Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
16 küldi... amik 15-25 percesek küldetésenként...

Törölt felhasználó
Nazi Zombies-ban van valahol lõszer?
Airburn ? 😄 Ha Airborn ra gondolsz az moha...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Szerintem ott a német parancsnokot kell leszedni aki menekül.
Aki már végigvitte megtudná mondani, hogy mennyi küldetés van a játékban?

Meg kb. mennyi a játékidõ?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

ez az epizód az airburn elõtt vagy után jelent meg ? lehet hülye a kérdés a fanoknak, de én még a call off duty kettõt most játszhom végig

Kiprobáltam,mitis mondhatnék,graf sztm egész jo,jobb mint a béta,hangulata megvan orosz küldi tetszett ,hangok se rosszak igazábol,ami undorito,hogy rettenetesen korlátozva vagyunk a mozgásba, cod1 be nagyobb volt a mozgástér,ez röhelyyes nemértem hogy csinálhatták ilyenre..

Hello! Miért nem tudok netre csatlakozni és miért vannak ilyen fura nevek az online profile kiválasztásánál? Ha már kérdezték akkor boccs. Valaki segítsen pls!
köszönöm neked is majd csak kiszurom egyszer de mindkettötöknek köszönöm sokat segitettetek.
ja igy már más akkor ne a házban keressem öket??
zzeN
van egy szemközti nagy épület szembe az ablakkal, ott a teteje fele van egymás mellett 4-5 ablak, ott futkározik a sniper...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

poppe
erre a részre gondoltam, ez a pálya vége sztem 😄
a szemközti házsor tövében bújkálnak, a tankok meg katyusák mögött... az orosz mindig mondja épp mi mögé bújtak 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Most néztem azon már tul vagyok lesz egy másik ijen rész ott nincs asztal egy szobába vagyok az Orosszal és mondja hogy löjem le a mesterlövészt de azt nem találom itt egy nagy tér van elöttem tele némettel a tájoló egy tankot is kijelöl gondolom majd ki kell lõni de most eggyelöre a mesterlövészt keresem és ha nemtudom leszedni egyidõután meghalok na itt kéne a segitség.
kirol
Na amikor tölti a pályát és beszél a csávó, azt hittem ez a Max Payne.

Amúgy király, olyan mint bármelyik eddigi rész.

Error during inicialization,unhandled exception caught hiba megoldva.
Csak a windows újrarakása segített.ugyanazokkal a driverekkel és directx-el amivel elõtte nem ment most megy<#violent>
red bull
545 új üzenet? Megjelent a játék vagy mi? :S

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

csuszi
😄 es is kod😊 az örök szerelem😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Prince23
A sors azt akarja, h vedd meg eredetibe 😄
Ez pedig a teljes verzió.

Na én feladom ! Minden naprakész frissítve , elérem , hogy induljon a game , elsõ küldetés megy a második betöltésénél elszáll hiányzó vagy korrupt file-ra hivatkozva ! Egy játékkal sincs gondom , nem tudni miért van az hogy egyik gépen megy másokon nem. Ha az eredeti játék került fel a netre akkor most elérték ezzel hogy ne vegyem meg ,ez röhej , hogy állígatnom kel minden szart a windowsba , hogy elinduljon aztán meg összeomlik menet közben. vagy a törésekkel van gond és vagy megy vagy nem vagy szerul van összerakva a game , vagy ez nem a végleges példány.
Prince23
Nem utálom a metált, semmi bajom nincs vele. csak szvsz a második világháborúba nem illik bele!

igen max nálam papa....
egy vélemény volt pacsirta!

