Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
nem sok ennyit futtatni? vagy már minden kölöknek atomerû gépe van 😛

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Sajnos így van .
ez az 5ik szerverünk :/connect 193.188.141.21:28991-SD origi

full Üres
foxpal
Goszt hát ez szívhez szóló volt😊
De ez mind nemtörténne meg ha eredetibe játszanának a warezos kisfiuk...

danny94
v.ki nem tud v.mi jó szervert multizáshoz???
(az a lényeg ,h ne zombis legyen!!!)

Bocs hogy 2 szer kopiztam 😄
Csuszi.
FUX üzenetét közlöm.
"Kedves Csuszi!

Szükségét érzem annak, hogy reagáljak az elhangzottakra és egyben válaszoljak a nekem írt leveledre is, mivel kissé sántít amit itt mások elõtt elõadsz.

Elõször is, abban igazad van, hogy nem kell kihajigálni azokat akik normálisan játszanak - úgy, mint Te.

Véletlenül a 6-7 piroscsillagos lvl65 ös között téged is kidobtalak. Reggel volt, megesik.

Ezért így utólag is sy.

De!!!!

Az ilyesfajta ügyeknek nem az az elintézési módja, hogy a nekem szánt szavaidat azzal kezded és fejezed be, hogy pancser, faszkalap, idióta és vadbarom - még akkor sem, ha ez nyílvánvalóan felbosszant.

Ezidáig minden!!! olyan esetet amikor nem volt igazunk vagy esetleg véletlen volt azt azonnal orvosoltuk minden további szájtépés nélkül.

De ahogy most végigolvasom a történteket látom, hogy mások elõtt próbálod úgy beállítani az esetet, hogy én ugrottam neked elsõként olyan szavakkal, mint pl. majom.

Próbáld meg idõrendbe tenni a hozzászólásaidat.

------------------------------------------------------------------------

1. SG fórum :

2008.11.23. 08:46 - csuszi (#4641)

kl ha megadnád egy faszkalap tudatlan admin msn-jét megköszönném, csak hogy megtudjam miért is basztak ki... amikor semmit nem csináltam, csak játszottam (még csak nem is vitatkoztam senkivel). nem tetszett az idiótának, hogy prestige 45 vagyok??? hülye idióta faszkalap.

2. Privát üzenet a weboldalunkon :
Feladó: csuszi

Címzett: Fux

Elküldve: 2008. November 23. Vasárnap, 9:06

Téma: ban

csak gratulálni tudok jelentõs szellemi tevékenységedhez, amiért egy szó nélkül bannoltál serverrõl. kl is ismer. 31 éves vagyok. sose csaltam semmiben. nem anyázok (ngz serveren is voltam adminjogú) mindig is üldöztem a faszkalap idiótákat - így téged is üldöznélek.

szánalmas amikor valaki visszaél auz admin jogával. - igazságtalanul bannolgatni azt tudsz...

ja és tanulj meg olvasni, remélem tudsz angolul te idióta:

Ever since I went to prestige level I have been getting this warning. Its some kind of bug

with prestige mode. It is rumoured to be associated with the level 65 rank hack. Its not
though as I havent used this hack or any other. Ive been getting banned from servers because
people think that Ive used this hack. Just thought people should be aware of this.

trey válasz:

its yet another bug in the codeing of the game,

Treyach know about it and will be fixing it in the CoD:W@W 1.2 patch.

láma

Ha ilyen szavakra kell reagálni, akkor ne csodálkozz azon, hogy valaki azt mondja Neked : leszarom!

Itt azért jelezném, hogy az ilyesfajta hozzászólásokat jobbára törölni szoktuk, de mivel nem ellenségeket keresünk, hanem játszani akaró emberkéket ezért reagáltam rá.

Egy kicsit térjünk vissza arra az ominózus majmozásra ami kb. így szólt:

"napi kb. 200 lvlhackes majmot dobunk ki..."

Ez sajnos tényleg így van, de szerencsére vagy egyre kevesebb vagy egyre nehezebben észrevehetõ.

Ezt a témát itt le is zárnám.

Egy szónak is száz a vége, részemrõl nincs harag, a problémákat megoldjuk a hibáinkat elismerjük és ki is javítjuk!

