18 év alati önvédelmi ezköz van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azzal tök mindegy mit csinálsz, odadobod neki hogy nesze kapd el, attól is megsérül
megmutatod az ellenfélnek az meg elfut vagy mi?
Ahhoz nem kell sok erõ, fiatalon is mûködik és 70 évesen is! <#eljen>#eljen>
(Steven Seagal)
@
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
én spec karatézom
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szóval nem feltételnül kell ide mindenféle csokdaeszköt. Egy sima mezei rúgás is megteszi, ha jó helyre megy.
Ati
2. CRYSIS
3. SilkRoad Online
hoppá
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
-----
komolyabbra fordítva nem kell fosni... vagy ha fosol (én is :cc) akkor meg kerüld el az olyan helyeket meg az olyannak tûnõ csoportokat/egyéneket az utcán ^^ a tömeg nem feltétlen véd meg de azér az is nyújt némi védelmet ^^ aztán ne nagyon hordj magadnál értelmes cuccot mert ha már megvernek legalább anyagi kár ne legyen <#idiota>#idiota> ezekkel az önvédelmi fegyverekkel az a gond hogyha nem tudod használni õket semmit nem érnek... jah de, kicsavarva a kezedbõl már igen sokat érnek...velük...ellened <#idiota>#idiota> szal tanujjá meg verekedni meg izmosodj (nekem is ilyesmiket mondogattak ^^ az már más hogy nem fogadtam meg :c marad a para... de mondom hogy ellehet kerülni az ilyen szitukat.... szal azé mégsincs paranoiám 😄)
------
Durrongtass lángszórós motorral (tom hogy vótmáá)
@
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
2,Amúgy elég nehéz eset, és valljuk be jogos is szerintem.
Az a baj hogy akármit veszel azzal nem leszel ki a szarból...elõször is pszihésen kell ottlenned.
Engem pont 15 évesen vertek meg egyszer még anno..XD és az egyik zsebemben kés volt a másikban meg könnygáz... akkor nem használt mert leblokkoltam, most meg már nem érzem szükségét, nem is hordom.XD
Ha mégis úgy döntesz h veszel valamit akkor ajánlom az OCsprét. Amit nem ajánlok az a CS gáz (gyenge)...
De a legjobb szerintem az lenne ha beiratkoznál, valami önvédelmi tanfolyamra...önbizalmat ad, tartást, és már nem érzed magad olyan esetlennek, tudod mi vár rád. Nem feltétlen valami kemény, erõnlétre alapozó stílusra gondolok. Asztmával is lehet önvédelmet tanulni...megdumálod a mesterrel hogy ilyen kardio gyakorlatokat nem akarsz csinálni mert asztmád van. késsz. Sok ilyen van amúgy, én a Wing Tzunt ajánlom, de jókat hallani a Jakab Kung-furól, meg a Krav-magáról is.
Ha egy kis szerencsétlen 15 éves taknyos, aki paranoiás és asztmás elõkapna az utcán egy kést vagy egy viperát (esetleg gázsprayt), szerintem agyonverik (neki meg az a parája, hogy véletlen megölné a támadót, ne röhögtess már, e miatt meg sem merne ütni). Ha gázpisztolyt vesz elõ, talán le is lövik.
De ha nem hallgat a jó szóra, vegyen magának egy viperát vagy sprét és higgye azt, hogy biztonságban van, magánügy.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
lvl 34 al party!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem tudom mennyire dúrva az asztmád, de havernak is volt..elkezdett sportolni, szép lassan fejlõdött az állóképessége, és mostmár elég jól bírja a futást is, nem hal le 10 méteren..
harcmûvészetbõl meg tényleg ajánlott lehet neked a Wing Tsun.. eleve önvédelemre találták ki, ponthogy olyanoknak, akiknek nem nagy a fizikai ereje...s nem is kell olyan sokat ugrálni benne, szal az asztmád nem lenne kizáró tényezõ
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
<#ticking>#ticking>
Kojiro ergo sum.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
PS3 ID: kolb@szman