Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt, most miért tölem kérdezed???

Battlelog: Purga5

mama 2
Nem szedtek rá! Nincs olyan FPS játék(Fõleg nem COD) ami igazi filmes. Sõt olyan játék sincs(esetleg a Jumurdzsák Gyûrûje tartozik ide).
Semmi baj a gépeddel, esetleg veled. Tudod nem 6 éveseknek való a játék...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Morfi
Egy 10kg-os kalapácsa a gépbe meg egy 9mm-es glock 21-es a felhasználónak. Ha ez sem segít akkor téged átvertek. És ha átvertek akkor fordulj az orvosodhoz vagy a temetkezési vállakozódhoz...

giorgio81
Igen lett puskám, meg kaptam egy plazma ágyut is! A vizet meg öntsed a DVD lejátszó tálcájába, onnan majd felissza és jó lesz!

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

chris82
teputele, az a baj, hogy nem vagy elég idõs, hiszen ez csak 21 éven felülieknek van s a program érzékeli hogy hány éves vagy.

De rajzfilmes mert a bácsinak a ruhaja nem igazis mint az elején hanem rajzfilmes. Rászedtek vajon ? Én azt hittem igazi játék ez nem rajzfilmes.Lehet venni a géppbe valamit amitõl filmes lesz ?
Vagy lehet rászedett a gyerek a boltba , attól vettem , azt mondta olyan uj hogycsak nála lehet kapni és 20.000-ér ingyen van , de csak nekem adja annyiér. És örültem is , de mindig meghalok.
csuszi
te is értesz hozzá. hála kl már leírta a lényeget, így nekem nem kell vele veszõdnöm. de legalább ne terjesztenétek a baromságaitokat.

MJ rulz Pink Team The Only One

mama 2
Bazdet. Nem filmes a játék, az csak a bevezetõ. Aztán ami átvált, amikor lõnek, az a játék. És nem rajziflmes grafikája van már bocs. Nem Mysims ez...
Nem kell semmit kicserélni a gépedbe...

Morfi
Írtam, cseréld le a felahsználót.

Ha rajzfilmre vált a akkor hibás ? Ó de akkor mit vegyek a géppbe hogy filmes legyen ? Van uj alkatrész hozzá ? Mi a neve ?
mama 2
:ASDS:_D?A😄AS:AD:SA:SDA_😄aD_DA:
Bocs, de erre nem tudok mit modani...

Vizet ? De hová öntsem ? Attól jó lesz ? És lett puskád ?
Meg most hozta a postás a neddforspeed-et az ujat de mindig jönnek a rendõrök pedig betartom a közlekedési szabályokat , szóval biztos a gépemmel lesz baj.
Snexi
nagyon vicces vagy

valszeg fake acc

giorgio81
Tegyél bele vízhûtést, az segít! Nekem ez volt a problémám.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Morfi
Ez véletlen nem 18+ korhatáros játék? Fegyver kell? Lõj magadnak, vdd fel és használd. Azért mert a dokumentum film után átvált számítógépes animációra ami szerinted rajzfilm akkor ott biztos valami hiba van. Nem logikai játék, hanem First Person Shooter. Nem a számítógépben kell lecserélni, ha nem a felhasználót.

Purga: Már van csalás a játékhoz? 😊

De mér nem lehet segíteni nekem ? Mindig el kell bujnom mer lelõnek , puskát meg nem lehet kapni sehol , micsináljak ? Cseréljem ki valamelyik alkatrészt a gépbe és akkor jó lesz ? De melyiket , mi okozza a hibát ? Vagy vigyem szervízbe , ott megcsinálják ? Meg az elején ilyen film van a játéknak , aztán bevált ilyen rajzfilmesre , de miért ? Nem jó a videokártya a géppbe ? Vagy ez ilyen logikai játék és az elején ugy lehet továbbmenni ha megfejtem ? Valaki tudja a megoldást ?
Az elöbb bementem kicsit SD-zni egyedül, valami "hackerBalage" bejön, lelövöm párszor, aztán elkezd toporzékolni nekem, hogy mekkora csicska vagyok, biztos van vagy 250 fps-em, utána jött a WH-zás és családtagjaim meg én, szoval szépen sorrendben. 😊
(és mindezen csak azért röhögtem, mert a játék 15-30 fps között mozog nekem xD)

Battlelog: Purga5

mNzJean
ebéd után egy kis zombulás?<#violent>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

zotya10002
Figyi ki fogsz minket csinálni!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Hassel606
Ej, ne húzd már itt a népet! <#nevetes1>

giorgio81
Te most mirõl beszélsz kispajtás?

