Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Tegnap raktam fel a vistát és még nem nagyon ismerem.
Felraktam a codot és amikor elinditom, Cod5 mûködése leállt.
Jó lenne ha valaki megmondaná miért nem megy😊
Köszönöm elõre is.Eddig xp-n ment rendesen.
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
Hogyan tudnék multizni???
"Aszem meg van a megoldás a következõ hibajentésre:
(Notice neved Punkbuster kicked player 'neved'(for 0 minutes)...
RESTRICTION: Corruoted File/Memory <81395>81395>)
Eddig azt tudom,hogy xp sp3 alatt és vista sp1 32bit alatt mûködik a módszer
Megoldás:
(a nyilak (->😉 a következõ lépésre utalnak)
start menû-> futatásba írjátok be, hogy regedit -> ok-> nyisd le a sajátgépet-> keresd meg ezt: HKEY_LOCAL_MACHINE ->SOFTWARE-> Activision-> Call of Duty WAW -> itt töröljétek ki (jobb oldalt) a version REG_SZ 1.1 -es nevezetû fájlt. (legalsó)
Instaláljátok az 1.1 es patch-et. Az instalálás be fog tölteni, de elsõre azt írja hogy uninstallál, töröld is. Indítsd el még 1x a telpítõt és fel fogja telpíteni a patchat, és mûködni fog a game.
Sok sikert!!!"
KL
Belekezdtem végül 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
lehet hülye kérdés de az ucsó pályán a reichstagot hogy lehet elérni? akármerre megyek falak vagy barikád..???!!
thx elõre is
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
már két napja szenved a codom!
tegnap kezdte ma meg folytatja!
azt csinálja, amikor lépnék ki kékhalál és újraindul a gép
ez még nem is lenne olyan nagy gond, de a rangom elveszik! elõször 48-as voltam, aztán ma meg már 12-es amikor megint kékhalál!
ha valaki tud 65-ös rangot adni, vagy 40-est azt megköszönném!
privátba írj, mert ez OFF! 😊
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
szoba: eztkapdki
pass:jelszo
Azokat kérdezném akik a prestige szintet nyomják, hogy olyankor teljesen mindent lenulláz? Vagy az eddig leadott fejesek megmaradnak azért? Vagy hogy vagy mi? 😊
Megkérdezném hogy mért dob ki minden szerórol egy perc után, Corrupted File/ Memory-val ! és aki válaszol annak nagyon megköszönöm de annak is aki nem 😛
Köszi a Választ: Márk
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Gyertek
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
http://www.customcod.com/community/index.php?PHPSESSID=844bbf985ba6bdb13ee6af82a49a1331&action=downloads;sa=view;down=65
😊
Valakinek iskerült berakni hogy el is induljon?? mert nekem a Mods ba játkon belül üres..
Próbáltam újra telepíteni a játékot, elõször sikerült is játszani, de amikor kikapcsoltam és újra játszani akartam, már a hibaüzenet fogadott.
Valamint sikerült még úgy megcsinálni, hogy a profil mappából töröltem mindent, de akkor is egyszer tudok játszani, és ha kikapcsolom kezdõdik minden elõrõl.
Nem tudja valaki mi lehet a gond?
Vista SP1 x64-es verziót használok.
Hamachi szoba Neve: eztkapdki
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Amúgy lehet hogy le van írva valahova de nincs idöm végignézni azt az 5000 üzenetet!!!!!!!
VALAKI SEGÍTSEN!!!<#conf>#conf><#help>#help>
amugy akonfigomk megfelel neki?
c:\documentums and settings\neved\appliction data\ megkeresitek a codwaw-ot. ott belementek a profilba, és létrehoztok egy active.txt-t és beleirjátok a profil neveteket...
De mikor feltelepitettem beléptema soolo-ba new game nehézségi fokozat kiválasztottam és kész a játék csak áll nem lefagy csak áll!!!!!!!
Configom 2300AM2 AMD GEFORCE 7600GS gddr 3 128bit TUNINGOLT 1G RAM WINDOWS XP SP2
SEGITSÉG NEMTUDOM MI ABAJ ÉS NAGYON SZERETNÉK JÁCANI MERT VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA IRHATOK OKOSÁGOKAT A [email protected] elöre köszönõk mindent.
Nekem az gondom a játékkal hogy fel instaláltam, beírtam a kódot áttettem a crackot és a játékba rámegyek hogy solo game kiválasztom a nehézséget és nem indul el a játék.Mi lehet a gond?
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles
!!!a Rendszergazda helyére a saját nevedet írd!!!
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"