Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog: Purga5
Semmi baj a gépeddel, esetleg veled. Tudod nem 6 éveseknek való a játék...
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem kell semmit kicserélni a gépedbe...
Bocs, de erre nem tudok mit modani...
Meg most hozta a postás a neddforspeed-et az ujat de mindig jönnek a rendõrök pedig betartom a közlekedési szabályokat , szóval biztos a gépemmel lesz baj.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Purga: Már van csalás a játékhoz? 😊
(és mindezen csak azért röhögtem, mert a játék 15-30 fps között mozog nekem xD)
Battlelog: Purga5
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Next PC upgrade: 2022
Elég felemás érzésekkel álltam fel a gép elõl.Rövid volt,hozta is a formáját mg nem is.Minél nagyobb mostanában egy játék(fájl méretre) annál rövidebb.
Pl az nem tetszett benne(már az elõzõ részeknél sem tetszett),hogy ha te nem indulsz elõre akkor a társaid ezt nem teszik meg.Ergo neked kell elõre menni,hogy egyáltalán menjen a játék.Ez az életben nem így van.
Na mindegy...el lehet vele játszogatni és ez a lényeg.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Kevés ember van aki ennyire hülye, még ha egyébként lenne is benne késztetés a csalásra.
Eközben te a tört szervereken tömegével fogsz összefutni csalókkal, és végig sírni fogsz, hogy milyen gyökerek, de tenni nem tudsz ellene semmit, még banolni sem tudod, mert nem lesz kulcs amit kitilthatsz(max ip ban, de az is csak akkor, ha nem változó)!!!
(pl eredetin, ha a pb nem is fogja meg, de mondjuk többen meggyõzõdünk arról, hogy csal, vagy mapokat anyázik végig, akkor egyszerûen kibanolom a kulcs alapján akár végleg, akár bizonyos idõre. Te ezt törtön nem tudod megtenni!)
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Nem FarCry2 ez bazze.... :/
Föltettem a jatékot és angolul beszélnek benne!! Mi lehet a hiba ?
Az elején meg kapok egy kispisztolyt és azzal kell mennem gépuskák ellen. Hol lehet vásárolni fegyvert , van bolt valahol ?
Nem akarok okoskodó lenni,de szeretnék kérdezni egy-két dolgot.Ha kapok rá vállaszt megköszönöm,ha nem,ugyis jó.
Szóval.Letöltöttem a Gamet,felraktam,feltettem az 1.1-es javittást,és ha felakarok menni szerverre,azt irja ki hogy No or bad Challenge for address
Most nem akarom elrontani az egésszet,inkább gondoltam irok ide,talán segitt valaki.
DIV-BECSE
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Én is még tegnap érdeklõdtem egy protokol eljárás miatt, hogy jobban müködjön a szerverkeresõ. Vártam is a választ egy darabig, vagy egy hozzászólást, hogy sajnos nem értünk mi ehhez. De semmi. Ezek szerint ide csak olyan "kockák" járnak akik überpro fps fanok, 100/0-as stattal és ha már egy kis technika probléma merül fel a szerverkeresõvel akkor meg hallgat az illetõ. Avagy csak nekem nem akar válaszolni senki.
simonl: ott a FAQ, be van linkelve hogy honnan lehet cracket leszedni, serial-okhoz meg ezer oldal van és googlevel is lehet találni, raádásul ott az nfo. Fölösleges eleve itt kérdezni.
Gamecopyworld-ot kell figyelni, ha lesz crack akkor ott fennt lesz.
miking73: Nem valószínû hogy mûködk, mivel az indítófájl is cserélve van (vagy ha mûködik probléma lehet vele). Hamarosan jönnie kell a cracknak.
Nem vagyok warez ellenes, de annyi teljesen felesleges kérdést tesztek fel, ami vagy bennevan a FAQ-ban, vagy egyszerûen csak rá kellene keresni neten...
A fórum inkább szóljon a játékról, multi szervezésekrõl, stb..
A játékban szerintem a legjobb a COOP (tovább vittem tegnap egyik más játékból ismerõsömmel).
De gondolom a multi sem olyan rossz, szervezettek csapatokat, stb...
pedig 9. körig birtam és elég jól ment simán birtamvolna a 15. körigis vagy tovább.... inkább maradok a coop zombinál 😊
Üdv