Igen de hol a fegyver ? Mlyen orrom elõtt ? Senki nem ad ! Meg mindig elpirosul a tv és kezdi elöröl . Nem jo a gépem ? Mit tegyek rá ?
csuszi
értesz hozzá...

MJ rulz Pink Team The Only One

grebber
Szívesen tolnám 4-esbe de csak haverral 2-en vagyunk.De ha esetleg beférek valahova megnézhetném milyen 4-en!

Next PC upgrade: 2022

Morfi
Én egy ilyen szerverrõl tudok az a szerverbérléses tesztszerver, de ott valami szerver konfigurációs probléma lehet talán vagy csak simán cd kulcs ellenõrzés van.

Morfi
Na ige, a patch javít mondjuk xfire vagy hwsl vagy min, de én ASE párti vagyok 😊 Az meg már köztudott, hogy nem tudja az ember telepíteni, de akinek még megvan az tud vele dolgozni. Amúgy müködni müködik vele, csak az összes verziót látja és néha kellemetlenségbe ütközök ha más verziószámú szerverre mennék.

Végignyomtam.
Elég felemás érzésekkel álltam fel a gép elõl.Rövid volt,hozta is a formáját mg nem is.Minél nagyobb mostanában egy játék(fájl méretre) annál rövidebb.
Pl az nem tetszett benne(már az elõzõ részeknél sem tetszett),hogy ha te nem indulsz elõre akkor a társaid ezt nem teszik meg.Ergo neked kell elõre menni,hogy egyáltalán menjen a játék.Ez az életben nem így van.
Na mindegy...el lehet vele játszogatni és ez a lényeg.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Boron Power
Egyértelmûen kevesebb a csaló. Nagyon úgy néz ki te még életedben nem játszottál eredeti játékkal, fõleg amire kifizettél 10-12 ezer forintot. Ez esetben csalnál vele? Mert elég, ha egyszer megfog a szerver, és már fel is került a kulcsod a banlistára(Game-violation.org ha streamelt, vagy esetleg a pb banol közvetlenül). Na innentõl komoly játékra használhatatlan, nem tudsz többet felmenni eredeti szeróra, elcsesztél 10 ezer forintot.
Kevés ember van aki ennyire hülye, még ha egyébként lenne is benne késztetés a csalásra.

Eközben te a tört szervereken tömegével fogsz összefutni csalókkal, és végig sírni fogsz, hogy milyen gyökerek, de tenni nem tudsz ellene semmit, még banolni sem tudod, mert nem lesz kulcs amit kitilthatsz(max ip ban, de az is csak akkor, ha nem változó)!!!

(pl eredetin, ha a pb nem is fogja meg, de mondjuk többen meggyõzõdünk arról, hogy csal, vagy mapokat anyázik végig, akkor egyszerûen kibanolom a kulcs alapján akár végleg, akár bizonyos idõre. Te ezt törtön nem tudod megtenni!)

Nekem nemtudtok segitteni?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

zotya10002
:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Sgtfathi
Huh ez kemény arc!<#gun>

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

zotya10002
a játék angol!!Fegyó meg ott van a szemed elöt!!:-))

Sugam
és nem újreg😄

Prince23
<#wilting>

"Hol lehet vásárolni fegyvert , van bolt valahol ?"
Nem FarCry2 ez bazze.... :/

BiG G
<#wilting>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Sziasztok
Föltettem a jatékot és angolul beszélnek benne!! Mi lehet a hiba ?
Az elején meg kapok egy kispisztolyt és azzal kell mennem gépuskák ellen. Hol lehet vásárolni fegyvert , van bolt valahol ?
Hali!

