Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönö,
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ti meg miért nem válaszoltok? 3 egész percet várt, ne legyetek már antiszocik 😊
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Gépem:2Gb RAM, NVIDIA GeForce 9600GT 512mb, AMD Athlon64 X2 Dual Core 5200+ 2.71Ghz
Megnézem akkor az Everestel hogy mit produkál.
CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup
CoDWaW-1.2-PatchSetup
CoDWaW-1.2-1.3-PatchSetup
CoDWaW-1.2-1.4-PatchSetup
CoDWaW-1.4-1.5-PatchSetup
CoDWaW-1.5-1.6-PatchSetup
CoDWaW-1.6-1.7-PatchSetup
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Feltelepítem a játékot, elindítom a " single player " módot( alap játék ).
Nem indul el " start game "
rámék a nehézségi fok kiválaztására, de semmi utána...
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
segítsetek
Valamiért kikapcsol a gép ha játszok a játékkal, elindítom kb 5-10 perc és pff kikapcsol:/
Valaki valami megoldást?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Halottam egy ilyenrõl hogy, Cod5:Nazi Zombies azt szeretném megkérdezni hogy mi kell ehhez? ha valaki tudja akkor lépésrõl-lépésre megköszönném ha leírná.Elõre is köszönöm annak aki megteszi.
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Nem tudok tovább menni 1 helyrõl.Kérlek segítsetek.
1hídon átmegyek ellenségek kilõve,majd egy sziklás helynél fából készült kapun kéne bemenni,de nem tudom mit kell csinálni.Nem enged semmit/gránát,lángszóró stb./nem ír ki semmit hogy mit tegyek.Engem várnak a többiek, de mit kell tenni?
Elõre is köszi.
Mert nem láttam sehol sem.
Multi-ban használtam már, de Campaign-ben nem találtam.
Lenne egy nagy kérdésem, remélem valaki pontos választ tud adni!
Adott a Cod 5 (world at war), ami sajnos ahogy tapasztaltuk (meg utána barátom megkérdezése után) és kínok között kellett rájönnünk (😄), hogy ez a * játék nem ment Co-op-ban. Tehát a kérdés:
- Adtak ki hozzá vmi patchet, ami ezt már kiküszöböli?
- Vagy ha nem, akkor ha kijátszuk a játékot egyhuzora Co-op-ban, akkor se fogja elmenteni?
Válaszokat elõre is köszi!
Meg van a játék, pár héttel ezelõtt még tudtam zombizni. Most keresnék szerót. Elvileg 18-21 szerver van (bal felsõ sarokban a számláló), de nem látható. a lista üres. Multi tökéletesen mûködik, csak a COOP nem. Mit tegyek?
megpróbálom
KÖSZI
Na most nekem így van X-en keresek szerót rákattintok és kiadja hogy name akármit írok be nem jó azt írja ki hogy kell profil a multihoz és kiadja a profilcsinálót hogy new, cancel, delete .
ha a newre megyek akkor nem fogad el semmi ,a delete-el értelemszerüen semmit ,a cancellal meg belép a menübe :S
Lenne egy olyan kérdésem hogy: nekem letöltött verzióm van és multizni szeretnék de nem enged profilt csinálni :S
Valaki segítsen lécc KÖSZI
(Szerencsére HD4830-cal most már megy 1680x1050-ben minden maxon. 😊 )
<#worship>#worship><#felkialtas>#felkialtas><#smile>#smile><#nyes>#nyes>