7577
-
#6417 Újraindítottam a gépet és simán megy! Érdekes volt, mindenesetre. Köszi. -
#6416 Hamachin keresztül hogyan tudok csatlakozni LAN-ra? Addig meg vagyok, hogy csatlakozok a "szobához", LANfix-el futtatom, és ezek után? Thanks! -
#6415 De multival is, vagy ez csak single-hez van még mindig? Egy linket kérhetnék? -
Amigoss #6414 segítsetek pls,nekem megy a Single Player,de multizni akarok,az meg nem megy,accountot akar hogy csináljak,hogy lehet vele multizni?thx -
#6413 Nem tudom, hogy te honnan szedted le a crack-et, de én a Game Copy World-ről szedtem le és nekem tökéletesen működik. -
voodoo98 #6412 Szia,
Elég sokan panaszkodtak erre, bár még megoldást nem láttam, de:
- tedd fel az 1.4-es patchet
- frissitsd a directx-et
- frissitsd a vkártya drivert
- esetleg a kártyád nem bírja, milyen karid van?
Ilyesmi az 1.0-as talán nekem is volt, de vártam kb. 2 percet és beindult. -
kegoo #6411 az előbb linkelt 1.4 crack valakinek működik mert nékem nem vagy én vok a béna???????????????, -
#6410 Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy felraktam a játékot és belépek és indítanám a solo játékot, kiválasztom a nehézséget, de onnan sehova sem megy tovább. Hanem visszadob a kiválasztáshoz, semmi next vagy töltés. Ha az első pályát választom ki ue a helyzet. Nem kéne elkezdenie tölteni a pályát vagy vmi? Felraktam az 1.2es patchet, de maradt a helyzet. Megoldás mi lehet? W. -
#6409 Hali!
Olyan hibám lenne hogy újratettem a játékot. Az 1.2-es patch telepítése közben kiírja, hogy még fent van. Rányomok hogy törölje, ki is írja hogy kész, de ha újra telepíteni akarom ugyanez. Hogyan tudnám végleg letörölni? -
lepike #6408 Nekem is ezt írta ki, amikor az 1.4 patch után az 1.3 crack-et használtam. Nekem eredeti van, csak a DVD -met szerettem volna kímélni. Így hát visszatettem az eredeti 1.4 exe-t és megszünt ez a hiba. -
Gibor #6407 Bocsi de nem látjuk amit írsz... tudnád nagyobb betűkkel? -
mnorbert0308 #6406 hali!
cod5 coophoz kellene egy kis segitség! xfire: slash03 -
mnorbert0308 #6405 hali!
cod5 coophoz kellene segitség! xfire: slash03 -
DjSylent #6404 Hello mindenki
Ezt miért dobja ki nekem a Signle playeres zombis játékrész?
-
#6403 van külön warez topik... -
HUN BECSEHELY #6402 én Vitalytit szedtem le,de azzal nem jó. -
#6401 És hol lehet megtalálni? -
crysis #6400 Már kijött a a crack az 1.4-es patch-hez! -
#6399 Már végigvittem, de én csak a mission selectből tudom elindítani. -
HUN BECSEHELY #6398 Akkor vidd végig a játékot,és utánna tudsz -
#6397 De nem neten akarok játszani hanem Singlebe. -
HUN BECSEHELY #6396 Sok hüle kérdés.Olass már vissza egy kicsit.Nem tudsz még játszani tört 1.4-es szerveren megrt nincs 1.4-es Crack a javittáshoz.
NEM LEHET MEGÉRTENI????????????????????????? -
#6395 Lenne még 1 kérdésem. Ti honnan indítjátok el a zombi pályát singleben, a mod menüpontból vagy a mission select menüpontból? -
#6394 Vagyis nekem már fel van rakva az 1.4-es patch és a játék crackjével crackeltem amit letöltöttem a játékkal együtt. Lehet hogy ez a gond? -
#6393 Kössz! És az meg tudod mondani h. hol lehet ilyen töréses patchet vagy mit szerezni? -
voodoo98 #6392 single player módban, ha kiforgattad a teljes játékot, akkor elérhető a zombie mód, és ott van egy új pálya: verrükt (asszem ez a neve) az 1.4es patch-től, ehhez pedig single player törés kell
(bocs a sok warezért) -
voodoo98 #6391 szia,
1.4-es patch vam már fenn.
nekem eredeti kulcsom van, azért megy!:D
Sajnos neked nem fog MÉG menni, mert nincs még törés.
csak szerver patch van, kliens még nincs. -
#6390 Nekem még mindig nem jó. voodoo98 te melyik patchet töltötted le? -
#6389 Hi!
1.4-es patchel nem tudok offline-ból csatlakozni a tört szerverekre. Console-t bezárja csatlakozás helyett, favoritsból megint nem csinál semmit. Nállatok? -
voodoo98 #6388 működik végre, jók az új pályák! :DDD -
#6387 Hello! Felraktam az 1.4-es patchet és nem találom sehol az új zombis mapot. Hol tudom megtalálni? -
voodoo98 #6386 csak eredeti játékkal lehet... -
voodoo98 #6385 Van eredeti kulcsom, sikerült is működésre bírni, csak nem tudom a mentéseimet átrakni!
Ebben nem tudtok segíteni?
Már prestige mod 2 rank 43-nál járok, jó lenne áttenni.
fast xp nélkül!!!
Köszi!
-
Tóth Jozsef #6384 Hello!
Van egy kérdésem hogy lehet a játékban regisztrálni oline mert kér egy nevet bármit adok meg nem fogadja el.
Mért? -
#6383 Az egyik a patch amivel nem rúg ki a PB ,a másik pedig a NoCd .exe -
#6382 Nem tudod elrontani ,ha az eredeti .exe -t elmented a játék fő könyvtárából biztos helyre . -
HUN BECSEHELY #6381 http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_5.shtml
Melyik a jó?Az elsö,vagy a második?Nem akarom elrontani,azért kérdezem -
#6380 Szal az 1.14 hez van már NoCd .exe vagyis a Multihoz .
Na I_T_T megtalálod ,igyekeztem olyan linket beszúrni ahol nem kell regelnetek .Ez persze nem tutkó ,ha véletlen regelni kell akkor Szorít !
Ui. :Ellenőriztem ,egyenlőre nem kell senkinek regelnie !
Az érdem HUN BECSEHELY -é !!! -
voodoo98 #6379 Kell! Van vmi kis patch, ami segítségével elvileg mukodesre lehet birni, de nekem nem megy.
Megy valakinek?
(gamecopyw-ös) -
HUN BECSEHELY #6378 És van az 1.4-hez crack is? Vagy nem kell hozzá?