Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi all! Help plz hogy kell online profit létrehozni??? mert nekem nem original a game és crack-elt,de amikor muliplayer elinditom kéri hogy Creating Online profil,beírok a nevet és semmit nem fogad el,mi lehet itt a problem???

Már vannak szerverek? (TudatLan, ...stb)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

HD JOHNNIE
használd a belsõ keresõjét a játéknak.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
na azt látod kihagytam 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Freddycom
A grafikán még mindig ámulok és bámulok.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Zs0lt1
Mosint-Nagant!
Büntet :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Freddycom
Na én most fejeztem be a single-t, kéne menni multira.
Most nem olvasok el mindent visszamenõleg, kérdésem az, h hamachi nélkül lehet-e játszani? Mint pl a Crysis Warst(most ez jutott eszembe)

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Sugam
5napja nemjátszottam, nem csaltam, nem módositottam exet semmit nemcsinaltam, lvl 55 voltam, ma mennék játszani , de ledob pb ezzel a hiba üzivel:
RESTRICTION:Corrupted File/Memory<81395>

valaki help?
irtam warezba is hátha tud valaki segiteni, de ezt gondolom hamarabb észreveszik.
elõre is köszi!

HD JOHNNIE
Hi! Kinek mi a kedvenc fegyója? 😊 Nekem az svt, gewehrt jött be eddig. A ppsh az egy állat de olyanom még nincs 😊

Pedig nem, csak az a standard. <#vigyor3>

Battlelog: Purga5

Hello srácok!

Tudom sokan jöttek ezzel,de olyan problémám van ,hogy egyszerüen a játék nem indul el.elindítom és kidob az asztalra.Folyamamatosan Safe mode-ban akarja elindítani 800x600 képernyõben és kikattanok,hogy enm tok mit kezdeni.Akinek ötlete van szóljon,a Game eredeti.
Ha lehet senki ne ugasson le ,normálisan próbálok segítséget kérni.

danny94
1. :online profilt én sem tok létrehozni...
2. :úgy oldottam + ,h a játékot átállítottam windows 95-ös kompatibilitásba!!!

bordy
nah, király kis gami lett szerintem ez, nekem nagyon tetszett, jól össze voltak pakolva a helyszínek is. viszont nem tudom melyik a rövidebb. ez vagy a warhead. bár ennél a gaminál a multi a lényeg úgy hiszem, bár azt nem ismerem.

Aki hamchin akar jönni zombizni most [email protected] Msn!

Hamachi
Name:Wodoo
pw: xxx

Zs0lt1
ha van ezer pontod, akkor már bemehetsz az ajtón vagy a lépcsõn.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ha megveszed akkor mehetsz fel vagy be az ajtón

Bokafix2
Én single-ben nyomom a zombi módot, de csak 4 kör erejéig tudtam kiszolgálni a srácokat ólommal. Azután valahogy kezdenek keménykedni, meg többen is jönnek.
Az az ajtó amin a felirat van, mikortól nyitható ki? Vagy felmenni az emeletre mikortól lehet?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

V43 1105
Négyen.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

atenza
Hányan lehet max. coop-ozni?

Danny94 te hogy oldottad meg ap roblémád?Csak mert ugyan az volt a bajod nekem is mint nekem és a játék nálam mind a mai napig nem megy😞Annyi lenne a problémám hogy egyszerûen nem tok online profilt létrehozni mert midnig egy ujjat akar velem csináltatni😞A másik hogy ha offlinéban szeretném tolni ugy be van alssulva az egész az 1. pályától kezdve mitn a szar😞Nem akad csak lassÚúúúúúú!PLS HELP ME!A gépem adatai😛entium IV. 3GhZ 1GB ddr3 ram ati radeon hd 3800(valamennyi)512mb ram shader model 4.0 directx10 támogatás.Sima mezei windows xp-m van.Pls help me!!!!!PLS!!!SEGITS!!!S.O.S RIZS!
Aki hamchin akar jönni zombizni most [email protected] Msn!
Milyen stratégiával csináltátok? Minden részlet érdekel, s bárki más aki tovább jutott a 12. szinten írjon tanácsokat és trükkket pl. Mi ennél tovább még nem jutottunk.
danny94
köszi szépen<#wink>

csuszi
ismét megmutattad szellemi fölényed (csicskázni és anyázni már tudsz - egyéb?😊. akkor lennék igazán csicska amikor hozzácsapnálak a falhoz 😉

értelmesebb téma: a prestige-nek összesen 10 szintje van, így 715 szint van. az nem kevés😊

kl: még az is lehet, hogy pam nélkül be lehetne konfigolni úgy a servert, hogy rank marad, és értelmes legyen a server. csak az idióta perkekkel (mondjuk engem csak a jugger basz fel, a többivel nincs bajom) van baj, meg a plant hang hiányzik (defuse van). és találtam egy servert, ahol egész jól megcsinálták (nemtom hogy), és maradt a fejlõdés.

MJ rulz Pink Team The Only One

mNzJean
Stilusodból lehet visszavenni ,ez a topic a játékról szól cheat-et itt rossz helyen keresel ,a sértõ megnyilvánulásaidat meg egy másik topicban folytasd. bye <#felkialtas>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hello skacok! mért van az hogy mindent az elõírásnak megfelelõen teszek fel játszok is multiba, majd amikor kilépek a játékból és újra le akarom indítani a multit, ellenõrzi az accountot és kidob error hibával "Unhandled exception caught" Ez miért van és mia az ellen szere? Elõre is köszi a segítséget! Valaki plz help!
oneal1
nem am ulti belépéssel van a baj... el sem indul a játék:S

!Forza Ferrari!

Viktorr
Hali
Punkbester nélküli servereket tudnátok mondani?Lehetõleg TDM!
Köszi

Továbbra is senki? Tényleg jól jönne a segítség

KraZ
Nyomsz egy 6-os gombot és kijelölöd célpontnak a tankokat.

MAN T.G.A.

danny94
pls.
Help!

Sziasztok!
1ik haverommal most próbálunk coop-módban játszani, hamachin keresztül.
A hamachiban látjuk 1mást de ha megcsináljuk a szervert akkor nem találjuk játékban egymást átállitottuk hogy ne interneten keressen szervert, próbáltunk (hamachis)ip szerint csatlakozni de akkor csak 1 fekete képernyö jött be.
Ha valaki tud akkor pls segitsen ha játszani is szeretne akkor hamachin keressen.
szoba neve: kergekacsak
pass: cod5
Szóval...a Thier Land Thier Blood vagymi küldetés után lelassult az egész,

a Blood & Iron vagy mi csoda küldetést meg be sem tölti. Csak fekete képernyõ van. Hallom hogy lõ a tank..de ennyi.
Kész semmi több.

Mi a szar ez az egész? Elég hozzá a gépem...akkor meg? Mi a nyavaja baja van?

Oké...ez a játék teljesen tönkre ment! Ilyet...a második orosz küldetés után...szar az egész...le van lassulva...sõt...a tankos orosz küldetést meg már be sem tölti...csak feketeség van.

Rögtön megõrülük...mi a fene ez az egész? Hirtelen tönkre menta játék? Nem mûködik tovább? Semmi? Ilyet még nem láttam...nem igaz...valakinek van ötlete ?

lenne egy kérésem

léccives az egymás anyázásával és ovisázásával húztzzatok innen a barnamedve ppicsájába légyszives

és kit érdekel h 16 vagy

szerintem ez a hely azért van hogy a játékról beszéljünk és nem azért h egymást szídjuk, keressen más topikot aki másokat akar szídni !

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Nekem is azt hiszem hasonló volt. Ha be nézel az off topicba és warez a játék ott a megoldás...csak kicsit vissza kell olvasni.
nekem segített

Akkor ez ilyen hiba a játékban? Milyen géped van? Azért kérdem hátha teszem azt az ATI VGA-ra allergiás mint a BIA3

danny94
hy
nemtom ,h tudtok-e segíteni ,de az a feladat ,h call in rocket strike on Japanese tanks <2 of 2>
itt lelõttem az összes ellenséget és maradt 2 tank ,amikkel nemtom ,h mit kell csinálni?
Elõre is köszi a segítséget!

Bokafix2
Ott nekem is belassul és felgyorsul, de csak 1-2 perc az egész, utána fut rendesen.

Tower Guard
Most ezek a death cardok mire jók? Mert hiába szereztem meg õket, nem engedélyezett semmiféle cheatet vagy mi

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Valaki ? Senki? Senki nem járt így? Tudtok segíteni? hahó <#integet2><#integet2>

Boron Power
Nem köszi<#zavart2>.

Bokafix2
Én fel tudlak... mondjuk 1 hétig zaklatlak privátba. Na? <#vigyor3>

Boron Power
És én keménykedek mi? 😊
Te annyira hülye vagy, hogy még felidegesíteni sem tudsz. 😄

nvidia drivert frissíteni!!!! megéri!

Fatboyz4ever!

csuszi látom te még mindig egy belológatós csicska vagy de sebaj
csuszi
anyázni már tudsz. hadd gratuláljak.
takonypóc.

Gáborka az anyád és 16 vok 😄
csuszi
én tudod hogy beszállok. 20-slotos. és megmondom õszintén nagyon csodálkozom, de még a wowot is lenyomta eladásban. a waw a top 1 a listán.