Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na tényleg off nekem van mivel foglalkoznom nem úgy mint neked csuszi hogy az egész napodat itt töltöd 😊
mindent bele a családod nagyon odalehet érted 😊
ne érts félre nem mondom meg mit ne csinálj te életed nem szólok bele
ja és analfabéta tudod az annyit jelent hogy olvasni írni nem tud de mivel írni olvasni tudok így nagyon félrenéztél valamit 😊
na hali
Hajrá
Az a szánalmas aki leszarja a másikat ebben a példában én szarlak le téged 😄
Nem arról van szó hogy nem értem mit írsz 😊
Ha rám célozgatsz 😊
Rólad ennyit 😊
Na ebben a témában errõl ennyit én nem folytatom úgy mint egyesek azt irsz amit akarsz de inkább a családoddal foglalkoznál minthogy kockulj....ilyen a jó apa kisfiam hagy már éppen kockulok nemlátod?
asszony mennyé mosogatni mert kockulok....
Szép családapa 😊
Hajrá csak igy tovább 😊
Nekem van kivel mivel foglalkoznom szal csak akkor ülök itt amikor az idõm engedi szal ne forgasd ki a szavaimat ahogy eddig tetted 😊
na tov szép napot este valamikor re talán bye
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
mondhatni nem érti amit írsz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Aktív olvasoja vagyok a forumnak. Elégok hibát látok az embereknél és nekem is volna egy:Az én hibám az volna h amikor el akarom indítani .exe hibával leál. Na már most ugyan ezt csinálta velem a CoD 4 is és azt akkor ugy lehetet megcsinálni h egy fájlnak a formátumát etneveztem valamiröl valamire. aszthiszem hogy ez a fájl a mainba volt.Szerintem ez a hiba nem csak nekem van hanem még sok másnak is. Ugyhpgy ha valaaki tudna nekem segíteni azt megköszöném.
Elöre is THX csá
(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kijavítottam, nehogy belekössetek. Ugyanis az e kötõszócskát az állítmány után tesszük és kötõjellel ;-)
nincs most 12k-m a játékra, múlt hónapban vettem egy eredeti játékot, de most nemtook, ennyire jól azért nem megy 😄
Jah és van barátnõm is 😄
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Van egy kis gondom... a második pálya (little Resistance) miután betölt, kidob egy hibaüzenettel amit nem látok mivel fekete a képernyõ (amikor ctrl+alt+delete-t nyomok akkor annyi látszik hogy DirectX error)mi lehet a gáz? eddig minden más nagyobb játék tökéletesen futott, még ennek is az elsõ pályája. DirectX a legfrissebb van telepítve... plz help (multiplayer pályákon is ugyanígy)
TDU:Kamarov:HUN
Én lecsicskáztam. mert baromságokat kérdezett. ÉN IS szívesbben költöm a barátnõmre, vagy a szenvedélyemre. Sõt! Elmondom > én sem fogom megvenni! De nem is fogom/most sem kérdezgetni, hogy miért nem megy a mlti.
Nálam eddig 1 olyan game volt ami megérdemelte,hogy megvegyem és az a TDU
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Majd holnap...akarom mondani ma este😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
élet a legjobb méreg
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
back from the past.
Egyébként is Infinity Ward-nak kell az ilyen játékokat csinálni ez a Tréarc nem gyõzött meg... de azért kipróbálnám mulitba, ha menne újra.
És mennyire gagyi, hogy Akárkivel vagy, mindenképp a Tokarevet kapod, mert modern warfare-be még mindig azt mondom, könyebben viseli az ember, ha marine ak-val rohangál, de hogy egy japán katona tokarevvel ???😄
Hol vannak a régi szép idõk Cod1-nél sokkal jobb volt ha német voltál német fegyverekkel mentél... nah mind1, csak akkor fikázom tovább, ha majd játszottam eleget multiban 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Vista alatt tolom 2Gb rammal a single playert. Az egész mintha képregény lenne, borzalmasan szaggat. DX10 lehet a gond? vagy mi a búbánat. A COD4-el semmi gond nincs. Van valakinek 5lete? Hasonlóval találkozott valaki?
Kösz a választ!
Sammy
back from the past.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
back from the past.
hát igen ezek inkább eredeti játékokban élik ki magukat 😄
HAJRÁ 😊
Mikor a cod 4 meglett már aznap este toltam multin meg minden!Azóta is jó!
De eredetiben szerintem mennie kell mint a szél!
De akkor tegnap még miért mûködött, én ezt nem értem
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.