Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki végigvitte az megmondaná, hogy kb. hány órás a játék.

Ezen én is felkaptam a vizet :s De mikor mentem lágszoróval (nem motoron volt) és nem tudtam honnan lõnek, aztán látom h a fán vertek tábort (~kempelnek) akkor majd kiugrottam a bõrömbõl örömömben.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maxtreme
Start>Control Panel>Sound
Jobb klikk az alapertelmezett hanglejatszo eszkozon, Properties>Advanced
A default erteket kell atallitani erre: 24 bit 48000Hz (Studio Quality)

Elvileg így már müxeni fog.

Boron Power
Szokás szerint veteránon álltam neki. Ezen a szinten mivel lõnek mint a barom, jó lett volna fedezékeket használni, de mert mindi ott van tõled két méterre egy kurva láthatatlan korlát, még egy gyökér mögé sem lehet bemenni. Ha rámkúrnak egy gránátot, nem biztos, hogy el tudok menni elõle, mert nem bírok átlépni egy 2cm-es peremet.
A ruszki pályán az öreg fasz állandóan beáll elém, megégek, meglõnek, kurva idegesítõre sikerült ez a scriptelt játékmenet.

(könnyû, vagy normál módon persze mindegy, állhatsz akármeddig, akkor sem ölnek meg, de itt fontos lenne a mozgás lehetõsége)

tommyg
na mind1 ha valaki tudna segíteni az írja le legyenszives

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tasakos
Nálam is detto..... 😞 nincs már ötletem...

Ennyi! :)

tommyg
nálam ennyi és kifújt, ötletem nincs mit lehetne csinálni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
nekem se, akármit próbálok nem megy

tasakos
Nem mûxik ez a módszer sem....

Ennyi! :)

zotya10002
Akinek a fekete képernyõs hiba jelentkezik, az ezt csinálja, utánna 100%, hogy menni fog "nálam is ez volt"

Az asztalra kirakott ikonra rámész (mind a single és multi), nyomsz egy jobb egérgombot, tulajdonságok, kompatibilitás fül, futtatás a következõ kompatibilitási mód melleti négyzetre pipa, majd az legördülõ ablakban windows98/me. Okézd le és inditsd a gémet, de fura mi, máris müxik.

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Hát még jo hogy ez a zene van a játék alatt és nem Edith Piaf énekel végig,hogy korhû legyen...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

The Protector
amikor a hajókat kellet lõni a repcsibõl.na ott az a diszkó szerû szar zene vmi atomnagy hiba volt.nem jó ez a játék a cod-névhez.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kommentelnélek:
ami jó:
-grafika ( hát szerintem pont hogy szar. )
-nagyon gyenge ai (legkönnyebben vitted mi?)
ami rossz:
-pár fegyver hangja (szerinted megpróbálták ugy bekúrni a wc ajtót hogy ilyen hangot adjon ki? nem. felvették élõben a fegyverek hangját, ilyen és kész.)
-zene (te utálod a metált, az a bajod ugye? az örök metál-teknó kérdés...)

hát én nemtudom, szerintem most ehhez kifejezetten passzol a rock zene 😊
pedig eleinte nekem még a menüben is furcsa volt hogy nem egy szép, "tipikus" második világháborús zene szólt, de ez legyen a legkisebb baja

kicsit valóban alulmulta önmagát a játék,(AI télleg hülye, és a játékmenetet valóban nem "codos") de azért annyira nem lett rossz 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

kiria
Elakadtam :/
Vki tudna segíteni abban hogy a Blowtorch & Corkscrew misszióban a 200m guns-okat hogy kell eliminálni? 3 van belõlük. Végighenteltem mind a 3-nál az ellenséget, de csak utólag eszméltem hogy nem robbantottam. Mindenki ki van nyirva a pályán és utólag nem tudom robbantani a csomagokat. Enterrel kéne sztem, mert az a logikus de nem engedi. Van 3db ilyen táskabomba félém is amit ha ledobok akkor külön van hozzá robbantó és tudok robbantani, de az se robbantja fel õket. És mikor ledobom õket és robbantom utána újra visszaáll 3-ra a táskabombák száma, mintha el se dobtam volna õket 😛
Ha valakinek volt itt gondja, de megoldotta vagy tud segíteni akkor írjon. Köszi!

