Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COD5 orig key
steam, origin: ACE_hun
Köszi
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
neked valami memória gond volt ha jól emlékszem, újratetted és jó lett végül, megy minden?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
üdv
Nekem is ez a hibám.
Single módban betölti a játékot majd rákattintok hogy Solo majd New Game és utána visszadob és nem indul el.
Elõre is köszi
üdv
Tört szerók vannak már? Ha igen hogyan müködik a dolog? ugyan ugy kell profile reg stb?
miért?
hamachi:
szoba: laggXD
pass: CODwaw
csak 1.0.1.5 hamachival tudsz jönni játszani 😊
lanfix is. 1.0 játék
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
de ehhez alacsony intelligenciával rendelkezel szóval:
multiplayer options és enter cd key és odae!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Ilyenkor mit kell csinálni?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ezt írja ki!Genric Host Process for Win32 Services!Amióta a CoD5 fennt van azóta írja ezt!Valaki tud segíteni?
MJ rulz Pink Team The Only One
A cdgalaxis meg bekaphatja(tõlük rendeltem elõ, szarnak rá).
Esténként szoktunk a haverommal tolni 2en.
Én vagyok a server és gyors le/feltöltése van a netnek,tehát nem akad.
Hamachi:
Név: Atesz1981 Jelszó: 123456
Az lenne a baj h amikor bejön a menü egybõl kidob ezzel:Unhandled exception caught.1-2 napja még semmi baja sem volt.Raktam már 2 DX (augusztusi és novemberi) frissítést de ugyan úgy kidob 😞
Aki tud pls help,köszi elõre is 😊
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Az orosz frontnál elakadtam amikor a tankot kéne kilõni az emeletrõl a társammal a tanklövö mesterlövész puskával . Próbáltam az embereket leszedni de akkor meg a tank vagy a snipák kilõnek,ha a tankot lövöm nem sebzi.Mi a megoldás,?
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
mikor idnítom a játékot ezt a hibaüzenetet kapom:
Errod during initalization:
Unhandled exception caught
ezzel mit lehet kezdeni?
köszi elõre is!
!Forza Ferrari!
hát gyerekek ez cumi kb Gta IV feeling van most 😄
elõször: nov. 14, 2 napja: nov. 18-19, most: november vége xDXD gratula
vagy mire jók ?
az 1.1 -es szerverekre hogyan tudok felmenni?
ha felrakom az CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup.exe patchet ekkor elindul utána single player?
vagy pontosan mit is kell feltenni?
Ezért kérdezem a módját, hogy müxik, ha már merték a perk alá írni a Revive ally szöveget.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.