Egyébként az elmúlt néhány hétben - amióta kijött a cod5 - kb. napi 10-15 órát foglalkozom azzal, hogy olvassak róla, tanuljak és, hogy a meglévõ szervereket annak rendje és módja szerint üzemeltessem és, hogy a nálunk játszó napi párszáz játékosnak kellemes idõtöltést nyújtsak.

Még abba is belementem, hogy hq és tdm szerókat nyissunk amíg nincs másoknak lehetõsége rá és hogy kitöltsük azt az ûrt amit a linuxos szerók hiánya okoz.

Máskülönben meg a szervereinken eddig is és ezután is a lehetõ legnagyobb rendet tartjuk fent ami elvárható tõlünk vagy ami az idõnkbõl és energiánkból kitelik.

Várunk szeretettel a szervereinken Téged is és mindenki mást!

Ha meg úgy gondolod gyere el egy TudatLan partira Kisújszállásra és talán jobban megismersz minket!

Jó játékot!

ÜdvKedves Csuszi!

Szükségét érzem annak, hogy reagáljak az elhangzottakra és egyben válaszoljak a nekem írt leveledre is, mivel kissé sántít amit itt mások elõtt elõadsz.

Elõször is, abban igazad van, hogy nem kell kihajigálni azokat akik normálisan játszanak - úgy, mint Te.

Véletlenül a 6-7 piroscsillagos lvl65 ös között téged is kidobtalak. Reggel volt, megesik.

Ezért így utólag is sy.

De!!!!

Az ilyesfajta ügyeknek nem az az elintézési módja, hogy a nekem szánt szavaidat azzal kezded és fejezed be, hogy pancser, faszkalap, idióta és vadbarom - még akkor sem, ha ez nyílvánvalóan felbosszant.

Ezidáig minden!!! olyan esetet amikor nem volt igazunk vagy esetleg véletlen volt azt azonnal orvosoltuk minden további szájtépés nélkül.

De ahogy most végigolvasom a történteket látom, hogy mások elõtt próbálod úgy beállítani az esetet, hogy én ugrottam neked elsõként olyan szavakkal, mint pl. majom.

Próbáld meg idõrendbe tenni a hozzászólásaidat.

1. SG fórum :

2008.11.23. 08:46 - csuszi (#4641)

kl ha megadnád egy faszkalap tudatlan admin msn-jét megköszönném, csak hogy megtudjam miért is basztak ki... amikor semmit nem csináltam, csak játszottam (még csak nem is vitatkoztam senkivel). nem tetszett az idiótának, hogy prestige 45 vagyok??? hülye idióta faszkalap.

2. Privát üzenet a weboldalunkon :

Feladó: csuszi

Címzett: Fux

Elküldve: 2008. November 23. Vasárnap, 9:06

Téma: ban

csak gratulálni tudok jelentõs szellemi tevékenységedhez, amiért egy szó nélkül bannoltál serverrõl. kl is ismer. 31 éves vagyok. sose csaltam semmiben. nem anyázok (ngz serveren is voltam adminjogú) mindig is üldöztem a faszkalap idiótákat - így téged is üldöznélek.

szánalmas amikor valaki visszaél auz admin jogával. - igazságtalanul bannolgatni azt tudsz...

ja és tanulj meg olvasni, remélem tudsz angolul te idióta:

Ever since I went to prestige level I have been getting this warning. Its some kind of bug

with prestige mode. It is rumoured to be associated with the level 65 rank hack. Its not

though as I havent used this hack or any other. Ive been getting banned from servers because

people think that Ive used this hack. Just thought people should be aware of this.

trey válasz:

its yet another bug in the codeing of the game,

Treyach know about it and will be fixing it in the CoD:W@W 1.2 patch.

láma

Ha ilyen szavakra kell reagálni, akkor ne csodálkozz azon, hogy valaki azt mondja Neked : leszarom!

Itt azért jelezném, hogy az ilyesfajta hozzászólásokat jobbára törölni szoktuk, de mivel nem ellenségeket keresünk, hanem játszani akaró emberkéket ezért reagáltam rá.

Egy kicsit térjünk vissza arra az ominózus majmozásra ami kb. így szólt:

"napi kb. 200 lvlhackes majmot dobunk ki..."

Ez sajnos tényleg így van, de szerencsére vagy egyre kevesebb vagy egyre nehezebben észrevehetõ.

Ezt a témát itt le is zárnám.

Egy szónak is száz a vége, részemrõl nincs harag, a problémákat megoldjuk a hibáinkat elismerjük és ki is javítjuk!

