Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meg kb. mennyi a játékidõ?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
a szemközti házsor tövében bújkálnak, a tankok meg katyusák mögött... az orosz mindig mondja épp mi mögé bújtak 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Amúgy király, olyan mint bármelyik eddigi rész.
Csak a windows újrarakása segített.ugyanazokkal a driverekkel és directx-el amivel elõtte nem ment most megy<#violent>#violent>
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
egy vélemény volt pacsirta!
lesz még itt hujjajajj a pálya végén is 😉
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles
itt bemész az elsõ létrehozott profilodba (amelyikkel már voltak mentéseid amelyeket elvesztetted), ott a save mappa, kijelölöd összes fájlt és másol.
3at visszalépsz, itt is egy save mappa, abba bemásolod
vissza profiles könyvtárba, active.txt fájlt megnyitod, és átírod arra, ahonnan a save-eket kimentetted (tehát az elsõ létrehozott profil)
ha nem gáz thnx BiG G-nek, mert küldött mentést és ezáltal jöttem rá 😊
Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
és nekem is 10-es. igaz leszarom a single-t. és multiban adja. de éns e ugatnálak le, ha neked meg 0/10. kinek a pap...
más: fps-t nálatok se lehet kiíratni multiban? (a reloadedban) bétában tom hogy nem lehet.
és a hang még mindig szürke nálam (lehet nem végleges amit a warezos srácok nyúltak?). másnál lehet állítgatni a hangot?
MJ rulz Pink Team The Only One
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
VÁÁÁÁÁÁ
ez kellett már!
egy jó kis fps😊
év játéka lesz???????????????
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?