Prince23
Én is kijátszottam. Nem rossz gém. Felejtõs játék single terén. nyomába se ér a Cod 2-höz, nemhogy a cod 4-hez! Cod 1-2-nek volt egy világháborús atmoszféra, amit kellõen átéreztem, de itt semmi ebbe a játékba, nem beszélve, h a hangulatot rock zenével basszák el a 40-es években. na mondom jól van ezzel teljesen hazavágtátok a játékot. Egyetlen egy momentuma van a játéknak ill. kettõ, ami emlitésre méltó, ez pedig a szovjetek nyítókampánya valamint a Reichstag részletes ostroma! Az eszméletlen volt. A japán elleni küldetések még mindig nem jönnek be nekem, ezzel már rég elásták magukat még a Pacific Assault idején. Egyszerûen nem jön át a világégés atmoszférája, mikor a japó küldik következnek. Remélem több ilyen játék nem lesz, ami a japán küldetést tartalamaz. A játék valós sztori leginkább a háború utolsó éveire, 1945-ös évre van kihegyezve. A hangok, effektek jók, de nem kiválóak. Az AI kibaszottul hülye, s mindez értve a társakra, nem egyszer haltam meg társ elleni fragben, vagy szövetséges lángszórós tank miatt. errõl ennyit, egy jó erõs átlag gém lett belõle. Cod-hoz nem méltó, de ha független játék lenne, akkor azt mondanám, h korrekt játék lett. Csak hát ugyebár a cod az cod. És infinity ward térjetek vissza. treyarch <#levele>

Ami jó:
- grafika
- szovjet nyító kampány
- megható és várható befejzés Berlinben 😄

Ami rossz:
- japán elleni küldetések
- pár fegyver hangja idióta hangzású (pl. thomson, ppsh)
- unalmas küldetések
- nagyon gyenge AI
- CoD "kiterjesztés" hiánya, nem méltó annyira a cod-hoz
- nem korhoz illõ zene bevetés közben (értsd, küldetés közben rocker/metál zenekar is füszerezi füleid dobhártyájit😄)

nálam tuti nem lesz Év játéka, független attól, h jó lesz e a multija. top 10 - 20 közé fér be. bár lehet jóindulattal bepréselem 8-10 közé😊

Értékelve: 78%

The Protector
hát jó gam eddig.de nem hozza cod feelinget.cod részról bukta. ahangok borzalmasak.de jó játék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Hol tárolja a játék a konfig fileokat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BiG G
folytasd, megéri 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

oks köszi😊 sztem még ma kimegyek kocsival, mert úgyis 0-24es😄

VRSDM
értelek hogyne, nem kell mindenen kiakadni, de ez?! rögtök az elején? hát könyörgöm... nem apró hibáról van szó vagy bugról. szimplán ilyen bután van kitalálva.

u dont have to listen anybody else but me

nekem amugy reggel amikor vettem tejet meg kiflit ajándékba adták a kifli mellé a cod5 öt.. nekem onnan van meg
BiG G
emlékszem ezekre a helyekre, mentem volna énis, látom nem lehet, megyek máshova... nem kell ezzel túlzottan foglalkozni szerintem, úgyis elkap az akció heve, az esetleges pár másodperces bosszankodás után nem is emlékszem rá. persze járna érte egy koppintás a pályaszerkesztõk orrára, de hát ez van, semmi sem lehet tökéletes. cserébe tényleg hangulatos játék lett, feltéve ha bele tudod élni magad 😊 az pedig csak úgy megy ha ezeken megpróbálsz nem fennakadni.

VRSDM
megvettük tesco-ban már kapható. de csak ott, a budaörsiben asszem még van belõle néhány, holnap hívd fel õket. 12.900

coop engem is érdekelne!
de most télleg honnan van meg nektek?

VRSDM
meg nyitott ajtó elõttem totál és nem tudok bemenni?!

ne legyen ott a pálya vége, vagy ne rakják oda vagy had mehessek már be.

VRSDM
oldják meg legyen ott szakadék . dzsungel sûrû fákkal, de ne az hogy egy út egy táborba, körbe térdig érõ fû, és a fûbe nem tudok bemenni...

nézd meg magad az elején amikor a kocsin az olajoshordót kilyukasztod, ott a tábor kapujánál jobbra. 15centis kerítést nem ugorja át? 😄

VRSDM
egyremegy, az ember nekiesik hogy na akkor megnézem miylen és 5perc alatt elveszik a kedvét? hmm...

meg a bomba telepítésénél. szól a faszi hogy menjek fedezzem amíg telepít. okés felrakja, aztán várunk, jaa hogy nekem is kell raknom? ezt senki nem mondta... most akkor mi vagyok én? én rakok bombát, én megyek elõre, én kezelem a gépágyút, ha nem megyek megvárnak stb... furcsa.

