Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csõsztök<#wave>Szeritetek a CoD WaW elindulna a gépemen:
Processzor:ASUS-Pentium 4-3000 Mgh
HDD-120GB
Videó kártya-Saphire Radeon HD 3600-as 512 MB 32Bit
Memory-1GB<#nezze><#email><#conf>
gyikk
insp1red
regiszráj a gépigény.hu-ra
ird be a géped adatait és megtudod megy e a game vagy nem!!!

igen, mert úgy tûnt hogy gyenge a legerõsebb fegyver is már olyan invázió jön 8 körül, nem bírom skulóval. hiába jöttem rá, hogy úgy kell csinálni, hogy átjárható legyen az egész terület, és lehessen körbe körbe is menekülni az invázió elõl, aztán amikor már sok van mögöttem akkor gránát a pofájukba. igaz, jópofa mikor a leszakadt lábú zombik a földön kúszva is közelítenek 😊

ha vki elárulja hogy tudok netezni beállított címen, akkor szivesen csatlakozok esténként egy partira

kBagyula
22-26 kör körülieket nyomtunk anno öcsémmel és még 2 haverral.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

FSpofon
Társakkal kell játszani, csak úgy lehet messzire jutni.

Arab money

a zombis küldetésekben van vmi befejezés ? vagy csak minél tovább életben maradni ? 8 hullámot tudok túlélni általában, az sok vagy kevés ?

Lacee86
Tudtommal SM3.0-át tudó kártya kell hozzá, tiéd meg csak 2.0-t tud, szóval nem megy sajnos. Meg amúgy is harmatgyenge hozzá. 😞

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Warton
Tud valaki War játékmódos szervert? Mert nem nagyon találok mostanság, pedig az volt a kedvencem.

insp1red
Válaszodat köszönöm 😉

A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.

kBagyula
Talán 800x600-ban igen, full lebutítva. Egyébként patch-ekkel majd 9GB kell neki.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

insp1red
Sziasztok!

Szerintetek ezen elmenne a gép?
Ha telejsen szutyok graf, akkor is...
Csak hogy menjen!

Processor:
AMD Athlon 2400+

Memory:
1024MB RAM

Video Card:
R9600-256XTurbo

A többi nem hiszem hogy számít, am ABIT alaplap, és 41 GB HDD...
De a 8GB-nek szerzek helyet😛

A válaszotokat elöre is köszönöm...
Ja, és légyszi ne mondjátok azt hogy google/ cod4 gépigény...
Tisztában vagyok vele, egyedüla proci roszabb, mint amikéne..
Csak kérek saját, egyéni véleményeket..

A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.

okés megprobálom.. köszi😊

kBagyula
Volt ilyen problémám az elsõ telepítés során. Csak az oldotta meg, hogy uninstall, majd újratelepítettem az egészet. A telepítéskor jól nézd meg, hogy a PB-re yes-t nyomj, mert ugyanez lesz a helyzet...

Sajnos nem:S kiprobáltam és ugyis kidob... egyszerüen nem értem:S

kBagyula
Tûzfal?

valaki nemtud az én gondomra megoldást?? :s Kettövel lejebb irtam! <#help><#help>

Jaka923
Meg kéne venni a játékot és akkor nem kéne offline profillal szarakodni!

Üdv
2 kérdésem lenne:
Hogyan lehet offline profil-t létrehozni?
Illetve az mitöl van hogy a játék akad?Az alap 1.0 val is illetve az 1.7 patch után is.A gépigény megvan.

Elõre is kösz.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

hi ez mi lehet skacok... frissitettem a pb-t de mindig kidob ezzel

...RESTRICTION:Service communication failure:
PnkBstra.exe

Barrett 50 Cal
Hello!
Vki segítsen,mert nem tudunk zombizni.Nem látom a hostot.A haveroknak xp van fennt nekem meg win7.Próbáltuk más hamachival is,de nem jó.Lehet h a win7 miatt nem oké?
Vki segítsen pls.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Üdv emberek!
Zombizáshoz várjuk állandó játékosok jelentkezését! feltétel: tört játék 1.7-ig felpecselve. elérhetõségem: xfire : sanyi12345678
Barrett 50 Cal
Az komoly<#idiota>De a hátulján van valóban<#idiota>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Warton
A DVD-hez kapott kézikönyv hátsó oldalán fogod megtalálni.

mi a cd-key ? mert sehol nem találom
Barrett 50 Cal
Én elõvettem a újra a game-t és ezzel toltam,Jó volt máig,mert azóta prior KICK/BAN-al szépen kidob.Amcsi szeróról dobott ki,pedig mindig azon játszottam és nem volt semmi baj eddig.Megnéztem egy német crack-elt szerót és onnan is kidobott.Újraraktam,új profilt kezdtem és ugyanez.Egyedül a Részeg Állatok Bandájáról nem dobott le.Vki tud megoldást erre
<#kerdes>

Warton
Ha nem mentetted le a profile mappát akkor sehogy.

sziasztok , újra telepitettem a gépemet , újra fel raktam a cod5-öt , de azt vettem észre hogy eltünt a rangom :s hogy tudom visszahozni ? (Eredeti játékom van) a választ köszönöm elõre
nekem az a bajom hogy lanfixbe nyomom hamachival és ha próbálok csatlakozni egy szerora akkor azt irja hogy: THIS GAME SESSION IS NO LONGER AVAILABLE! valaki segitsen!<#help>
Colton
Csõsztök!

