Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem vlvett minden fegyvert .10 után visszaad mindent?
mé van az lezárva?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
aki rank serverekre jár az megcsinál 1 nap alatt 2-3at is. és nemkell hozzá cheat. sd pontok tdm-ben. nem nagy kaland. csak nálam az is csalásnak számít😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
vagyis ha beleszámítanám a szarásom,a ba****m,nameg az alvás kajálás akkor már nem ennyi lenne😄
Mi 22-es szinten akadtunk el, ketszer is osszejott, de utana tegnap sikerult lvl29. <#smile>#smile>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Õõ.. Izé volna egy kérdésem aki már 65..
65 után megint 1lvl jön és megin és megint újra kell vinni a szintet vagy mi a szar:S
\"Hard to see, the dark side is.\"
Nekem lenne egy olyan gondom a játékkal, hogy baromi sokat tölt... mikor már szét kontrolaltdeleztem az életét a gépnek, egyszer csak betölt... de a fekete képernyõs küldetést még nemtudtam átvinni.... Géppel nincs gond, minimum felett van bõven. Játék hiba ez? Vagy ha nem hogy lehet orvosolni?!
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Erre a nehézségi szint kiválasztása utána lefagyásra továbbra sincs használható megoldás?
Valahol külföldi fórumon írták, hogy a rossz profil (is) okozza és leírtak egy profilhoz tartozó megoldást (ahol létre kellett hozni egy active.txt fájlt, pontosabban átírni benne a nevet, meg könyvtárat létrehozni) és visszajelzésekbõl kiderült, hogy pár embernél mûködött, de nálam nem.
A játék ugyanúgy kifagy és néha csak restart segít. Frissítettem DirectX-et, VGA és hangkütyü drivert.
Nincs valami újabb ötlet?
MJ rulz Pink Team The Only One
Ezt a játékot lehet magyarítani ugyan az a motor mint a COD4 ?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
TDU nick: HuncutTuncus
De azért idegesít,mert én élveztem ezt az unlockolósdit😞
Pingek tényleg kép alapján nem valami fainak, de játék közben nem volt olyan érzésem hogy ilyen "rossz" lenne. Lehet már megszoktam.
Kicsit elfáradtunk/belefáradtunk is így ugy döntöttünk lesz egy kis pihenõ, várjuk esetleg más csapat hogy beerõsít, hogy ujra legyen értelme harcolni jobb eredményért.
24-25 szinten kaptunk pár szerencsés mentõ bonust instant killt vagy atomot.Amivel az utolsó pillanatban összeszedtük a csapatot.
Egyébként még annyi segítséget tudok mondani hogy nem adja az istenért sem a railt akkor érdemes meghalni direkt (tehát nem éleszted ujra) És akkor sokkal kedvezõbben pörget a varázsdoboz.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Az ÉDES ANYÁDDAL SZORAKOZZÁL!!!!!!!!!
SZERINTED EZ IDE VALÓ?????????
KÖCSÖG
elindítom a gammát, kezdenék új játékot de a nehézség kiválasztáésa után nem történiks emmi.. patcheltem de még mindig ez van 😞
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081129220718shot0001.jpg
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Segíene vki?
azt kérdezném miért van az hogy mikor elindítom gémet
új játékot kezdek kiválasztom a nehézségi fokozatot akk nem csinál seemit?
ugyanott vagyok ahol választani kell fokozatot...
kiválasztom visszarak, megint kiválasztom, megint visszarak oda...<#confused>#confused>hülyétkapok... valami help esetleg volna??
elõre is köszi!
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Menteni kell 3 napja és nem fognak csesztettni.
Közelebbröl