Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alternatív megoldás eredeti COD5 beszerzésére:
COD5 orig key

steam, origin: ACE_hun

lacy86
Arra tud valaki mondani valamit hogy a REICHSTAG az uccsó pálya?!

Köszi

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

sajtburger
Egy próbát azt hiszem még megér, regedit alatt minden ami sajátgépbe cod5-re utal arra célzol? 😄
neked valami memória gond volt ha jól emlékszem, újratetted és jó lett végül, megy minden?

Valaki a megoldást elküldhetné nekem privibe,mert nagyon nem akar bejönni az offtopic,nem mutat semmit..
zotya10002
Werck 86 jól mondja!Azt kell:-))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Figyi nekem sikerült megoldanom!!Uninstal cod5 és minden ami cod5 a regedit-ben töröltem!!Minden ami kulcs/azonosító/érték!!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

sajtburger
huu azért én újra windowst nem rakom.. de nincs valami más megoldás erre? Cod4-nél minden tökéletesen ment ezzel meg kb 10 percet nem tudok játszani...

Köszi a gyors segitséget.
üdv
Palesz2
leírtam már...

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1222987559&no=711

gallardo
nekem is ugyanez volt a hiba, a játékot is többször újra raktam de csak a windows reinstallal megszünt ez.

sziasztok.
Nekem is ez a hibám.
Single módban betölti a játékot majd rákattintok hogy Solo majd New Game és utána visszadob és nem indul el.
Elõre is köszi
üdv
sajtburger
Frissítettem a PunkBustert, de továbbra is ezt írja ki 2 perc game után.. RESTRICTION: Service Abnormally! Mit tegyek, h menjen rendesen???

Hello!
Tört szerók vannak már? Ha igen hogyan müködik a dolog? ugyan ugy kell profile reg stb?
foxpal
Nekem eredeti és feltudok menni minden szerverre csak a coop-nál nem mindegyikre és csatlakozni se mindig csatlakozik
miért?

valaki megtudná mondani h mért fagy le a 2. pálya végén? Haveromhoz elvittem és neki is lefagyott
JaSoN HuNTeR
aki akar zombizni vagy küldizni az jöjjön ide.
hamachi:
szoba: laggXD
pass: CODwaw

csak 1.0.1.5 hamachival tudsz jönni játszani 😊
lanfix is. 1.0 játék

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Wreck86
Próbálj meg egy teljes uninstallt,meg regisztrybõl kiszedést,hátha segít,meg engedj meg neki mindent,hogy felrakjon,mikor telepít.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

a pb frissités nem oldja meg, ezután letöröltem a pb mappát és utána updateltem mégse lett jobb....sõt egyre kakibb
Hahóóó senki se tudja a corrupted file/memory 81395 re a megoldást?
V43 1105
Megveteted apádékkal-.- vagy marcsival :|

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Danyi95
Csátok szeretnék kérni ha tudtok egy 1.1-es Single Crack-et ha tudnátok oldalt adni megkösszöném 😄

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

regedit.
de ehhez alacsony intelligenciával rendelkezel szóval:
multiplayer options és enter cd key és odae!

mama 2
és ha generálok, akkor hol írom be az újat?😄

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

uj cd kulcsot generálni

mama 2
nabazze: kiírta amikor töltötte a co-opot, hogy ezt a cdkulcsot már használja egy másik gép:S.
Ilyenkor mit kell csinálni?

és elmegy a neted? és digineted van? google-ban keress rá erre a problémára, találtam rá egy windows frissitést azt elinditottam azóta nem csinálja... mondjuk azóta lefutattam egy windows frissitést is!

bazza
a pb-s kidobásra van már megoldás? tegnap még minden ment rendesen, most meg corrupted file/memory-hibaüzivel kidobál mindenhonnan.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

mama 2
Ez elég abszurd magyarázat, de elfogadom,kösz a választ<#idiota>!

Ezt írja ki!Genric Host Process for Win32 Services!Amióta a CoD5 fennt van azóta írja ezt!Valaki tud segíteni?
csuszi
"A COD4 bõl ismert Last stand-et nevezték át second chance-re, elvileg ha mind2 embernek mármint akit leszedtek és aki éleszteni próbál bent van akkor kellene mûködnie" - ennyi.... leírtad hogy mûködik

MJ rulz Pink Team The Only One

Boron Power
576-ost rendeltem, tényleg nem magyar kézikönyvvel jött, de igazából nem zavar 😊
A cdgalaxis meg bekaphatja(tõlük rendeltem elõ, szarnak rá).

