7577
-
#7217 lehet hogy azért nem telepíti a játékot mert nem win32ön van?(xp-m van) -
voodoo98 #7216 Ha valaki esetleg PC kick-kel szív, akkor itt egy megoldás egy majd valszeg mindenkinél felmerülő PB problémára.
Hiba: Unknown Windows API function[131125]
Megoldás: nem kell feltelepíteni (legalábbis a következő PB frissítésig) a kovetkező Windows XP 32bit (Win7x64-en nem jon elo, Vista-n nem probaltam) frissítéseket: KB955759, KB890830, KB972270 (elég csak az elsőt törölni valószínűleg, de nekem egyszerre ezt a 3-at rakta fel és mind a 3-at leszedtem végül)
Ha már vki feltette, akkor "Programok hozzáadása és eltávolítása"-ban uninstallálni
kell (be kell kattintani a checkbox-ot, h lehessen látni a frissítéseket is)
Csak Cod5 alatt próbáltam. -
HUN BECSEHELY #7215
Bocs,lehet hogy nem ide kellene,de az OFF Topicba nem irnak nagyon.Azért próbálom meg itt.Igérem többet nem teszek ilyet. -
#7214 Hali, a multiban miért csak egyetlen egy szervert talál a gép? Tegnapelőtt még volt egy csomó :S -
HUN BECSEHELY #7213 Hali.Nincs valakinek Eladó Játéka.PM-be várom. -
lipike2005 #7212 Ja és hozzáteszem hogy engem nem annyira a multi hanem a single érdekel. -
lipike2005 #7211 HY ALL
Van nekem egy problémám a COD 5-tel
Már az összes haverom nézte mi lehet a probléma de nem jöttünk rá nekik megy nekem nem pedig mindent ugyan úgy csináltak!!.
Ha valaki tud akkor segítsen már legyenszíves.
---------//--------------------
----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 4x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Loading fastfile patch
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Fastfile for zone 'code_post_gfx' is empty.
--------------------//--------------------------------
-
#7210 Egyébként csak nekem megy ilyen nehezen a patchelés?
Először azt írja, hogy nem találja [Solved], Aztán volt baja az MSI scripttel [solved], most meg bizonyítanom kell, hogy van jogom telepíteni codwaw.exe-t -.-' Xp-n rendszergazdával vagyok bejelentkezve, pls valaki help :D
Thx előre is. -
#7209 a profilt online-tárolja így nálad van valami gond
a pontos hibaüzenet lehet többet mondana -
Biriboy #7208 Szerintem azért mert nem a C: meghajtóra tetted fel bár lehet tévedek. Anno a BF2-ben volt ilyen hiba, ha nem a c:program files/...bf2 helyre tette az ember akkor nem engedte feltelepülni.
Megoldása az volt, hogy a temp könyvtárból ( ahová elvileg kicsomagolta ) onnan át kellett másolni a játék könyvtárába és onnan elindítani a setup-ot ( a BF2-nél állítólag így működött, itt nem tudom müxik-e )
Nekem is lenne egy kérdésem:
eredeti WAV-om van, csináltam biztonsági mentést a players mappáról, de maikor újratelepítettem és felülírtam a játékprofilomat a mentett állással akkor valamilyen hibaüzenetet írt ki és ismét kezdhettem előről.
Mi ennek a megoldása? -
#7207 -.-'' Rossz az első link -
#7206 ??? A kép -
#7205 Sziasztok, BÚÉK!
Azt szeretném megkérdezni, hogy eredeti játékom van (tehát dobozos, bolti), és hogy mi a szöszért nem találja a patch a játékot? Egyszerűen nem tudom telepíteni :S
Előre is köszi -
#7204 Hola. ( boldogabb évet! )
Lenne 1 kis problémám ezért fordulok hozzátok. Remélem tudtok segíteni.
