
mai geri befigyel fekszik. ennyi kb.

aikido FTW!!!

Ahhoz nem kell sok erõ, fiatalon is mûködik és 70 évesen is! <#eljen>

(Steven Seagal)

armageddon666
Én karatéztam még mikor pici voltam (igen, ennél is kisebb) de aztán nemistommiért de abbahagytam... valahogy nem láttam hasznát, mert nagoyn az erõre épített amibõl nem jutott nekem sok :S (családi vonás a fiatalkori vékonyság :c)

@

tigerbácsi
én a viperát ajánlom! az úgyis 18 fölött is illegális! akkor már nemmind1!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

erõs vádli, magabiztosság, sport...

én spec karatézom

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mondtam én, hogy megelõzzük a Crysist 😄DDD
volt osztálytársam kis ujjával bökdöste a másik hátát és -reccs- eltört az ujja.

Régen mikor általános 7. osztályos voltam egyik oszttársam belém rúgott. Én vissza rúgtam a bakncsommal, és a kezét találtam el. 3hónapig volt kórházban mer szilánkosra tört a kézfejénél lévõ összes csont, pedik épp csak meglendítettem a lábam. (Bár erre a tettemre nem vagyok büszke)
Szóval nem feltételnül kell ide mindenféle csokdaeszköt. Egy sima mezei rúgás is megteszi, ha jó helyre megy.

Ati

Rockynhooo
juppijááááyoooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

1. 18 év alati önvédelmi ezköz van?
2. CRYSIS
3. SilkRoad Online

hoppá

yesss
egyetértek de én hozzátenném a a Véderõ Lándzsát is😄

Rockynhooo
atombombát ajánlom, vagy hidrogén bomba

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Bakutyin
Amúgy ez érdekes, hogy valaki felvállalja az életkorát, kérdez, erre kétszázanan röhögik ki tíz perc leforgása alatt, meg adnak neki hülyébbnél hülyébb tanácsokat. Eközben nem tartom valószínünek hogy 1-2 évnél idõsebbek lennének a fórumnyitónál.

armageddon666
Robotvezérlésû helikopter Gattling cannon-nal ^^
-----
komolyabbra fordítva nem kell fosni... vagy ha fosol (én is :cc) akkor meg kerüld el az olyan helyeket meg az olyannak tûnõ csoportokat/egyéneket az utcán ^^ a tömeg nem feltétlen véd meg de azér az is nyújt némi védelmet ^^ aztán ne nagyon hordj magadnál értelmes cuccot mert ha már megvernek legalább anyagi kár ne legyen <#idiota> ezekkel az önvédelmi fegyverekkel az a gond hogyha nem tudod használni õket semmit nem érnek... jah de, kicsavarva a kezedbõl már igen sokat érnek...velük...ellened <#idiota> szal tanujjá meg verekedni meg izmosodj (nekem is ilyesmiket mondogattak ^^ az már más hogy nem fogadtam meg :c marad a para... de mondom hogy ellehet kerülni az ilyen szitukat.... szal azé mégsincs paranoiám 😄)
------
Durrongtass lángszórós motorral (tom hogy vótmáá)

@

jofer
Srácok! Köszönöm szépen! Minden hozzászólást elolvastam, feküdtem a röhögéstõl!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Bakutyin
1,Ne kockákat kérdezz meg😊
2,Amúgy elég nehéz eset, és valljuk be jogos is szerintem.
Az a baj hogy akármit veszel azzal nem leszel ki a szarból...elõször is pszihésen kell ottlenned.
Engem pont 15 évesen vertek meg egyszer még anno..XD és az egyik zsebemben kés volt a másikban meg könnygáz... akkor nem használt mert leblokkoltam, most meg már nem érzem szükségét, nem is hordom.XD
Ha mégis úgy döntesz h veszel valamit akkor ajánlom az OCsprét. Amit nem ajánlok az a CS gáz (gyenge)...
De a legjobb szerintem az lenne ha beiratkoznál, valami önvédelmi tanfolyamra...önbizalmat ad, tartást, és már nem érzed magad olyan esetlennek, tudod mi vár rád. Nem feltétlen valami kemény, erõnlétre alapozó stílusra gondolok. Asztmával is lehet önvédelmet tanulni...megdumálod a mesterrel hogy ilyen kardio gyakorlatokat nem akarsz csinálni mert asztmád van. késsz. Sok ilyen van amúgy, én a Wing Tzunt ajánlom, de jókat hallani a Jakab Kung-furól, meg a Krav-magáról is.

a nyelvtant má énis ajánlottam neki, ottvan rögtön a második hsz-ban, de te látom lefordítottad az õ nyelvére, így hátha meg is érti...<#idiota><#idiota><#idiota>
Srácok, komolyan.

Ha egy kis szerencsétlen 15 éves taknyos, aki paranoiás és asztmás elõkapna az utcán egy kést vagy egy viperát (esetleg gázsprayt), szerintem agyonverik (neki meg az a parája, hogy véletlen megölné a támadót, ne röhögtess már, e miatt meg sem merne ütni). Ha gázpisztolyt vesz elõ, talán le is lövik.

