Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. Mert a CoD5 még meg sem jelent.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

inditás után fekete képernyõ?! valakinek valami tipp?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

mama 2
Xfire kilistázza a COD5 szervereket?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

JaSoN HuNTeR
Jó a zombi mód! kár h cask 1 pálya van😞

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

csuszi
minden tiszta, semmi problema 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
már írtam:"ui.: a sok mosoly jel nem mutat eredetinek, se nem humorosnak. ahhoz némi szellemi fölény kell. az meg Neked sajna nincs."
olvasástan: "az a szánalmas, aki leszarja a másikat, én ebben a példában leszarlak téged." ha Te (nagy betûvel írjuk, ezzel tiszteljük meg a másikat - szal a téged helyesen Téged) leszarsz, így szánalmas vagy. mit is lehet ezen mást értelmezni?
"am nem itt néztem amit irtamhanem a forum és keress rá a topicra alatta van kiirva ott nehezen kattintasz rá 😊" ki magyarázza meg a dolgokat? Te kurvaokos😊 írtad hogy ez az offtopic, és húzzak innen. ez Nem az offtopic. ezt benézted cica ez van...
kevés vagy Te ahhoz, hogy kihívás legyél. szellemileg nem jelentesz kihívást, ez van.

kircso13
viszont 😄

Az élet eleme a lét!

De egy kúrva hülye vagy!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

pff... akkor rendelem is elõ... pcdome csak jövöhéten szálitaná

tojas1
Igen 576

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

hol? én ugytudom 1 hetet késik

tojas1
Ma vettem?

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

hogy van eredetid?

tojas1
Talán a PATCH hiánya miatt??<#confused><#falbav>

tojas1
Sziasztok!!

Tud valaki arról hogy eredeti game-val mért nem enged fel egy szerverre sem.
Bár senki nem volt rajtuk.

Köszi

Fel a lépcsõn, aztán késõbb le. Egyik védi a lépcsõt, többi meg a 3 ablakot.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SötétBarom
Spannal zombiban eddig level 11 a max. Van valami követendõ taktika, ami elég célravezetõ??? Ill. a random weapon crate-bõl összeszedett csúzlikhoz lehet valahogy ammot szrvezni?? (machine gun meg az FG42 egész jó.)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bocs hogy félreértetted a szánalmas részt csak értelmezned kellene a mondatot és vágnád mit irtam 😊
de no problem öregvagy te már ahoz hogy értelmezd a dolgokat 😊
Inkább a családoddal foglalkoznál minthogy itt vered magad hogy milyen kurvaokos vagy 😊
am nem itt kell okoskodnod....ha van fiad akkor inkább foglalkozz vele ne itt oszd az észt 😊 am nem itt néztem amit irtamhanem a forum és keress rá a topicra alatta van kiirva ott nehezen kattintasz rá 😊
nah várom a következõ okosságodat 😄
hajrá mindentbele családapa 😊
Blackhunter
Sziasztok !

Aktív olvasoja vagyok a forumnak. Elégok hibát látok az embereknél és nekem is volna egy:Az én hibám az volna h amikor el akarom indítani .exe hibával leál. Na már most ugyan ezt csinálta velem a CoD 4 is és azt akkor ugy lehetet megcsinálni h egy fájlnak a formátumát etneveztem valamiröl valamire. aszthiszem hogy ez a fájl a mainba volt.Szerintem ez a hiba nem csak nekem van hanem még sok másnak is. Ugyhpgy ha valaaki tudna nekem segíteni azt megköszöném.

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

csuszi
np. írtam priviben😊

csuszi
még mindig fogyatékos vagy. és még mindig analfabéta. ember, téged nem is kell oltani, oltod Te magadat. 😊 mint amikor saját magadat leszánalmasoztad...
segítek te agysebész: az offtopic nem azért van kiírva mert ez az, hanem hogy ha warezolnál kattints rá. gyengébb kedvéért. ez NEM!!!! az "off/warez topic már bocsi 😊 ha nem teccik valami el lehet menni köszi szia 😊" grt 😄😄

kircso13
az lehet 😄! De Én nem úgy értelmeztem ahogy Te gondoltad! Félreértettük egymást ezek szerint, vagy csak Én értettelek félre! Ha Én voltam a hülye akkor 1000 bocsesz!