Már csak jónak kéne lenni a co-op nek sozt lehetr tolni haverokkal..
BiG G
te most komolyan ezen kiakadtál? 😄D hogy ott a pálya vége és nem tudsz arra menni? gratz 😄

kurwa jo a zombis izé 😄DD
Swy
kínai? nem japcsi..? mind1 megpróbálom.

http://bf2s.com/player/swy/

Végigvittem!!!
Nem volt rossz, de szerintem a 4 az jobb volt.
Nem nagyon szeretem az ilyen 1xrü játékokat, csak megyek a többiek után. Elakadni se lehet benne.
A Zombis pálya tetszik! 😄
Na mind1, 1x végig lehetett vinni, de számomra felejtõs játék.

grebber
Valakinek sikerült már coopozni hamachival?

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
röviden ez egy játék. butáknak.

elsõ kínai akció után altf4
és ez nekem nem szokásom!
de az hogy tábor bevédése (mikor bombákat raknak valami alagsori részhez)

megy a lövöldözés, hallom hogy jobbrõl még lõnek, egy faház van ott, láttam hogy a falon bentrõl átjött a lövedék. okés tökjó mennék be, de az ajtót valami láthatatlan védõenergiapajzs védte... hmm.. rendben lépjünk túl, lerakom a bombát, a másikat a társam, egybõl nekünkesnek okés újra akció szuper, mindenki visszavonul amerrõl jöttünk egy kerítésen kívülre, énis mennék a kerítés egyik része kb. 10centi magas kis kaput jelképezõ szarság. nem tudok átmenni, melette, ahol már nincs ember kéz alkotta kerítés, valójában ott is van, térdig érõ fû, ugrok kúszok gugolok semmi , térdig érõ fûben láthatatlan energiatér
rendben csinálják meg így hogy nem mehetek oda, de akkor ne rakják a társaimat oda, inspirálva még ezzel engem az odajutásra...

röhejes sajnos röhejes... 😞

Prince of Máté
A mi apunk a Treyarchnál dolgozik<#worship>

The Protector
Én az 5. fejezetnél járok.ezt ugyanazok csinálták akik a 4-et?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince of Máté
Cod4nekem 4 óra volt elsõ végigvitelre. ( persze a legkönnyebben volt...)

Wow? Honnan van meg nektek a játék? Hol lehet már megvenni? Cd-galaxis-on csak nov. 14ikén lehet? Vagy letöltöttétek? Honnan lehet? Mert mondjuk úgyis megveszem a cd-key miatt, csak jobb lenne minél hamarabb játszani a kampánnyal😊

kijátszottam 😄
Hassel606
megint ez a perkes faxság...

Ic3 m4n
én már végig is játszottam..elég rövid, 5 óra alatt megvolt

Swy
na mostmár fekete képernyõ és kilép a partraszállós pálya végén... H ezt miért csinálja, mikor eddig semmi szaggatás semmi nem volt...

Az 5.1 nem akar mûködni játék alatt. Játékon belül nem lehet beállítani de fekete betûkkel oda van írva hogy a hangrendszer 5.1 jelenleg, de mégsem szólaltatja meg úgy hanem csakis stereoban nyomatja. Minden más játékban tökéletes csak énnel van. Van valakinek hasonló problémája? Hogyan lehetne ezt megcsinálni?

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

Swy
jaa akkor alt tB ÉS visszalépek? harmadszorra állok neki...

kigyi
Ott nekem is fagyott egyszer ill. nem biztos, hogy a játék hibája volt, mert alt+tab volt a pálya végén és utána nem tudtam visszalépni. A pályát nem mentette el, de megcsináltam még 1x és akkor már alt+tab nélkül 😄 úgy már ment.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Swy
sziasztok!

Miért ír ki hibát a gém a partraaszállós pálya után?
azt írja h directx error, pedig frissítettem a dricetx-em.

igenigen, csak nekem 75hz-nél volt viz, de utána ugyaolyan gagyi volt a minõsége