Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
most rakom fel az eredetit, és ígéretemhez híven,m ha bármi probléma van vele, leírom. (tegnap a warezos kb 10-szer fagyott le a profilnál, és kb 2-szer multi pályán. a múltkor pedig az egész winem nem volt hajlandó elindulni, újra kellett raknom az op-ot.)

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
csak azért nem válaszolok itt, mert a srác leakadt a témáról... amúgy megérne egy misét kinek a stílusa a kiakasztó.

MJ rulz Pink Team The Only One

Kössz a segítséget,már töltöm a patchet

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

Hogyan lehet kilistáztatni a képenyõ adatokat?
FPS+stb
Köszönöm a gyors segítséget 😊
Nekem az újratelepítés sem segített rajta! Az 1.1 patch viszont megoldotta!
A hibaüzenet pedig - multi indításakor -

Unhandled exception caught

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Szia, Sziasztok

Bocsi a késõi válaszért, 576 ból szereztem be, normal DVD változat.
nincs hibaüzenet, kínosan hosszú homokóra után safe módban akar indulni....
Bármit válaszolok kilép, nem tölti be a játékot.
Lehet, hogy friss driver kellene? Laptop 8.5 catalyst.Sajnos mobilitibõl még nincs 8.10.

vérpocok
Minstrel, Jordan és mindenki akinek az a gondja, hogy a single játék nem indul el, mert nem csinál semmit: nektek üzenem, hogy 1.1-es patcht a gamecopyworld-rõl vagy akárhonnan szedjétek le és azzal mûködni fog. Nekem mûködött, én is így tudtam elindítani a single-t. Volt profil volt töltés és volt pálya is, mert betöltötte és már a játék közepén járok. Szal hajrá... <#nyes>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Shep
Egyedül az ötödik körig húztam így elsõre, felmentem az emeletre aztán már jöttek mindenhonnan 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

k9duli
Na tényleg van élet a 13as szint után, most 4en összehoztuk a 18as szintet.
Ott is egy hiba miatt buktunk.
Elesett a haver és meg akartuk menteni, nehogy elvesszen a fegyvere.Ha nem törekszünk a mentésre, esetleg nem mentjük meg, akkor szerintem ment volna tovább õ meg ugyis ujra éled köv. körbe.
Azt biztos Csak négy playernek van esélye messzire eljutni.
3playerrel még a 15.szint reális, de utána mázli is kell.

Két jó fajta taktika van egyelõre szerintünk:
1, ha alsó szinten maradunk és a help szobát kinyitjuk.
2 ember a help szobába kettõ az elsõ nagy szobában és a varázsládából élünk.
elõnye hogy zombik símán özönleni nem tudnak mert a ládák meg köveket bontani kell.
2, taktika hogy mindenki beszerez varázsládából jó fegyót ez meg is történik ugy a 11-13szintnél.
Ekkor föl megyünk a második emeletre de most jön a csavar mert a szoba azon részén megyünk fel ahol a varázs láda van.
Na most két player nézi a két szélsõ ablakot 2 meg a lépcsõt nézi.
Itt sajnos az a gond olyan intenzitással jönnek a lépcsön hogy 2player mg-vel is alig bírja már 18as szintnél.De viszont 18as szintig elég síma az út.
Ilyen magas szintem már ugyis a lõszerre lesz a fõ baj, ha nem dobnak max lõszert akkor gáz van.Vagy csak egy valaki hibázik baromi egyszerûen szív az egész csapat.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Minstrel
ja igen, már látom másnak is volt <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Minstrel
olyan hibátok volt már, hogy rákatt a nehézségi szintre és várnátok, hogy töltse a mission-t, de nem történik semmi? vagy nem látok valami gombot?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Hali nekem is jelentkezett a probléma hogy nem tudok single-be jáccani mert a nehézségi szint kiválasztása után nem történik semmi. Igen én letöltöttem nem vásároltam s tudom az eredetivel nincs ilyen probléma de valameikõtök tud segíteni?
foxpal
Van már patch

sajtburger
Én a 3. küldetésnél vagyok, és a missio (nem tudom, talán..) közepe felé egyszerûen kiugrik és pár hozzászólással elõttem lévõ directx-es hibát írja ki stb... Vki tud valamit ekkor mit kell csinálni vele? Jah és multyba nem tudok felhasználónevet csinálni, leokézom és újra jön az ablak... :S

foxpal
ma mentem volna megnézni van-e még de már fáradt voltam...
van gyüjtõi változat?

foxpal
hehe én elõrendeltem és nemjött meg 😄
csak azért van szerencséje annak a boltnak meg szegeden csak az a játékbolt van több nincs:/ de holnap 100% hogy megveszem 😛

576

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

foxpal
amúgy hol szerezted be a gamet eredetibe?😄

foxpal
simonl
nemír hibát?
de már a játékhoz van már patch is 😊

Sziasztok,

Eredeti játék....telepítés után nem hajlandó elindulni.
Találkozott nmár ezzel valaki?

