Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivitzp
nem kell ajtót kilõni

Hellosztok! Mi annak a honlapnak a címe ahol meglehet nézni,hogy elindul-e a gépemen a gamma? (lásd pl.:#2492-es hozzászólás).Választ elõre is köszi.

hali, na semmi megoldás a multira vagy a co-op ra?
Sziasztok van az elején egy olyan rész hogy valami rakétával kell kilõni két tartályt vagy valami ijesmit mond egy lövészmagaslaton vagyok egy vasajtó elött és nemtudom hogy mivel kell az ajtot kilöni segitsetek légyszi
bétába is urjalehetet tölteni

ivitzp
ennyi és vége is a mapnak😊

Prince23
Mivel harctéren azzal babrálni idõigényes 😊

Sztem multiban megfog maradni h kilövik a tárat mint h újratöltsenek, CoD2-s megszokás =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Prince23
Általánosságban biztos h nem használták 😄

Sadist
Mert ott voltál, és figyelted minden egyes Garandos kezét, hogy mikor tölt újra? 😄 Nyilván nem ez volt a jellemzõ, de azt kijelenteni, hogy nem használták, szerintem meggondolatlanság.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kigyi
ugorj ki az ablakon 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Prince23
nekem nem gond... csak hát anno ezt a megoldást nem használták a katonák a világégésben, sztem

kovecses
oroszoknál amikor ki akarnak füstölni az épületbõl mit kell csinálni? Követem az ürgét az emeletre, ott rámesik egy gerenda, majd ha megyek tovább semmerre nem tudok menni mindenhol elégek! Valaki tud segiteni?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

SPOILER!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amcsis küldik között lesz 1 olyan amikor választhatsz, hogy melyik társad maradjon életben... nem lövöm le a poént😊

BiG G
folyamatosan váltogatják egymást majdnem a legvégéig 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Nincs jump kill 😄

Ám lángszoró nem gyengén üt 😄

Aki végigvitte, vagy elõre van: miután szövetséges után orosz rész jön, lesz még megint szövetséges ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem, nem lehet neten tolni, 11.éig nem is lehet majd, mivel még hivatalosan ki se jött a játék 😊

regular

Pontosan !!! 😊
Lehet jön a 1.4-es patch, hogy fusson Windows 7-en probléma mentesen 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Jagumo
Neten lehet tolni? vagy mikor lesznek szerverek?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

BiG G
nem hosszú játék, de annál tartalmasabb. egészen pontosan 16 pályás, ez fele-fele arányban oszlik meg az amerikai illetve a szovjet küldetések között amiket ráadásul mixelve kapunk, ugrálva az idõben. az elsõ a Csendes-óceáni hadmûvelet(ek)et, a második pedig Leningrádot, majd a Berlinbe (egészen pontosan a Reichstagba) vezetõ utat mutatja be. a tiszta játékidõ nagyjából 5-6 óra, erre tesz még rá a bónusz zombizás, illetve a fasza multi 😊

Soldiers
oroszok a németekkel a amcsik a japókkal harcolnak???

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

miylen nehézségen nyomtad ki?

zotya10002
!!INYENCEKNEK!!
a fejlesztok alltal igert ZOMBIS palya behozasa:
1. options-> game.... engedelyezed a konzolt
2. megnyomod a 0-at (ne a numerikust)
3. ez legyen beirva:
/map nazi_zombie_prototype
4. enter
- HAVEFUN -

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

12 pálya van asszem, ha nem több... az uccsó "bonus" pálya a zombis map😊 de erre sztem mindenki rájött

köszi 😉

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sadist
És ha nem használták a tárkidobó gombját, akkor nem is létezett? Vagy hogy van ez a "hivatalos" dolog?
Beleírták a játékba, hogy félig üres tárnál is lehessen újratölteni, nem értem mi ebben a gond. Ha spórolni akarsz a lõszerrel, vagy csendesen újratölteni, akkor már félig üres tárnál nyomsz egy reload gombot, ha meg úgy akarod használni, ahogy anno a 2. VH-ban, akkor ellövöldözöd mind a 8 lõszert.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ilyen hamar kijátszottátok? hány pályás?