Ha valaki akar COD5 ön Zombik ellen tolni,akkor vegyen fel a hamachi ba:
Esténként szoktunk a haverommal tolni 2en.
Én vagyok a server és gyors le/feltöltése van a netnek,tehát nem akad.

Hamachi:
Név: Atesz1981 Jelszó: 123456
Matt07
Hali!
Az lenne a baj h amikor bejön a menü egybõl kidob ezzel:Unhandled exception caught.1-2 napja még semmi baja sem volt.Raktam már 2 DX (augusztusi és novemberi) frissítést de ugyan úgy kidob 😞
Aki tud pls help,köszi elõre is 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

vérpocok
A zombik jelenlétére van megoldás. Ez a II. vh egyik eltitkolt eseménye volt. Az õrült német tudósok meg akarták alkotni a tökéletes katonát, ezért kikísérleteztek egy szérumot. Csakhogy a szérumot tartalmazó üstbe beleesett egy dögökön élõ patkány, amitõl az megfertõzõdött és zombivá tette a kísérleti alanyokat, miután beadták nekik. <#idiota><#idiota>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

varga peti
HI!

Az orosz frontnál elakadtam amikor a tankot kéne kilõni az emeletrõl a társammal a tanklövö mesterlövész puskával . Próbáltam az embereket leszedni de akkor meg a tank vagy a snipák kilõnek,ha a tankot lövöm nem sebzi.Mi a megoldás,?

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

oneal1
hali!

mikor idnítom a játékot ezt a hibaüzenetet kapom:

Errod during initalization:
Unhandled exception caught

ezzel mit lehet kezdeni?

köszi elõre is!

!Forza Ferrari!

CDGalaxis egyre inkább züllik. 576-tól ma rendeltem meg remélem holnap vagy pénteken kihozzák

A játék várható magyarországi megjelenése: 2008. november vége
hát gyerekek ez cumi kb Gta IV feeling van most 😄

elõször: nov. 14, 2 napja: nov. 18-19, most: november vége xDXD gratula
hali! mi lehet a gáz, ha a 3. pálya nem tölt be, és a multiplayer pályák többséges sem? (csak a Makin) Nemtudom mit ir ki, mivel csak a hibaüzenet hangját hallom és fekete képernyõt. CTRL+ALT+Delete-vel sem látom mit ír ki. minden cuccom Drivere a legfrissebb... PLZ help!
Társad fekszik a földön(second chance), te odamész és asszem F-fel felélesztheted... vagy csak akkor, ha neked is bent van? nem tom

Ugyan az az effektje mint a cod4es last standnek, fekszel pisztollyal és lövöldözhetsz néhány másodprecig, csak a perk alatt van az utalás hogy revive ally, ami gondolom csapatjátékban mûködne de hogy hogyan azt homály fedi.
a Death Cardokat hogy lehet használni?
vagy mire jók ?

Hi!

az 1.1 -es szerverekre hogyan tudok felmenni?
ha felrakom az CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup.exe patchet ekkor elindul utána single player?
vagy pontosan mit is kell feltenni?
Én ugytudom hogy amit az 576 árul, az nem magyar boritos/kézikönyves... pénteken lesz elvileg magyarországon kiadva. Amugy ez a álhalott perk milyen?

cs letöltötem a patchet és hova tegyem?
A COD4 bõl ismert Last stand-et nevezték át second chance-re, elvileg ha mind2 embernek mármint akit leszedtek és aki éleszteni próbál bent van akkor kellene mûködnie, de TDMben nem tünt fel semmi extra, csak a jól ismert last stand effekt jelentkezik. ha meg F-et nyom akkor mint a COD4ben öngyilok. szóval vagy szopatnak vagy legalább irták volna le hogy kell kezelni. Ha valaki rájönne az szóljon. Thx
Nekem nem coopban lényages a dolog, mert ott nekem is feltünt hogy kiirja az F betüs élesztést, hanem SD-ben pl, mert ott ugye ha leszednek nincs spawn, és nem árthat a dolog.
Ezért kérdezem a módját, hogy müxik, ha már merték a perk alá írni a Revive ally szöveget.
valaki nem jönne most hamachival zombizni ?

Nekem olyan volt, hogy Second Chance-t beraktam perknek, és amikor "meghaltam" akkor last standbe kerültem<#zavart2>

Hát nem tudom,csak úgy tudom elképzelni hogy ha valakinek a Last Stand (vagy itt mi a neve) bent van,és találat után ott hever még a pisztolyal lövöldözve,akkor te ezzel a Second chance-el "felállithatod" még.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.