Az élet eleme a lét!

csuszi szánalmas vagy még mindig a kutyaólon vagy felakadva 😄
hát igen az öregek nemnagyon tudnak továbblépni 😊
am csuszi tudtommal ez off/warez topic már bocsi 😊 ha nem teccik valami el lehet menni köszi szia 😊
Fel aztán le ugye ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

csuszi
"ha azt írták volna, hogy szar a játék, mert a játékmenet tré, vagy a hang, vagy a történet, vagy a fegyver balance egy szót sem szóltam volna (bár tehetném, hisz még mindig nincs joguk szídni, de nem tenném). és 100 % hogy ezek a direct x szarságok, fagyások PROFILNÁL meg stb mind a törés miatt van." tehát nem csak az a probléma, hogy van-e joga kiakadni, hisz írtam, hogy ha nem a warezes hiszti menne, nem is szólnék... és én nem sértegettem, nem küldtem kutyaólba srtb stb. igen finoman oltottam.
és az a tény, hogy külföldi fórumokon senkinek semmi baja az original játékkal. de kurva egyszerû, igazságérzetem határtalan, nemhazudok, nemsoká használom az eredeti játékom (nekem is volt bajom a warezzel (az egész winemet széjjel baszta, szar a hang, és fagyogat a game), és ha az eredetivel is csinálja, megkövetlek Téged - csakis Téged, a két vérpistike nem igazán érdemli meg.

Balumann
Jaj de meg tudod magyarázni, mintha nem függne össze egyáltalán. Mind1, arra is válaszoltam, ne törõdj vele mert semmi értelme. De az utána lévõ üzeneteire is válaszoltál, téged eleve az õ gondolkodásmódja zavar.

De rendben, neki nem állna jogában ide írni amíg nincs eredeti játéka (ahogy az itt fórumozók 90%-nak kb., legalábbis még). De neked ugyan úgy nincs jogod személyeskedni, ítélkezni felette, sértegetni, megmondani neki hogy mit csináljon, és offolni.

Arra meg várom a magyarázatod, hogy akkor legtöbbünknek miért megy normálisan a crackelt. Mégis mi az a konkrét hiba, ami miatt ilyen változatos hibák jönnek elõ (szaggatás, kifagyás, gondok az offline profilokkal), és miért nem mindenkinek van... Persze, mert egyesek rosszul mentek rá a create profile-ra mi?

csuszi
ja és elolvastam mit javított a patch - te is olvasd el. semmi olyan nincs benne, amikrõl itt szó van. nem véletlenül, mivel a gyártó ezekkel a hibákkal nem szembesül, hisz az originállal játszó emberek nem számolnak be róla. MIVEL NINCS - csak warez verzióban...

csuszi
"Mégis miért ne vennék észre ezt? Fogd már fel, hogy azért warezolnak legtöbben, mert inkább másra költik a pénzt ami számukra fontosabb, nagyrészük nem venné meg úgyse, vagy csak amikor lemegy az ára." - kurvára nem a warez zavar nem tûnt fel? még válaszoltam is Neked, csak el kellene olvasni. vagy 3 oldallal korábban... zomg. nem is értem.

Balumann
Én eleve nem is szeretem a cod -ot már multiban, már leírtam sokszor azt a néhány tényezõt hogy miért. ^^
Amúgy megy Hamachin ha valaki (akár többen) bevállalna szervezõi szerepet, sokkal jobbakat lehet játszani, mint az ilyen netes szervereken, ahova többnyire úgyis bemegy valaki aki nem tartja tiszteletben vkinek a véleményét, vagy nem szimpi. Hamachin ezeket nagyon könnyen el lehet kerülni, és jó kis ismerettségi, netes haveri kört kialakítani, és kicsivel értelmesebben játszani (összejátszva, mert akiket kicsit jobban ismersz, beszéltlé vele, jobban tudsz összedolgozni).

zomgzerg
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Balumann
Az értékrendjével értek egyet. Azzal egyszerûen nem kell foglalkozni, hogy itt hirdeti hogy nem eredeti a játéka, mert nem fogsz megváltoztatni semmit és csak off lesz.
Mégis miért ne vennék észre ezt? Fogd már fel, hogy azért warezolnak legtöbben, mert inkább másra költik a pénzt ami számukra fontosabb, nagyrészük nem venné meg úgyse, vagy csak amikor lemegy az ára.