Ha van megoldás osszuk meg😊

mustanggt500
mama:d majd gyere hamachira és malaC😄 ts-t adunk stb na pá majd írj pm-ben ha érdekel

ASUS P5KC alaplap//Intel Core 2 Duo 3Ghz// NVIDIA GeForce 8600GTS(512 MB)//SAMSUNG HD321KJ (298 GB, IDE)//Samsung SyncMaster 931BF 2ms//

foxpal
Wáóóó mekkora lámulás lesz ha mindenkinek lángszorója lesz xD

foxpal
Sziasztok!
Hát én elõrendeltem de holnap bemegyek 576-ba és panaszt teszek hogy nemjött meg a rendelésem.. 😄
Van aki megvette?😊

ajem kisa
ffxi
Csak ketten voltunk 😞

Fákjúal!

fistin
sziasztok! az miért van hogy belemegyek az új játékba, kiválasztom a nehézséget, és visszaugrik, nem csinál semmit?

gallardo
nkem is ez volt. újra kell ilyenkor telepíteni

Ja! Még valami. Ha a Select Online Profilra kattintok akkor kiép a játék a következõ hibaüzenettel: Unhandled exception caught.
Van másolat a mentésrõl, de hiába másolom be az Activision mappába a játékban nem jelenik meg a profil. Azt nem értem, hogy tegnap este még játszottam vele. Azóta nem változtattam a játékon semmit.

haver csinált szerót hamacsival de miért irja ki ezt a szart ? :@:@:@

köszi😊

Evil
/name Neved

Konzolból hogyan lehet átírni a nevet?

Dave00
Hali mindenki! Nekünk eddig sikerült eljutnunk!de holnap este ismét nekivágunk😊

Evil
Nekem megmaradt igen, Dokumentum and settings /appdata/activision/$$$ ban benne van az mpdata meg a mentések. Néha érdemes lehet mentést csinálni róla, azt ha majd lehet csinálni profilt bemásolod majd abba a könyvtárba azt kész 😊

Balumann
faq...

Evil
Szerintem rövidebb.

15Küldetés + a zombie mod.

Na szóval hogy kell Zombi szervert csinálni amire csatlakozik haver?
És mikor COOP-ozni akarunk azt írja ki hogy CD kulcsot más computer használja vagy valami iylesmi!
HELP PLZ

Lacee86
És így a multi fejlõdés megmarad, nem veszik el mikor belépsz újra?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Shep
Nekem azt mondták itt lentebb 15+bónusz ha jól emlékszem. Én úgy nézem rövidebb lesz mint a 4.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evil
Elvileg nemnagyon lehet profilt csinálni, amikor kihozza hogy csináljál akkor nyomsz egy Escpet és játszol. Nekem így megmaradtak a mentések meg minden és mindig az alap profilt használja ami 3 darab $$$ ból áll legalábbis a vinyón..
Nevet meg átírtam consolban 😊

Lacee86
Azt kérdezném meg amúgy, h hány küldetés van? Hosszabb, mint a Cod4 volt?

Lacee86
Nekem is ugyanez volt, de szerencsére még a legelején. Azóta valahányszor játszom, csinálok egy biztonsági másolatot, sztem érdemes.

Shep
Most végeztem a repülõs résszel, milyen jó kis techno beütéses dobolós zenét nyomtak alá 😊 Nekem egyébként az nagyon tetszik, hogy nem olyan mint a 4, jóval nagyobb ugyanis az a csõ amiben mozoghatsz, sok helyen több út is van. A grafika szerintem szebb, és az effektekkel sikerült jobban visszaadni a káoszt ami a harctéren uralkodott. És persze végre van csonkítás meg vér is. A lángszóró meg elég durva (a FC2 nagy csodája érdekes módon itt nem igényelt egy külön játékot)

Bokafix2
Bocs, ha félreértelmezhetõen írtam... úgy értettem, hogy a japánok elleni kampányt.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Valaki Hamchin zombis mód ?

A patch segíthet rajtam?

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

Nekem ugyanilyen gondom van, azzal a külömbséggel. hogy én már a játék felénél jártam és eltünt a profilom. A mentést látom az Activision mappában, de a profilom nem tudom betölteni és újat sem tudok létrehozni. Tegnap még játszottam vele. Ha újratelepítem akkor is ez van. Mi lehet a gond?