Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gallardo
TÖRT JÁTÉKKAL NEM LEHET ONLINE PROFILT CSINÁLNI
csak egy picit olvass vissza

Multinál nekem nem enged profilt késziteni!! Ezt hogy lehet megoldani?? Vki segitsen Pls!

Vani

Burna
Szevasztok!
Nem müxik 5.1 be csak 2.1 be...hogyan kell megcsinálni h 5.1 be is mûködjön? Mert vlmi hercet kell levenni és azt a hangerõnél lehet 4500-re vagy mennyire ha félig rakom de akárhogy variálom csak 2.1 be megy!!! HELP!

5N193R

gallardo

rexHUNter
Hy!
Engedéjezted a tûzfalon a PnkBstrA.exe és PnkBstrB.exe-t? Frissítsd vagy rakd a PB-t újra

sg27
Hogyan lehet elérni, hogy minden egyes belépéskor ne akkarjon létrehozni új profilt? Az multiplayer options-ban már beírtam a nevet.

>TÖRT JÁTÉKKAL NEM LEHET PROFILT CSINÁLNI!!! a multiplayer options-ban tudod átírni a neved

sajtburger
ugyan ezzel a problémával küzdök vagy két hete.. sajnos megoldást még nem találtam én rá. :(

Sajna ez nem vált be, mást meg egyelõre én sem találtam!

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Nekem sajna nem segített, és a lejjebb olvasható módszer sem.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

danny94
tom ,de ezen a szerveren nem volt senki ,de már szereztem párat...
Nagyon sok a csíter multiba!!!

Nekem az 1.1 patch meggyógyította!
Üdv!

Eredeti Cod5 játékommal nem tudok neten tolni punkbusteres szerókon, mer egybõl kidob és ezt írja: Punkbuster kicked player "Edem" (for 0 minutes) Restrivtion: Service Abnormality!

Kérlek, ha találkoztatok ezzel a hibával és sikerült megoldani kérlek jelezzetek. Válaszotok elõre is köszönöm!

Azért mert nem eredeti, valószínûleg. Ha be mész az off topicba és vissza lapozol ott le írják részletesen a megoldást. Nekem is ez volt a gondom 100% hogy mûködik

mozesapo
Kisapám jól tennéd ha nem így beszélnél az adminokról, Rólunk. Csaltál, ez jár érte, és a továbbiakban legalább megtanulod, hogy óvakodj a csalástól!!!!!

HUNMemphis
Szevasztok. Pár kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban.Kinek mi a kedvenc fegyvere?Mire esküszik?
Sajnos nem tudok dönteni ezért csipázok.Kitaláltam hogy benevezné kegy M1A1-re de ahoz 65 lvl-es nek kéne lennem.
Most tartok 30-nál.
Valaki tudja hogy az M1A1-re lehet-e mesterlövész távcsövet tenni?Figyelem nem a sima távcsõ hanem amit az M1 Garandra is tehetsz.
Meg warokon lehet félautómata snipert használni?Vagy marad a sima mint a CoD4-ben?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hella! Egy igen érdekes problémám van.
Belépek a játék menüjébe, rányomok, hogy solo,new game aztán kiválasztom a nehézségi szintet, majd nem történik semmi.
Visszalép a játék a new gamehoz. Ez meg miért lehet?
Thx a helpet!

Tower Guard
É csalás nélkül eljutottam a 11-ig, elég is volt :D

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Ez kamu, tuti csalás...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

IP 4:/connect 78.131.7.163:28990 - TDM

ottvan...

danny94
köcce a szervereket ,de nem tudsz olyat ,amin Team Deathmatch van???

atenza
Nekem is ugyanez a problémám, hogy nem tölt be a 3. pálya, pedig legújabb dx és nv driver van fennt :S Úgy tûnik jópár embernek van még ilyen gondja, de megoldást még nem láttam sehol :S Talán egy mentés ami áthidalja a 3 pályát...

danny94
nemtom ,h mi abba az izgalmas ,ha mindenféle csalással játszol...

darki81
hát, igen. Ezt kijavithatnák, mert nekem olyan is volt hogy a 3-ik haslövésbe halt csak bele közelrõl :S Már kezdem megbánni hogy megvettem a játékot, mert sok szar van benne, de hátha javit a pecccss

