Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
Sziasztok! Újabb gondom lenne. Amikor meghalok és követem a csapattársam amíg nem respawnol addig csak úgy látok, h felülrõl. Írja, hogy lehet váltani first person nézetre de az nincs beállítva nekem. Nem tudja vki, hogy azt hol kell? Mert a beállításokban nem ugyanaz a neve.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Swy
sziasztok!

rég voltam már itt és azt szeretném kérdezni h van e megoldás arra h az orosz pálya végén a vonatindulásnál miután betölt és jönne a köv pálya fekete képpel kilép vagy ha lejjebb veszem a felbontást, akkor ilyen textúrázatlan dolgok jelennek meg sárga meg fehér tankok csíkok, vonalak... Van megoldás?
másolt verzióm van és a multi miatt megvenném az eredetit, de ha ilyen szar h nem megy pedig a gépem jó, akkor nem fogom. segítsetek légyszi mert ha sikerül mennék holnap a galaxisba..😄

http://bf2s.com/player/swy/

ffxi
De így könnyebb:

Fákjúal!

ffxi
+oldódott!

Fákjúal!

ffxi
Privibe elment az ímélcímem. Nem rakom ide publikba spam veszély miatt.

Fákjúal!

ffxi
Uuuh... kölcsönadtam havernak a telepítõt. Nem tudnád elküldeni nekem? Ezerhálám!<#worship>

Fákjúal!

Tedd vissza az eredeti CoDWaWmp.exe-t.Nálam ez segített.
wesker24
Nekem is pont ugyanez a problémám ! De hagytam a francba ! Mja d ha lesz rá megoldás akkor majd ujból elöveszem !
Nekem is pont ezt csinálja. Frissítettem a pb-t, kitöröltem a pb mappát a cod mappájából és úgy frissítettem, de sehogy sem jó. <#szomoru1>
ffxi
Ez ellen tud vki mit? Ez a legfrissebb PB? Mert ez van fenn.

Fákjúal!

Csak úgy mûkszik ha letöltitek az 1.1-es patch-et és kimásoljátok az xfirébõl az IP címet, majd belépve a multyplayer-be a console-ba beírjátok /connect "amit kimásoltál IP cím". Kipróbáltam egy magyar szeróval és mûködött!
Boron Power
Ha eredetid van, akkor jelenleg csak új profillal fog sikerülni(ekkor persze elõrõl kezdõdnek a szintek). Állítóleg patch-ben javítják ezt is.

ffxi
console-ba "/connect ip ...."<#confused>

Fákjúal!

Elvileg xfire mától látja szerókat.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DarkSector
Nekem nem tud belépni a szerókra.
Akkor mi a teendõ??
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

És nincs vele "No or bad challange for adress" üzenet,azonnal bevisz a magyar szerverekre is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Jött update az Xfire-re és már látja a CoDWaW szervereket is.

HD JOHNNIE
Ez a "No or bad challange for adress" cucc nálam is kijött. Kiléptem majd vissza, akkor meg "kellemetlenségekért elnézést kérünk, de a cod waw exe leállt." cucc jött ki. El van nézve, újra katt erre ajánlja a biztonsági módot, mondom nem, belépek a szeróra és megy. Hozzá kell tennem, hogy eddig csak angol/német szerókra mentem melyek nem tudom, hogy törtek voltak ugyan de lehettek akár...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

danny94
értem ok köcce

olvass jobban vissza 3 nap max
Ezzel remélem elégedett leszel 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Az a baja hogy eredeti...<#vigyor4>
Eredeti játékkal tört szerverre nem lehet menni.Minden bizonnyal olyanra akarsz,mivel a legtöbb magyar (mind?) tört.

Hy all! Zombi Eredmény képekeket hova kell küldeni?
gallardo
nem, ez csak egy pálya és a lényeg benn hogy minnél több körön keresztül kibírd.

danny94
hy
kijátszottam a campaign-et és utána azt írta ki ,h 1#mission NAZI ZOMBIES
itt zombikat kell ölni...
akkor ez is olyan mint a campaign itt is missziók vannak???
vagy ennek mi a lényege???
elõre is köszi

Sziasztok!
visszaolvastam egy jópár oldalt, de nem találtam ilyen bejegyzést.

Szóval olyan gondom lenne, hogy ha multiban egy szerverhez szeretnék csatlakozni akkor a No or bad challangefor adress hibaüzenetet kapom.

Játék erdetiben van meg nem tom mi lehet a baja.

