3
  • balee66
    Éppen ez az, bár szerintem az nem jelent semmit, hogy megkapta a jogsit. Attól még lehet épp olyan gyerekes és felelőtlen, mint azelőtt.

Ez nekem úgy tűnik, mintha a szülők a felelősséget akarnák elhárítani maguktól, pedig főleg az ő dolguk felelősségteljes egyént nevelni a gyerekből. Bár könnyen beszélek, nem vagyok szülő... :D

(Haj de szeretek én offolni, hajde :D)
  • AranyKéz
    A taxiba szerelt kamerákkal egyetértek, a gyerkőc kocsijába szerelt kamerával nem. Ha már megkapta a jogsit, elég felnőtt ahhoz hogy felelősségteljesen vezessen.

A beléptetőrendszer meg röhejes, amelyik gyerek nem fogja fel hogy az az ő érdeke hogy bejárjon a suliba, akkor azt se fogja fel hogy az is érdeke hogy otthon tanuljon, és azt úgyis baszhatja a szülő, mert az istennek se fog tanulni.
  • balee66
    Most erre mit mondjak?

A múltkor láttam egy műsort, amelyben arról volt szó hogy a szülők kamerát szerelnek tinédzser gyermekük kocsijába, hogy figyeljék a vezetési szokásaikat.

Utána meg az volt, hogy bizonyos államban iskolabuszokra ujjlenyomat-ellenörző beléptető rendszert szereltek...
    Le-és felszálláskor minden gyerek ujjlenyomata rögzítésre kerül, aki nincs ott, annak értesítik a szüleit...

(bocs ha nem kapcsolódik a hírhez, de eszembe jutott...)