Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rexHUNter
ha a profilodrol nem volt mentésed akkor szerintem sehogy

hogy lehet visszatenni a régit?
rexHUNter
újra kell megint menni 65-ig

Köszi .
De nekem vlvett minden fegyvert .10 után visszaad mindent?
rexHUNter
10 prestige mode lehetõség van plussz class-okat lehet kapni

rexHUNter
lv 65-öt elérése után lessz választható

Hello Mire van a prestige mode?
mé van az lezárva?
Wreck86
Szerintem egész jó kis video😊 klikk

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Nem találtam semmi épkézláb megoldást sem. :-(

Sziasztok!Nekem az a Gondom a gaméval hogy a punkbuster kidob pár másodperc után a gamébõl a nevem miatt!De hol lehet nevet beállítani????Ezt írja ki : empty player name disallowed!!!!!!!valaki please segítsen mert már nemtom mi lehet a baja!minden új és friss , a cod 4 megy!!!!
csuszi
only sd 20-24 óránként megvan 65.
aki rank serverekre jár az megcsinál 1 nap alatt 2-3at is. és nemkell hozzá cheat. sd pontok tdm-ben. nem nagy kaland. csak nálam az is csalásnak számít😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Ja hogy úgy másfél nap.Hát úgy én is akörül voltam az 57 szintnél.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

foxpal
Amúgy ha rámész a rank&challanges re akkor ott írja hány napig,órát,percet játszottál😊 vagyis azt mutatja hogy a játékban mennyi ideje játszol😊
vagyis ha beleszámítanám a szarásom,a ba****m,nameg az alvás kajálás akkor már nem ennyi lenne😄

Smithwarden
Grat a 26-hoz.

Mi 22-es szinten akadtunk el, ketszer is osszejott, de utana tegnap sikerult lvl29. <#smile>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Másfél nap?Nekem a 57-hez kellett vagy 2 hét... Azt most még azt is elvette...

foxpal
OMFG
Hát ez beszarás xD Hát nemtudom hogy kiviszem-e 10x xD
65 ig másfélnap volt de 10x áh...

Ja,kapsz egy speciális kitüntetést,és mindent lehet kezdeni elölrõl.újabb 65 után megint egy spéci kitüntetés jön,megint nullázódik.Ezt lehet pörgetni asszem 10x

foxpal
Na ma lettem 65 eredeti a játék és nem hackelt lvl😛
Õõ.. Izé volna egy kérdésem aki már 65..
65 után megint 1lvl jön és megin és megint újra kell vinni a szintet vagy mi a szar:S

Zseniális!Eredeti játék,on-line az 56. szint,most az elõbb ki akarok lépni a játékból,gép újraindul...,megnézem,az összes megnyitott szint lenullázódott...

Húzd ki a netet és úgy lépjél be elõször!

\"Hard to see, the dark side is.\"

Hy, az lenne a kérdésem hogy a játek belép csak a new gamre kattintva nem történik semmi? Valaki tud segíteni? THX
Nekem vissza sem lép. Bejön a betöltõ(?) kép és odafagy, aztán rá 2-3 mp-re a zene is elhallgat. Van, hogy taszkot még lehet váltani, de néha csak a meleg reszet segít. :-(

Gaso
Helló!

Nekem lenne egy olyan gondom a játékkal, hogy baromi sokat tölt... mikor már szét kontrolaltdeleztem az életét a gépnek, egyszer csak betölt... de a fekete képernyõs küldetést még nemtudtam átvinni.... Géppel nincs gond, minimum felett van bõven. Játék hiba ez? Vagy ha nem hogy lehet orvosolni?!
Nekem is ezt csinálja a játék.Elkezdenék játszani és mikor kiválasztom a nehézségi fokot akkor visszalép az elõzõ képernyõre 😞

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Sziasztok.

Erre a nehézségi szint kiválasztása utána lefagyásra továbbra sincs használható megoldás?
Valahol külföldi fórumon írták, hogy a rossz profil (is) okozza és leírtak egy profilhoz tartozó megoldást (ahol létre kellett hozni egy active.txt fájlt, pontosabban átírni benne a nevet, meg könyvtárat létrehozni) és visszajelzésekbõl kiderült, hogy pár embernél mûködött, de nálam nem.
A játék ugyanúgy kifagy és néha csak restart segít. Frissítettem DirectX-et, VGA és hangkütyü drivert.

