7577
-
#7417 -
#7416 az meg holvan? pls segics ird le vagy mitom en... -
#7415 ez nem így működik
warez topicban olvass vissza -
#7414 sziasztok.
felraktam az összes patch-et az 1.1-1.7-ig
és nemtudok multizni.
xfiren elinditom a szervert és bejön a game de nem indul el hanem bejön h create online game account...
és ha elinditom a cod 5 multit akkor a consol-t megnyitom és beirom h: /connect (utána a szerver ip-t)
akkor nemcsinál semmit
help! -
levi19711023 #7413 nekem:) -
#7412 Lenne kedve valakinek zombizni? -
soldier killer #7411 Hello-tok
Olyan problémával fordulok felétek,a Waw-ral kapcsolatban hogy...
.. a játék eredeti
.. patchek felrakra
.. A gépem biztos hogy megfelel az elvárásoknak..
proci: Intel core i7-920
alaplap: ASUS P6T Deluxe V2
memoria: KINGSTON 3GB KIT DDR3 1600 CL9 XMP HyperX(3x1GB)
graf k.: Asus ENGTX295/2DI/1792MD3
hdd : 2x 500Gb
videó kártya driver legújabb...
A játék változó időközönként,de biztos,hogy beakad(lefagy a gép)...nem ír ki semmit.Csak egy komplett újraindítás segít a gépnek.(resett gomb).
Ha valaki tud kérem segitsen...köszi! -
#7410 akkor lehet az a probléma forrása, de igazság szerint nem tudom annyira nem vagyok jártas benne -
#7409 csak a proci nem elég (Intel Celeron 2.66GHz az enyém és a MINIMUM:Intel Pentium 3.0GHz -
#7408 igen -
#7407 a COD5-höz? -
#7406 elég memóriád van? -
#7405 háát...
lehet.
az egyik is kiakadt AMINEKNEM KÉNE, mert 2-szer nagyobb a gépem a rendszerigényhez képest(nem a cod5) -
#7404 akkor lehet a géped gyenge hozzá -
#7403 Haveromnak nem fagy ki és ő is ezt töltötte le amit én... -
#7402 őőő...
Nemsokára veszek majd egy Intel Quad Core processzort majd lehet, hogy azzal menni fog
-
#7401 hááát....
egyedüli a Medal of Honor Allied Assault... jáccok egy darabig és utána lefgyott a gép újraindítom el akarom idítani, és hibajelentés a MOHAA-ról...
Lehet nem a rendszerigénnyel van a baj... COD4-el még mindig jáccok (neten)
semmi baja sincs több játék nem csinálja ezt -
#7400 más játék is kiszokot fagyni? F.A.Q. nézd meg hogy megfelelő a rendszer igényed -
#7399 őőő...
Nem lehet, hogy a procival van baja? -
#7398 tedd fel rá a patcheket én ezt ajánlom ha úgysem megy a gamebe van valami hiba sztem -
#7397 Nem tudom mi lehet a baj!!Nekem annak idején a nem origi játéknál multiba 2 mapot nem tudott betölteni és mindig kifagyott!
Aztán nem tom már mit csináltam de jó lett!Talán xp-re vagy direct x,driver---...
Persze azóta már megvan eredetibe:-) -
#7396 ez már a 2. amit felraktam korábban haverom odaadta, de neki is elakadt ott... másik haveromnak ment(ő mást töltött le) és azt mondta próbáljak ki egy másikat... -
#7395 Rakd újra a játékot!Vagy valami driver hiány lehet! -
#7394 császtok!
kérlek ne küldjetek el azért mert letöltött a Cod 5, de van egy kérdésem.
A 2.küldetés végénél kiakad a játék... éppen töltené be a 3. küldit, de kiakad... Intel Celeron 2.6 GHz-es procival van a baja?Mert minden más jó hozzá... az Assassin's creed 1 is ment mert szerintem ahoz nagyobb proci kéne...
Mi a probléma?
-
zil130 #7393 Nem tudnál átjönni off-ba és ott elmondani?mert nem ír senki.
-
zil130 #7392 bocsi de amúgy tudsz nekem privátot írni erről? -
zil130 #7391 rendben köszönöm
-
#7390 Megy. Még a multi is. De menj át az OFF topicba. -
#7389 lehet régebben ment amikor felrakták de már befoltozták a biztonsági rést! -
zil130 #7388 de hogyha nem megy akkor miért teszik fel torrent oldalakra? és miért mondják ott a kommentelők hogy megy??? nem hiszem hogy nem megy -
#7387 profi kalóz lehet -
zil130 #7386 amúgy a single player-re gondolok -
zil130 #7385 hát pedig az egyik barátomnak megvan és megy neki és nem eredeti -
#7384 csak eredetivel megy -
zil130 #7383 sziasztok! nekem az lenne a bajom hogy mikor kezdeném a játékot, kiírja a nehézségi szintet /hogy melyiket válasszam/ és mikor választok nem csinál semmit csak visszalép a menübe. légyszives segítsetek mert már két napja töltöttem és nem szeretném hogy rossz legyen. -
kishandris #7382 láttam ma hogy az egyik gyere pc-n bement az options-ba és ott a clan tag-ba irta be hogy rain és neki ugy jó lett meg nekem ez a modszer nem jó valamiért. -
#7381 Alt Gr + 3 és 1-9 vannak a színek és ahogy lolSL mondja 0 lenyitod a Consolt a 0 kitörlöd
/name és írod a neved
-
#7380 konzol name -
kishandris #7379 Láttam a barátomnak megvan xbox360-ra a cod 5 és a profil neve színes volt és azt nem tudom beálitani pc-n mert nem találom a barracks vagy valami ilyesmit mondott.És hova kellene beirni hogy megvátozzon a nevem? -
kishandris #7378 kössz