7577
-
Admee #5536 Sziasztok!
Lenne egy gondom a cod5-tel!
Nem Multi nem Sing, hanem LAN..
Pár haverral a hamachi program segitségével összekpcsoljuk a gépeket, cod5-ben csinálnak egy szervert és felmennek rá..
AZ lenne a probléma hogy nekem nem keresi be a szervert :/ :(
Ha valaki tudja mi a gond pls irja le!
Előre is köszi! -
csuripi #5535 xfiréből kiírod az ip-ket, a játékba hozzá adod a favoritokhoz. -
kenecse #5534 Mondom nem müködik az xfirevel de miért? Mit tehetek hogy magyar szerveren is játszatsak? -
#5533 tört szerverre xfire, eredetire a menüből! ez igy müxik ! -
kenecse #5532 Sziasztok.Eredeti a game és multizni akarok.Xfire szerverkeresőt használok 1,1patch fentvan de magyar szerverre nem enged fel csak a saját szerverkeresöjével külföldi szerverekre.Mitöl lehet hogy nem tudom használni az xfirét?Cod 4 -nél semmi gond csak itt.Perk-ek leirását valamint console parancsokat tud esetleg valaki?Ha tudtok légyszi segitsetek.Köszi -
#5531 Ó myy böséges szerver XDXDXD
20000 XP / KILL XD 208.167.250.18:28960 -
nemethpityu #5530 IP-je -
#5529 ha eredeti a game látsz olyat is: 10000XP/kill TDM server :D GOGOGO XD -
nemethpityu #5528 nem tudtok olyan szervert ahol egy embert kilösz 1000xp-t(pontot)vagy töbet kapok. -
Ben11 #5527 Sziasztok!Nekem az a bajom ha be akarok valahol lépni COOP ba akkor join game és nem lép be!Mit tegyek? -
#5526 warez kérdés warez topikban.. -
Dave0092 #5525 hozz létre egy active.txt-t a profiles mappába, és tetszés szerint válasz ki egy mappát és ird bele a txt-be mentsd el, és jó lesz -
#5524 Megcsináltam így:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1222987559&no=643
De nem jó..ugyanugy hibaüzenet ,be se lép..a profile mappábol kell mindent kitörölni nem??
C:\document and settings\neved\local settings\application data\activison\codwaw\players\profiles\---->a profilesböl kell mindent kitörölni? mert én így csináltam.. -
#5523 Alapbeállítás hogy nem látod a rejtett mappákat.
Gyovai: Általános beállítások/Képernyő/Látszik a rejtett/system fájl. -
Dave0092 #5522 Ha van egy profilom amibe vannak mentések, azokat a mentéseket hogy tudom átrakni egy másik profilba? ha bemásolom a saves mappát nem olvassa be őket. valami program van erre? -
#5521 ez nem a patch függő,ez egy rejtett mappa,total commanderben talán alapbeállítás, hogy látod,de várjuk meg azokat,akik pontosan tudják:) -
#5520 Sziaztok!
OLyan problámám van h fölraktam a játékot ,crackeltem elinditom és kidob hibaüzenettel és kiirja h unhandled exepction caught. Olvastam h mit kéne tenni de nekem nincs ilyen mappám h :
C:\document and settings\neved\local settings\application data\activison\codwaw\players\profiles\. Magyarul nincs local settings mappa a C:\document and settings\neved\-mappába.
Kérdés:Mit tegyek? esetleg az 1.2 patch javíthat ezen?Előre is köszi! -
#5519 játékmód függő ha jól emlékszem SD 50 TDM 10 stb.. -
#5518 BUÉK everybody! köszönök nektek minden segítséget amit tőletek kaptam :)
-
#5517 BUÉK! -
#5516 BUÉK!:) -
#5515 authentic faliure, hibaüzenettel nem tudok connectalni egyetlen szerverhez sem.(visszaolvastam és az 1.2 patch valszeg segít rajta) mi lehet a gond? hogyan lehet emelni a presztízst? -
#5514 Előbb nekem is ez volt... -
bence19940611 #5513 Helló!Az mér van ha rámeek a singléra kiválasztom h resume game betoltődik és kidob semmi hiba üzenettel.Erre van vmi megoldás? -
#5512 Most akkor mennyi xp-t kapok multiban 1 kill után?? mindenhol más... -
cumfu #5511 Na későn de én is kiakasztottam... Szerintem jó volt. -
Ben11 #5510 Sziasztok!Nekem az a bajom amikor a Coop on be akarok lépni valahova join game és nem lép be :S Mit tegyek? -
#5509 nem..7 kill után hívhatod őket int a COD4-ben a helit -
#5508 köszi!
a kutyák a pályákon vannak és lehet őket "aktiválni"? -
#5507 Hali! Lenne gey hatalmas gondom, elindítom a single/coop -ot
rámegyek new game kiválasztom nehézségi szintet , nem történik
semmi .... ottvan select mission 1db van rákattolok nehézséget
választok és semmi! ez wtf? mit kell csinálni?:P -
#5506 kutyák -
#5505 Sziasztok!Tudna vki linkelni nekem egy videót a kutyákról? Mert hallottam,hogy lehet vhogy kutyát is ráküldeni az ellenfélre,de nem láttam még videóban.
köszi -
#5504 Helló.
Az mitől lehet, hogy CSAK a COD kiakad folyton? Szabálytalan műveletet hajt végre, vagy egyszerűen csak kékhalál és újraindul. Ma próbáltam egy Win reinstallt, eddig XP64 volt, most XP32, minden driverből a legfrissebb és nem akarja az igazat... -
#5503 Jól mondtam.A videókártyád a ludas.Azon nem nagyon fog elindulni.A többi cucc is kevés,de a videókártya a fő bűnös. -
#5502 Ha jól emléxem itt fel kellett robbantani ezeket.Az egyik bunker mellett találsz robbanóanyagot.De ahogy nézem van nálad,szal dupla kattintás az egér jobb gombjával és rádobja majd a cuccot,utána meg bal egérgomb és bumm. -
NintendoGC #5501 Köszönöm a segítséget.... bevált! -
#5500 haverod vegyen új gépet, nem üti meg a minimum rendszerkövetelményt -
tttttom #5499 A haverom konfigja:
amd sempron 3000+
1 gb ram
radeon x550 256mb -
#5498 Légyszi erre aki vmennyire ért hozzái:
valaki eltudná mondani hogyha szerver csinálok hogy lehetne beállítani h pl csak 1 vagy csak a kiválasztott mapokat adja be ne az összeset? Köszi^^ Jah és arra nincs valami megoldás h külső szerver konfig fájlt (server.cfg) be lehessen tölteni? -
tttttom #5497 Ja de nem ez az én problémém hanem haveromé