Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
FPS+stb
Unhandled exception caught
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Bocsi a késõi válaszért, 576 ból szereztem be, normal DVD változat.
nincs hibaüzenet, kínosan hosszú homokóra után safe módban akar indulni....
Bármit válaszolok kilép, nem tölti be a játékot.
Lehet, hogy friss driver kellene? Laptop 8.5 catalyst.Sajnos mobilitibõl még nincs 8.10.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ott is egy hiba miatt buktunk.
Elesett a haver és meg akartuk menteni, nehogy elvesszen a fegyvere.Ha nem törekszünk a mentésre, esetleg nem mentjük meg, akkor szerintem ment volna tovább õ meg ugyis ujra éled köv. körbe.
Azt biztos Csak négy playernek van esélye messzire eljutni.
3playerrel még a 15.szint reális, de utána mázli is kell.
Két jó fajta taktika van egyelõre szerintünk:
1, ha alsó szinten maradunk és a help szobát kinyitjuk.
2 ember a help szobába kettõ az elsõ nagy szobában és a varázsládából élünk.
elõnye hogy zombik símán özönleni nem tudnak mert a ládák meg köveket bontani kell.
2, taktika hogy mindenki beszerez varázsládából jó fegyót ez meg is történik ugy a 11-13szintnél.
Ekkor föl megyünk a második emeletre de most jön a csavar mert a szoba azon részén megyünk fel ahol a varázs láda van.
Na most két player nézi a két szélsõ ablakot 2 meg a lépcsõt nézi.
Itt sajnos az a gond olyan intenzitással jönnek a lépcsön hogy 2player mg-vel is alig bírja már 18as szintnél.De viszont 18as szintig elég síma az út.
Ilyen magas szintem már ugyis a lõszerre lesz a fõ baj, ha nem dobnak max lõszert akkor gáz van.Vagy csak egy valaki hibázik baromi egyszerûen szív az egész csapat.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
http://topgearhungary.blogspot.com/
csak azért van szerencséje annak a boltnak meg szegeden csak az a játékbolt van több nincs:/ de holnap 100% hogy megveszem 😛
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Eredeti játék....telepítés után nem hajlandó elindulni.
Találkozott nmár ezzel valaki?
Ha van megoldás osszuk meg😊
ASUS P5KC alaplap//Intel Core 2 Duo 3Ghz// NVIDIA GeForce 8600GTS(512 MB)//SAMSUNG HD321KJ (298 GB, IDE)//Samsung SyncMaster 931BF 2ms//
Hát én elõrendeltem de holnap bemegyek 576-ba és panaszt teszek hogy nemjött meg a rendelésem.. 😄
Van aki megvette?😊
haver csinált szerót hamacsival de miért irja ki ezt a szart ? :@:@:@
És mikor COOP-ozni akarunk azt írja ki hogy CD kulcsot más computer használja vagy valami iylesmi!
HELP PLZ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nevet meg átírtam consolban 😊
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro