Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassel606
Más szervereknél is tapasztaltam. (v1.2) Mi ennek az oka?

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1189967142&no=6085

Törtel nem is fog menni egyelõre.
Csurgói puskások, Tevenyereg vissza állítva 1.2-re.

Csao.
Nektek megy az 1.3 rendesen?
Engem állandoan kidob memoria hibára panaszkodva.
csuszi
vagyis tehát favba kell rakni a servereket.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
ha valakit esetleg érdekel, én sokkal jobban szerettem az ase-t mint az xfire-t, igaz hogy a keresõ funkció már nemmûködik, de favból fixáltuk a progit, és adminoknak is ideális:
ase fix by KGBmagnum

berlinboy6329
Nem tudja vki miért van az,hogy az 1.3as patchal mikor connectelni akarok vhova nem csinál semmit?

A másik,h van egy client patch azzal mehetek mindenhova,de ha a szerón mod van,akkor Setting up gamenél eltûnik a játék,és csak a Feladatkezelõ folyamatok fülénél lehet kilépni,és kifakul az egész kép,mikor eltûnik...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ja, kint van: tõcsétek' 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Frissítsd a videokártya szoftverét, nálam ez megoldotta a problémát.
Blacksheep333
Ugyan ez a problémám nekem is. Újratelepítettem, felraktam az 1.2 es Patch -et, de nem oldódott meg a probléma.

Az operációs rendszeren is túl...

sziasztok!
Az lenne a problémám hogy a solo módba ha belépek és ott mikor kiválasztom a nehézségi szintet semmi sem történik.
Tudtok segíteni?
The Norberto
?
The Norberto
cs remélem tudtoksegíteni már régóta tolom a Cod ot CoD2-4-5
CoD WW ban az FPs mérõt nem lehet ugy megcsinálni hogy ne 6 sor lehgyen mert kiírja az fpst csak nem úgy mint a 4 ben hanaem még 4 adatot alá ami mind 00000
00000
00000
00000
És ez nagyon idegesítõ elveszia képernyõ sarkát😄 Szal nincs erre valami consolparancs?😄
nonicks
Amúgy a játékot nem lehet törölni?
Leakarom törölni és kiírja hogy 1158 ...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Kinn az 1.3-as patch (1.2-rõl lehet frissíteni 1.3-ra) 61mb

Patch notes:
This patch is incremental, so you will be required to have Patch 1.2 installed in order to install 1.3.

* /record and /demo enabled in MP.
* Server Log File improvements, including:
o Team Names on Kill loglines.
o Round Win and Loss.
o Timestamps.
o Additional action logging (took flag, destroyed headquarters, planted bomb, etc).
* Improved sound initialization for Vista - fixes loss of sound for audio devices set higher than 16 bit 48000 Hz.
* Screenshots no longer overwrite each other.
* Tweaked autobalance on select game modes.
csuszi
ha érteném a problémád.

nem is fogsz nagyon.
használj xfire-t!
www.xfire.com
(megj.: elõször 1.2 patch utána rámásolni az 1.2 multi crack-et, nem fordítva)
PLs segítsetek

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

3. mondatban: a nevemet a multyplayer optionsban átírtam

sry

Ok. Kösz Voodoo98, de meg van az 1.2 multi crack + az 1.2 patch setup. A cracket bemásoltam, a 1.2 PatchSetupot elindítottam, kiírja:
An error occured while reading the stats data.
Az online profilt nem tom megcsinni, a nevemet a multyplayer optionsban, azt írták, hogy az Enter key codehoz mást írjak, mint amit a telepítésnél használtam, ezt csintam, és nem látok szervereket.
Pls vki... <#help><#nemtudom>

Helló!
felraktam a játékot el is indul és akarok játszani kiválasztom az embert és semmit se csinál de nem fagy le. valaki tud segíteni?

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

az 1.1 nem kell, mehet rogton az 1.2-es patch.
1.0.1054 pedig az 1.2 patchnek felel meg, ez rendben van. (csak az belsõ számozás)
(megj.: 1.0.1017 asszem pedig az 1.1-es patchnek)
Vagy az 1.1 a 1.0.1? Mert szerintem nem XD

Helló!

Végre megvan a 1.2 patch meg a multi crack, de az 1.1-et honnan a francból szedjem le? Mert futattam az 1.2-t, és 1.0.1054-et ír ki. Szal szerintem az 1.1 kéne. Ezt még keresem, de lehet h rossz v valami lesz. Ezért írtam ki ide, hátha valki tud egy mûködõt linkelni.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

http://www.pto.hu/post/1/1004

Ezt nézzétek meg

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Asszem 65 és 80 között kell lennie. Én 80-at használok. Van egy másik fontos szerepe is. Olyan mintha gyorsabban tudnál mozogni. Ez egy optikai trükk. Mivel horizontálisan nagyobb szöget látsz, olyan hatást kelt mintha gyorsabban futnál, jobb érzés a játék. Mindenképpen ajánlom mindenkinek. /cg_fov 80 Próbáljátok ki.