Nincs valami újabb ötlet?

Nektek se jelentkezik be a hamachi?
csuszi
és ez mivel jobb annál, hogy csak azt a szobát és az ajtaját kell védeni?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Sziasztok!
Ezt a játékot lehet magyarítani ugyan az a motor mint a COD4 ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Tuncee
Van nekem is 1 jó takktikkom zombira: elõször kinyitod a felsõt, majd kinyitod a másikat ami levisz a varázsdobozosba. Ottmaradtok a varázsdobozosba és már csak a lépcsõt meg azt a szobát kell védeni. 😊)

TDU nick: HuncutTuncus

Aradebil2
megoldódott a profilhackes dolog,olyat sikerült leszedni ami 4 csillagos lvl 65öt ad,így nem tûnik fel senkinek😊
De azért idegesít,mert én élveztem ezt az unlockolósdit😞

RNadal1203
nem, sztem

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Nem lenne jó ha egyszer németekkel vagy japánokkal egy fps játék campaing
Nekünk 10. körig álltalában mindig kipörgette mind a 4-ünknek a fegyokat de még igyse vittük "csak" 25 ig,egyépként a mi taktikánk a varázsdobozos szoba védelme a felsö részt nem nyitottuk meg.Ti hogy csináljátok?

k9duli
Köszönöm!
Pingek tényleg kép alapján nem valami fainak, de játék közben nem volt olyan érzésem hogy ilyen "rossz" lenne. Lehet már megszoktam.
Kicsit elfáradtunk/belefáradtunk is így ugy döntöttünk lesz egy kis pihenõ, várjuk esetleg más csapat hogy beerõsít, hogy ujra legyen értelme harcolni jobb eredményért.
24-25 szinten kaptunk pár szerencsés mentõ bonust instant killt vagy atomot.Amivel az utolsó pillanatban összeszedtük a csapatot.
Egyébként még annyi segítséget tudok mondani hogy nem adja az istenért sem a railt akkor érdemes meghalni direkt (tehát nem éleszted ujra) És akkor sokkal kedvezõbben pörget a varázsdoboz.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Szép! Ráadásul a pingek se a legtökéletesebbek😄 megy még majd a 27 is <#violent><#eljen>

mit orvosolna egy multi exe ha singlezni akarok? :S
solikka!!!
Az ÉDES ANYÁDDAL SZORAKOZZÁL!!!!!!!!!

SZERINTED EZ IDE VALÓ?????????
KÖCSÖG
Sugam
szerezz 1 masik normalis multi exét, nekem ez orvosolta

a kérdésemre adna vki választ???
elindítom a gammát, kezdenék új játékot de a nehézség kiválasztáésa után nem történiks emmi.. patcheltem de még mindig ez van 😞
DarkSector
GRAT!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

k9duli
Na sikerült végre több hét játék után összehozni egy abszolút(kill és halál is a legjobb arány) rekordot:

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081129220718shot0001.jpg

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

csa help pls!! Multiznék csak nem megy mert akárhogy inditom mindig belép 2 mp re és exe hibázuk utána meg valami Unhandled exception caught-ot ir ki. Mi lehet a baj léccives segitsetek angyon multiznék...
Bocs nem mint az elöttem szólónak hanem mint manacz-nak... elindítom kezdenék új kampányt de nem csináls emmit
nekem is ugyanaz a problémám mint az elöttem szólónak :S
Segíene vki?
csa help pls!! Multiznék csak nem megy mert akárhogy inditom mindig belép 2 mp re és exe hibázuk utána meg valami Unhandled exception caught-ot ir ki. Mi lehet a baj léccives segitsetek angyon multiznék...😄
sziasztok!
azt kérdezném miért van az hogy mikor elindítom gémet
új játékot kezdek kiválasztom a nehézségi fokozatot akk nem csinál seemit?
ugyanott vagyok ahol választani kell fokozatot...
kiválasztom visszarak, megint kiválasztom, megint visszarak oda...<#confused>hülyétkapok... valami help esetleg volna??
elõre is köszi!

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

w77d
sziasztok! jó a játék multija??? én anno a COD2-vel multiztam kibaszott sokat, ha ennek is jó, holnap megveszem....

Tuti nem

Menteni kell 3 napja és nem fognak csesztettni.

Közelebbröl
mNzJean
<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info