Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
Hát, vanmit javitani az biztos 😄, olyan mint bf2-ben hogy ha pont ottvan a célkereszt a gyereken kiirja a nevét falon keresztül és már tudni h holvan, itt is van hogy azért veszem észre mert kivillan a piros név 😄 és ez nemolyan franko :S😄:S

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

HD JOHNNIE
Errõl nem is tudtam, ami viszont feltûnt, hogy idõnként amikor spawnolok és ellen van a közelben akkor elõbb látom a nevét mint magát az ellent. Ezzel sem ártana vmit kezdeni...
Amitõl meg el tud szállni az agyam: van hogy fák között dobom a gránátot erre megakad a szélébe és ott is marad.😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Azért remélem a következõ patch-ben a név kiszenezést kijavíják.Eleve nem tudom miért kellett az ellenfelekre is a nevet kiírni,ha jól emlékszem az eddigi részekben csak a csapattársakra írt nevet a játék.
De most nagy móka a elsõ vonalkán kivül zöld névszínben pompázó ellenfélrõl megállapitani hogy igazából a következõ pillanatban agyonlõ,és a megnyugtató zöld kiírás csak egy újabb csalási forma.
Jó,tudom,ismerjem meg az ellenfelet kinézetrõl,de a bokornak álcázott mesterlövészekrõl nem könnyû,és egyáltalán zavaró hogy a zöld alapból velem van,ezt megszokom,és akkor jön az átverés.Most akkor vagy ne írja ki,vagy jól írja ki...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

vérpocok
v.ki jöhetne hamachi-ra jáccani

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

csuszi
<#kocsog> zombiról meg lekoccoltál hogy álmos vagy...

MJ rulz Pink Team The Only One

Bokafix2
Ha már fenn vagy coop-ozhatnánk is. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

mNzJean
Még kempelek egy picit itt az SG-n.<#email>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

csuszi
te menjél aludni😊

csuszi
ty

csuszi
a válasz erre gombbal sok fejtörést megspórolnál. de ha Nekem szólt: ugyan inkább arra reagálj már amit leírtam, mert amikor ezeket leírtam a spanodnak, szimplán annyi volt a válasz, hogy ne próbáljam õt kioktatni. és el vagyok varázsolva, és képzavarban élek😊 végül is így kell érvelni, értem én.
de ha egyetlen dolgot megcáfolnál azokból amiket leírtam, örülnék.

mNzJean
Perpill azon vagyunk ,hogy legyen ismét suraki public server , szerintem jövõ héten el is indul.Lessz egy SD- 12 fõs , meg egy tdm/ctf/hq 24 fõs server. Csak még meg kell beszélnem a server tulajdonosával,hogy állítsa át nekünk cod4 röl a servereket.Ezekre a serverekre a régi jó szokás szerint az ismertebb SG-s-ek is kapnak rcon pass-t.

Ja és normálisabb klánoknak , és baráti társaságnak tudunk TS-szobát-szobákat biztosítani ,teljesen ingyenesen akár hosszú távra is.Ha valakit érdekel. X-firem:jeanhungary .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

The Protector
Hali.Xfire-vel lehet multizni nem rerdeti gameval?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

egész jó lett a kampány, végre már a cod részekben is szakadnak a testrészek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ez a baj az ilyen emberekben hogy a fejed közepe még nem nõt be.15 év és máskép látod majd a dolgokat.
Hát ugylátom megint kihoztátok magatokból az értelmet gratula.
Ennek köszönhetitek.
Azt hiszem tovább nem vesztegetem az idõmet veletek.
ÜDV 1 elvakult!!!!!!!
 Evil
Nemazért de eredeti szerveren is ugyanúgy vannak csalók, azmeg hogy a magyar szeretne a saját "fajtája" közt játszani akkor magyarok közé megy függetlenül attól hogy crackolt a szerver vagy nem. És attól még lehet neki eredeti játéka.

És hogy kickelsz egy nálad jobbat az szimplán irigység, és egyszerû dolog ráfogni hogy csaló.

