Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Amitõl meg el tud szállni az agyam: van hogy fák között dobom a gránátot erre megakad a szélébe és ott is marad.😞
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
De most nagy móka a elsõ vonalkán kivül zöld névszínben pompázó ellenfélrõl megállapitani hogy igazából a következõ pillanatban agyonlõ,és a megnyugtató zöld kiírás csak egy újabb csalási forma.
Jó,tudom,ismerjem meg az ellenfelet kinézetrõl,de a bokornak álcázott mesterlövészekrõl nem könnyû,és egyáltalán zavaró hogy a zöld alapból velem van,ezt megszokom,és akkor jön az átverés.Most akkor vagy ne írja ki,vagy jól írja ki...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
de ha egyetlen dolgot megcáfolnál azokból amiket leírtam, örülnék.
MJ rulz Pink Team The Only One
Ja és normálisabb klánoknak , és baráti társaságnak tudunk TS-szobát-szobákat biztosítani ,teljesen ingyenesen akár hosszú távra is.Ha valakit érdekel. X-firem:jeanhungary .
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Hát ugylátom megint kihoztátok magatokból az értelmet gratula.
Ennek köszönhetitek.
Azt hiszem tovább nem vesztegetem az idõmet veletek.
ÜDV 1 elvakult!!!!!!!
És hogy kickelsz egy nálad jobbat az szimplán irigység, és egyszerû dolog ráfogni hogy csaló.
Tipikus magyar mentalitás.. Ezért is volt jó anno cod4ben a KGB,Suraki szervereken, mert jókat lehetett játszani erõs skilles emberek ellen és nem azon volt a hangsúly hogyha jobb vagy helybõl kickelnek.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
én mindig azon az elven voltam, hogy inkább maradjon benn egy hekker, minthogy ártatlant basszak ki (amúgy így megy ez mindenhol a világon az igazságszolgáltatásban), ráadásul egy olyan miatt izgul be, amivel az illetõ csak saját magával basz ki, senkit nem szopat azzal, hogy egy vadbarom aki végighekkeli a szinteket.
és ha már idióta volt, legalább nézne magába és nyögne ki annyit hogy sry.
nem beszélve arról, hogy ha meglát egy error üzenetet a serveren, az elsõ dolga minden értelmes embernek az lenne, hogy beüti a google-be. jééé az elsõ oldalon ott van hogy mi a fasz az. nem csak úgy hajigáljuk az embereket ész nélkül...
Az értelmi színvonal is a békasegge alatt van... Azért mert bugos a prestige és kiirogatja h primary set to frag vagy mi ki lettem rúgva 😊
Indok:
"A kukiddal játszál, ne a nagyokkal!"
ezzel leírtátok magatokat 😊)
Hogyismonnyam elkurvult a TL 😊
Kedves TLeseknek üzenem hogy kurvára elszálltak maguktól ...
Emlékszem régen UO-s szervert ennyire sose telítették meg, volt h 32bõl 10en voltak fent akkor furcsa módon nagyon örültek még 1-2 embernek is... Nem baj látom Ti is rossz fele haladtok 😊 Azon kívül sok szerencsét a szerverhez, remélem lesz rajta elég játékos 😊
Igazad van, van másik szerver. Csak szeretek kultúrált körülmények között MAGYARokkal játszani... Nem baj ott lesz a hs#team szerver azt majd oda fogunk haverokkal feljárni 😊 Tudom titeket nem hat meg... Nem baj majd rájöttök a dolgokra 1x...
Tudom mennyi idõsek vannak a TLben, tudom, hogy van fiatalabb, idõsebb is... Nah ennyi kb.
Nagy fiuk vagyunk.
Eredeti szerora kell menni ott csak anyázásért leszel bannolva maxÜdv TL_papa
mert beinviteléssel müxik 😊)de csak az vegyen fel aki szereti a zombi modot, kellene még 1 ember minimum.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Nem ekkora szájjal kellene nekiugrani.Lehet szép szóval is.
Neki se könnyü a dolga folyamatosan hekkelni kell a szervert hogy üzemeljen.
Mert a PB Folyamatos frissítéssel keresztbe tesz.
Szerintem ezt megköszöni kellene és nem basztatni.
És ezért lesz eredi szero csak nem kell szenvedni a csalókkal és találgatni ki az és ki nem!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
1.Vegyétek meg a játékot!
Ha nemfutja rá akkor zsebeljétek ki az õsöket<#vigyor3>#vigyor3>
Az a baj hogy nagyon sok a csaló eredeti szerot leszarják.
Anyázás: volt olyan csapatársunk aki azért járt fel játszani hogy felejtsen mert akkor halt meg anyukája LEANYÁZTÁK! attól kezdve harapunk.Vagy megszokjátok vagy megszöktök.
Túl vagyunk jócskán a a XXX-en hogy ezt eltûrjük.
lvl hack:
Folyamatos olvasáas után arra a Következtetésre jutottunk hogy 65 dupla csillagot csak LVL hack-el lehet elérni.
Vagy napi 10óra játékkal minimum 17 nap " (amarikai számitás) és az okos bizonyítgatja hogy már pedig Õ megcsinálta .
Sajna a PB bagos !!!!!!
De ugyanakkor csalót meg elvárjátok hogy ne legyen a szerveren.
"no or bad challenge for address" Törtszerver!
A jutalom nem enged be.😄
Megoldás:
profil kiválaszt - /connect ip.... nem enged be.
*** profilt kiválaszt - console lehív - felfelé gomb - enter ***
és már bent is vagy ha elég gyors a kezed
Üdv TL_Papa
bétába 16 óra alatt 40 lettem és a kicsik kéregették a profilom..
De nemadtam mert ez igy nem helyes!
Most 15 óra alatt lett meg a 40 de már 42😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
eredeti
A prestige az majd a lvl 65 után lesz elérhetõ. A problémádra sajnos nem tudom a megoldást 😞 Eredeti a game ?
Sziasztok cod5 megvettem azóta csak külföldi szerveren nyomulok.Van már magyar cod5 szerver? Ha van akkor hol keressem az ip? Kösz elõre is.
Nem tok online accountot csinálni mert amikor rámek hogy kreáljak egyet kidob hibával . Erre van valami gyógyszer vagy csak fájdalomcsillapítót írnátok fel nekem fejfájás ellen? <#crazya>#crazya>
Szóval ha valakinek nem indul XP alatt, próbája ki ezt, nekem sikerült, mûködik.
Start menü/Vezérlõpult/Rendszer/Hardver fülecske/Eszközkezelõ/Hang- Video és Játékvezérlõk/ itt lefelé megkeresitek az Unimodem vált.kétir. audio eszk -t/ jobb klikk/ Tiltás
Jó játékot és javaslom berakni a FAQ - ba a Vistás HZ es csiribirivel együtt😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."