Mint ahogy a 6076-os hozzászóló írta nem tudok online profile-t készíteni. Így nemtudok multiban játszani. Single végigvíve és már unom azt. :)
Ezt próbáltam eddig kevés sikerrel:
- start/futtatás/regedit
-rendszerleíró adatbázis
- codkey-ben kódok cseréje a razor1911 programmal
De semmi hatás a multiban. :S
Szóval aki tud valamit segíteni hogy tudjak online profile-t készíteni megköszönném.
Üdv -
#7203 BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!!! -
#7202 B.U.É.K!!! -
#7201 egy új video kártya megoldja a dolgot! -
kerekded #7200 sajnos ez az anti aliasingos dolog se jött be még mindig semmi .. egyéb ötlet?? -
#7199 hamarosan lessz.
http://www.bakeronline.hu/page.php?4 -
mcfingatlak #7198 Halljátok? CoD 5-höz hol van magyarítás nem találok seholsem. Van egyáltalán ehhez a részhez magyarítás? -
#7197 anti-aliasing!! azt ragd off-ra
Probáld ugy!!! -
kerekded #7196 sziasztok! azt szeretném kérdezni h amikor csinálok co opban nazi zombi szervert(eredeti) neten miért nem tud senki connectálni, belépni, mi lehet a hiba mit kell tennem? előre is köszi -
haaszkrissz #7195 Szia! Nálam is ez van, kevés a gép hozzá. De a multi tökéletesen működik. -
#7194 ...hát vedd meg eredetiben, vagy klatty IDE. -
balcsi70 #7193 Sziasztok. Fölnyomtam a játékot nyomtam egy Single player-t el is indult de nagyon szaggat(nem is az hogy szaggat hanem le van lassulva.) szerintetek kevés a gép neki?
Intel 1.66 GHz Dual Core 2Gb-Ram,NVidia Ge Force Go 7400 as. Vagy mi a csuda van? Próbáltam már állítani a Graphic -szon játékon belül állítottam 800x600 an följebb de ott már csak a hang jött be :)
Szerintetek? Köszi az infót. -
Vityuska #7192 Hi.
Miért nem tudok online profilt létra hozni? A játék warezról van, de a CD kulcs az eredeti. Valaki pls help. -
#7191 Hi! Nálam nem működik a cod5. ha a new gamere megyek nem csinál semmit egyszerűen visszadob a menübe. Mit csináljak? (azon kivül, hogy vegyem meg eredetiben...) -
#7190 Eltévedtél? -
JackMeadow #7189 szal a breaking point kuldi végén nem történik lófasz, lehivtam az airstriket minden házra, nincs hátra objectiv se csak sétálgatok modály nélkül teendő? -
JackMeadow #7188 breaking point
-
#7187 Szorulása van... -
#7186 ? -
mcfingatlak #7185 Segítsetek légyszi naon fontos lenne! -
mcfingatlak #7184 Amit az előbb leírtam, hogy a pályák előtti videók alatt, 1x elmegy a hang 1x visszajön, mit lehet csinálni?? Meg van a singleplayerben 1 pálya az Eviction ott meg lefagy a játék... -
#7183 Bocs az OFF-ért!
A VMT-G@ming felhívása!
Bővebb,info... -
mcfingatlak #7182 Segítsetek kérlek mert nem vágom hogy miért lehet ez? -
priluki #7181 Elájulok mennyire szánalmasak páran.. Felmegyek játszani. HQ a kedvencem de alig van néhány szerver. Van egy ahol magyarok vannak vagyis magyaroké.. kibannolnak mert ö szerintük csalok.. no comment!
A csalás abban merül ki hogy jobb vagyok náluk.. Ez ugylátszik már csalásnak számít! Lehet hagynom kelett volna magam megölni had örüljenek a lúzerek -
mcfingatlak #7180 Segítsetek!! HELP PLEASE!! -
priluki #7179 Oh.. Kösz Azthittem van egyszerüb modja is .. de végülis igyis jo:) -
#7178 a neved megegyezik a profil névvel csinálj egy uj profilt és abba mentsd át a rangod azt kész