Egyébként az elmúlt néhány hétben - amióta kijött a cod5 - kb. napi 10-15 órát foglalkozom azzal, hogy olvassak róla, tanuljak és, hogy a meglévõ szervereket annak rendje és módja szerint üzemeltessem és, hogy a nálunk játszó napi párszáz játékosnak kellemes idõtöltést nyújtsak.

Még abba is belementem, hogy hq és tdm szerókat nyissunk amíg nincs másoknak lehetõsége rá és hogy kitöltsük azt az ûrt amit a linuxos szerók hiánya okoz.

Máskülönben meg a szervereinken eddig is és ezután is a lehetõ legnagyobb rendet tartjuk fent ami elvárható tõlünk vagy ami az idõnkbõl és energiánkból kitelik.

Várunk szeretettel a szervereinken Téged is és mindenki mást!

Ha meg úgy gondolod gyere el egy TudatLan partira Kisújszállásra és talán jobban megismersz minket!

Jó játékot!

Üdv:Fux

www.tudatlan.eu " idézet vége

Személyes megjegyzésem
Csak vissza kell olvasni

" © Fûszeres
tegnap 14:32 | privát | válasz erre | #4785
szevasztok!
Van 1 olyan gondom hogy letöltöttem par napja a lvlhack 1.2 amivel szintet lehet aliatani 😄
Mostmár nem basznak ki az adminok de hiba uzit ir aPB meg mindig.
Nem lehetne kikapcsolni valahogy?
Másik forumba nem tudtak segiteni ott mondtak probáljam meg nalatok "

Sajna mi iszap birkózunk míg mások nézik.
Kívülrõl könnyebb kritizálni.

Ezentúl minden kidobott anyukásról LVL hackrõl screenshot készül.
Megelõzve problémákat miatt.
Mégegyszer bocs . TL_Papa
Mért van az hogy csatlakoznék ip-hez, konzolba beírom connect és ip cím és csak fekete képernyõ van és zene szól...?

Hali!
Én egészen láma vagyok a témában. Csak annyi a problémám, hogy SOLO ban nem tudok profilt létrehozni. Mi lehet a baj??? Légyszi segítsetek <#vigyor2> Fontos lenne.................. KÖSZI
 Evil
"bevédünk az ellenségtõl!"
Komoly klán lehet ilyen stratégiával <#idiota><#idiota>

/map mp_nazi_prototype

Palesz2
Valaki helpme, hogy tudom elérni azombi mapot??? /map micsoda?

Zombi szerver
Hamaci
Name: Wodoo
PW: xxx

Gyeretek! itt szoktunk esténként zombizni!

Embereket toborzunk egy város építõ strtégiához, van egy magyar klán február óta játszuk a játékot, egy európai szerveren (Ikariam browser game) Elég erõs klán vagyunk ha csatlakozol segítünk a kezdetkben és bevédünk az ellenségtõl! Jelentkezni vagy hamchin nálam, vagy [email protected] msn-en. Gyere és uraljuk az ikariam világát!
zombi szerver
Hamaci
Name: Wodoo
PW: xxx

Gyeretek! itt szoktunk esténként zombizni!
Hali!
Aki zombisat játszani szeretne:
Hamachi: szoba név: kergekacsak
password:cod5
zotya10002
Ha van xfiréd akkor ki tudod íratni!!Scroll lock+x asszem!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

darki81
>>> szerintetek hogy lehet megycsinálni hogy a multi mutassa az fps-em? mert a cg_drawfps 1 meg a cg_drawfpsOmlyne 1 vagy 3 ,mindegy, sehogy nem mutatja :S meg az idõt nemlehetnekitenni? 😊) té há iksz 😛 thx

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

foxpal
Köszi!
Amúgy csak azért kelett mert ellenfél is zöldre nyomatta a nevét így olyan színû a neve mint a barátodé!😄

Nevet csak úgy tudsz változtatni ha új profilt készítesz, legalábbis eredetinél így van. Ha kész az új profil akkor a régi profilodból a mentéseket/szinteket át kell másolni az új profilodba és kész.