Ha valaki tudna segíteni annak nagyon megköszönném.
Hello!
Lenne egy gyors kérdésem, bocs, ha már kitárgyaltátok. A multiban XP-ket lehet úgy is szerezni, ha nem Challengeket csinálok? Pl. ha lelövök valakit, írja, hogy +10. Tehát Challenge-n kívül is kapok minden killért 10 xp-t?
Elõre is kösz a választ!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

darki81
megvan a 13 kártya, kapok vmit? :😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

HD JOHNNIE
Köszi a helpet, megvan!

Hali!Az lenne a kérdésem,hogy tudom megváltoztatni a nevem cod5 multiba?Mert UnnamedPlayer a nevem,ezt az Istennek se tudom megváltoztatni!Lehet,hogy láma kérdés,de vki sgítsen!

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

darki81
csõ! Ha valaki nemnagyon tud felmenni a coop serverekre, és szeretne nazi zombizni, akkor vegyen fel friendbe: darQy_HU
mert beinviteléssel müxik 😊)de csak az vegyen fel aki szereti a zombi modot, kellene még 1 ember minimum.
itt az xfire is az idõegyeztetés miadt: darki1981666

jean, a totalcodon a mai nap láttam egy profil backuper progit, visszafejti valahogy, szedd le hátha segit

zotya10002
De akkor miért nem ismeri fel???

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

mNzJean
Lenullázta a statom ez a szar.<#falbav>, miért nem lehet már végre normálisan kiadni egy játékot, megvettem tiszteségesen játszottam,erre ma eltünt a profilom.<#kuss>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

hogyan tudom mostmár az eredeti progilommal beolvasásra birni a régi mentéseimet ?

Zs0lt1
A középsõ egérgombbal/görgõvel lõ, de csak arra amerre a tank áll.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

darki81
az hogy a g betüvel lehet nyomatni a lenti golyoszorot 😉

A sima creckel is megy .Csak ird át újra
Lenne egy kérdésem. Már egy ideje megvan a játék és eddig semmi gondom nem volt vele. Egy hete azonban el kezdte enni a kakit a játék. A legtöbb szerverrõl kidob a PB a köv üzenettel: Corrupted File/Memory. A pb frissítése se segített. Jelentkezett másnál is ez? Vki esetleg tudja a megoldást?
valaki megtudna dobni egy 1.1-es single crackel, mert eredetivel nem megy

HD JOHNNIE
srácok!

a coaxial machine gun perk mi a nyavajára jó? Azt hittem, hogyha beszállok a tankba akkor majd az automatikusan lövi az embereket, de semmit nem csinál nekem <#nemtudom>

ha mûködni fog origivel én is felnézek majd, ha visszaértem mûtétrõl

Boron Power
kfa-val csak azt beszéltük, ha a tudatlan is megindítja az origit, nem biztos, hogy lesz elég ember. De mivel a törzsközönség más lesz valószínûleg, ezért én nem tettem le róla.
Valaki még majd kell mellénk.

csuszi
azt mondta kfa hogy már nem akarod. akkor mégis lesz? én örülnék/beszállnék😊. a tudatlanos story meg akkor is szemét húzás volt, kibasztak mert átmentem presdtige-be, kár ragozni. egy elnézéssel többet értek volna el, mint a sok "sok majmot leszarjuk" válasszal. és még neki állt feljebb, hogy merem én kioktatni.
ha meg emlegettek, nemtom miért nem jött ts-re amit ajánlottam neki, vagy xfire vagy msn. le se szart.
mindegy. tényleg kár rajta csámcsogni. többet oda nem megyek.

MJ rulz Pink Team The Only One

Boron Power
Csuszi, azért ne ítéld el a Tudatlanosokat ennyire, igen jó fejek, sokan korunkbeliek, vagy idõssebbek, akár TS-ükre is járhatnál. Megvan még a régi Uo-s hangulat, bár most nem vagyunk fent 30-an, csak 10-15-en egyszerre.

Tegnap pont említettem nekik ezt a piros hibaüzi témát, hogy a patch javítja, de Fux már tudta. Beszéltek is vmi Csusziról, nem tudtam miért, de most már vágom. 😊

Ez csak egy sima félreértés volt, a TL-re bátran lehet jönni, max a fullos 65-ös prestige-el még egy hónapig kb. nem érdemes, mert senki nem fogja elhinni 😄.

Ennél jobb szeró csak a miénk lesz 😄

JackyBoy
és mi az, kicsi piros és nevet a hóban?
télapó visszaadta...

back from the past.

HD JOHNNIE
<#vigyor>

Wreck86
tökönrogutt télapó 😛

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

darki81
Meg mi az a prestige mod? meg mi az kicsi piros és a hóban ugrál? 😮 😄😄

darki81
Amugy ha összegyülytöm mind a 13 kártyát mit kapok? 😄 Meg mikor unlockolodik ki az a lezárt mod? ha megvan a 67-es rang?😛