Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Driss
ömm még lenne egy ojan kérdésem hogy azt mért csinálja hogy fel raktam a 1.1 1.2 es pecset fel akarnák menni egy 1.2 es szeróra 1. az hogy nem peccselte fel 1.0 ás 2. online profilt kér és én meg nem birok regelni mert mindig hibát ir vagy mit<#help><#help><#help>

gyikk
http://www.xfire.com/

Driss
CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup ezt a patch ot honnan töltcsem lee ? sehol se találom egy nem vírusos linket igazán meg köszönnék (:

Elõre is köszönö,

TOMSILENT
Az kurva jó...kösz mindent...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

macleody
Nemmondom, te aztán egy kurva türelmes ember vagy 😊
Ti meg miért nem válaszoltok? 3 egész percet várt, ne legyetek már antiszocik 😊
FSpofon
1.7ig szép sorban az összes

Arab money

TOMSILENT
Jah hogy várhatok a válaszra...kurva jó, ismét egy elhalt topic...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Helló! Az a kérdésem hogy most rakom föl a gamet és az lenne a kérdésem hogy melyik patch kell a multi mert anno a cod4-hez volt csomó....thx all

Sziasztok! Feltelepitettem a Codwawhoz pl: RGNvietnam mod 1.0-t, alapmappal tökéletesen ment, de az usermaps-ban lévõ mapokkal egyáltalán nem megy pl: mp_vm_fistblood, hospital, vietcong stb. Hogyan kell megoldani? Köszi.
Lacee86
Lehet, h egy újrapasztázás segítene, tudod ez a hõpaszta ami a lapka meg a hûtõ talpa közt van. De vmit mindenképp sürgõsen csinálj, mert károsodhat a CPU.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ZTM
Na megnéztem az Everestel, elképesztõ hõmérséklet változás következik be 2-3 perc alatt, van ami majdnem duplájára nõ, a ventilátorok sebessége 1800-ról 2800fölé megy és csak emelkedik a hõfok, majd végül kikapcsol a gép:/

ZTM
Hát nem tudom, mint mondtam legutóbb újrahúztam a windowst és utána nem produkált ilyen fajta melegedést:S
Gépem:2Gb RAM, NVIDIA GeForce 9600GT 512mb, AMD Athlon64 X2 Dual Core 5200+ 2.71Ghz
Megnézem akkor az Everestel hogy mit produkál.

gyikk
google a barátod ezek a patchek léteznek!!!!

CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup
CoDWaW-1.2-PatchSetup
CoDWaW-1.2-1.3-PatchSetup
CoDWaW-1.2-1.4-PatchSetup
CoDWaW-1.4-1.5-PatchSetup
CoDWaW-1.5-1.6-PatchSetup
CoDWaW-1.6-1.7-PatchSetup

Lacee86
Ja meg azért azt írd le, h mégis milyen géped van (csak fõ adatokat: CPU, RAM, VGA)

Lacee86
Nem az oprendszert kell újrahúzogatni, hanem vmi megoldást találni a melegedés ellen. Elõször is hõmérséklet értékeket kéne nézned (CPU, VGA) játék alatt/után, h lehessen vmit mondani. Pl. Everest nevû programmal tudod megnézni.

ZTM
Szerintem melegedés lesz akkor mert ha kilépek a játékból mielõtt kikapcsolna annyira megindulnak a ventilátorok hogy csak még, pedig az oldala is le van véve és be van úgy fordítva hogy érje a levegõ bár volt régebben is ilyen, újrahúztam az xp-t azt ment utána szépen de úgy néz ki megint újra kell húzni😞

kBagyula
CoDWaW-1.0.1017-Patch >>ez az utolsó pöccs hozzá tudomásom szerint. Abban van 4 pálya asszem összesen.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

zombizáshoz még miylen peccsek vannak? nekem csak az utolsó hivatalos van fennt, úgy két zombis pálya van...

tibi842
Sziasztok!
Feltelepítem a játékot, elindítom a " single player " módot( alap játék ).
Nem indul el " start game "
rámék a nehézségi fok kiválaztására, de semmi utána...

ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
segítsetek

Lacee86
Melegedés, tápprobléma stb. lehet. A tünet alapján nem a szoftverrel van gond.

ZTM
Help!
Valamiért kikapcsol a gép ha játszok a játékkal, elindítom kb 5-10 perc és pff kikapcsol:/
Valaki valami megoldást?

gyikk
igen igy van!!!

kBagyula
Benne van a NZ az alap cod5-ben is, csak kevés a pálya, a patch-ek felrakása után tesz hozzá még néhányat.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Szóval csak töltsem le a patcheket és ennyi? de akkor a patchben van ez benne vagy most mi van?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

gyikk
Cod5:Nazi Zombies

gyikk
letöltöd mind a 7 pach-et azt játszol vele.