A mentéseket a következõ képpen találod meg:
total commanderben beállítások/általános beállítások/képernyõ/látszik a rejtett v system file, pipáld be

a documents and settingsben
c:/users//appdata/local/activision/CoDWaW/players/profiles

Itt a régi profilodból átmásolsz mindent az új profilodba és új névvel de ugyanazzal a szinttel tolhatod tovább.
a profilom hol van mit kell kimásolni ha valakinek odaadom.
foxpal
Hogy lehet nevet változtatni ? mert cod 4 be lehetett 😛
És színezni a nevet mert altg+3 és a számok nem jönnek be:/

aha,most probáltam jolvan az idözona,Hungary van beállitva mégse azokat dobja ki.. valakinek ötlet?

hali! mi lehet a gáz, ha a 3. pálya nem tölt be, és a multiplayer pályák többséges sem? (csak a Makin) Nemtudom mit ir ki, mivel csak a hibaüzenet hangját hallom és fekete képernyõt. CTRL+ALT+Delete-vel annyit látok hogy DirectX error.Minden cuccom Drivere a legfrissebb... plz help! (DirectX is a legfrissebb
zotya10002
Nekem is ez van mindet üresnek írja!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

próbáld meg az xfire weboldalán
sziasztok,x fire valamiért saját országra canadai servereket dob ki 😄 Átlehet állitani valahol? Elég vicces,nemtom hogy lettem canadai 😄D

3 féleképp lehet. Shortcut, a játék mappájában a CodWaWmp.exe elindításával, illetve Xfire-bõl <#vigyor3>.
A mikor a disznópörkölõtõl kifekszik az zászlóvivõ, akkor nég nem lehet felvenni. Kiírja, illetve mondani fogja a szakállas tag, h vedd fel amikor majd fel kell. F-t nyomj, ha azzal nem megy, akkor bug. <#vigyor2>
Neuman
A reichstag elfoglalásánál miért nem tudom fel venni a zászlót?

!!!HALA MADRID!!!

hogy kell elindítani a multiplalyert?

2 kérdésem lenne:
1. a szinte teljesen kihalt SF szerveren kívül nincs másik magyar HQ+HC szerver?
2. nektek se mutatja ki a szervereken fenn levõ játékosokat, meg a játék típusát az Xfire-n?
HD JOHNNIE
c:document and settings/neved/local settings/Application data/activison a többit tudod. Azonban a totalcommanderben vagy amit használsz engedélyezd a system és rejtett fájlok láthatóságát egyébként nem jelenik meg.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

nem warezolunk api!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok puhányok,

Segítséget kérek: hova menti a játék a mentéseimet ( Windows újratelepítés lesz )

köszönöm...elvtársak😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

extra sensory
Nem is azért rakták fel a videót, hisz mindenki tudja hogy csít, hanem hogy a sok vérpistike belássa hogy úgysem fogja tudni végigvinni.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Bokafix2
Nem csítrõl van szó, hanem arról hogy gyakorlatilag lehetetlen végigjátszani. 😛

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Hasonlo a véleményünk. <#hehe>

Battlelog: Purga5

Szerintem õ sem tudja. Ezt bárki megtudja csinálni, csak lekell alacsonyodni 1 bizonyos szintre, amivel az a baj, hogy onnan nincs vissza út, 1 bûdös ganyé csíter marad az ember.

ez amúgy kifejezetten multis játék ? vagy van benne sztori mód is?

Ebben a videoban mi a pláne?

Battlelog: Purga5

atenza
Van már valami megoldás a 2. pálya utáni hibaüzenetre?
Novemberi directx és a legújabb nvidia driver van fennt...
( a 2. pálya elején, amikor hajóval visznek a partra, ott is a vínek elég fura textúrája van :S )

Bokafix2
Bocs ha volt már. Zombi mod 102-es szint. O.o

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

zotya10002
Oké:-) Bocs

zotya10002
Próbáld meg neked sem menne!!

gallardo
FAQ!

mNzJean
pedig én így megyek mindíg törtre.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hassel606
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#taps><#taps><#lama>

Danecay
Kösz már megvan!

HD JOHNNIE
tudna vki segíteni az fps problémámon pls? 4811-es hsz<#nezze><#help><#worship>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

zotya10002
Gyerekek nekem kéne a lan fix!!Honnan tudnám megszerezni??Mert az off-on nincs!!

csuszi
origi kell

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
kéne egy viszonylag haladó ember zombira beugró now...ha 5 min alatt nem jön privát akkor már nem aktuális...

MJ rulz Pink Team The Only One