Arra véletlenül nem gondoltál, hogy az a patch amit kiadtak, esetleg az javította a hibák egy részét...? (amihez még nem készítettek single cracket/lan fixet)...

Bakker rinyáljanak, írják meg egyszer az érzésüket ezzel aztán abbahagyják, várnak megoldásra. Zavarjon, legyél tõle ideges, de nem kell oltogatni. Mivel ismét mondom ez nem létszükséglet, teljesen fölösleges ezzel foglalkozni. Nem áll jogodban személyeskedni amíg nem ismered jobban.

Remélem sikerül ezt felfogni 30 vagy nemtudom hány évesen...

csuszi
te teljesen kész vagy. nem tûnt fel hogy melléd álltam?????????????????? hogy alien ellen írtam? hogy az ironizálás azt jelenti, hogy gúnyosan oltottalak, mintha nem veled értenék egyet, pedig Magamat is az ólba küldtem? ennyire nem lehet hülye ez a kibaszott fórum...
marcika. annyit értesz az amdinkodáshoz és a pb-hez mint egy ceruza.
az eredeti servereken a guid nem nulla. tudod mi az a guid? tudod mi az a gv? tudod mi az a streamelt server? tudod mi az a global ban? gv ban? cb ban? soroljam? pb hack...marha okosat mondtál...

Marci0115
attol hogy origi játék nem biztos hogy cheat mentes környezetben játszhatsz, van pb hack is
TÜNNYMÁR<#banplz>

kircso13
Látom, te csak szép magyar szavakat tudsz írni! erre lehet adni! Kemény vagy, vagy nem! Vannak begyöbösödött emberek, ha valaki ír akkor azt le kell fikázni, na te ezek közé tartozol! sajnálom h ezt kell írnom! Remélem büszkeséggel tölt el ez a stílus amit itt csinálsz! Tudom, most jön a válaszod szép magyaros szavakkal! De ez csöppetsem érdekel! Értelmi szintedhez mérem ami nem nagy lehet, de lagalább megpróbáltam a lehetetlent! Légy mindig ilyen, mert ez jó, de nem a fórumnak! Miért nem írok nagyon a forumokba! Na ezért, az ilyen emberek miatt mint te! Kicsit nézz körbe magadba abba a nagy ürbe és vonulj el a sarokba és gondolkodj el egy kicsit! Lehet ez nehéz számodra, de megpróbálhatnád, hidd el menni fog! Csak ügyessen, uri is megmondta! Mukogyj!
Viszlát!

Az élet eleme a lét!

k9duli
anyám😄
Akkor még mi vérpistike szinten vagyunk. Belekell húzni de szerintem nagyban múlik a szerencsén is.
Ha varázs doboz nem mg-tól ki mindenkinek, meg ha nem kapunk olyan búnuszt hogy max lõszer akkor b*szhatjuk még az mg-t is.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

csuszi
kurvára nem a warez zavar nem tûnt fel? még válaszoltam is Neked, csak el kellene olvasni. hanem az, hogy az idióta úgy dumál, hogy nincs meg Neki eredetiben. és pláne, hogy a hibákat akár hiszed akár nem, a warez okozza. akkor baszódik el a játék, amikor a profillal bénázik a user. csak olvasgatni kellene a külföldi fórumokat, ahol csodák csodájára minden hiba megszûnt, ahogy a gazdagabb külföldiek elmentek szépen a bótba, és megvették az originalt.
de a warezt se kellene szentesíteni, ha már itt tartunk. és az is érdekelne, hogy egy értelmesebbnek tûnt fórumozó, ugyan miben ért egyet egy olyannal, aki 1 ismétlem 1 db pontra se reagált amit írtam Neki, sõt, saját Magába gabalyodik bele, észre se veszi, hogy olyan dolgokra reflektál, amiket Én fel se vetettem.
és hidd el, nem válaszolnék Neki, ha nem mulattatna a srác😉

