7577
-
priluki #3776 Megudom valaohogy menteni a profilomat? 29 szinten vagyok és ujra kéne raknom a játékot,de nemszeretném ha elveszne.. -
#3775 DVD5-ös biztos lesz, IMMXPC-s verzió meg kétlem, mert az a csapat, a magyatr feliratos játékokat szokta feltörni, a COD5 meg nem az... -
#3774 Na már végig is jácottam!! :D
Itt van egy kép a végéről:
-
#3773 ha hnap kijön európában is lesz DVD5 vagy IMMXPC-s verzió? mert nekem a reloaded nem müködik megvenni meg nem fogom mert a faszomnak sincs 12000 forintja -
#3772 Ha akar valaki egy jót zombizni Hamachin, az irjon PÜ-t, azt csinálok szerót meg szobát hamachin... -
#3771 Méltóságon alulinak tartja hogy megvegye, mert ő még élőbe nyomta a 40-es években coop módba... -
#3770 Hi!
Lehet hogy már irta valaki, nemtudom lusta vagyok viszaolvasni :S :-)
Tehát miért van az, hogy nem enged fel a szerverekre? azt irja hogy töltsem le a legujabb pecset a callofduty.com/update-ról, meg is volt de nem engedi felrakni a pecset, mert azt irja hogy már fentvan, ezért nem szükséges még1x feltenni... mi lehet a gond? -
#3769 Nah 20.-án végre meglessz. De várom már. Am már láttátok a GT reviewet? -
#3768 Olvasgattam a hozzászólásaidat , mindenki számára köztudott az SG-fórum irányelve ,hogy warez témák kerülendők , attól még a többiek is leszedik a tört játékot ,kipróbálják,de nem ordítják teli tüdővel ,hogy milyen fasza gyerekek ,mert őnekik ingyen van meg az amiért más becsülettel kifizette a játék árát. Mellesleg sokáig folytatod a keresztesháborúdat a warez mellett, ebben az alpári stilusban akkor könnyen SG-n kívül fogod találni magad. -
Cat 02 #3767 Itt is lehet, csak nem tudnak olvasni. -
BIZ0906 #3766 Tök gáz, hogy itt szenvedtek hamachi meg minden szaral mikor a Crysis Warsal meg lanban haveral simán tudunk játszani pedig nem eredeti xD ja és hamach nélkül :) -
Cat 02 #3765 A coop-hoz szükség lesz egy Lanfix-re (Private Server Patch #1). Ez egy indítófájl, amit be kell másolni a játék telepítési mappájába. Mindenkinek azzal kell indítania a játékot! -
priluki #3764 jo de nehogymár 4 fös mapok kellenek egy multis játékba,ez röhely,de viszont vannak jo mapok is amik nagyok az tényleg jo.Azonkivül nem tudom mit javitott a path,sebzés szar mostis néha olyanokat ad be hogy közel se lötem oda és forditva.. -
matter #3763 Igen , de nem irja le hogy, mi a gond:)
Müködik látom a tesóm (lan) fellépek tölt a végéig, ő ready engem meg kidob... A key miatt, és ugyan ez van forditva is
-
#3762 Én tagnap délután játszottam a Dome mapon, 4-en voltunk össz-vissz, úgy jó volt, de 30 fővel biztos megy a darálás. -
#3761 Elég nagy hülyeség volt leszedni. 1.1-es peccset kellett volna felraknod. Ugyanez volt a gondom mint neked, és ez megoldotta, már jáccok vele.
Szóval ez peccs... akarom mondani pech. -
#3760 Egyelőre leszedtem. Majd lesz valami normális verzió, akkor kipróbálom. -
priluki #3759 ez nem átvett,ez egy uj map de olyan pici és ostoba az egész,hogy egy lépést se kell tenni és nyomhatom az ellenre a gránátot és löhetem,nagyon gáz sztm.Amugy carentan-nak énis örülnék azvolt a nagy kedvencem :) -
Cat 02 #3758 FAQ -
Neoncsoves #3757 szerintem nem baj h van CoD4ből "átvett" map :) igazából kéne bele carentan, dw... minden ilyen régebbi map jó lenne -
ReflX #3756 Most látom, ezt nem ide kellett voolna írnom. Sry! -
priluki #3755 Hát gyerekek most játszottam egy Dome nevezetü mapon,hihetetlen hogy ezt belemerték rakni,shipment2,ha ez alapján itélném meg a játékot,fizetniük kéne,hogy játtszak vele -
ReflX #3754 Hello!