De ha nem hallgat a jó szóra, vegyen magának egy viperát vagy sprét és higgye azt, hogy biztonságban van, magánügy.

jofer
ha jönn feléd a szipuss, ézs ládod nekivan viperálya, te meg vett elõ ja félszemû kopráddat, aszt engeggyétek össze a két álatot. De, havannálad papriga meg bors, akkor egy jó lecssot is lehet fõzni belõle, de a legjob védgezési mod, hogy ne fürgyé le, aszt a szipuss elkerül meszire... naygonn occso és nem is rázmegaz áram mint a sokolóval. ha van bitbulod, ako' a lecsobol adhatsz neki is majd, ha fözöl a paprigábol. ha a mateg nem fexik neked, esetleg a magyarr hejesirási szotáral is lehet bróbálgozni, van belölle akadémijaji kijadás is. az is olan jo. nincsen töb ödletem, inkább nem tudom mit csináj

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

LOOOOOOOOL xDDDDDD weeheh

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Roger6
Akkor köhögje le ôket!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

korábban írták, hogy asztmás a kölök.

Vagy csak a láb. Fuss 😊

ha utcán mész akkor mindig a forgalmas helyeken menjél. akkor elkerülheted.

egyre népszerûbb a téma, még a végén beelõzzük a Crysist...<#wow2><#idiota>
Super Saiyan
az + öngyújtó és kész is lángszóró mi? <#idiota>

>:C

Vipera ???????

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

caseih9400
hát persze hogy van...kéz+láb XD

khm...khm...

Dark Angel 666

Dark Angel 666
Gondolom már tudod hogy védd meg magad ha eljön a szükség <#idiota>

hát nemkicsit... dehát most mit csináljon szegény gyerek, ha fél mindentõl?<#idiota>
Ars3nal
üldözési mánia topic...

tobias88
pit bul terierier<#vigyor>
Sir Quno Jedi
Megugye +6 szintûeket is lever akár csapatostúl is, ha jók az AoE-i és sok phys att köveket tett a unique fegyóba, meg upgrade-elt a blacksmith-nél keményen, még ha drága is a ref poti.

lvl 34 al party!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Inkább az ARM YORSELF és a WANT REVENGE THEN TAKE REVENGE! és a PREPARE YORSELF és aaa COURAGE IS EVERYTHING... SZerintem! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

shaba23
ebbõl az a tanulség, hogy kezdje ütni a vele azonos szintûeket, amíg nem lép vagy 2 szintet? és közben hátha lootol vmi jó kis vepönt 😄
Sir Quno Jedi
Tõle tanulhattok, ha már ez foglalkoztat BenX! 😄DD

NeoMaN
a helyesírás sem
😊))))))))

shaba23
a lényeg, hogy keményen üss😊
Shiwo
én is a harcmûvészeteket tudom ajánlani...nem azért, mert hûdelerugsz10embert, hanem 1) jobb kondid lesz 2) ismerni fogsz olyan technikákat, amivel tényleg megtudod védeni magad (akár fegyverest is, és akkor nem csak hadonászni tudsz az elõrántott önvédelmi fegyvereddel...) 3) tán egy kis magabiztosságot is szerzel (néha az is elég 1-2 ellenfél ellen, ha nem riadsz meg tõlük, és akkor visszakoznak)

nem tudom mennyire dúrva az asztmád, de havernak is volt..elkezdett sportolni, szép lassan fejlõdött az állóképessége, és mostmár elég jól bírja a futást is, nem hal le 10 méteren..

harcmûvészetbõl meg tényleg ajánlott lehet neked a Wing Tsun.. eleve önvédelemre találták ki, ponthogy olyanoknak, akiknek nem nagy a fizikai ereje...s nem is kell olyan sokat ugrálni benne, szal az asztmád nem lenne kizáró tényezõ

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Roger6
Szeretnék kezet fogni a topic nyitójával, és üzenném neki, hogy inkább a helyesírást gyakorolja, ne az önvédelmet! <#mf2> <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hedgehunter
Ha van apad szolj neki az legalis.....<#zavart1> Ha nincs szerezz egyet illegalisan....
Kojiro
Ha látod, hogy valaki jön feléd, vagy olyan helyen kell áthaladj, ahol az illetõ áll és látod hogy kötekedni akar, állj elé határozottam mutass rá és mondd azt Dörner Györgyös hangon, hogy: Na ide a tárcát öreg!

<#ticking>

Kojiro ergo sum.

FOXX supreme
Egy desert eagle , esetleg egy Beretta....nem kell mutogatni kész. de onnatól kezdve nyugodt és higgadt ember legyél😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Hát én Csepelre járok suliba ugyan anyi vok mint te ha látod h valaki kötekedni probál vagy kinéz magának ne vegyél rola tudomást vagy vágjál olyan fejet mintha minden idegesitene vagy esetleg még az is elfogadható h csak mész nem nézzel se merre mintha meghalt volna valakid. Igy meglehet elözni a bajt vagy amikor mész ki sulibol meny az osztálytársaidal. Ha látja az ember h nem akkarod h beléd kösön beléd fog ha nem ilyedsz meg töle akkor nem fog veled foglalkozni

PS3 ID: kolb@szman