Sziasztok!

Halottam egy ilyenrõl hogy, Cod5:Nazi Zombies azt szeretném megkérdezni hogy mi kell ehhez? ha valaki tudja akkor lépésrõl-lépésre megköszönném ha leírná.Elõre is köszönöm annak aki megteszi.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Ha jól sejtem hol vagy, akkor robbantsd fel a bunkerokat. Enélkül nem enged tovább.

Sziasztok!
Nem tudok tovább menni 1 helyrõl.Kérlek segítsetek.
1hídon átmegyek ellenségek kilõve,majd egy sziklás helynél fából készült kapun kéne bemenni,de nem tudom mit kell csinálni.Nem enged semmit/gránát,lángszóró stb./nem ír ki semmit hogy mit tegyek.Engem várnak a többiek, de mit kell tenni?
Elõre is köszi.
Doki17
Megvettem steamen ezt a cod packot. Az a bajom, hogy egyik játék se akar indulni xfire-bõl amikor szerverre akarok csatlakozni, mindig csak a single részét hozza be. Nincs valami mód, hogy jó legyen Xfire-vel?

Campaign-ban lehet használni M1 Carbine-t ???
Mert nem láttam sehol sem.
Multi-ban használtam már, de Campaign-ben nem találtam.
Lizardman
Sziasztok!

Lenne egy nagy kérdésem, remélem valaki pontos választ tud adni!

Adott a Cod 5 (world at war), ami sajnos ahogy tapasztaltuk (meg utána barátom megkérdezése után) és kínok között kellett rájönnünk (😄), hogy ez a * játék nem ment Co-op-ban. Tehát a kérdés:
- Adtak ki hozzá vmi patchet, ami ezt már kiküszöböli?
- Vagy ha nem, akkor ha kijátszuk a játékot egyhuzora Co-op-ban, akkor se fogja elmenteni?

Válaszokat elõre is köszi!

Prince23
Sziasztok, látom kihalóban a topik, de azért megpróbálkozom a kérdéssel.

Meg van a játék, pár héttel ezelõtt még tudtam zombizni. Most keresnék szerót. Elvileg 18-21 szerver van (bal felsõ sarokban a számláló), de nem látható. a lista üres. Multi tökéletesen mûködik, csak a COOP nem. Mit tegyek?

OKS
megpróbálom
KÖSZI
gyikk
gyusa
CoD 5 1.7 Privat Client Patch
ez kell azt nem kell profil.

De kell profil
Na most nekem így van X-en keresek szerót rákattintok és kiadja hogy name akármit írok be nem jó azt írja ki hogy kell profil a multihoz és kiadja a profilcsinálót hogy new, cancel, delete .
ha a newre megyek akkor nem fogad el semmi ,a delete-el értelemszerüen semmit ,a cancellal meg belép a menübe :S
gyikk
Nem is kell profil!!!

Eladó egy Cod5 kulcs, 2500Ft-ért ha érdekel privát

Hellosztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy: nekem letöltött verzióm van és multizni szeretnék de nem enged profilt csinálni :S
Valaki segítsen lécc KÖSZI
gyikk
ok,

köszi mûködik😄
gyikk
CoD 5 1.7 Privat Client Patch

hali srácok egy olyan kérdésem lenne hogy felraktam a játékot fel patcheltem 1.7 ig felemgyek x firére és bedob a menübe a multi hogyan lehetne megoldani hogy tudjak játszani (nem eredeti a game)
gyikk
amugy csak a élsimitást kell kikapcsolni!!

gyikk
ha van xfiréd keresd a gyikk felhasználot
felraktam képet

Lacee86
3650-nel 1280x1024-ben?? 😮 Látványjavítók mennyire vannak bekapcsolva? Nekem 8500GT-vel 800x600-ban ment csak jól, igaz majdnem minden látványjavító be volt kapcsolva.

(Szerencsére HD4830-cal most már megy 1680x1050-ben minden maxon. 😊 )

gyikk
jo az 128 bitnek is
nekem 1280x1024 ben megy

Elírtam 64 bites.Mert otthon megnéztem és 64 Bit<#email><#buck>
Lacee86
32 bites kártya?? Ez vmi integrált jószág vagy mi? Vagy az oprendszerre érted, h 32 bites? Ha HD3650 a kari, akkor elvileg megy vele, 800x600 alacsony grafon.

A válaszotokat várom de jobb ha minnél elõbb.
<#worship><#felkialtas><#smile><#nyes>