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Nem tudom mi van,de nálam is egyre furábbak a találati eredmények.Én is ilyen egy lövéses puskára edzem magam (nem mondom hogy jól megy,de legalább érdekes <#vigyor4> ) ,most már a Kar98 megvan.Nekem ugy van beállitva hogy normál szerverre van egy Stopping Power-es Kar98-am,HC-re meg eddig úgy alapban is elég volt egy lövés az esetek nagy részében.
Na most tegnap volt olyan hogy kör elején egy sarkot becéloztam,tudtam hogy ott szoktak jönni.Jön is az ellen nagy erõvel,lõttem vagy ötöt abból három találatot kijelzett a kis x,de senki se halt meg...
Na persze lehet a lábukba lõttem,fene tudja.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gallardo
vinnnéd el normálisan lvl 65-ig és akkor nem basznának ki sehonnan

gallardo
rámész hogy cancel és megmarad minden

mNzJean
Regisztráció idõpontja: 2008. 11. 24.
Ip tartomány alapján nem csak az alregedet lehet bann listára tenni.<#ejnye1>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Palesz2

http://www.youtube.com/watch?v=QJCaTf3AY3Q

csuszi
:D:D
most belegázoltál a lelkembe:( altatót adsz?;)

MJ rulz Pink Team The Only One

darki81
ezt a nóób faszt XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Naszoval látom én vagyok porondon :DD
az a gaz hogy mivel tört folyamatosan elveszik a mentesem:(
kibasztak 2 szer a tudatlanrol 1 szer kaptam key bant akkor repült mindenki .D
5 perc és kapaszkodtam vissza :D
névaltas utána kaptam ip bant
1 nap és megint mentem fel masneven
ujra raktam.
most lvl 1.2 És az összes admin bekaphatja:D Nem logok ki a sorbol.

csuszi
Te 1 szanalmas ingerült depresszios idegbeteg vagy egyél zabot az megnyugtat
vagy játsz a pöcsödel barátnöd tuti nincs ha lehet megyek fel a neveddel a tudatlanra hagy mennyen a bunyó.
Mas szerokara a neveddel lvl65 nevedet is bannoljak.
Civakodjatok köcsögök megérdemlitek!

darki81
AAAz probléma hogy hiába nálam az egyik legjob fegyver: Kar98k, meg hiába bentvan az erõseb töltény, meg hiába HC mod, sokan tulélik az elsõ találatot :SS patch jöhetne -.-

Boron Power
Jah, kint az alpha pam. De könnyen lehet, hogy cb szinten senkit nem fog érdekelni, mivel cod4-bõl lelépett, és ekkor viszont rákényszerülünk a promodra.

Lehet hétvégén felrángatlak TL ts-re, majd én irányítom a beszélgetést, hogy jó irányba menjen. :)

KL

csuszi
nincs itt semmi különös már, reggel felbasztam Magam, de már elmúlt:) kicsit felpaprikázom magam néha. nem nagy ügy. de ez az arisaka baszki egyre jobban megszeretem. nemtom hogy akkor arisaka vagy a kar a befutó. komoly problémaaaa:D:D

csuszi
maradok a Tiédnél/Miénknél;) Én nem haragszok már rá, de ne legyen ártatlan bari én meg a vérfarkas amikor engem kickeltek. érted? ;):)
már alig bírom mikor lesz már pam meg linux????:D amúgy van egy jó hírem, lehet nem láttad még: az alpha pamnál leírták, hogy a fegyvereket balance-ozni fogja bullet, és már az tuti hogy a rifle erõsítést igényel, és a cod1-cod2 irányába gondolja a változtatást weapon ügyileg. nagyon helyes:D

Boron Power
csuszi szerintem menj fel egyszer TL ts-re, beszéld meg velük. Õk is jó arcok, meg te is, korban ugyanott vagyunk mind, a céljaink közösek(normál, csaló mentes pub). Volt egy félreértés szerintem el kellene felejteni, esetleg odaszokhatnál a szeróra is :).

csuszi
hagyjál mér dzsén bazdmeg korrekt hozzáállás most de akkor egy seggfej volt aki leszarja kit hajigál ki kit és merre, persze hogy most adja a jófiút a közönség elõtt...egy kurva sry-t nem tolt, se egy oké látom elbasztam stb stb..csak auz ment hogy leszarja ami történ nem szedi ki a levelhackerek közül ki az és ki nem akinek nem tetszik el lehet húzni. és arra nem gondolt, hogy másnak nem abssza ennyire a csõrét, és esetleg nem 6-7 bõl 1 az ártatlan, hanem jóval több?

csuszi
"De!!!!

