Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

87.229.98.14:28960 come on ja amugy az elõrendelés az nem a kiadás napján érkezik meg hanem akkor jön egy értesitõ ahonnan meg tod rendelni de nem baj srácok 😄
Ja igen és még csuszi annyit kihagytam hogy vagy csak azért nem válaszolok neked rendesen mert nem érdekelsz 😊
na tényleg off nekem van mivel foglalkoznom nem úgy mint neked csuszi hogy az egész napodat itt töltöd 😊
mindent bele a családod nagyon odalehet érted 😊
ne érts félre nem mondom meg mit ne csinálj te életed nem szólok bele
ja és analfabéta tudod az annyit jelent hogy olvasni írni nem tud de mivel írni olvasni tudok így nagyon félrenéztél valamit 😊
na hali
Csuszi látom megint kezded 😄
Hajrá
Az a szánalmas aki leszarja a másikat ebben a példában én szarlak le téged 😄
Nem arról van szó hogy nem értem mit írsz 😊
Ha rám célozgatsz 😊
Rólad ennyit 😊
Na ebben a témában errõl ennyit én nem folytatom úgy mint egyesek azt irsz amit akarsz de inkább a családoddal foglalkoznál minthogy kockulj....ilyen a jó apa kisfiam hagy már éppen kockulok nemlátod?
asszony mennyé mosogatni mert kockulok....
Szép családapa 😊
Hajrá csak igy tovább 😊
Nekem van kivel mivel foglalkoznom szal csak akkor ülök itt amikor az idõm engedi szal ne forgasd ki a szavaimat ahogy eddig tetted 😊
na tov szép napot este valamikor re talán bye
Ha egyáltalán azzal csináltad 😄
Totti a cheat engines képed befigyel rendesen 😄
gyertek szavazni a cod 5 nek kell nyernie.

szavazás
Nektek vannak benne leszakadó testrészek?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

csuszi
baszki átadom a srácot, én tanultam pedagógiát meg magyart a fõiskolán, de ez a gyerek a profoknak is feladta volna a leckét, annyira analfabéta...
mondhatni nem érti amit írsz.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
teljesen reménytelen. a minimális szintet nem üti meg.

MJ rulz Pink Team The Only One

Blackhunter
Sziasztok !

Aktív olvasoja vagyok a forumnak. Elégok hibát látok az embereknél és nekem is volna egy:Az én hibám az volna h amikor el akarom indítani .exe hibával leál. Na már most ugyan ezt csinálta velem a CoD 4 is és azt akkor ugy lehetet megcsinálni h egy fájlnak a formátumát etneveztem valamiröl valamire. aszthiszem hogy ez a fájl a mainba volt.Szerintem ez a hiba nem csak nekem van hanem még sok másnak is. Ugyhpgy ha valaaki tudna nekem segíteni azt megköszöném.

Elöre is THX csá

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lehet-e
kijavítottam, nehogy belekössetek. Ugyanis az e kötõszócskát az állítmány után tesszük és kötõjellel ;-)
Még mindig a megerõsítését várom annak, hogy lehete multizni tört verzióval, mert lehet, hogy álmodtam, de 3 napja vagy 20 emberrel játszottam és kétlem, hogy õk eredetiben vették meg. Lehet, hogy a szerverekkel van a gond, vagy nemtoom, ha valóban az a baj, hogy tört verzió, akkor megyek cod4-ezni.😄
nincs most 12k-m a játékra, múlt hónapban vettem egy eredeti játékot, de most nemtook, ennyire jól azért nem megy 😄
Jah és van barátnõm is 😄
giorgio81
15+ 1 bonus

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Shep
Single-ben hány pálya van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Üdv!

Van egy kis gondom... a második pálya (little Resistance) miután betölt, kidob egy hibaüzenettel amit nem látok mivel fekete a képernyõ (amikor ctrl+alt+delete-t nyomok akkor annyi látszik hogy DirectX error)mi lehet a gáz? eddig minden más nagyobb játék tökéletesen futott, még ennek is az elsõ pályája. DirectX a legfrissebb van telepítve... plz help (multiplayer pályákon is ugyanígy)

TDU:Kamarov:HUN

ChuckyHUN
A-a..
Én lecsicskáztam. mert baromságokat kérdezett. ÉN IS szívesbben költöm a barátnõmre, vagy a szenvedélyemre. Sõt! Elmondom > én sem fogom megvenni! De nem is fogom/most sem kérdezgetni, hogy miért nem megy a mlti.
Nálam eddig 1 olyan game volt ami megérdemelte,hogy megvegyem és az a TDU

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Evil
Elvileg végtelen szint van 😊 Szóval hajrá XD
De 25 körül vannak a rekordok.

