Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Tudsz még valami féle megoldást
Osztom Gery Sniper véleményét, hogy arra van a fórum, hogy lehetõséget adjon, hogy "összedugjuk" fejünket, és kitaláljunk valamit.
Skyline! Hányok az olyanoktól mint például te, aki kiaggatja, hogy milyen vasa van, rajol vele, hogy még xbox, meg ps, meg repülõ, ûrhajó, és gondolom a wc-d is aranyból van... Hát tudod mit nem érdekel! Mint ahogy a véleményed se! De ha itt lennél akkor törött kézzel szedegetnéd a kivert fogaid faszkalap!!!
A mai baráti $-Ft árfolyamon 6.600,- Ft-t kostál
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Pont az ilyen majmok,és az egyéb warezos chethasználó köcsögök miatt csináltatjuk a szerónkat hivatalosra--> csak eredetivel lehet feljönni...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Sajnálom, de ez nem kivitelezhetõ megoldás 😞
MJ rulz Pink Team The Only One
ezt akár a faq-ba is bele lehetne tolni.
Szeretném multizni, de az a gondom, hogy nem tudok...
Solo megy rendesen, végig is játszottam. Co-op nem talál semmit, a multi.exe meg kilép mikor keresi az online profilt. Nem jutok el a menübe se. Ha leirná valaki, hogy mit kéne csinálnom annak nagyon tudnék örülni.
Feltelepitettem a patch-et is. Amikor elinditom a mp-t, akkor a profilba létrehoz egy mpdata fájlt, ezután már a solo se megy. ha törlöm a fájlt, akkor ismét megy a solo. Ja és próbáltam már a "MULIPALYER.UNLOCKER"-es exe-t, és a "Server_Patch-NoGRP"-s exe-t is. Az eredmény mindig ugyanaz. Elindul az mp.exe, aztán bejön a "Retrieving accounts information..." és már jön is a hibajelentés küldése ablak. Higgyétek el, mindjárt elsírom magam!!!
Elõre is köszi a segítséget
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A zombis pályán mennyit lehet max csinálni , kinek mi a rekordja én 8 körig birom , és 126 volt a max killem.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
steam, origin: ACE_hun
Akkor most leírom, hogy ha a SOLO mód nem indul el (nem történik semmi) akkor mit kell csinálni.
(Félig segített a fórum, félig magamtól jöttem rá)
Tehát, tegyük fel, hogy a Windows usered Balu és Balu néven is játszol.
Ebben az eseben ebben a könyvtárban:
c:\Documents and Settings\Balu\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\
Készíts egy Balu mappát valamint készíts ide egy active.txt file-t (mondjuk notepad-el) és írd bele, hogy Balu.
Ennyi!
Természetesen a "Balu" változó (mindenkinek a saját neve)
Figyelem a Local Settings és az Application Data rejtett mappák!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Itt m1 lett volna kedvenc de idióta módon felhúz,hagyánlenne lett másik kedvenc....
Sima módban kar98-al rohangálok soxor távcsõ nélkül bajonetten/ nagant távcsõvel csipázásra,1 lövés 1 ember halálpontos kis célszerszámok,csak tudnikell velük bánni mert lövés után felhúzósak..😄
Ami vicc--> ha az említett fegyverekre távcsövet rakok/leszedek,változik a sebzés és a fegyver hangja is😄
Nagant távcsõ nélkül kicsit nehézkes rengetegszer 2 golyó/ember,távcsõvel juggernautokon kívül szinte mindig 1 golyó/ember..
Kar98 távcsõnélkül halálpontos juggernautosokon kívül 1 golyó /ember, távcsõvel soxor 2 golyó / ember...😄
Haggyán hogy egy távcsõ a hatás kedvéért változtatja a fegyó hangját (bár nevetséges hogy ígycsinálnak csipát meg csipahangot egy fegyverbõl),de hogy ugyanakkora távolságon a sebzését is befolyásolja az egy vicc...😄
A Pro modot megnéztem,azt tényleg nem értem mitõl pro.Az hogy futni nem lehet tényleg gáz.Akkor legalább ugy csinálták volna hogy aki puskával megy az futhasson,aki meg a böhöm golyószóróval az meg ne.
Hát a PAM-ot én nem néztem,de ha a puskát elbaxák,akkor szomorú.
Én az eddigi CoD részekbe mindig félautomata fegyverekkel mentem,most az 5-nél átálltam az egylövéses puskára.Nem könnyû vele,de érdekes.Na de ha ettõl elveszik azt is egy lövõsbõl legtöbször megvan az ellenfél,akkor gyakorlatilag használhatatlan lesz.Hiszen még a golyószórókkal is majdnem olyan pontosan lehet lõni,köszönhetõen az arcade játékstilusnak.Most ha mindenkienk lesz ideje válaszolni az én egy lövésem után,még ha az talál is...