az meg külön szegénységi bizonyítvány, hogy azt se veszik észre, hogy azzal hogy valaki eredeti játékot vásárol ezt cselekszi:
1. támogatja azt, aki a jövõben Neki készít produktumot. ha ezt nem teszi, az nem fog, mivel becsõdöl.
2. helyesen cselekszik, mert ezt követeli a morális értékrend.
3. cheater és bunkómentes servereken játszhat, ahol az admin tudja kit baszott ki 1 perce.
4. ahol a pb és a gv végre tudja követni a csalásokat, és fel is tud lépne ellene.
5. a crack nem bassza szét a felhasználó agyát.

de az végképp röhej, hogy azért rinyálnak tele (csak magyar fórumokat), hogy de szar a játék, mert nemindul el rendesen a warez. külföldön is rinyálnak, de a cracket és a warezt szidják, nem a játékot.

uff. végeztem. menjetek warezolni, az fasza, és Én hülyeségeket beszélek.

csuszi
nem is tûnt fel bazdmeg hogy ironizáltam?????

Balumann
Alienhun: Veled értek egyet részben, de nem kell forumon ezt hangoztatni. A játék meg tele van hibákkal amit nem a warez okoz, mint ahogy a fekete képernyõt és a szaggatást sem minden bizonnyal, mert a crack tökéletesen mûködik többnyire (nálam legalábbis perfekt, a játék sem szaggat).

csuszi: Továbbra sem értem, hogy ilyen idõs létedre ezzel foglalkozol meg zavar. Tudom jó szórakozás oltogatni egyeseket, de mint írtam, nem érsz el vele semmit, flémet indítasz, magadat járatod le mert senkit nem érdekel (õt se), õ ilyen és kész. Egyáltalán nem biztos, hogy a te gondolkodásmódod és nézõpontod a jó. Amíg csak hozzászólásait látod és nem ismered, addig teljesen fölösleges ítélkezni, személyeskedni (fórumon pláne!!). Jogod van nem egyetérteni vele, de ehhez nincs amit te most csinálsz.

kircso13: Akkor jó, ha nem azért szeret a barátnõd mert rá költöd a pénzét. 😛 Lehet azért úgy is, hogy nem költesz mindent rá 😄 (remélem). Bár remélem hamarosan megértem ezt a dolgot is :-)

Mindenkinek meg van a saját értékrendje, a warez arra jó, hogy akinek ez lejjebb van annál amit tud áldozni ilyen célra az is tudjon játszani. A játékkészítõknek azokat kell megcéloznia, akik ilyenre tudnak áldozni (mint tudjuk valahol sokkal könnyebben tudnak mint itt Mo-n). A warez miatt hiába sírnak, adjanak ki jobb, tovább tartó játékot és akkor többen veszik meg, ennyi. Másolásvédelemmel semmit sem érnek, akik nem vesznek játékot (fõleg nem teljes áron) azok úgysem fogják megvenni.

És a warezolók legtöbbje normális, értelmes ember, pl. akikkel én szoktam és szeretek játszani. Nem kor, és hozzászólásai alapján kell megítélni, mert ez csak 1 terület ami nem egyáltalán nem létszükséges.

Nem szükséges válaszolni a hozzászólásomra, mindenki fejezze be az okosítást és nevelést, és fogadja el hogy másnak más az értékrendje, máshonnan nézi a dolgokat, más korban van, és kész, élvezzétek a játékot, vagy ha nem megy akkor szidjátok és hagyjátok, majd egyszer visszatértek ha javítva lesznek a dolgok.
Ha nem szimpi vkinek a hozzáállása nem kell válaszolni.

