Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Call of Duty: World at War ALL ACCESS CHEAT + CHEAT ENABLER
A tartalmát tedd be a C:\Ducuments and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Activision mappába.A játék el fog indulni. Ekkor már a New user után fog engedni játszani.
maponként hoz 500-at te hinnél neki?
Megkérdezem szeron mi legyen vele szerinted a mit mondanak?
KFA se érte el még a piros 65 szintet pedig #
ott van nálunk kuka nap mint nap nyomja nem gyengén 4 szinten van
szerintem az a 10 % jo ha 1%
ha meg origival tolja akkor meg le lehet követni és fejethajtunk.
Üdv TL_papa
steam, origin: ACE_hun
Kösz!
MJ rulz Pink Team The Only One
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
segítsetek
igazad van ugyan olyan gusztustalan .
Még be is valják hogy poweros szervere mennek fel.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Milyen program kell hogy játszhassak Coop módban.Ha van ilyen hova kell menteni és kéne egy link.
GHOST7
2008. nov. 22. 17:22 | privát | válasz erre | #4618
Törtszervere a köv a megoldás.
"Megoldás:
profil kiválaszt - /connect ip.... nem enged be.
*** profilt kiválaszt - console lehív - felfelé gomb - enter ***
és már bent is vagy ha elég gyors a kezed "
magyar szerverek:http://www.gametracker.com/search/codww/HU/?sort=players&order=desc
Tudnátok pár magyar szervert IP címmel? A game-monitor 2 db ot talált azok is mintha "zároltak" lennének.
Eredeti játékom van.
TDM érdekel.
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
hassel. a ppsh-át én próbáltam, szerintem abszolúte nem ûber, gyenge, távolra szar, csak sok benne a skuló, de mivel löki is ki rendesen hamar lehet tölteni😉 én nem venném ki, nem is csináltam classt rá. a fegyverhangok ízlések és pofonok, klánon belül felének bejön (nekem is) másik fele rühelli. 10 millát költöttek rá (dollárban😉). ez magáért beszél. nekem bejön, olyan távoli elveszõ kelepelõ nekem ez jobban valóságosabb mint a cod2/4.
fegyversebzés: eddig egy cod se volt jól balanszozva (talán az 1), erre van kitalálva a versenymod (pam), és azt cod1-2 irányba viszik, és balanszozzák egy pár hónapig.
lángszóró: közelre mindent visz, nade 3 m és szart se ér, és elég lassan teszi le.
ha már szar balanszt akarunk keresni akkor az svt és a gevehr is kibaszott erõs. a többi szerintem jó - ja mégse, a riflek geci gyengék. 1 lövés 90%ban kellene hogy öljön, ehelyett olyan 40-60ra tippelem. kibaszott idegesítõ. az meg geci vicces, amikor egy rifle és egy magnum se elég egy NEM!!!! juggeresbe!! de ezen azért nem baszom fel magam, mert tudom hogy a pamban úgyis kijavítják. aki szerette a 2-õt nem értem miért nyafog, ez tulajdonképpen a 4 és a 2 egybegyúrása egy kis + extrával.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elõször is lehet csak én vagyok rosszindulatú,de milyen érdekes hogy akinek ilyen szép sosemlátott kitüntetése van mint az alábbi képen pár embernek,az az esetek 99%-ban 65 szinten van.Ilyenekbõl mért nem látok én mondjuk sok 10-est vagy 23-as... De az ritka mint a fehér holló,De 65-ös,az mint égen a csillag...
Ezt eddig azt hittem kifejezetten ilyen csalással lehet felnyomni egy pillanat alatt.Illetve nemrág feltüntek az olyan szerverek ahol S&D közben ha lelõnek se halsz meg,hanem újraéledsz.De nem,kérem,már van jobb!
Mai játék elején jön egy gyerek és,kevéske angoltudásommal is kivettem hogy valami olyanról magyaráz hogy valami szerverrõl jön ahol EGY KILL 3500 pontot adott,és egy óra alatt pörgetett egy 65-öst.Erre mondhatnánk hogy hiszem ha látom...Hát alig egy óra mulva teljesen véletlenül bemenve egy másikra,láttam.Igaz itt "csak" 2000-et ért egy jó lövés...
Na most nem tudom ki hogy van vele,de az én meglátásom szerint ez ugyanolyan gusztustalan csalás mintha valaki WH-zik vagy más "régi" cheat-et használ.Még ha nem is közvetlenül az én játékomat rontja el ezzel,mint azok.
Mert 2000-3500 pontért,van hogy én 20 percet is ülök a gép elõtt a normál S&D közben,ide bemenve meg kb egy vaktában eleresztett lövés is többet ér.De lehet én vagyok már nagyon régimódi...
Mindenesetre ezzel a rangrendszerrel akart valami jót a készitõ a 4. meg most az 5. részben is,természetesen ezt is sikerül tönkretenni.Csak hogy õ megmutassa,mekkora király gyerek,2 nap alatt kipörgette 10x.
Végül meg egy érdekesség,meghalásom után spect.-ben néztem ezt az embert,aztán kissé fura hogy fps nézetbõl van távcsõ a fegyverén,külsõbõl meg nincs... Most nem tudom hogy ez mindig igy van csak én nem figyeltem eléggé,vagy ez hogy sikerült...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Valaki tud e megoldást hogy x64 vistán kidob mûködés leáll ablakkal?
Letöltött verzió. 😞
Please valaki..
:-(
Please valaki...
Itt mit kell csinálni ezekkel se felvenni se semmit nem enged csinálni....

Név: Call of Duty World At War
jelszó: worldatwar
Amúgy a játék cool. Hangulata kicsit elmarad a 2-höz képest, de a japános részeket kifejezetten imádtam. A játék utolsó pályáján át lehetett érezni a nácik kétségbeesett menekülését. Nem olyan rossz ez, csak lehet hogy többet vártam, mert eddig minden új rész jóval többet adott az elõzõnél.
A sok idióta játékosról meg nem a játék maga tehet.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
Most telepítettem fel a játékot és kezdenék eg ysolot.
De amikor kiválasztom és kérdi,hogy milyen nehézségû legyen és kiválasztom,akkor nem csinál semmit.Mit kell csinálni és hogyan?köszi
gratulálok. és nem infoért küldtelek te kurvaokos, hanem azért mert a tört szarok nem mûködnek rendesen!!!!!!!!! tegyek még pár felkiáltójelet hog ykibökje a szemed? ismétlem. a tört játék szarul mûködik! de ez le lett már írva ezerszer. elég jól sikerült az iw-nek védenie a játékot, ennyi az egész. de ha átfáradtok a warez topicba ott majd segítenek nektek.
zoza minden bántás nélkül én is voltam egyetemista. tudom én hogy mire is mehet/megy el a lové. évente 11000 kibaszott sok egy olyan játékért, ami egy kicsit több ideig szórakoztat mint egy átmulatott éjszaka.