7577
-
#3656 Minden gamebe kéne coop nagyon nagy feelingje van!
Pláne ez a zombis. -
Piko888 #3655 sajna nem jön össze, pedig a hamachit is beállítottuk. látja is a szerver infot, de 10-ig számol és time out-tal kilép -
#3654 Eddig bírtam egymagam. A saját hülyeségem miatt haltam meg, mert mikor jött a tömeg 1 gránáttal simán megtizedhettem volna őket...
-
#3653 Én a #3581 hesz-ben javasoltam egy ötletet :D -
#3652 Vagy is had pontosítsam magam. Ha rendes privát szerert akarsz létrehozni akkor kell a private szerver patch 2 és ip alapján kell csatlakozni. Viszont ha coop módot akarsz amihez a hamachi kell és ott a szerverkeresőben át kell állítani lan-ra. -
#3651 Miért nem egyszerűbb végig olvasni a Hamachi FAQ-t, akkor mindent megértenél és sokkal kevesebb probléma lenne... nemértem. :/ -
#3650 LAN-ra. -
Piko888 #3649 Ha hamachival csináljuk akkor a szerver tipust mire kell állítani? -
#3648 Mondjuk a FAQ utasításait megcsináltátok? -
Piko888 #3647 hogyan? mert nekünk mindig ezt írja ki : Server not authenticated -
#3646 Igen. -
Piko888 #3645 Srácok hamachival sikerült már valakinek szervert csinálni? -
#3644 Nem hitelesített szerver. Legalább is ha az ember lefordítja, de hogy maga a játék alatt hogyan kell értelmezni azt nem tudom. -
#3643 Jelöld ki az tcp/IPv4 -et és utána lesz. De minden ottvan a hamachi faq-ban... -
EK1TEP #3642 Nekem Vista van és próbálnám állítani de nemnagyon találom amiket írkál addig megvan hogy Vezérlőpult - stb.......Hamachi - Tulajdnoságok és utána micsináljak? Speciális nekem nincs pl. -
Piko888 #3641 Ez mit jelent Server not authenticated ? -
#3640 Nálunk még az is közbeszólt, hogy kinek milye routere volt, nekem egy d-link, annak gyengébb a védelme, az ismerősömnek valami drága, céges routere ami mindent tilt szinte :) -
#3639 ha mindet jol csináltatok akkor jónak kell lennie.
Lanfix és Hamachi 1.0.1.5 << ez a verza jo.... -
#3638 Vista-t használ vmelyikőtök? Ha igen, vegyétek ki a Hamachi kapcsolat tulajdonságaiban az IPv6 -ot, és metrikát írjátok 10-re (részletek a Hamachi FAQ-ban). Utána szerintem jó lesz. Mindenkinek LAN fix-el kell indítania egyébként. -
#3637 Mondjuk visszaolvasnál egy keveset a #3620 hsz-ig, aztán mondjuk ellátogatsz a gametracker oldalára és megnézed a szervereket. -
EK1TEP #3636 Sziasztok!
Haverral nyomnánk a coop-ot hamachin mindent úgycsináltunk ahogy a FAQ írja de mégsemegy!Én nem látom a szerverét ő látja az enyémet csak nem tud csatlakozni mert ezt írja neki: this game session is no availabe.
segítsetek! -
HUN BECSEHELY #3635 Hali.Elindult a Szerverünk.SamoWar-néven.
Adom az IP-t:212.92.23.127:30960
Kérésre lehet változtatni,de mi a CTF,HQ-nyomnánk -
#3634 Multihoz nem kell crack... -
#3633 És crack is van? És szerver lista hol van?:D -
Alienhun #3632 Már minden szeró szinte 1.1es pach használatával müködik szal akinek nincs fent az szerezze be innen :www.callofduty.com/update
Hajrá :) -
Piko888 #3631 Srácok lécci valaki írja le hogy kell a server patchhel multizni. Köszi -
#3630 Köszi szépen!!:-)
-
#3629 Nekem a héten tök jól mentek a szerók!De ma egyik sem működik!Nem tom mi lett! -
#3628 Beilleszted konzolba és onnét kimásolod a favoritba :)
Zotya mondjuk 8as széria, de én azt vettem észre hogy a 8-as és a 9-es ugyan az a driver. -
#3627 Nincs valami parancs arra hogy kedvencekhez egyszerűen tudom adni a szerót??? mert ha new favorite megyek oda nem lehet ctrl+v vel bemásolni az IPt, bepötyögni meg... ahhh
szal nincs vlaami parancs amit consolba irok be? mert oda be tudom illeszteni -
#3626 gyerekek frissíteném a nvidia drivert de nem tom a karim PRODUCT SERIES -nél mit válaszak?nvidia geforce 8500gt -
Alienhun #3625 üdv
hát ma nemvolt időm zombizni :(
de majd holnap megpróbáljuk a 24e megdönteni :) -
#3624 Na ezt nem tudtam mert munkahelyen enyhén szólva lassú internet van és nincs bátorságom egy külföldi oldalt behozni, nincs nekem annyi időm :D -
#3623 Én is! -
#3622 1.1-es crack van már? -
Cat 02 #3621 Sniper, repülős. -
#3620 Már van. gamecopyworld-on ott van 1.1-hez -
#3619 MAjd ha lesz private server patch akkor jó lesz, addig nem. -
Miskolc88 #3618 valaki adjon hamachis "szerót" meg jelszót és mennék játszani -
#3617 Igen, ennyivel kell jobb gép a 4-hez képest.