7577
  • eminemtheking
    Üdv emberek!
    Zombizáshoz várjuk állandó játékosok jelentkezését! feltétel: tört játék 1.7-ig felpecselve. elérhetőségem: xfire : sanyi12345678
  • Barrett 50 Cal
    Az komolyDe a hátulján van valóban
  • Warton
    A DVD-hez kapott kézikönyv hátsó oldalán fogod megtalálni.
  • ifyougenius
    mi a cd-key ? mert sehol nem találom
  • Barrett 50 Cal
    Én elővettem a újra a game-t és ezzel toltam,Jó volt máig,mert azóta prior KICK/BAN-al szépen kidob.Amcsi szeróról dobott ki,pedig mindig azon játszottam és nem volt semmi baj eddig.Megnéztem egy német crack-elt szerót és onnan is kidobott.Újraraktam,új profilt kezdtem és ugyanez.Egyedül a Részeg Állatok Bandájáról nem dobott le.Vki tud megoldást erre
  • Warton
    Ha nem mentetted le a profile mappát akkor sehogy.
  • arena
    sziasztok , újra telepitettem a gépemet , újra fel raktam a cod5-öt , de azt vettem észre hogy eltünt a rangom :s hogy tudom visszahozni ? (Eredeti játékom van) a választ köszönöm előre
  • ifyougenius
    nekem az a bajom hogy lanfixbe nyomom hamachival és ha próbálok csatlakozni egy szerora akkor azt irja hogy: THIS GAME SESSION IS NO LONGER AVAILABLE! valaki segitsen!
  • Colton
    Csősztök!

Mér van az ha elinditom a jázékot, akár a Single-t akár a Multi-t lefagy az inditás után... a dolgok ugyan vissza jönnek de csak ha ctrl+alt+del nyomok és várok 10 percet. Valaki tud mondani erre gyógyírt? előre is köszönöm (A Játékot tavaly elött decemberben vettem tehát eredeti)
  • LordLoss
    Hello!
    Én bárkivel szívesen játszom multiban de sohe egy szervert se látok patch-t nem raktem fel, de mivel nagyon sok időbe kerül letölteni őket.
    (a játékom nem eredeti)
  • Jobboka
    a win7 és az xp nem találja meg egymást coop ban?? :S:S:S
  • ManiaCop
    Ha valakinek lenne kedve jatszani neten(nem kell hozza eredeti game) keressen meg MSN:garaethKUKAChotmail.com vagy mail.-Foleg COOP resze erdekel...
  • AudiQuattro
    Végigvittem,nemnagyon jött be :S..
  • HUN BECSEHELY
    ragd fel 1.7-ig
  • zsolt515
    Vki segítsen nekem is...
  • haaszkrissz
    Hali! 1.7-ig az összes.
  • imihaver
    syasztok ehhez a játékhoz hanyas pach kell(nek)??? lécci segítsetek nekem
  • zsolt515
    HY!
    Nekem olyan bajom lenne a játékkal h mikor rámeek a nehézségi szint kiválasztására akkor nem csinál semmit.... már az 1.1-es patchet is feltettem mert mondták h megoldja a problémát de nekem semmit nem csinált... hogy tudom ezt a hibát kijavítani?
  • johneurope
    PC-s Verzió!!
  • johneurope
    ELADÓ!!!
    Eredeti Call of duty World at War (akár 8db is) a jelenlegi kisker ár 60%-áért!! Érd: [email protected]
  • imiricsi
    Helló mindenkinek!
    Nekem az a problémám hogy a cooperative mód-ban szeretnék játszani a testvéremmel hálózaton de a pálya betöltése közben kiír valami errort
    Mi lehet a baj?
    Kell-e valami patch?
    Válaszotokat előre is kösz.
  • majkapapíí
    Sziasztok!
    Nekem olyan problémám van a játékkal,hogy felrakom elindítom majd kidob egy ablakot ,hogy nem tudja beolvasni a logo small cod5 nevű fájlt. Erre mi lehet a megoldás? kösszi a válaszokat előre is=)
  • Totti0
    Helló

Leszedtem pár zombies pályát és szeretném egyedül kipróbálni de nem jöttem rá hogyan kell
  • Biriboy
    Üdv!
    Ismét megkérdezem, mert nekem senki sem válaszolt:

eredeti WAV-om van, csináltam biztonsági mentést a players mappáról, de maikor újratelepítettem és felülírtam a játékprofilomat a mentett állással akkor valamilyen hibaüzenetet írt ki és ismét kezdhettem előről.
    Amikor felülírom a mentett állásomat a rejtett mappában és elindítom akkor ezt írja ki:
    Error
    An error occurred while reading the stats data.
    És kezdi előről. Már nagyon unom, hogy mindig a nulláról kell kezdem, mivel már volt 1 prestige-m is és már a második harmincvalahanyadik szintjén jártam ismét.
    Arra gondoltam, hogy ha nem írnám felül akkor mi lenne?
  • lustik
    szisztok
  • jerome
    Persze a Modern Warfare 2 fut szépen.
  • zotya10002
    Háát nem tom mi lehet!!:-(Lehet hogy a win 7!Driverek rendben vannak???
  • zotya10002
    Fasza köszi:-))
  • jerome
    Sziasztok
    Lenne egy kis próblémám és nem tudok vele mit kezdeni. Remélem tudtok segíteni.
    Előszedtem a gamet hogy tóljak egy jót multiban. Felpatcheltem 1.7 -ig,
    elindítom a játékot, betölti a pályát, kiválasztom a class-t, indúlnék lőn erre fekete képernyő és annyi. Kikapcsoltam az élsimítást, de nem indul. Vagyis néha elindul. A gépemmel biztos nincs baj,mert ezzel akonfiggal már tóltam. Lehet hogy a Windows 7miatt csinálja?
    Ha valaki tudna még valami tippet mondani hogy mit csináljak köszönöm szépen.
  • Baker1
    Call of Duty World at War béta magyarítás:

http://www.bakeronline.hu/comment.php?comment.news.517
  • priluki
    jaja én minden nap tolom:)
  • zotya10002
    vannak azért még a szerókon!!!Nyugi:-)
  • berczely
    Hali!

Igaz hogy már tök üresek a szerverek és senki sem játszik a játékkal?(haver mondta)

Pedig gondolkozom rajta hogy visszatérek kicsit multizni...
  • Biriboy
    Amikor felülírom a mentett állásomat a rejtett mappában és elindítom akkor ezt írja ki:
    Error
    An error occurred while reading the stats data.
    És kezdi előről. Már nagyon unom, hogy mindig a nulláról kell kezdem, mivel más volt 1 prestige-m is és már a második harmincvalahanyadik szintjén jártam ismét.
  • Burna
    Szevasztok!
    Nazi Zombie - Der Riese - Game over hangról lenne szó, arról a jó kis trash metálos hangról:), na nem tudjátok mi az előadója? HELP! THX!
  • HUN BECSEHELY
  • szabii98
    warezos, de már rájöttem hogy nem itt kell segítséget kérnem:)
  • HUN BECSEHELY
    Volt már fent a játék korábban is?
  • szabii98
    én nem találok benne semmit.
  • HUN BECSEHELY
    F.A.Q.