Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hé figyeljetek már, kéne egy kis segítség!

Megõrült a játék! A második orosz küldetés...és egyszerûen megõrült!

Hirtelen lelassul...majd felgyorsul...nem szaggatt...hanem ilyen fura. Lassú...aztán túl gyors...mi a fene?Igaz nincs egy nagyon durva gépem de azért elég jó...a COD5-höz mindenképp.

Le vettem mindent a grafikában de ez továbbra is ilyen gagyi maradt...mi ez? Ez így jászhatatlan!

zotya10002
Vedd meg!!Jó ez!!:-))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Hallo 2-en vagyunk a haverommal kéne még ember egy kis coophoz,<#violent><#violent><#violent> kis zombi írtásra! Msn [email protected]

Me estére, akár most is 😊
Marci0115
aki a multi belépésnél azzal a unhandled szarsággal dobja ki a játék, az csinálja azt hogy kihuzza a netet majd belép a játékba és visszadugja a netet és scatlakozhat a szerokhoz énis igy szoktam

oneal1
erre valaki??

amúgy olvastam olyat, bár nem vágom nagyon az angolt hogy át kell állítani a hangkártyát hogy 24 biten menjen vagy mi...de az enyém csak 16 ot tud:S

igy nem is fogom tudni elindítani a progit?

!Forza Ferrari!

Helló!!!Holnap megyünk olyan helyre ahol meg tudom venni de 11 000 FT-ot nem akarok kidobni egy 5-órás játékra(cod4 multin halottam)Akkor már a gta-t vagy valami mást veszek.Szerintetek megy vegyem akkor???????

Boron Power
Ha kijön egy végleges promod vagy pam, és lesz obinetes linux szerver, elkezdhetünk gondolkodni az origi pubon. Elég sokan megveszik.

mama 2
Honnan veszed hogy nincs hozzá crack?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Boron Power
Ez most nem volt nagy mutatvány, rákerestem a nevére, ott találtam egy msn-t, aztán rákerestem az msn-re több keresõvel és ott volt õ.

csuszi
ez a prestige kurva jó😊 elkérik az árát rendesen😉 a game 10-es. csak az a kibaszott rifle alultervezett😊
kl te mindnekit megtalálsz vagy honnan vágod a nevét? 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

<#taps> a sajátomat igen megadja? xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

süni96
valaki tudja a cd kulcsot??

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

Nem igazán.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

De attól a single el fog indulni?
mivel nincsen crack hozzá.
Patch-eT ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hi!

az 1.1 -es szerverekre hogyan tudok felmenni?
pontosan mit is kell feltenni?
Boron Power
A level hack az bizony csalás. Ezt támasztja alá, hogy a cod4-es pb is dobálta kifelé a népet rendesen, streamelt szerveren banolta is.
Különben most én keménykedek? Te írod itt 15 éves létedre a hülyeségeidet, én még egy rossz szót sem szóltam hozzád Schein Gáborka.

Sziasztok egy segitséget kérnék....egy haver feltette a játékot, de mikor beállít mindent és inditaná a NewGamet... akkor vissza dobja a fömenübe, semmi hibát nem ir csak kidobja a fömenübe, meg a másik, ha beállít mindent elmenti és kilép, majd ujra inditja akkor megint minden az alap beállításon van....miért lehet ez??? Vista32 van neki...
Köszi!!! <#worship><#worship>

The Norberto
mi csicska te???😄
Fogalmam sincs mivel csináltam azt nyomozom 2 napja😄 egyser sikerült már makinn átlátni a kerítésen de az szar volt
fuu te csicska 😊

A lvl hack eleve nem cheat, ez az egyik az meg, hogy én hogy írok ahoz nem hinném hogy közöd lenne, mellesleg ez nem vmi szépíró verseny.... (az ovis oltásod nagyon kemény volt, te is ilyen kemény vagy??)
The Norberto
üdv mindeninek lenne egy kérdésem😄 CSináltam 1 cfg-t magamnak egyéni beálításokal és sikerült valahogy valami úgy álítani hogy Hangar coutjard seelow és egyéb mapokon egyes textúrák átlátszóak😄 nema föl me a falak hanem PL hangar 1db hordó átlátszó és nafgyából csak hordók vagy dobozok átlátszók azokból se sok😄 ÉS szeretném bebindelini hogy ki be kapcsolhassam😄 nem tudjátok mi a parancs??? ha kell belinkelem CFG-met😄
lacy86
Na végig vittem! <#buck> Nálam az a gáz hogy az utóbbi már annyira egyforma volt! Nem lehet már ujjat "kitalálni" , kíváncsi vagyok a következõre! 😄

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

OK KÖSZI

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

szerintem nem kellene 1mást baskurálni
Boron Power
Amíg magad játszol otthon akármilyen csittel, az a te dolgod, de amint fellépsz egy szerverre, más játékát cseszed el vele, és onnantól nem csak a te dolgod.