Az ilyesfajta ügyeknek nem az az elintézési módja, hogy a nekem szánt szavaidat azzal kezded és fejezed be, hogy pancser, faszkalap, idióta és vadbarom - még akkor sem, ha ez nyílvánvalóan felbosszant." - csak közben a serveren le se tojtál, nézd vissza logban, rögtön visszamentem hogy mégis ez mi a fasz? miután sneki nem reagált lejöttem gyorsan, elég megalázó a kick a nagy büdös semmiért. és ismétlem. a fux üzeneteit nem akarod bekopizni a boxból?

csuszi
csak azt faszán nem adt ahozzá, hogy RÖGTÖN visszamentem a serverre, és rohadtul leszart, meg amit dumáltanm neki,k innen jött a hangvételem. ennyit a hangvételrõl, meg hogy a levelemre nem válaszolt, meg hogy ajánlottam neki ts-t, msn-t xfiret, egyikre se reagált, és a saját üzeneteit is nyugodtan bekopizhatja, kezdve azzal, hogy leszarom hogy ki levelhacker és ki nem...meg az elvarázsolva vagy meg képzavarban élsz meg társai..én is tudok idézgetni...és még mindig ott tartunk, hogy minden dolog amit írtam neki, kurvára igazam van, és azokat nem nagyon sikerül megcáfolni...

zotya10002
Szia!!itt nézz körül!!Nekem is volt ilyen hibám meg egyre több embernek!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Evil
Crackoltad a multi exet is amit nemkéne...

Na ezt fejtsétek meg!--et a hibát irja ki mikor is nagy nehezen sikerült servere feljutnom---a punkbuster ledobott...ezt irja ki----RESTRICTION:Corrupted File/Memory (81395)

Na már most erre mi a megoldás?Játék közben dobott ki.Segitene valaki?Köszike!
mNzJean
Azért ez korrekt válasz volt és korrekt hozzáállást tükröz , Csuszit meg nem kell bántani sajnos sok a keserü tapasztalata neki is és mindanyiunknak a 14 éves vérpisti adminokkal kapcsolatban, most ez esetben nem ez történt ezért õt is meg lehet érteni , becsülettel végigszenvedi a rankokat erre ki....szátok.<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

sg27
Akkor hogyan lehet elérni, hogy minden egyes belépéskor ne akkarjon létrehozni új profilt? Az multiplayer options-ban már beírtam a nevet.

>TÖRT JÁTÉKKAL NEM LEHET PROFILT CSINÁLNI!!! a multiplayer options-ban tudod átírni a neved

Miért irja ki a multi folyton nekem hibaüzenetként hogy "unhandled exception error" okét kell nyomni és kilép, ennyi.

Smithwarden
Par zombis csendelet kep.. <#hawaii>

Fejloveshez sorakozz!

Meg 1 szintet kihuzunk talan ezekkel.

Elol toltenek..hatsok el ne engedjek a ravaszt!

Hat ti meg mi a faxt csinaltok ??? <#help> <#hawaii>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

darki81
MIÉRT van már minden kibaszott játékban csaló geci, mért basszák el más játékát ezek a béna szarlámák? :((((

Call of Duty: World at War
szerverek
IP 1:/connect 78.131.7.165:28990 - SD
IP 2:/connect 193.188.141.21:28990 - SD
IP 3:/connect 78.131.7.165:28991 - HQ
IP 4:/connect 78.131.7.163:28990 - TDM
IP 5:/connect 193.188.141.21:28991-SD origi

cod 4 :193.188.141.21:28960
cod 2 :80.95.79.10:28960
Hardcore Hq szervert nem terveztek? <#vigyor2>