Tipikus magyar mentalitás.. Ezért is volt jó anno cod4ben a KGB,Suraki szervereken, mert jókat lehetett játszani erõs skilles emberek ellen és nem azon volt a hangsúly hogyha jobb vagy helybõl kickelnek.

zotya10002
De jól megmondtad!!Csatlakozom hozzád teljes mértékben!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

csuszi
no comment kategória...

csuszi
fasza hozzáállás. grt

csuszi
te milyen szájjal ugranál neki, ha szépen nyugodtan játszol, és midnen indok nélkül kibasszák a 31 éves vén fasz fejedet... és utána nem akkora szájjal ugrotta,m én neki, de a majmozásra és szarom le beszólásra biztos nem tartoma szám, én is vagyok már szolgáltató 5 éve. voltam elég sok helyen "vendég" admin, de tõlem még ember nem kapott igazságtalan kick-et, nem kell ezzel takarózni, elég sok idióta fordult meg nálam is.
én mindig azon az elven voltam, hogy inkább maradjon benn egy hekker, minthogy ártatlant basszak ki (amúgy így megy ez mindenhol a világon az igazságszolgáltatásban), ráadásul egy olyan miatt izgul be, amivel az illetõ csak saját magával basz ki, senkit nem szopat azzal, hogy egy vadbarom aki végighekkeli a szinteket.

és ha már idióta volt, legalább nézne magába és nyögne ki annyit hogy sry.

nem beszélve arról, hogy ha meglát egy error üzenetet a serveren, az elsõ dolga minden értelmes embernek az lenne, hogy beüti a google-be. jééé az elsõ oldalon ott van hogy mi a fasz az. nem csak úgy hajigáljuk az embereket ész nélkül...

danny94
köcce

Jah visszatérve a "Nagy fiúk vagyunk"-ra...
Az értelmi színvonal is a békasegge alatt van... Azért mert bugos a prestige és kiirogatja h primary set to frag vagy mi ki lettem rúgva 😊

Indok:
"A kukiddal játszál, ne a nagyokkal!"

ezzel leírtátok magatokat 😊)
Hogyismonnyam elkurvult a TL 😊

Végülis, vagytok vagy 20an ha nem 30an vagy 40en a TL-ben megtudjátok telíteni a szervert akkor kurvára nem értem miért nem jelszavazzátok le és játszotok úgy ha ennyire nem vagytok másokra szorulva? -.-"

Kedves TLeseknek üzenem hogy kurvára elszálltak maguktól ...
Emlékszem régen UO-s szervert ennyire sose telítették meg, volt h 32bõl 10en voltak fent akkor furcsa módon nagyon örültek még 1-2 embernek is... Nem baj látom Ti is rossz fele haladtok 😊 Azon kívül sok szerencsét a szerverhez, remélem lesz rajta elég játékos 😊

Igazad van, van másik szerver. Csak szeretek kultúrált körülmények között MAGYARokkal játszani... Nem baj ott lesz a hs#team szerver azt majd oda fogunk haverokkal feljárni 😊 Tudom titeket nem hat meg... Nem baj majd rájöttök a dolgokra 1x...
Tudom mennyi idõsek vannak a TLben, tudom, hogy van fiatalabb, idõsebb is... Nah ennyi kb.

Bocs de mi nem vagyunk másokra szorulva 😄
Nagy fiuk vagyunk.
Eredeti szerora kell menni ott csak anyázásért leszel bannolva maxÜdv TL_papa
darki81
csõ! Ha valaki nemnagyon tud felmenni a coop serverekre, és szeretne nazi zombizni, akkor vegyen fel friendbe: darQy_HU
mert beinviteléssel müxik 😊)de csak az vegyen fel aki szereti a zombi modot, kellene még 1 ember minimum.

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

holnap jön az eredetim, ha megint kibasztok akkor nekem leirtátok magatokat egy életre pedig UOban apámmal együtt napi szinten látogattuk a szerveretek

Lehet hogy igazad van de akkor is ha valaki a valamit nyújt akkor
Nem ekkora szájjal kellene nekiugrani.Lehet szép szóval is.
Neki se könnyü a dolga folyamatosan hekkelni kell a szervert hogy üzemeljen.
Mert a PB Folyamatos frissítéssel keresztbe tesz.
Szerintem ezt megköszöni kellene és nem basztatni.
És ezért lesz eredi szero csak nem kell szenvedni a csalókkal és találgatni ki az és ki nem!
BeatUhse
pff azért ennyire láma nem vok , azt hittem tört szervereket jelzi ki , na de mind1 mostmár ezt is tudjuk , még annyit hogyha megdobtok pár ip-vel azt megköszönöm , na jóccakát xP

csuszi
engem sima 45-ös prestige-el basztatok ki. nem hiszem, hogy bárki aki ismer feltételezné rólam hogy level vagy bármi más hacket tolok. és ezt a szintet simán hoztam only sd-vel 30 órával. és a hozzáállása fuxnak elég érdekes. "szarok bele"; "sok majom";...meg sorolhatnám, nézd meg a honlapotok boxát...