Ezt nem hiszem el, hogy senki sem tudja, hogy kell beállítani...
Akkor elütve a témától valaki észlelt végtagleszakadást a környezetében játék közben? 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Valaki használ X-fire-t Cod 5 el???? segítsen! köszönöm.....
kircso13
Gratula! IQ = 0! Erre büszke vagy remélem! Tudod azért kicsit visszavehetnél! Én nem hülyéztem le senkit! De te magadból indulsz ki! Szánalmas vagy!

Az élet eleme a lét!

csuszi
te csak fogd be a szád, mer így közel a 30-hoz Te hülyébb vagy mint ÕFELSÉGE ALIEN a maga 21 évével😊 én is megyek vissza az ólba ugatni...

Hello!!

Az X-fire miért nem teszi be a cod 5-öt a szerverkeresõk listájába? Hogy tudok magyar szervereket találni ígY?
csuszi
átadlak Hasselnek, még az oskolások is megértették amit írtam/mondtam Nekik. te erre képtelen vagy. majd Hassel kínlódik Veled. 😉 igaz Hassel?😊

kircso13
Hát ez nem így van! Az az igazi balek aki a pénzét a barátnõjére költi! DE ezt Te is megtapasztalod, nem tom h hány éves vagy, de még ebbe nincs tapasztalatod 😄. Ja én az asszonyra , a gyerekre , magamra , és a gépre is költök! Nem csak 1 dologra! Élni és szórakozni is kell! Ez egy off hsz volt! Sry!

Az élet eleme a lét!

csuszi
"Az a szánalmas aki leszarja a másikat ebben a példában én szarlak le téged 😄" - örülök, hogy leszánalmasoztad Magad. és még vigyorogsz is rajta. ez a magyar nyelv még mindig nem megy. tudod mi az a funkcionális analfabetizmus? na ennek a fogalmát bõven kimeríted. ennyit az írni olvasni tudásodról.
és annyira kiszámítható vagy (buta), hogy elõre megmondtam, hogy ezzel fogsz jönni: "de nekem a kutyaólban a helyem így 30 évesen, mert a nagyreményû fiatalság megérkezett és kuss a nevem...(erre szokott az jönni, hogy ennyi idõsen játszok,
szánalmas vagyok - tényleg de gáz, hogy nem a tv elõtt " de Te fel se fogtad (még jó hogy nem vagy analfabéta - nagy nehezen kigugliztad mit jelent, de a funkcionális analfabétáig nem jutottál el), és jöttél nekem ezzel: "csuszi ha szerinted az szánalmas hogy 30évesen jáccol akkor neked elég ciki rengeteg embert ismerek és jóbani vagyok ilyen korú emberekkel akik pl cabaloznak és 30-40éves kort megütik" akkor ki a ciki? hogy Magadnak mondasz ellent? fel se tûnik mi?

és ennyit a személyeskedésrõl te agytröszt: ami a lényeg. azért rinyálod tele a fórumot, mert a warez nem mûködik rendesen. a geci gyártó, fene a kurva anyját, hogy nem úgy csinálja meg a játékot, hogy a nagy alien tudjon vele warezolni. mert annyi se esik le neked, hogy a warez okozza a hibák 99%át. legalább a játék hangját, scriptelését, történetét, multiját, stb stb. szidnád. amihez warezzel még mindig semmi jogod, de legalább nem mutatnád Magad hülyének, csak szimplán pofátlannak.
ui.: a sok mosoly jel nem mutat eredetinek, se nem humorosnak. ahhoz némi szellemi fölény kell. az meg Neked sajna nincs.

Sugam
lehet multizni tört szerókon. van kb 5 magyar szeró amin játszanak. gametrackeres oldallal megtalálod õket.és én pl console ból joinolok, mert beraktam õket favoritba, de csomoszor bebuggol és azt mutatja ,hogy leálltak a szerverek közben mennek. szal gametracker oldal

LackoMester
aha,persze 18.-án majd megkapom...hmmm....

élet a legjobb méreg