Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Igaz hogy már tök üresek a szerverek és senki sem játszik a játékkal?(haver mondta)
Pedig gondolkozom rajta hogy visszatérek kicsit multizni...
Error
An error occurred while reading the stats data.
És kezdi elõrõl. Már nagyon unom, hogy mindig a nulláról kell kezdem, mivel más volt 1 prestige-m is és már a második harmincvalahanyadik szintjén jártam ismét.
Nazi Zombie - Der Riese - Game over hangról lenne szó, arról a jó kis trash metálos hangról😊, na nem tudjátok mi az elõadója? HELP! THX!
5N193R
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Hiba: Unknown Windows API function<131125>131125>
Megoldás: nem kell feltelepíteni (legalábbis a következõ PB frissítésig) a kovetkezõ Windows XP 32bit (Win7x64-en nem jon elo, Vista-n nem probaltam) frissítéseket: KB955759, KB890830, KB972270 (elég csak az elsõt törölni valószínûleg, de nekem egyszerre ezt a 3-at rakta fel és mind a 3-at leszedtem végül)
Ha már vki feltette, akkor "Programok hozzáadása és eltávolítása"-ban uninstallálni
kell (be kell kattintani a checkbox-ot, h lehessen látni a frissítéseket is)
Csak Cod5 alatt próbáltam.
Bocs,lehet hogy nem ide kellene,de az OFF Topicba nem irnak nagyon.Azért próbálom meg itt.Igérem többet nem teszek ilyet.
Van nekem egy problémám a COD 5-tel
Már az összes haverom nézte mi lehet a probléma de nem jöttünk rá nekik megy nekem nem pedig mindent ugyan úgy csináltak!!.
Ha valaki tud akkor segítsen már legyenszíves.
---------//--------------------
----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 4x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Loading fastfile patch
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Fastfile for zone 'code_post_gfx' is empty.
--------------------//--------------------------------
Elõször azt írja, hogy nem találja
Thx elõre is.
Megoldása az volt, hogy a temp könyvtárból ( ahová elvileg kicsomagolta ) onnan át kellett másolni a játék könyvtárába és onnan elindítani a setup-ot ( a BF2-nél állítólag így mûködött, itt nem tudom müxik-e )
Nekem is lenne egy kérdésem:
eredeti WAV-om van, csináltam biztonsági mentést a players mappáról, de maikor újratelepítettem és felülírtam a játékprofilomat a mentett állással akkor valamilyen hibaüzenetet írt ki és ismét kezdhettem elõrõl.
Mi ennek a megoldása?
Azt szeretném megkérdezni, hogy eredeti játékom van (tehát dobozos, bolti), és hogy mi a szöszért nem találja a patch a játékot? Egyszerûen nem tudom telepíteni :S
Elõre is köszi
Lenne 1 kis problémám ezért fordulok hozzátok. Remélem tudtok segíteni.
Mint ahogy a 6076-os hozzászóló írta nem tudok online profile-t készíteni. Így nemtudok multiban játszani. Single végigvíve és már unom azt. 😊
Ezt próbáltam eddig kevés sikerrel:
- start/futtatás/regedit
-rendszerleíró adatbázis
- codkey-ben kódok cseréje a razor1911 programmal
De semmi hatás a multiban. :S
Szóval aki tud valamit segíteni hogy tudjak online profile-t készíteni megköszönném.
Üdv
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Intel 1.66 GHz Dual Core 2Gb-Ram,NVidia Ge Force Go 7400 as. Vagy mi a csuda van? Próbáltam már állítani a Graphic -szon játékon belül állítottam 800x600 an följebb de ott már csak a hang jött be 😊
Szerintetek? Köszi az infót.
Miért nem tudok online profilt létra hozni? A játék warezról van, de a CD kulcs az eredeti. Valaki pls help.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
A csalás abban merül ki hogy jobb vagyok náluk.. Ez ugylátszik már csalásnak számít! Lehet hagynom kelett volna magam megölni had örüljenek a lúzerek<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>