Nem akarok okoskodó lenni,de szeretnék kérdezni egy-két dolgot.Ha kapok rá vállaszt megköszönöm,ha nem,ugyis jó.
Szóval.Letöltöttem a Gamet,felraktam,feltettem az 1.1-es javittást,és ha felakarok menni szerverre,azt irja ki hogy No or bad Challenge for address
Most nem akarom elrontani az egésszet,inkább gondoltam irok ide,talán segitt valaki.

DIV-BECSE

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

BiG G
egyedül az is szép, de ezt négyen kell játszani 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Balumann
Hát én azért technikai dolgokban otthon vagyok, de ilyen protokollal kapcsolatban én se tudnék választ adni (de valahogy sztem átugrottam akkor a kérdésed mert nem emlékszek ilyenre :| ). A patch viszont elvileg javít a szerver keresõn is.

Morfi
Az igaz hogy sok fölösleges kérdés van, és akkor mindenki elnézést is kér, ha már "esetleg" valaki feltette a kérdést. Visszaolavsni lusta, banner alatt biztos nem látja a linkeket, így hát marad a kérdezgetés.

Én is még tegnap érdeklõdtem egy protokol eljárás miatt, hogy jobban müködjön a szerverkeresõ. Vártam is a választ egy darabig, vagy egy hozzászólást, hogy sajnos nem értünk mi ehhez. De semmi. Ezek szerint ide csak olyan "kockák" járnak akik überpro fps fanok, 100/0-as stattal és ha már egy kis technika probléma merül fel a szerverkeresõvel akkor meg hallgat az illetõ. Avagy csak nekem nem akar válaszolni senki.

grebber
9. Roundig jutok ott már sokan jönnek nagyon 😞

Next PC upgrade: 2022

zotya10002
Sziasztok!!A multiban van a DOME map, nekem ez az egy map ami nem megy a gépen!Tölt a gép sokáig asztán ezt írja ki😄IRECT 3D DEVICE😛RESENT FALIED😄RIVER INTERNAL ERROR!Mi lehet a hiba?HELP VALAKI!!

Balumann
Én nemigazán értem ezeket a mostani kérdéseket...
simonl: ott a FAQ, be van linkelve hogy honnan lehet cracket leszedni, serial-okhoz meg ezer oldal van és googlevel is lehet találni, raádásul ott az nfo. Fölösleges eleve itt kérdezni.
Gamecopyworld-ot kell figyelni, ha lesz crack akkor ott fennt lesz.

miking73: Nem valószínû hogy mûködk, mivel az indítófájl is cserélve van (vagy ha mûködik probléma lehet vele). Hamarosan jönnie kell a cracknak.

Nem vagyok warez ellenes, de annyi teljesen felesleges kérdést tesztek fel, ami vagy bennevan a FAQ-ban, vagy egyszerûen csak rá kellene keresni neten...

A fórum inkább szóljon a játékról, multi szervezésekrõl, stb..
A játékban szerintem a legjobb a COOP (tovább vittem tegnap egyik más játékból ismerõsömmel).
De gondolom a multi sem olyan rossz, szervezettek csapatokat, stb...

hát a solo modos zombi 1 kalap car 1x megüt a zombi és meghalok -.-
pedig 9. körig birtam és elég jól ment simán birtamvolna a 15. körigis vagy tovább.... inkább maradok a coop zombinál 😊
A Documents and Settings \ felhasználóneved \ Local Settings \ Application Data -ban nincs Activision mappa? Hát az fura 😊
sziasztok!meg tudja mondani valaki hogy az 1.1 es patch-el mûködik e a lanfix?
Sajnos nem tudom megcsinálni az unlockert mert egyszerûen nincsen hova tenni a mappát😞( Maga a játék sem csinál ilyen mappát sehova😞( Valami más ötlet? Ja azt észrevettem már, hogy csak a kilépéskor használandó save mûködik! A quicksave nem... Rossz verzióm van fenn?
Üdv

Már megvan.