Bokafix2
Nekem sincs semmi bajom vele, pedig féltem ahogy itt irogatták, hogy fagyás, szaggatás, hang-kép problémák... nekem semmi gond nem volt minden tök gyors és szép... igaz a gép is bika.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

k9duli
Na megvan a megoldás help ajtót még nem is néztük ott a varázsdobozból finomságok jöhetnek 😊
Majd holnap...akarom mondani ma este😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

BiG G
lanyhult a fegyelem... 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Prince23
Az Infinity Ward nem hinném, hogy betett volna egy ilyen hülyeséget, mint a legvégi bonus map 😄 meg nem is rockosította volna a dinamikus zenét háború közbe lol

k9duli
Hát ez a zombies mod nagyon kemény 3-an tóljuk coopba.De a 13szintnél mindig elakadunk.Szerintem 13. az utsó, de keményen próbáljuk hátha mi vagyunk a bénák.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

LackoMester
nagyon kiváncsi vagyok meg-e kapom (elörendeltem)holnap a gamet?van 1 olyan érzésem,h.nem...mikor kezdhetek el végre normálisan multizni..hmmm...

élet a legjobb méreg

Hassel606
Hééé, csuszi!! Az anyanyelvi oktatás az én reszortom! <#law><#pias>

nekem semmmi bajom a gammel tök jól megy meg minden 1x nem fagyott ki patcheltem tökéletesen ment neten.... pl.:87.229.98.14:28960 gyertek fel me nincs fenn senki
jaja sajna japán rohangál ppsh val sött red dot stb irtogsgyi igy ez a része..

zotya10002
<#wink>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

JackyBoy
mirõl beszélsz lol? kb 1 hét alatt játszottunk ezen a modon 5x vagy 6x az neked sok?

back from the past.

azt mondjátok meg, hogy miért van az, hogy nem eredetivel tegnap, tegnapelõtt még játszottam és most már nem tudok, ne fárasszatok azzal, hogy azért mert nem eredeti, akkor tegnap se tudtam volna felmenni, nem?😄
Egyébként is Infinity Ward-nak kell az ilyen játékokat csinálni ez a Tréarc nem gyõzött meg... de azért kipróbálnám mulitba, ha menne újra.
És mennyire gagyi, hogy Akárkivel vagy, mindenképp a Tokarevet kapod, mert modern warfare-be még mindig azt mondom, könyebben viseli az ember, ha marine ak-val rohangál, de hogy egy japán katona tokarevvel ???😄
Hol vannak a régi szép idõk Cod1-nél sokkal jobb volt ha német voltál német fegyverekkel mentél... nah mind1, csak akkor fikázom tovább, ha majd játszottam eleget multiban 😄
Sziasztok, vannak már magyar szerverek cod 5-re? Szrverkeresõ múkod allseeingel?
ha ez neked nem sok akkor te egy gép vagy 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Sziasztok!

Vista alatt tolom 2Gb rammal a single playert. Az egész mintha képregény lenne, borzalmasan szaggat. DX10 lehet a gond? vagy mi a búbánat. A COD4-el semmi gond nincs. Van valakinek 5lete? Hasonlóval találkozott valaki?

Kösz a választ!
Sammy
JackyBoy
nem sokat... kb volt egy 16os kör, aztán 11, 21, 24, 21, 25 ...ha jól emlékszem...

back from the past.

na off tov szép estét annak aki normálisan tud viselkedni a másikkal 😊
norbi56
Mennyit játszotok ti?😄 Ennyire fejldõtök😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

<#wilting>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

zotya10002
De buta vagy ember!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Balumann
Gondolod, hogy ha nem fogja indításkor kérni az eredeti lemezt, akkor az ilyen problémák megoldódnak? :I

zotya szerintemis a cod4 jobb lett mint ez de ebben jobb a zombi mod mint a cod4hez gyártott 😊
JackyBoy
és azt azért tegyük hozzá, hogy a 25ös szint végén voltunk, már készültünk a 26-ra, lehet ez is volt a baj, valahogy bekerültek hozzánk, de majd legközelebb 26-27 a cél...

back from the past.

csicskázzátok azt aki nem költ játékra gz van aki szivesebben költi a pénzét a barátnõjére mint 1 szaros játékra szerintem jah tényleg aki játékra költ annak nemnagyon van barátnõje akira költhet 😊
hát igen ezek inkább eredeti játékokban élik ki magukat 😄
HAJRÁ 😊
Palesz2
25 a rekord 😊

zotya10002
Ezért van tele a ...Nem értem!Frissítettem már mindent de ez van!

Mikor a cod 4 meglett már aznap este toltam multin meg minden!Azóta is jó!

De eredetiben szerintem mennie kell mint a szél!

nah errõl ennyit kijött a lvl65 hack...
azért baszakszik, mert nem eredeti?
De akkor tegnap még miért mûködött, én ezt nem értem
zotya10002
<#buck><#smile><#wink>Nekem is már tele van a ...!!Én már vid karit is vettem de egyre rosszabb!!Kedden tök jól ment single,multi.Szerdán már le fagyogatott+hibaüzik:-))Csütörtök azaz ma sem single se multi!!Uninstall az egész game!Most meg megrendeltem!!Így már szerintem nem lesz gondom vele!:-))

Van valaki, aki neten játszik kamu játékkal??? jelezze please
felraktam újra, a profilom persze elveszett, de így se akar belépni egy szerverre se, egyre rosszabb benyomásom van errõl a játékról,a zért a faszom prüntyög már tõle, hogy nem lehetett úgy, mint a 4-gyel
Thx!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.