Sniper meg egy vicc.Sima puskával ha egy minimális eltérés van már nemigen adja meg a találatot.De ha valaki távcsõvel céloz,a centiméteres eltérésre beadja neki sokszor.Hát igen,4-ben is ez volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Promodban futni nemlehet,fegyverválasztás: kiválasztod milyen ostály legyél,hevigánner,csipa,stb-->ezenbelül fegyvert nemválaszthatsz,a fegyók fixek... (ez valami vicc,ettõl pro???)
Pam mód: ezzel még nagy gond nemis lenne,de csipa levegõvisszatartása vmi miatt külön gomb,nem lehet a sprintelésen....Ez is vicc gyk összezavarja az embert a jólmegszokottól és amikor futás után kihajlással akarunk lõni egy kavarodás az egész....A fegyverek lebutítása szintén kabaré,a naganttal sima módban 1 lövés/ember bizonyos távon belül távcsõ nélkül ha nem juggernautos az ellen...Pamban 3 lövés az esetek hatalmas %-ban...
Az eégsz warból annyi lett hogy a végén hogy egyik társammal beváltottunk a duplacsövü alkalmazásra és mint a hülyék rohangáltunk és szaggattuk a végtagokat...😄
Egyébként reménykedtem benne hogy a cod4-es idegölõ bugok nemmaradnak bene (pl: csipa nemodalõ néha ahova célzok,az ellenfélnek csak a feje teteje látszik ki õ mégis premier plánba lát és lõ,stb)....No ehhezképest ugyanaz a helyzet,olykor még rosszabb is...Egyik ellenfél fejére 3-at lõttem,azt se vette észre hogy álövök,nemtom hovacsapódtak be a golyók,de egy álló embert ennyire nelehessen ellõni.....A fejtetõkilátszódós gyilok meg ugyanaz maradt---> mehetnek gyakolrolni a lowok hogy hollehet ezt kihasználni....
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Valaki legyen olyan kedves és segítsen! A gondom a következõ: haverommal szeretnénk coop-ozni hamachin keresztül. Nekem Vista, neki xp, én simán, õ router mögül és a helyzet: õ nem lát engem ha én csinálok hostot, fordítva én látom, de mikor csatlakozni akarok ezt írja ki: "no longer available". Tûzfalak, hamachik, portforward, minden jól beállítva.
Valakinek lenne 5lete?
BonBon amikor elindítod a játékot akkor egy fekete kép jelenik meg vagy teljesen nem indul?
Van valakinek olyan gondja, hogy nem indul a game solo-ban?
Nem csinál semmit?
Holnap jön a játék, és nem akarok kellemetlen meglepetéseket 😄
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Szerintetek érdemes megvenni a collector's kiadást? Lécci soroljátok fel hogy miben jobb mint az eredeti verzió!
És milyen amúgy a neten a játék?
Köszy elõre is a válaszokat!
Apropó a zombi módot nemlehet vhogy beállítani hogy ne csak 4-en legyünk???😊
Olvasgatva vissza konkrét megoldást nem találtam az alábbi problémára.
Az a pálya után amikor (usa vs japcsik)kb négy bunkert kell kitisztítani tölti a következõ pályát de elszáll a játék csak annyit látok, hogy a háttérben megjelenik egy consol de a tartalmát már nem tudom megnézni. Érdekes, hogy visszalépve az egész pályát elõrõl kell kezdenem és nem egy pálya közbeni mentésrõl. Valakinek volt ilyen ezen a részen?
Az lenne a problémám, hogy nem megy hamachival a Coop mod.
Az FAQ-ban leírtak szerint jártunk el. 1.0.1.5-ös hamachi, Lanfixed.exe. IVP6 elõl pipa ki,(de úgy is próbáltuk, hogy ott van).
Hamachi mûködik remekül, lehet pingelni is. Ha én hostolok akkor lát engem a haverom. Be is lép, de betöltésnél csak én leszek Ready. Aztán kilép hibaüzenettel nálam, hogy nincs elég játékos, egyedül nem folytathatom.
Ha haverom hostol akkor én meg nem látom õt és nem tudok csatlakozni.
Tûzfal kikapcs, ugyan az. Vista 32bit.
Bocs,nem tudtam kihagyni 😄😄
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
ide kéne nekem egy eredeti 1.1es codwawmp.exe
Ha valaki elküldené, nagyon hálás lennék 😊
Jó?!
Nem ide akartam behányi a WAREZ dolgaim. Ott van az utolsó 3 HSZ-em, hogy "Én" (de szerintem mások is) hogyan tudtam teljesen jól elindítani a game-et.
Azonban még van egy olyan apró hibám, hogy séta, futás közben döcögõs a user-em. Nem erõforrás hiba, az biztos. Nem tudom mi lehet...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Hang frekvenciáját kell 950000mhz rõl 450000mhz re csökkenteni.
Ennyi a lényeg.Utánna mennifog.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Annak tulajdonság menü -> speciális tabfül -> 24bit/48Hz.
De a WAREZ topic-ba részletesebben leírtam 😉
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25