Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
amikor el indítom a call of duty world at wart,akkor nem yrja ki,hogy csináljak profilt.Igy meg nem tudok játszani.profil nélul nem lehet.SEGÍTSETEK!!!!LÉGYSZI
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Megmagyarázta, hogy miért nem veszi meg a játékot, és kifejtette érzelmeit ezzel kapcsolatban. Az õ véleménye maximum nem érdekel senkit, át lehet ugrani. A te hozzászólásod viszont zavaró, idegesítõ (fõleg a stílus miatt, és hogy ezzel foglalkozol és tovább viszed a témát).
És nem kell válaszolni, dobjuk el a témát itt, vagy felõlem folytathatjuk privátban.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ja és a végén már nemcsak szimpla katonák jöttek hanem szamurájok és fekete nindzsák is. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
megint nem sikerült egyetlen értelmeset se válaszolnod azokra a dolgokra amiket felvetettem...mondjuk nehéz is lenne vert helyzetbõl.
és bassza meg, ki is ítél meg valaki a neten át Balumann? mert én legalább nem ugatok a hátterérõl, hisz nem is tudok!! csak õt ítélem meg, de mivel nem tud egy értelmeset válaszolni vagdalkozik a családi és baráti hátteremrõl... amirõl semmit se tudhat.
és rajta nosza hát, ne olvasd amit írok, és ahogy te javasoltad Nekem tévesen, lépj le warezos kisbarátom az warez/offtopic szekcióba, hiszen ez NEM az.
és te tényleg ennyire hülye vagy, hogy az Neked a hátad mögött írás, hogy amikor nem vagy gépnél akkor írok egy publikus fórumba? egyre mélyebbre süllyedsz. mindig van meglepetés.
na sry de mennem kell, majd holnap reagálok, ha mégse bírnád ki hogy elolvasd a kommentem. és nekem nyugodtan írhatsz nem veszem a hátam mögött írásnak te iq lovag. és ha ez nem lenne elég, biztosítok számodra ts-t ahol elsírhatod a bánatod nekem, adok nevet, youtube linket, a galériámban képeket találsz itt sg-én, csak ha már a szocializációnál tartunk, és a beilleszkedésnél, én nem vagyok névtelen (mint Te, a fõmájer), mint a sok monitor mögül észtosztó kisiskolás.
szép estét!
ui.: elég egyszer elköszönnöd. azzal hogy halmozod az elköszönést, csak azt bizonyítod, hogy kurvára lazának akarsz tûnni. na hali meg na cs, meg 100 mosoly jel 😊 nem kell sok, elég egy is.
MJ rulz Pink Team The Only One
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"
gz na én befejeztem innentõl nem veszem a fáradtságot hogy válaszoljak az okosságaidra 😊
én nem olvasom amit te irsz te nem olvasod amit én ennyi
ha ez neked nem megy akkor nálad bajok vannak de én részemrõl 1 próbát megér na cs
ja még annyit illeszkedj be az internetes emberkék közé ott nem nehéz szeva cod5özöl ja jáccunk eggyüt? jéé de nehéz való életben illeszkedj be inkább ne itt na hali megint off
Multiban unlocker, patch meg crack használata után elszáll! el sem indul, profilt sikerült létrehoznom, de onlineba nem sikrült hozni.
Ha van vagy volt még valkinek iylen tapasztalata, és esetleg sikerült megoldást taláni, ossza meg...légyszi!! köszi!!!!
Multiban unlocker, patch meg crack használata után elszáll! el sem indul, profilt sikerült létrehoznom, de onlineba nem sikrült hozni.
Ha van vagy volt még valkinek iylen tapasztalata, és esetleg sikerült megoldást taláni, ossza meg...légyszi!!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Hát tényleg okozhat a warez hibákat, de nekem is warezban van meg a játék és speciel semmilyen hibát nem okozott. Sõt egyetlen warezben leszedett játék sem okozott még semmilyen hibát. Természetesen az eredeti játékaim sem. Szóval ebbõl a szempontból nekem nincs különbség hogy warez-e vagy eredeti.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"am csuszi tudtommal ez off/warez topic már bocsi 😊 ha nem teccik valami el lehet menni köszi szia 😊" de egy kicsit benézted...te isten barma.
és egy fórumon ilyet írni, hogy ne a hátad mögött, szerintem elég nehéz. jah igazad van, lehet: mert nem tudsz olvasni, értelmezni, így felfogni ami írok, így sajna tényleg a hátad mögött írok.
és mivel buta vagy, elõre megjósoltam, hogy oda lyukadunk ki, hogy 30 évesen szánalmas vagyok, ha játszok egy kicsit a spanokkal multiban. de igaz, elõtte mg azt írtad, hogy az a ciki, ha valaki ezzel jön. ügyes😊
és nem tudod kimagyarázni, aki tud olvasni, az látja hogy leszánalmasoztad magadat. Te nem tudsz, de sebaj.
és nem kell megtisztelned, Tõled nem várom el. ahhoz nincs se eszed, se respected Nálam.
ez a családapa nem uncsi kicsit? aki 30 évesen még nem családapa az mind szánalmas?😊 érdekes felfogás. akkor szánalmas a fél világ. hidd el nem kell aggódnod a szocializációm miatt, nincs semmi baj a társadalmi beilleszkedésemmel.
folyamatosan égeted Magad. nem baj, legalább jót mulatunk rajtad...
937 hozzászólásba minden benne van! Csináld meg végíg és jó lesz!!!!!
Az élet eleme a lét!
itt keresgélhetsz
http://www.gametracker.com/search/codww/?sort=players&order=desc&page=1
remélem jó linket irtam be na hajrá 😊
és TÉGED A HALÁL TISZTELJEN MEG 😊
Tessék boldogvagy hogy megtiszteltelek ennyivel? 😄
am azért vigyorgok csak hogy tudd hogy nincs miattad rossz kedvem hogy itt okoskodsz nemhogy inkább a családoddal töltenéd a napodat ha már úgyis otthon rohadsz és nem dolgozol na ezen gondolkodj el 1 kicsit.
és mivel úgy értettem hogy te szerinted az a szánalmas aki leszarja a másikat az 1 dolog hogy félreértetted 😊 nem az én problémám én tudom mit akartam ennyi az nemérdekel hogy te mit akarsz 30éves fejeddel innkább azon gondolkozz hogy a családoddal mondjuk 1 közös programot eltölts pl valameik nap ne azon hogy ide mit irj nem úgy leszel jó apa ha kockulsz és megmutatod a fiadnak mekkora ászvagy cod5ben..de ha szerinted ez igy jó hajrá családapa 😊
vagy a másik dolog hogy miért is szántad rá magadat a kockulásra az az hogy nincs feleséged sem gyereked ez viszont a te korodban elég gáz..
de igy tovább 😊
Hajrá Családapa 😊
na én ma már nemvagyok szal amit akarsz azt tartogasd holnapra és akkor ird amikor ittvagyok ne a hátam mögött köszi 😊
mielõtt azt irnád hogy mennyek kockulni csak ennyit:van kivel foglalkoznom igy nem töltöm itt az estém na hali 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu