Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Processzor:ASUS-Pentium 4-3000 Mgh
HDD-120GB
Videó kártya-Saphire Radeon HD 3600-as 512 MB 32Bit
Memory-1GB<#nezze>#nezze><#email>#email><#conf>#conf>
regiszráj a gépigény.hu-ra
ird be a géped adatait és megtudod megy e a game vagy nem!!!
ha vki elárulja hogy tudok netezni beállított címen, akkor szivesen csatlakozok esténként egy partira
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Szerintetek ezen elmenne a gép?
Ha telejsen szutyok graf, akkor is...
Csak hogy menjen!
Processor:
AMD Athlon 2400+
Memory:
1024MB RAM
Video Card:
R9600-256XTurbo
A többi nem hiszem hogy számít, am ABIT alaplap, és 41 GB HDD...
De a 8GB-nek szerzek helyet😛
A válaszotokat elöre is köszönöm...
Ja, és légyszi ne mondjátok azt hogy google/ cod4 gépigény...
Tisztában vagyok vele, egyedüla proci roszabb, mint amikéne..
Csak kérek saját, egyéni véleményeket..
A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.
2 kérdésem lenne:
Hogyan lehet offline profil-t létrehozni?
Illetve az mitöl van hogy a játék akad?Az alap 1.0 val is illetve az 1.7 patch után is.A gépigény megvan.
Elõre is kösz.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
...RESTRICTION:Service communication failure:
PnkBstra.exe
Vki segítsen,mert nem tudunk zombizni.Nem látom a hostot.A haveroknak xp van fennt nekem meg win7.Próbáltuk más hamachival is,de nem jó.Lehet h a win7 miatt nem oké?
Vki segítsen pls.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Zombizáshoz várjuk állandó játékosok jelentkezését! feltétel: tört játék 1.7-ig felpecselve. elérhetõségem: xfire : sanyi12345678
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
<#kerdes>#kerdes>
Mér van az ha elinditom a jázékot, akár a Single-t akár a Multi-t lefagy az inditás után... a dolgok ugyan vissza jönnek de csak ha ctrl+alt+del nyomok és várok 10 percet. Valaki tud mondani erre gyógyírt? elõre is köszönöm (A Játékot tavaly elött decemberben vettem tehát eredeti)
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Én bárkivel szívesen játszom multiban de sohe egy szervert se látok patch-t nem raktem fel, de mivel nagyon sok idõbe kerül letölteni õket.
(a játékom nem eredeti)
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Nekem olyan bajom lenne a játékkal h mikor rámeek a nehézségi szint kiválasztására akkor nem csinál semmit.... már az 1.1-es patchet is feltettem mert mondták h megoldja a problémát de nekem semmit nem csinált... hogy tudom ezt a hibát kijavítani?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Eredeti Call of duty World at War (akár 8db is) a jelenlegi kisker ár 60%-áért!! Érd: [email protected]
Nekem az a problémám hogy a cooperative mód-ban szeretnék játszani a testvéremmel hálózaton de a pálya betöltése közben kiír valami errort
Mi lehet a baj?
Kell-e valami patch?
Válaszotokat elõre is kösz.
Nekem olyan problémám van a játékkal,hogy felrakom elindítom majd kidob egy ablakot ,hogy nem tudja beolvasni a logo small cod5 nevû fájlt. Erre mi lehet a megoldás? kösszi a válaszokat elõre is=)
Leszedtem pár zombies pályát és szeretném egyedül kipróbálni de nem jöttem rá hogyan kell
Ismét megkérdezem, mert nekem senki sem válaszolt:
eredeti WAV-om van, csináltam biztonsági mentést a players mappáról, de maikor újratelepítettem és felülírtam a játékprofilomat a mentett állással akkor valamilyen hibaüzenetet írt ki és ismét kezdhettem elõrõl.
Amikor felülírom a mentett állásomat a rejtett mappában és elindítom akkor ezt írja ki:
Error
An error occurred while reading the stats data.
És kezdi elõrõl. Már nagyon unom, hogy mindig a nulláról kell kezdem, mivel már volt 1 prestige-m is és már a második harmincvalahanyadik szintjén jártam ismét.
Arra gondoltam, hogy ha nem írnám felül akkor mi lenne?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Lenne egy kis próblémám és nem tudok vele mit kezdeni. Remélem tudtok segíteni.
Elõszedtem a gamet hogy tóljak egy jót multiban. Felpatcheltem 1.7 -ig,
elindítom a játékot, betölti a pályát, kiválasztom a class-t, indúlnék lõn erre fekete képernyõ és annyi. Kikapcsoltam az élsimítást, de nem indul. Vagyis néha elindul. A gépemmel biztos nincs baj,mert ezzel akonfiggal már tóltam. Lehet hogy a Windows 7miatt csinálja?
Ha valaki tudna még valami tippet mondani hogy mit csináljak köszönöm szépen.
http://www.bakeronline.hu/comment.php?comment.news.517
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."