Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Multiznék, de minden pályáról kidob a játék miután betöltötte, azzal az üzenettel, hogy "Empty player name disallowed!"
A multiplayer options-ben ahol a player name menüpont lenne, hogy megadjam a nevemet, nekem üres, ez a menüpont hiányzik. Nem tudok rájönni mi a hiba. Aki tud segíteni, pls írjon.
Köszi
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
meg mondani valaki hogy a csudába kell multizni a COD5 ben,azt tom hogy nem X-firén kersztûl.
De azt még elmondod hogy kell vele akkor multizni?
Arab money
Nekem egy olyan kérdésem van hogy feltettem a COD5 és hozzá a patch-ket,utána utána be jelentkezek az X-en rámek egy szeróra és be adja a cod5 multit és azt irja ki You need an online profile to play in Cooperative and Multyplayer modes.Do you want to create online profile new? és rámek hogy yes be irok egy nevet ki irja azt angolul mindig amit leirtam.Mi lehet a baj.VAGY CSAK EREDETIVEL LEHET MULTIZNI.mert eddig játszottam a cod2,cod4,cod6 multival én ugy tom hogy csak a cod6-tal eredetivel lehet multizni de ez mindegy.Lécci segítsetek mi a baj,vagy télleg eredeti cod5 lehet csak multizni?
Az a gond hogy oldható meg, hogy a játék indításakor fekete marad a képernyõ?
Azt tudom, h ha kimásoljuk a videó fájlokat, akkor megy, de nincs vmi jobb megoldás már erre, h ne kelljen egyik videót se kimásolni?
És a patchek javítanak valamit a Single kampányon?
msn - [email protected]
skype - steweee_SS
itt keressetek
ha van kedvetek call of duty 5 nazi zombizni akkor gyertek hamachira(1.0.1.5 verzioval) a codwawzombieee szobába.jelszo codwawzombieee
Mennyi a játékideje közepes sebességgel játszva?
Nem tudtok valami zombis szerót mert nem találok semmi zombis szerót.
Ha találtok irjatok!
Szedtem le hozzá más cracket, úgy sem jó...
Üdv:E
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Az a problémám ,hogy singlebe bemegyek new game kiválasztom a fokozatot és semmi multinál is ez van vmi megoldás?
Nagyon köszi a segitséget. Müködik tökéletesen. THX
Klikk ide.
Lehet, hogy attól sz*rakodik?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Tudtok valami mod-ot, pk3-at amivel gyakorolhatnék granyó dobálást? Valami végtelen gránátos cuccra volna szükségem. UO-hoz volt, hátha ehhez is van!
...probléma megoldva.
Lehet,hogy a WIN 7 volt a hibás,ráinstaláltam a WIN XP-re+patch meg minden,és most már megy.
...hogy WIN 7 (64 bit) miért csinálja..nemtudom,de most már mindegy...azért köszi mindent.
<#worship>#worship><#wave>#wave><#wave>#wave><#wink>#wink>
Más lehet a háttérben...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Problémám akadt a COD WaW-al.A játék elindítása után,játék közben változó idõtartammal,de biztos,hogy lefagy az egész gépem a játéktól.Uj driverek,játékhoz a patch...minden fent van. ( eredeti game )
A gépem : INTEL Core i7-920 Quad-Core
KINGSTON 3GB KIT DDR3 1600 CL9 XMP HyperX
ASUS P6T Deluxe V2
ASUS GeForce GTX 295
Ha valaki tudna segíteni,lenne ötlete jó lenne.Elõre is köszi.