Már egy hete nem néztem ez a topikot, így nemtom, hogy van e módszer arra, hogy warezos verzióval lehessen multiba profilom, mégha tört szerveren használhatom az se baj.
Bocsi hogy kérdezgetek, de 3000 hsz-t nem szeretnék elolvasni. -
matter #3753 Nekem a COP mod nem müködik....
Lanon , hamachi nélkül hamachival sehogy... Valami Key nem jó...
Ötlet?
-
#3752 Érdekes, hogy nem tudom elindítani sehogyan sem. -
#3751 CoD4 után hát ez igen gyenge. -
priluki #3750 Hi tudja valaki hova menti a játék a rangomat? reinstall lesz és nincs kedvem elöröl kezdeni :D -
#3749 holnap esedékes a hivatalos megjelenés...kiváncsi vagyok mikorra is kapom meg... -
#3748 Offline vagyok igen. De hogy váltok át onlinera? Ahhoz prfoilt kell csinálni, azt meg nem engedi... -
#3747 innen látom hoyg offline vagy -
Alienhun #3746 elindul rendesen ne izgulj :)
ha nem akkor meg secperc alatt megcsinálom csak kiv voltam 1-2 reakcióra és pont tevoltál az amire vártam :D -
#3745 Tudja valaki, hogy miért nem indul el a solo játék? Ha ráklikkelek, kérdezi a difficultyt, kiválasztom, erre ad egy választható küldetést (Semper Fi), ha ráklikkelek, újra a difficultyt választhatom, és innen végtelen hurokba kerültem. -
#3744 Fel akarok menni egy német szerverre, rányomom a Join server-re, és ezt írja ki:
Ez mi lehet? -
#3743 edit:
"csuszi vagy csak nem érsz annyit hogy normálisan válaszoljon neked az ember erre nem gondoltál? :)" ---> nem ér annyi energiát hogy sokat jrjak, maradok a másolásnál, hátha egyszer eljut az agyadig amit írok: "de nekem a kutyaólban a helyem így 30 évesen, mert a nagyreményű fiatalság megérkezett és kuss a nevem..." -
#3742 esküszöm megtanítalak olvasni:)
"csuszi vagy csak nem érsz annyit hogy normálisan válaszoljon neked az ember erre nem gondoltál? :)" ---> nem ér annyi energiát hogy sokat jrjak, maradok a másolásnál, hátha egyszer eljut az agyadig amit írok: "csuszi vagy csak nem érsz annyit hogy normálisan válaszoljon neked az ember erre nem gondoltál? :)" - mondjuk arra ne térjünk ki, hogy ha akarnál se tudnál válaszolni, mert nincs igazad, és mert ha igazad lenne se tudnál.
"am meg van aki megveszi van akinek nemér annyit a cod5 hogy költdsön rá én az utóbbi vagyok ennyi :)" - "5. szíved jogod úgy vélni, hogy a termék nem ér annyit a amennyit a gyártó kér. de akkor se jogod hozzá, hogy használd, se jogod hozzá hogy ócsárold."
és ráadásul azért baszogatod a játékot, mert nem indul el rendesen a ware. no comment:) -
Alienhun #3741 csuszi vagy csak nem érsz annyit hogy normálisan válaszoljon neked az ember erre nem gondoltál? :)
am meg van aki megveszi van akinek nemér annyit a cod5 hogy költdsön rá én az utóbbi vagyok ennyi :) -
Skyline #3740 Csodálatos,nem nagyeszü modi kell ide aki kiteszi aki anyázik,hanem valaki aki egytőlegyik kibaxsza innen a warezpistiket....Ennyi.
-
Neoncsoves #3739 Amazon.com (szerintem) -
#3738 van egy szint, ami alatt nem lehet vitatkozni, érvelni, "oltani" - észre se veszi, hogy saját magába gabalyodik bele, hogy nem arra reagál, amit felvetettek neki, hogy egyetlen pontra nem válaszolt, amit neki címeztem. ez alatt a szint alatt teljesen értelmetlen időpocsékolás foglalkozni az emberrel. -
Alienhun #3737 mama neizgulj énis végigvittem :) bár a zombi egyedül elég car de 4en faja co-opban meg szint erősséget lehetett volna még tenni bele mert 4en ugyanolyan gyenge a szint mintha egyedül vinné az ember...