Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fölötte kell pipálni,de elég ha rendszergazdaként futtatod

Rendszergazaként ott a komatibilitásnál szürke nem engedi bepipálni.

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

HD JOHNNIE
Azt hiszem vmi kompatibilitást kell neki engedélyezni. Itt már le van írva valahol ez a gond.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Sziasztok!
Tegnap raktam fel a vistát és még nem nagyon ismerem.
Felraktam a codot és amikor elinditom, Cod5 mûködése leállt.
Jó lenne ha valaki megmondaná miért nem megy😊
Köszönöm elõre is.Eddig xp-n ment rendesen.

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

Én ezt már nem bírom!!Eddig nem csatlakozott a játék,most újra tettem a windowst most csatlakozik,de mikor beakarok lépni a multiplayerbe akkor lefagy és nem megy tovább!!!Patch fennt van a játék EREDETI!!!HELPPP

Hogyan tudnék multizni???
Boron Power
Rákerestem és találtam egy vidékinek tûnõ megoldást, de volt már akinek mûködött(gyakorlatilag újratelepíti a patch-et, esetleg rendberakja ezáltal a registryt is):

"Aszem meg van a megoldás a következõ hibajentésre:
(Notice neved Punkbuster kicked player 'neved'(for 0 minutes)...
RESTRICTION: Corruoted File/Memory <81395>)

Eddig azt tudom,hogy xp sp3 alatt és vista sp1 32bit alatt mûködik a módszer

Megoldás:
(a nyilak (->😉 a következõ lépésre utalnak)
start menû-> futatásba írjátok be, hogy regedit -> ok-> nyisd le a sajátgépet-> keresd meg ezt: HKEY_LOCAL_MACHINE ->SOFTWARE-> Activision-> Call of Duty WAW -> itt töröljétek ki (jobb oldalt) a version REG_SZ 1.1 -es nevezetû fájlt. (legalsó)

Instaláljátok az 1.1 es patch-et. Az instalálás be fog tölteni, de elsõre azt írja hogy uninstallál, töröld is. Indítsd el még 1x a telpítõt és fel fogja telpíteni a patchat, és mûködni fog a game.

Sok sikert!!!"

KL

HD JOHNNIE
Köszi!

Belekezdtem végül 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

hello!!

lehet hülye kérdés de az ucsó pályán a reichstagot hogy lehet elérni? akármerre megyek falak vagy barikád..???!!

thx elõre is
KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

hali!

már két napja szenved a codom!
tegnap kezdte ma meg folytatja!
azt csinálja, amikor lépnék ki kékhalál és újraindul a gép
ez még nem is lenne olyan nagy gond, de a rangom elveszik! elõször 48-as voltam, aztán ma meg már 12-es amikor megint kékhalál!
ha valaki tud 65-ös rangot adni, vagy 40-est azt megköszönném!
privátba írj, mert ez OFF! 😊

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

a challengeket mindet lenullázza,csak a stat lapodon lévõk maradnak meg

Honnan tudod, és mi az oka, kicsit bõvebben ha lehet 😊

Törölt felhasználó
ha vkinek van kedve most jönni zombira az jöjjön...
szoba: eztkapdki
pass:jelszo
Killgore
Nekem is ugyan ez a gondom...

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Tudnátok segíteni? Föltettem a játékot, elindul az intro, rányomok a solora, new game és nem történik semmi. Föltettem az 1.1 patchet, mert már jártam igy egy másik gépen és ott a patch megjavította. Ezen a gépen az 1.1 patch után is ugyanazt csinálja. Tudtok rá gyógyszert?
HD JOHNNIE
Sziasztok!

Azokat kérdezném akik a prestige szintet nyomják, hogy olyankor teljesen mindent lenulláz? Vagy az eddig leadott fejesek megmaradnak azért? Vagy hogy vagy mi? 😊

igen

Nekem még nincs meg a játék és csak annyit szeretnék tudni h ebben is csak szövetséges küldetések vannak?
Ezt az új zombi map-ra írtad? <#wow2>

RNadal1203
csá mindenkinek !

Megkérdezném hogy mért dob ki minden szerórol egy perc után, Corrupted File/ Memory-val ! és aki válaszol annak nagyon megköszönöm de annak is aki nem 😛

Köszi a Választ: Márk

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

SamoWar-DIV SZERVER 212.92.23.127:28960--HQ,SAB

Gyertek

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

nem hiszem el hogy mindenkinek megy a cod 5 csak nekem nem én már probáltam 95 be futatni de ssemi virusirtó kikapcsolása de semmi aktiv txt is csináltam de semmi. VALAMI OKOS EMBER SEGITSENMÁR HELPPPPPPPPPPPP
Morfi
"Szerver keresõ programok idõvel valószínû fel fogják ismerni a játékot, de az account miatt nem biztos, hogy lehet onnan csatlakozni (fõleg online account nélkül)." Ezt nem kellene a FAQ-ban kijavítani? Mert hát mûködik szerverkeresõvel is gond nélkül.