Óvodában is van már net? 😊

B@szod. Kábé úgy fogalmazol, mint egy 5 éves gyerek. Megkérnélek, hogy a kis és nagybetûket különböztesd meg és használj ,-õt vagy .-ot.
Azután okíthatod az embereket.<#mf1>

szia
hogy sikerült.Nekem az istenért sem indul.
üdv
Wreck86
Sziasztok!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lenne egy kérdésem.Mivel minden játéknak van egy olyan letöltési változata,ami a legelterjedtebb,legnépszerûbb,mint anno volt a NFSMW-Black Edition ZHonda vagy hasonló,ennek a játéknak van ilyenje,mert van egy pár torrenthozzá.

köszi

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

nincs origim és nem is lesz neked meg szentem semmi közöd ahoz hogy én mit csinálok v mit nem szented engem érdekel itt a keménykedésed hogy csiáld csak nyenyenye hol nem szarlak én le téged szerinted??
giorgio81
Dobsz egy gránátot az oszlopok közé, majd ledõl egy oszlop és azon felmászva tudsz bejutni

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

A játékidõ van annyi mint a Modern Warfare?
Boron Power
lvl hackelj csak, majd banolnak pár szerverrõl az adminok, vagy mint cod4-ben a punkbuster. Eredetivel meg fõleg jó buli lesz, csináld csak...

vki plz dobjon egy lvl hacket, mert most veszett el a 60 as levelem
Reichstag ostromkor az épületbe való bejutás elõtt nem lehet továbbmenni!
Körbe van minden akadállyal! Ellenség lenyomva, ott állok, nézegetek, sétálgatok, semmi!
Mi van ilyenkor?

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

The Protector
Várhatóan mikor indulnak a Multiplayer szerverek?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

csuszi
még ki sem jött a linux csomag. a szerverek 70%-a linux alatt fut. semmilyen szerverszolgáltató nem indította még be a játékot... úgyhogy nemhogy rifle only szerverek, átlag normális szerverek sem futnak még sehol. amiket most találsz, azoknak a jó része rajongók szerverei, akik nem bírtak várni, és összeeszkábáltak valamit, a kisebbik része pedig reklám szerver a szolgáltatóktól, szarnak a beállításokra, csak a lényeg, hogy a játékos lássa, náluk is van majd lehetõség bérlésre. eddig az összes codnál vártam a megjelenés után legalább 3 hétig amíg lett szerver, a 4-nél volt 1 hónap is.

MJ rulz Pink Team The Only One

bella11
bocs megoldottam

bella11
sziasztok hogy kell beindítani a játékot mert rámegyek hogy solo new game kiválasztom a szintet és nem indul el de ugyanez van hogyha a missions-ra megyek?

erieskrisz
Szerintem ird ki 1 cd re és dugd el nehogy elvesszen <#eplus2><#zavart1><#idiota>bocs de ezt nem tudtam kihagyni <#kuss><#integet2>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

zico87
Error:Unhandled exception caught

Erre tudja valaki a megoldást ?profil váltáskor kifagy és ezt írja..

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

alma2
...ha a zombit nem szamolod.

szerintem

alma2
Nem, te vagy az elso, majd mondd el legyszi, hogy ez volt-e az utolso.
koszi.

amugy az...

szerintem

alma2
Van itt valamekkora esely, hogy lesznek normalis szerverek, pl rifle only minden perk es f*szag nelkul. Vagy ez az egesz jatek fertozott a hulyegyerek szindromaval, ahol mindenki a foldon fekszik gepagyuval es elvezi, hogy atlovi a falat. dobalja az artit, meg kuldozheti a kutyakat. Ma kiprobaltam a multit, mast nagyon nem tapasztaltam. Megyek is vissza cod1 multiba, akkor volt csucson ez a jatek, azota eroteljesen hanyatlik csak a multija.

szerintem

sajtburger
1 próbát megért, de nem lett jó így sem. Frissítenem ellett és az után ismét ledobott és 😛unkbuster.... RESTRICTION Service Abnormally! 😞

lacy86
Senki nem vitte még végig? 😊😊
Arra tud valaki mondani valamit hogy a REICHSTAG az uccsó pálya?!

Köszi

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

k9duli

Na meg van egy újabb saját rekord. De megvan a véleményem a cod5 zombie modról.
Rengeteg idõt elcseszünk vele és annyira a szerencsén múlik hogy mit dob a doboz és a legfontosabb a max lõszer jön e!!!!!!!!
Mert bizony ha nem jön, márpedig vagy 5x azért buktunk 20as szint felett mert egyszerûen nem jön!
Már minden kis trükköt bevetettünk hogy lehetne spórólni, de hát hiába.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

zotya10002
Amit keresésnél találsz!!Cod5/activision meg ilyenek!Röhej de nekem jó lett!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Én régebben BF2 key-t rendeltem tõle, és mûködik a mai napig.

steam, origin: ACE_hun