Hassel606
szesz csuszi! 😊 Hûtlenkedünk-hûtlenkedünk? <#hehe>

poppe
szívesen 😊 nekem is eltartott pár percig mire megtaláltam a kis mocskot 😄
lesz még itt hujjajajj a pálya végén is 😉

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Köszönöm rendes vagy!!!!
poppe
ahogy oda állsz az asztalhoz, ahol a pisztoly van, a jobb oldali szemközti házban lesz a másodikon. a jobb szélsõ ablakban, aztán rád lõ egyet, és átmegy egy ablakkal balra, ha nem szeded le, megint rád lõ és átmegy egy ablakkal balra stb... csak néha dugja ki a fejét

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Sziasztok segitenétek egy kicsit van egy olyan pálya ahol az orosszal fenn vagyok egy házba elöttem egy tér tele nácival ott lekéne szedjek egy mesterlövészt de az istenért nem találom hogy hol van pedig végignézem az összes ablakot.Ha nem szedem le egy idõ után meghalok segitsetek légyszi segitsetek hadd nyomjam tovább
Nah sry, lehet off de hasznos

C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles

itt bemész az elsõ létrehozott profilodba (amelyikkel már voltak mentéseid amelyeket elvesztetted), ott a save mappa, kijelölöd összes fájlt és másol.

3at visszalépsz, itt is egy save mappa, abba bemásolod

vissza profiles könyvtárba, active.txt fájlt megnyitod, és átírod arra, ahonnan a save-eket kimentetted (tehát az elsõ létrehozott profil)

ha nem gáz thnx BiG G-nek, mert küldött mentést és ezáltal jöttem rá 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok segitenétek egy kicsit van egy olyan pálya ahol az orosszal fenn vagyok egy házba elöttem egy tér tele nácival ott lekéne szedjek egy mesterlövészt de az istenért nem találom hogy hol van pedig végignézem az összes ablakot.Ha nem szedem le egy idõ után meghalok segitsetek légyszi.
édesany@d a faszfej . ne válts profilt kisköcsög és nem tûnik el a mentésed.

Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)

Aradebil2
Nyigu te nagyon korlátolt,véletlenül sem azért kell solo mentés,mert ha profilt váltasz eltûnik az elõzõ,így nemtudod folytatni a solo campaign,hanem azért hogy ezzel is melegítsünk a wh-ra nem?faszfej

Te tényleg ilyen buta vagy vagy tetteted ?

mustang93
Szerintem jó játék,de kinek milyen,hálaistenek nekem max grafikán elfut és nagyon is jó hangulatu játék.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

na majd multiba ezek lesznek az igazi gyökér csíterek

van bazzeg.ird a konzolba hogy unlock all mission az agyasverébnek.<#falbav><#violent><#mf2>

Aradebil2
detto vmi ilyesmire lenne szükségem,de egy mentés is elég lenne amiben a 4. mapig unlockolva van a solo😊

Van valami "cheat" vagy kod vagy valami ami unlockolja össz missiont ?

Soldiers
milenne ha közelebb mennél hozzá?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

csuszi
ha tiszteletben tartanád más véleményét...
és nekem is 10-es. igaz leszarom a single-t. és multiban adja. de éns e ugatnálak le, ha neked meg 0/10. kinek a pap...
más: fps-t nálatok se lehet kiíratni multiban? (a reloadedban) bétában tom hogy nem lehet.
és a hang még mindig szürke nálam (lehet nem végleges amit a warezos srácok nyúltak?). másnál lehet állítgatni a hangot?

MJ rulz Pink Team The Only One

grebber
Év játéka?? Max nálad!

Next PC upgrade: 2022

kovecses
Nézzétek meg már aképet! A 6os gombbal már rég elõvettem a telefont de hiába kattintgatok a bal egérgombbal nem jön az air strike!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Valaki mondjon már erre valamit!

Adam II
Kb mintha CoD4 alatt magyar nóták szóltak volna.<#idiota>

elsõ ötperc::::
VÁÁÁÁÁÁ
ez kellett már!
egy jó kis fps😊

év játéka lesz???????????????

Hát eza játék egy rakás xar elkapkodták (ez csak az én véleményem)
poppe
a zenével annyi a gond h nem lesz tõle 2. VH fíling...

SpeedXHUN
X gombbal se megy?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Hali.Tört szervert tud valaki?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

The Protector
pr óra alatt a 3/4-ede megvan már.Ultra rövid.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kovecses

kovecses
Van egy pálya a végefelé Airstrike-ot kéne hivnom a japánok ellen, elvileg 6os gomb majd bal egérgomb de semmi nem történik, hogyan kell airstrike-ot hivni?