Fatboyz4ever!

Hassel606
És mi az "optimális" érték?

Hassel606
Tegnap csináltam néhány képet egy szerveren. Csórikám minden fellelhetõ csalást elõvett. Lõtt is vagy 190/12, vagy valami hasonlót.😊

A "belátási szöget"! Horizontálisan nagyobb teret látsz!

Fatboyz4ever!

Ez jó kérdés. A /cg_fov konzol parancs mit állít?

Hassel606
Hali! Hova menti ez a xar a screenshotokat? <#confused>

A warez topicban valahol le van írva, meg keress hozzá multi cracket.

Nem tudjátok mit csináljak, vagy nem akartok válaszolni???

Amúgy pluszba letöltöttem az 1.0.2 patchet, de nincs semmi új, és az írja ki, h 1.0.1054 v mi. -.-

Köszi és azt hol is😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Álitsd át a hang minöséget 16 bit 48000 hz dvd minöségre.

sziasztok

Vista alatt használnám a multit,most telepítettem.
Biztos volt már ilyen kérdés de a FAQ ban nem találtam.
Tehát nincs hang.....mi a megoldás

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

kösszi 😊
LOLxD

Lacee86
Ú, már hány és hány átköltése van, és még mennyi lesz ennek a reklámnak! 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

JackyBoy
Nincs fegyverem, nem vagyok katona és nem hordok egyenruhát. A világ egyik legszebb és legnehezebb játékát játszom és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: headshot. A klánnevem megelõzi a nicknevemet és nem örülök, hogyha a kezdõk összekeverik a „hedkvótörszt” a „dítmeccsel”.

Büszkén gondolok ClanBase-re az igazságosra, a magyar fordításokra és az Activision-re. Szeretem a gyakwarokat, jumpokat, a cbwarokat. Itt élek a Call of Duty világában. Search and Destroy-ban mi vagyunk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb kockái! World at War, én így szeretlek!

back from the past.

Elõször is láthatóvá teszed a rejtett mappákat és fájlokat, aztán:

Xp Alatt:[\b] C:\Documents And Settings\Neved\Dokumentumok\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\Players\Profiles\ <----- innen kitörlöd az összes profilt, létrehozol a neveddel egy könyvtárat, pl.: csuky. Utánna, nyitsz egy jegyzettömböt, beleírod ugyanazt a nevet amit mappanévnek adtál meg, majd elmented active.txt -néven ugyanide a Profiles mappába! Nem a neveddel ellátott mappába, hanem mellé!

Vista Alatt:[\b] C:\Felhasználók\Neved\AppData\Local\Activision\CoDWaW\Players\Profiles\..........

A többi innen ugyanaz mint az elõbb.... 😊Sok sikert!

FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó

Császtok, felraktam a játékot meg crackoltam elindítom solo-ba kiválasztanám a nehézségi szintet és nem csinál semmit, nem indítja a játékot. mit lehet tenni ilyenkor :S ?
Amúgy ha esetleg valakinek olyan problémái vannak hogy érdekesen lassú a játék, olyan mintha valami slowmo lenne benne, akkor annak az a megoldása hogy a Sync every frame -et bekapcsolod, és az antialiasingot kikapcsolod. És a felbontást olyan 1152x864 -re vagy 1280x1024-re teszed... Nekem 640x480-ban meg 800x600-ban lassú volt a játék, 1280x1024-ben pedig megy mint a villám.. XD Érdekes, de ez van. 😊

FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó

w77d
kurrrva vicces XD

its a vista problem, dont worry about it, some issues have arisen with
the newest call of duty 5 patch(1.2), there is a temporary workaround,
open up sound playback devices and click on speakers, click on
properties, and at the top click on advanced, in there, switch your
sound sample rate to 16bit 48000Hz DVD quality, this will give you sound
back to game and treyarch will be releasing a patch(1.3) soon.

zomgzerg
meglett a bekapcsoló gomb a hangfalon?

w77d
megoldódott...

w77d
megcsináltam. Most látok szervereket, csak most meg hang nincs se single-ben se multiban...

letöltöd az 1.1 patchet és az 1.2
w77d
Sziasztok! Végeztem a Single részével a játéknak, most mennék Multizni, de a Find a game-nél nem lát egy szervert se. Hogy tudok csatlakozni? Erdeti a game!!