singleplayer rész eddig 10/10 nekem 😛 (kipörgettem, nagyon állat) 😊

multit azért még törttel megnézném, ha tetszik akkor vétel 😊

BiG G
c:/documents and settings//local settings/appdata/activision/CoDWaW/players/profiles

Hol találom a mentéseket?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Prince23
Tudod, nem hinném, h a 2. világháborúba a katonák újratöltötték volna... ezt látthattuk az Elit alakulatba is, amit nagyon jól, realisztikusan meg is csináltak! csak most ez a nagy felkapás, mert valamelyik hülye rájött, hogy h kell megtõteni az m1-et 😄

csuszi
nem nagyon értem a fanyalgókat. akik szerint nem élethû a hang (sokkal élethûbb mint az eddigi codok), azok még nem hallottak igazi fegyverhangokat...nem sértés, de én igen. így kell szólnia egy valósághû hangrendszernek. ha már a sebzés meg a lövés nem az. ami a tájat illet meg a játékélményt. a 2.vh igen igazatok van, biztos arról szólt, hogy egy csodaszép tájon át mentek szép komótosan a katonák, és néha még virágot szedni is megálltak. igaza van a programozó spannak. a célréteg (a 14-15évesek) nem ezt várják. mer ez nem szíp (hanem nyomasztó), és nem csattognak a fegyverek mint az állat😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Sadist
Mi ez hogy "hivatalosan"? Bármikor újra lehet tölteni, csak harchelyzetben ha már csak egy lõszer maradt a tárban, akkor egyszerûbb és gyorsabb ellõni és beletolni egy teli tárat, mint hátrahúzni a zárat és megnyomni a kioldó gombot.

setuh
valasz erre?#2626

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Sadist
Nincs benne egyesével való töltés. Amit wikirõl kopiztál ki az arról szól, hogy egy nem teli tárba, ami még benne van a fegyverben hogy lehet egy töltényt beletölteni.
Amit a játékban csinál az más. Kidobja a tárat, és belerak egy telit.

Prince23
Mér lenne hülye? "Hivatlosan" nem lehet újratölteni!

te hülye vagy... keress rá youtuben újra lehet azt tölteni <#wilting>

Aradebil2
tudom hogy arról szól,mivel abba kötöttem bele,hogy 1-uo-2 után miért kellett belerakni az egyesével való töltés lehetõségét is.legalább volt egy kis nehézség benne.Mondjuk ez amõgy is eltûnt volna mer olyan célzókás,szkópos fegyót választol magadnak amilyet akarsz..nem hinném h pam-ban ezt megoldanák

Peetboy
Azt hittem, olyan lesz mint a COD2, mert akkor tetszene.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Sadist
1, nem töltény, hanem lõszer. Azt meg nyilván nem kezdik el szétszedegetni. Max a tárból kiszedni.
2, amit te kikopiztál az egyetlen töltény töltéséhez kell. A tárat kidobatni, ahogy a játékban csinálja csak 1-2 másodperc. Hátrahúzza a zárat, és megnyomja bal oldalt a kioldó gombot.

Peetboy
Hát ha ilyen, akkor tényleg COD4-re hasonlít. Nekem a COD4 nem tetszett, feléig se vittem el.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Veteránba nem oylan nehéz, kéne valami config baszkurátor amivel feljebb tudném vinni a nehézségi szintet. Amit hiányolok belõle, az a FNG MISSION (COD4 tréning küldetés) CoD2-be is volt, azmég jobban megvolt oldva mint a 4-be

Nekem meg annyira nem tetszett a BIA:HH, hogy a harmadik pálya után letöröltem.

Ja megjött csak sokára!!!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Aradebil2
megpróbáltam saját accot csinálni,sikerült is,csak nemtudok visszaváltani arra amelyikben a solo mentésem van...mindig másik 5-t ír ki a profilválasztóban :S

tobias88
nincs sok, max hogy jobb a törés elleni védelme a multinál, meg kicsit jobb a grafika
jah akkor az baj h legújabb hamachit használjuk:S

Mi vistan nyomjuk es jo ..Hamachi 1.0.1.5.. Engem latnak..

Firerock
valakinek küldték a kódt?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"