Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Most nem olvasok el mindent visszamenõleg, kérdésem az, h hamachi nélkül lehet-e játszani? Mint pl a Crysis Warst(most ez jutott eszembe)
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
RESTRICTION:Corrupted File/Memory<81395>81395>
valaki help?
irtam warezba is hátha tud valaki segiteni, de ezt gondolom hamarabb észreveszik.
elõre is köszi!
Battlelog: Purga5
Tudom sokan jöttek ezzel,de olyan problémám van ,hogy egyszerüen a játék nem indul el.elindítom és kidob az asztalra.Folyamamatosan Safe mode-ban akarja elindítani 800x600 képernyõben és kikattanok,hogy enm tok mit kezdeni.Akinek ötlete van szóljon,a Game eredeti.
Ha lehet senki ne ugasson le ,normálisan próbálok segítséget kérni.
2. :úgy oldottam + ,h a játékot átállítottam windows 95-ös kompatibilitásba!!!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Az az ajtó amin a felirat van, mikortól nyitható ki? Vagy felmenni az emeletre mikortól lehet?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
értelmesebb téma: a prestige-nek összesen 10 szintje van, így 715 szint van. az nem kevés😊
kl: még az is lehet, hogy pam nélkül be lehetne konfigolni úgy a servert, hogy rank marad, és értelmes legyen a server. csak az idióta perkekkel (mondjuk engem csak a jugger basz fel, a többivel nincs bajom) van baj, meg a plant hang hiányzik (defuse van). és találtam egy servert, ahol egész jól megcsinálták (nemtom hogy), és maradt a fejlõdés.
MJ rulz Pink Team The Only One
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
1ik haverommal most próbálunk coop-módban játszani, hamachin keresztül.
A hamachiban látjuk 1mást de ha megcsináljuk a szervert akkor nem találjuk játékban egymást átállitottuk hogy ne interneten keressen szervert, próbáltunk (hamachis)ip szerint csatlakozni de akkor csak 1 fekete képernyö jött be.
Ha valaki tud akkor pls segitsen ha játszani is szeretne akkor hamachin keressen.
szoba neve: kergekacsak
pass: cod5
a Blood & Iron vagy mi csoda küldetést meg be sem tölti. Csak fekete képernyõ van. Hallom hogy lõ a tank..de ennyi.
Kész semmi több.
Mi a szar ez az egész? Elég hozzá a gépem...akkor meg? Mi a nyavaja baja van?
Rögtön megõrülük...mi a fene ez az egész? Hirtelen tönkre menta játék? Nem mûködik tovább? Semmi? Ilyet még nem láttam...nem igaz...valakinek van ötlete ?
léccives az egymás anyázásával és ovisázásával húztzzatok innen a barnamedve ppicsájába légyszives
és kit érdekel h 16 vagy
szerintem ez a hely azért van hogy a játékról beszéljünk és nem azért h egymást szídjuk, keressen más topikot aki másokat akar szídni !
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
nekem segített
nemtom ,h tudtok-e segíteni ,de az a feladat ,h call in rocket strike on Japanese tanks <2 of 2>2 of 2>
itt lelõttem az összes ellenséget és maradt 2 tank ,amikkel nemtom ,h mit kell csinálni?
Elõre is köszi a segítséget!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Fatboyz4ever!