5 kill streak után 6ost nyomd meg

Serpa
multiban h hívok tüzérséget?

Törölt felhasználó
és ezen a hamachi szobán mikor szoktatok fentlenni?
Wreck86
http://www.magyaritasok.hu/ ,de nincs még.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Honnan lehet magyarositást letölteni (ha van) ????????????
eredetivel megy csak

Palesz2
ÚJ ZOMBI MAP!

http://www.customcod.com/community/index.php?PHPSESSID=844bbf985ba6bdb13ee6af82a49a1331&action=downloads;sa=view;down=65

😊

Valakinek iskerült berakni hogy el is induljon?? mert nekem a Mods ba játkon belül üres..

Amikor indítom a multiplayert, bejön a fõmenü és elindul a "retrieving accounts information..." utána egy elszáll egy hiba üzenettel: "Unhandled exception caught".
Próbáltam újra telepíteni a játékot, elõször sikerült is játszani, de amikor kikapcsoltam és újra játszani akartam, már a hibaüzenet fogadott.
Valamint sikerült még úgy megcsinálni, hogy a profil mappából töröltem mindent, de akkor is egyszer tudok játszani, és ha kikapcsolom kezdõdik minden elõrõl.

Nem tudja valaki mi lehet a gond?
Vista SP1 x64-es verziót használok.
RNadal1203
jelszó : jelszo

RNadal1203
gyerek gamelni

Hamachi szoba Neve: eztkapdki

azt irja ki hogy NOT ONLINE.
danny94
hy
miért lehet az ,h mindennap eltûnnek a szervereim???

danny94
keress googleban szervereket és a new favoritesbe írd a szerver IP-jét!!!

Törölt felhasználó
vki tud adni hamachi szobákat mert kipróbálnám a zombit vkivel...
hello! Nekem nem lehet profilt csinálni és multizni se lehet. A single rendesen megy de a multiba nem hoz be egy szervert se! HELP!!!
Amúgy lehet hogy le van írva valahova de nincs idöm végignézni azt az 5000 üzenetet!!!!!!!
VALAKI SEGÍTSEN!!!<#conf><#help>
danny94
nekem is ugyanaz volt a problémám ,mint neked én átraktam windows 95-ös kompatibilitásba és lám,lám jó lett... :-)

😞 nem müxik igy sem esetleg ha megtudnád mondani te honann szeted le?
amugy akonfigomk megfelel neki?
megnyitod beleirod pl hogy muri és elmented...

figyi kiprobáltam ezt de amikor beléptema profils ba akkor ott találtam mapákat ien néven(muri,12456,kisi papi,)nos én nyitottam egy Gerinevyl mapot és ugy csináltam akti txt hogy jobbegér rich tex documentum kat feljõtt a world pad beiram gerinevyl és mentés másként. IGY KELL VAGY MÁSHOGY! LEIRNÁD AZT HOGY KELL AKTIV TXT CSINÁLNI DE AMUGY NEM MÜKÖDÕT!
Sziasztok asziszem a aza gond a soolo val hogy a virusirtó blokolja a exe files-t nálam nem jõtt be a de hátha valakinek össze jõn a a single player!
nemvagyok benne biztos, de asszem ugy kell, hogy belementek a Appdata mappába

c:\documentums and settings\neved\appliction data\ megkeresitek a codwaw-ot. ott belementek a profilba, és létrehoztok egy active.txt-t és beleirjátok a profil neveteket...

Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy nem régiben letöltöttem a COD5.
De mikor feltelepitettem beléptema soolo-ba new game nehézségi fokozat kiválasztottam és kész a játék csak áll nem lefagy csak áll!!!!!!!

Configom 2300AM2 AMD GEFORCE 7600GS gddr 3 128bit TUNINGOLT 1G RAM WINDOWS XP SP2
SEGITSÉG NEMTUDOM MI ABAJ ÉS NAGYON SZERETNÉK JÁCANI MERT VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA IRHATOK OKOSÁGOKAT A [email protected] elöre köszönõk mindent.
Endre88
Helló
Nekem is ilyen gondom van(#5080)! Segítsetek!

http://gamefarm.hu/

helló
Nekem az gondom a játékkal hogy fel instaláltam, beírtam a kódot áttettem a crackot és a játékba rámegyek hogy solo game kiválasztom a nehézséget és nem indul el a játék.Mi lehet a gond?
w77d
basszus sehol sem találok már limited edition példányt 😞

danny94
azért nincs ,mert gondolom rejtve van...(am. nekem sem látható ,de attól még el lehet oda jutni...)
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles
!!!a Rendszergazda helyére a saját nevedet írd!!!

hogyhogy xfire-en rengeteg szero van de senki sem játszik?vagy nem stimmel vmi?

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"