7577
-
Gurbehud #7457 Sziasztok. 1 kérdésem lenne csak hátha tudtok válaszolni... úgy másfél éve tudtam törtel játszani online.... viszont most feltelepítettem a játékot,aztán 1.1 től 1.7 ig feltettem midnen pecst de semmi.Létezik hogy már nem lehet törel online játszani? -
#7456 ne hamanchit probáld -
#7455 Az hogy nem eredeti? -
miskum #7454 "This game session is no longer available" üzenet van, amikor cooperative módban próbálok csatlakozni LAN-ban. 1.7 patch+lanfix+hamachi 1.0.3.0 fent van. Mi lehet a baj? -
#7453 -
#7452 Ok! Megtaláltam az alap mapot.:) köszi -
#7451 én Tunglet használok(lanba Zombizni) -
#7450 alapból 1 Zombi mapot kapsz ha fel patcheled 1.7-ig +3 mapot kapsz és még letölthető custom mapok is vannak -
#7449 A Zombie modhoz patch kell, vagy alapból benne van? -
#7448 Vedd meg!:D -
miskum #7447 A gamecopyworld-on levő több száz file szerintem teljes káosz, valaki leírhatná, hogy kell -e valami ezek közül a cooperative játékhoz, mert engem kidobál, lanfix van fent, alapjátékkal, meg a hamachi, köszi! -
miskum #7446 Két géppel játszanánk, nem ma kezdtem. -
#7445 Nos, úgy néz ki egy újratelepítés megoldotta a problémát, tökéletesen működik. Elsőre lehet sikerült jó beállítást találnom grafikailag, mert szép és nem akad. -
#7444 Nincs elég játékos hogy folytatódhasson a játék. Ezen mi a meglepő? Coopot egyedül nem játszhatsz. -
miskum #7443 Cooperative módban a játék közben kidob a következő üzenettel:
Error
There are not enough players to continue the game
Mitől lehet ez? Tudja valaki? -
#7442 Ok, megpróbálom.
Kérdés: 1.7 a legújabb patch, ha jól tudom, előtte melyiket kell felrakni, vagy elég csak ez? -
#7441 rakd újra vagy patcheld fel hátha megoldja a problémát -
#7440 Sziasztok!!
Van egy eladó ilyen gamém!!Eredeti dobozba papírokkal!
Írj ha érdekel! -
#7439 code_post_gfx corrupted or unreadable.
win7-em van. -
#7438 Sziasztok!
Feltettem a játékot és az indulásnál megakad "code_post_gfx" -van problémája. Valaki találkozott már ezzel? -
kishandris #7437 Aki akar zombizni az jelöljön rám. A nevem:kishandris!! -
miskum #7436 Hali,
Valaki írja már le legyen szíves, hogy mi kell a cooperative módhoz az alapjátékon kívül, két gépen akarom játszani lan-ban. Köszi -
#7435 rakd újra vagy patcheld fel -
kawasaki kx #7434 császtok nekem van egy nagy gond mikor belemegyek hogy ujj játék és ke kell ot választani a nehézséget és viszadob a menübe visza valaki tud segiteni??? -
#7433 Hát igen csak nem tudom mikor akad be a net és dob ki emiatt, így nem biztos, hogy tudni fogom. No de majd kiderül :) -
#7432 válasz egyszerű megnézed mennyi pontod van és amikor kidob megnézed hogy több lett-e vagy maradt ugyan annyi -
#7431 Üdv.
Lenne 1 kérdésem. Néha előfordul játék közben, hogy akad a net és emiatt kidob. Az lenne a kérdés, hogy amit elértem pontot a játék közben azt megkapom amikor kidob vagy elveszik? -
priluki #7430 én nyomom:) Hiletor a nevem -
steweee #7429 oks, én is gondoltam erre, megnézem hátha -
#7428 én ilyenkor újra raktam a gamet -
steweee #7427 1.6-ra peccseltem, az 1.6-1.7 peccset nem telepíti. azt írja hogy már telepítve van ...
vm megolás? -
koocos #7426 Sziasztok!
Amikor belépek a játékba, és a New Game-ra kattintok, kiválasztom a nehézséget és lefagy...driverek, directX frissek, bár codot még nem peccseltem, csak a single miatt sokat kéne tölteni...megoldást tud valaki? -
#7425 Oksa, felvettelek. -
#7424 Szoktam néha vele!a nevem : zotyadry -
#7423 Na megvettem a játékot. Külföldi szervereken még mindig elég sokan nyomják vele. Játszik még innen valaki multiban origivel? Felvenném friends listre. -
#7422 nincs mit -
#7421 Köszönöm segítséged! -
#7420 1.1-1.7-ig Warez topikban ott vanna a linkek -
#7419 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Hanyas patch/patchek kellenek a játékhoz hogy tudjak multizni? -
steweee #7418 jaja:
[email protected] - msn
steweee_ss -skype
írjál