Evil
Nyomsz egy Esc pet és már csatlakozhatsz is XD

Mond azt, hogy nem majd find server ott a favoritot válszd és New server írd be a szerver címet elmenti és hopp megy is. Ennyi

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ez már röhelyes,komolyan mondom...

BeatUhse
hm , most azzal a módszerrel betudtam jutni hogy kihúztam a netet de ha accountot akarok csinálni akkor visszadob oda hogy : szeretnél most account csinálni? , és akárhányszor írom be a nevet mindig ezt dobja ki :/

foxpal
A legegyszerûbb módszer a profil csinálásra!
1.Vegyétek meg a játékot!
Ha nemfutja rá akkor zsebeljétek ki az õsöket<#vigyor3>

gallardo
csak simán profil nélkül is lehet játszani

BeatUhse
Akkor hogy lehet törtel multiba játszani? :/

Tisztelt játékosok.

Az a baj hogy nagyon sok a csaló eredeti szerot leszarják.
Anyázás: volt olyan csapatársunk aki azért járt fel játszani hogy felejtsen mert akkor halt meg anyukája LEANYÁZTÁK! attól kezdve harapunk.Vagy megszokjátok vagy megszöktök.
Túl vagyunk jócskán a a XXX-en hogy ezt eltûrjük.
lvl hack:
Folyamatos olvasáas után arra a Következtetésre jutottunk hogy 65 dupla csillagot csak LVL hack-el lehet elérni.
Vagy napi 10óra játékkal minimum 17 nap " (amarikai számitás) és az okos bizonyítgatja hogy már pedig Õ megcsinálta .
Sajna a PB bagos !!!!!!
De ugyanakkor csalót meg elvárjátok hogy ne legyen a szerveren.

"no or bad challenge for address" Törtszerver!
A jutalom nem enged be.😄

Megoldás:

profil kiválaszt - /connect ip.... nem enged be.

*** profilt kiválaszt - console lehív - felfelé gomb - enter ***

és már bent is vagy ha elég gyors a kezed

Üdv TL_Papa
gallardo
nem lehet tört játékkal online acc-ot csinálni

BeatUhse
valaki pls ^^ #4679

foxpal
Jólenne ha nemvolna sok köcsög tizenéves aki lvl hackelnek....
bétába 16 óra alatt 40 lettem és a kicsik kéregették a profilom..
De nemadtam mert ez igy nem helyes!
Most 15 óra alatt lett meg a 40 de már 42😊

HD JOHNNIE
Várom a privit majd fõtörzs 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

kössz, a 65 még odébb van. majd szólok ha az obinet átállította a szerót, onnan nem kickelnek majd.

Hali!
eredeti

HD JOHNNIE
Szia!

A prestige az majd a lvl 65 után lesz elérhetõ. A problémádra sajnos nem tudom a megoldást 😞 Eredeti a game ?

BeatUhse
Bár lehet hogy a saját mappájába ^^

BeatUhse
A cod5 mappáján belül pb\scrnshot\ asszem ide

danny94
pls.

Hi all
Sziasztok cod5 megvettem azóta csak külföldi szerveren nyomulok.Van már magyar cod5 szerver? Ha van akkor hol keressem az ip? Kösz elõre is.
BeatUhse
Csõ all
Nem tok online accountot csinálni mert amikor rámek hogy kreáljak egyet kidob hibával . Erre van valami gyógyszer vagy csak fájdalomcsillapítót írnátok fel nekem fejfájás ellen? <#crazya>

Sziasztok,

Szóval ha valakinek nem indul XP alatt, próbája ki ezt, nekem sikerült, mûködik.

Start menü/Vezérlõpult/Rendszer/Hardver fülecske/Eszközkezelõ/Hang- Video és Játékvezérlõk/ itt lefelé megkeresitek az Unimodem vált.kétir. audio eszk -t/ jobb klikk/ Tiltás

Jó játékot és javaslom berakni a FAQ - ba a Vistás HZ es csiribirivel együtt😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Second chance a neve