Mér van az ha elinditom a jázékot, akár a Single-t akár a Multi-t lefagy az inditás után... a dolgok ugyan vissza jönnek de csak ha ctrl+alt+del nyomok és várok 10 percet. Valaki tud mondani erre gyógyírt? elõre is köszönöm (A Játékot tavaly elött decemberben vettem tehát eredeti)

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Hello!
Én bárkivel szívesen játszom multiban de sohe egy szervert se látok patch-t nem raktem fel, de mivel nagyon sok idõbe kerül letölteni õket.
(a játékom nem eredeti)

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

a win7 és az xp nem találja meg egymást coop ban?? :S:S:S
Ha valakinek lenne kedve jatszani neten(nem kell hozza eredeti game) keressen meg MSN:garaethKUKAChotmail.com vagy mail.-Foleg COOP resze erdekel...
AudiQuattro
Végigvittem,nemnagyon jött be :S..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

ragd fel 1.7-ig

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

zsolt515
Vki segítsen nekem is...

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Hali! 1.7-ig az összes.

imihaver
syasztok ehhez a játékhoz hanyas pach kell(nek)??? lécci segítsetek nekem

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

zsolt515
HY!
Nekem olyan bajom lenne a játékkal h mikor rámeek a nehézségi szint kiválasztására akkor nem csinál semmit.... már az 1.1-es patchet is feltettem mert mondták h megoldja a problémát de nekem semmit nem csinált... hogy tudom ezt a hibát kijavítani?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

PC-s Verzió!!
ELADÓ!!!
Eredeti Call of duty World at War (akár 8db is) a jelenlegi kisker ár 60%-áért!! Érd: [email protected]
Helló mindenkinek!
Nekem az a problémám hogy a cooperative mód-ban szeretnék játszani a testvéremmel hálózaton de a pálya betöltése közben kiír valami errort
Mi lehet a baj?
Kell-e valami patch?
Válaszotokat elõre is kösz.
majkapapíí
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van a játékkal,hogy felrakom elindítom majd kidob egy ablakot ,hogy nem tudja beolvasni a logo small cod5 nevû fájlt. Erre mi lehet a megoldás? kösszi a válaszokat elõre is=)

Helló

Leszedtem pár zombies pályát és szeretném egyedül kipróbálni de nem jöttem rá hogyan kell
Üdv!
Ismét megkérdezem, mert nekem senki sem válaszolt:

eredeti WAV-om van, csináltam biztonsági mentést a players mappáról, de maikor újratelepítettem és felülírtam a játékprofilomat a mentett állással akkor valamilyen hibaüzenetet írt ki és ismét kezdhettem elõrõl.
Amikor felülírom a mentett állásomat a rejtett mappában és elindítom akkor ezt írja ki:
Error
An error occurred while reading the stats data.
És kezdi elõrõl. Már nagyon unom, hogy mindig a nulláról kell kezdem, mivel már volt 1 prestige-m is és már a második harmincvalahanyadik szintjén jártam ismét.
Arra gondoltam, hogy ha nem írnám felül akkor mi lenne?
szisztok
jerome
Persze a Modern Warfare 2 fut szépen.

zotya10002
Háát nem tom mi lehet!!:-(Lehet hogy a win 7!Driverek rendben vannak???

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Fasza köszi:-))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

jerome
Sziasztok
Lenne egy kis próblémám és nem tudok vele mit kezdeni. Remélem tudtok segíteni.
Elõszedtem a gamet hogy tóljak egy jót multiban. Felpatcheltem 1.7 -ig,
elindítom a játékot, betölti a pályát, kiválasztom a class-t, indúlnék lõn erre fekete képernyõ és annyi. Kikapcsoltam az élsimítást, de nem indul. Vagyis néha elindul. A gépemmel biztos nincs baj,mert ezzel akonfiggal már tóltam. Lehet hogy a Windows 7miatt csinálja?
Ha valaki tudna még valami tippet mondani hogy mit csináljak köszönöm szépen.

Call of Duty World at War béta magyarítás:

http://www.bakeronline.hu/comment.php?comment.news.517

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."