Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
vigyed nyugodtan. csak ne önts bele jagert 😄
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
az lenne a kérdésem ,h ha én elviszem itthonról a gépet máshova és ott játszok a COD 5-el multiplayeren ,akkor (persze megváltozik az IP-m is ,mert más szolgáltató) tudok ugyanúgy majd multizni és nem veszik el a rangom, + a fegyvereim stb.???
Nagyon FONTOS lenne!!!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
hamachi szoba: sgzombie
jelszó: 1
és neki (bolo yeung amúgy) bruce lee egy régi filmben. ez volt a rejtett poén.
MJ rulz Pink Team The Only One
Azt nem a Véres Játékban mondta a téglatörésnél Frank Duxnak(Jean- Claude Van Damme)akivel a végén harcolt valami Chong Lee vagy ki nem tom hogy kell írni a nevét?😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
hassel, tõlem mehet😊 csak ugye én még életemben nem kesztyûztem, bár a teremben van egy bokszzsák, de azt bruce lee óta tudjuk, hogy a bambusz/tégla/zsák nem üt vissza😊 (gyk: egyik filmjében mondta a tanítványnak😊)
Amúgy meg akinek segítségre van szüksége menjen külföldi forumra ott legalább civilizáltabban segítenek az embernek. Ide én is csak röhögni jövök, hogy most éppen ki mennyi erõs pistát evett 😄
Az a helyzet, hogy elakadtam.
Az amcsi küldetés végén egy császári palotát kellene elfoglalni. Egy szökõkutas téren vagyok, ami tele van ládákkal meg homokzsákokkal. Légi támogatást kellene kérni rádión, de ha megnyomom a 6-os gombot, akkor csak fogja a rádiót és nem csinál semmit, bármit nyomok. Aztán hamarosan rádióval a kezemben puffantanak le a japók...
Mit kellene itt csinálni és hogyan???
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Hát az lenne a kérdésem, hogy nincs valakinek egy eredeti CoD:WaW játéka, és úgy érzi hogy megválna tõle egy Battlefield 2 Complete Collections-ért? <#vigyor2>#vigyor2><#integet2>#integet2>
vki segítsen pls coop ba. Probaljuk haverral hamachin és nem látjuk egymást cod-ba
help
aki tud esetleg helpet az irjon pls
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Felraktam a Vista SP1-et és azóta elsõre indul gyorsabban is,nem fagyott,minden pöpec.Vmi nem lehetett jó az xpm-mel,mert pl cod 4 megy simán rajta,csak az új nem.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Mintha lenne warez topic is...
Köszi!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
"Taníts minket mester! Ha jól tudom azért vannak a fórumok hogy ne kelljen a bolta szaladgálnom minden faszság miatt..." erre hadd reagáljak már faszkalappal. thx
és a warezt azért erõltetem mert akinek original van az nem szop vele. de ez is ki lett már tárgyalva...sõt, amire olyan nyikhajul válaszoltál, az is errõl szólt.
olvasási problémák?:"azóta megoldottam a dolgot és gond nélkül megy a feltört game is, te meg menj a boltodba és vegyél meg mindet 12 rugóért, aztán tedd magad elé és hokizz rá egész nap" - kinek szóltál be ha nem annak aki megveszi eredetiben (böcsülettel...)
kioktató stílus miért is volt??
és hidd el tudom milyen a nagy magyar valóság. pl én sem gta-zok, falloutozok stb stb ($$$), de ha esetleg warezzal tenném, akkor sem hepajkodnék azért, mert egy fórumon ezerszer el lett mondva mi a bibi a warezzel, és nem segítenek nekem 10003122.-szer. pláne nem fenyegetnék másik fórumozót, és nem basznám le, mert neki meg van eredetiben.
na az utolsó mondatodban igazad van.
az már ráadás, hogy vele ellentétben én ezt a nicket használom mindenhol, és van rólam kép a sg tagok képtárban, hogy ott a korom, városom. nem egy anonymus valaki vagyok.
és legalább olvasni megtanulna: nem azt írtam hogy nem lehet megoldani, hanem hogy nehézkes (mivel nekem eredeti van nem is foglalkoztam vele), és a warez topicban majd segítenek neki.
és az pedig vicc, hogy a boltban vásárló emberke akinek a szintjére le kell alacsonyodni😊 - és még abban sincs igaza, hogy én azért veszem meg, mert nem tudok warezzel játszani: azért veszem meg, mert
a, így támogatom a fejlesztõt (tudom ehhez kell egy kis kor is😉)
b, kevesebb a cheater originalon
c, mert cb-hez kell
d, mert megtehetem
e, mert 11000 manapság egy buli, spórolós piálásnál 2 - szerintem ennyit megér.
f, az összes kedvenc játékom megveszem eredetiben...
amúgy meghajlok elõtte és szellemi nagysága elõtt, és sajnálom hogy lehúztam a szintemre😞
és csak azt veszem meg 11-ért amit használok.
és valóban az a szerencsém, hogy csak a gép mögött keménykedek😊
Segítsetek felraktam a játékot rá klikkelek a new game-re kiválasztom a játék erõsséget és nem csinál tovább semmit a játék hogy kell elindítani??
Segítsetek létszi nagyon szeretnék játszani