Kamerákat szerelnek a bécsi taxikba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Éppen ez az, bár szerintem az nem jelent semmit, hogy megkapta a jogsit. Attól még lehet épp olyan gyerekes és felelõtlen, mint azelõtt.

Ez nekem úgy tûnik, mintha a szülõk a felelõsséget akarnák elhárítani maguktól, pedig fõleg az õ dolguk felelõsségteljes egyént nevelni a gyerekbõl. Bár könnyen beszélek, nem vagyok szülõ... 😄

(Haj de szeretek én offolni, hajde 😄)

A taxiba szerelt kamerákkal egyetértek, a gyerkõc kocsijába szerelt kamerával nem. Ha már megkapta a jogsit, elég felnõtt ahhoz hogy felelõsségteljesen vezessen.

A beléptetõrendszer meg röhejes, amelyik gyerek nem fogja fel hogy az az õ érdeke hogy bejárjon a suliba, akkor azt se fogja fel hogy az is érdeke hogy otthon tanuljon, és azt úgyis baszhatja a szülõ, mert az istennek se fog tanulni.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Most erre mit mondjak?

A múltkor láttam egy mûsort, amelyben arról volt szó hogy a szülõk kamerát szerelnek tinédzser gyermekük kocsijába, hogy figyeljék a vezetési szokásaikat.

Utána meg az volt, hogy bizonyos államban iskolabuszokra ujjlenyomat-ellenörzõ beléptetõ rendszert szereltek...
Le-és felszálláskor minden gyerek ujjlenyomata rögzítésre kerül, aki nincs ott, annak értesítik a szüleit...

(bocs ha nem kapcsolódik a hírhez, de eszembe jutott...)