Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Jobb klikk az alapertelmezett hanglejatszo eszkozon, Properties>Advanced
A default erteket kell atallitani erre: 24 bit 48000Hz (Studio Quality)
Elvileg így már müxeni fog.
A ruszki pályán az öreg fasz állandóan beáll elém, megégek, meglõnek, kurva idegesítõre sikerült ez a scriptelt játékmenet.
(könnyû, vagy normál módon persze mindegy, állhatsz akármeddig, akkor sem ölnek meg, de itt fontos lenne a mozgás lehetõsége)
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Az asztalra kirakott ikonra rámész (mind a single és multi), nyomsz egy jobb egérgombot, tulajdonságok, kompatibilitás fül, futtatás a következõ kompatibilitási mód melleti négyzetre pipa, majd az legördülõ ablakban windows98/me. Okézd le és inditsd a gémet, de fura mi, máris müxik.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ami jó:
-grafika ( hát szerintem pont hogy szar. )
-nagyon gyenge ai (legkönnyebben vitted mi?)
ami rossz:
-pár fegyver hangja (szerinted megpróbálták ugy bekúrni a wc ajtót hogy ilyen hangot adjon ki? nem. felvették élõben a fegyverek hangját, ilyen és kész.)
-zene (te utálod a metált, az a bajod ugye? az örök metál-teknó kérdés...)
pedig eleinte nekem még a menüben is furcsa volt hogy nem egy szép, "tipikus" második világháborús zene szólt, de ez legyen a legkisebb baja
kicsit valóban alulmulta önmagát a játék,(AI télleg hülye, és a játékmenetet valóban nem "codos") de azért annyira nem lett rossz 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Vki tudna segíteni abban hogy a Blowtorch & Corkscrew misszióban a 200m guns-okat hogy kell eliminálni? 3 van belõlük. Végighenteltem mind a 3-nál az ellenséget, de csak utólag eszméltem hogy nem robbantottam. Mindenki ki van nyirva a pályán és utólag nem tudom robbantani a csomagokat. Enterrel kéne sztem, mert az a logikus de nem engedi. Van 3db ilyen táskabomba félém is amit ha ledobok akkor külön van hozzá robbantó és tudok robbantani, de az se robbantja fel õket. És mikor ledobom õket és robbantom utána újra visszaáll 3-ra a táskabombák száma, mintha el se dobtam volna õket 😛
Ha valakinek volt itt gondja, de megoldotta vagy tud segíteni akkor írjon. Köszi!
Ami jó:
- grafika
- szovjet nyító kampány
- megható és várható befejzés Berlinben 😄
Ami rossz:
- japán elleni küldetések
- pár fegyver hangja idióta hangzású (pl. thomson, ppsh)
- unalmas küldetések
- nagyon gyenge AI
- CoD "kiterjesztés" hiánya, nem méltó annyira a cod-hoz
- nem korhoz illõ zene bevetés közben (értsd, küldetés közben rocker/metál zenekar is füszerezi füleid dobhártyájit😄)
nálam tuti nem lesz Év játéka, független attól, h jó lesz e a multija. top 10 - 20 közé fér be. bár lehet jóindulattal bepréselem 8-10 közé😊
Értékelve: 78%
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
u dont have to listen anybody else but me
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ne legyen ott a pálya vége, vagy ne rakják oda vagy had mehessek már be.
nézd meg magad az elején amikor a kocsin az olajoshordót kilyukasztod, ott a tábor kapujánál jobbra. 15centis kerítést nem ugorja át? 😄
meg a bomba telepítésénél. szól a faszi hogy menjek fedezzem amíg telepít. okés felrakja, aztán várunk, jaa hogy nekem is kell raknom? ezt senki nem mondta... most akkor mi vagyok én? én rakok bombát, én megyek elõre, én kezelem a gépágyút, ha nem megyek megvárnak stb... furcsa.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Nem volt rossz, de szerintem a 4 az jobb volt.
Nem nagyon szeretem az ilyen 1xrü játékokat, csak megyek a többiek után. Elakadni se lehet benne.
A Zombis pálya tetszik! 😄
Na mind1, 1x végig lehetett vinni, de számomra felejtõs játék.
elsõ kínai akció után altf4
és ez nekem nem szokásom!
de az hogy tábor bevédése (mikor bombákat raknak valami alagsori részhez)
megy a lövöldözés, hallom hogy jobbrõl még lõnek, egy faház van ott, láttam hogy a falon bentrõl átjött a lövedék. okés tökjó mennék be, de az ajtót valami láthatatlan védõenergiapajzs védte... hmm.. rendben lépjünk túl, lerakom a bombát, a másikat a társam, egybõl nekünkesnek okés újra akció szuper, mindenki visszavonul amerrõl jöttünk egy kerítésen kívülre, énis mennék a kerítés egyik része kb. 10centi magas kis kaput jelképezõ szarság. nem tudok átmenni, melette, ahol már nincs ember kéz alkotta kerítés, valójában ott is van, térdig érõ fû, ugrok kúszok gugolok semmi , térdig érõ fûben láthatatlan energiatér
rendben csinálják meg így hogy nem mehetek oda, de akkor ne rakják a társaimat oda, inspirálva még ezzel engem az odajutásra...
röhejes sajnos röhejes... 😞
http://bf2s.com/player/swy/
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Miért ír ki hibát a gém a partraaszállós pálya után?
azt írja h directx error, pedig frissítettem a dricetx-em.
http://bf2s.com/player/swy/