Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csurgói puskások, Tevenyereg vissza állítva 1.2-re.
Nektek megy az 1.3 rendesen?
Engem állandoan kidob memoria hibára panaszkodva.
ase fix by KGBmagnum
MJ rulz Pink Team The Only One
A másik,h van egy client patch azzal mehetek mindenhova,de ha a szerón mod van,akkor Setting up gamenél eltûnik a játék,és csak a Feladatkezelõ folyamatok fülénél lehet kilépni,és kifakul az egész kép,mikor eltûnik...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az operációs rendszeren is túl...
Az lenne a problémám hogy a solo módba ha belépek és ott mikor kiválasztom a nehézségi szintet semmi sem történik.
Tudtok segíteni?
CoD WW ban az FPs mérõt nem lehet ugy megcsinálni hogy ne 6 sor lehgyen mert kiírja az fpst csak nem úgy mint a 4 ben hanaem még 4 adatot alá ami mind 00000
00000
00000
00000
És ez nagyon idegesítõ elveszia képernyõ sarkát😄 Szal nincs erre valami consolparancs?😄
Leakarom törölni és kiírja hogy 1158 ...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Patch notes:
This patch is incremental, so you will be required to have Patch 1.2 installed in order to install 1.3.
* /record and /demo enabled in MP.
* Server Log File improvements, including:
o Team Names on Kill loglines.
o Round Win and Loss.
o Timestamps.
o Additional action logging (took flag, destroyed headquarters, planted bomb, etc).
* Improved sound initialization for Vista - fixes loss of sound for audio devices set higher than 16 bit 48000 Hz.
* Screenshots no longer overwrite each other.
* Tweaked autobalance on select game modes.
használj xfire-t!
www.xfire.com
(megj.: elõször 1.2 patch utána rámásolni az 1.2 multi crack-et, nem fordítva)
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
sry
An error occured while reading the stats data.
Az online profilt nem tom megcsinni, a nevemet a multyplayer optionsban, azt írták, hogy az Enter key codehoz mást írjak, mint amit a telepítésnél használtam, ezt csintam, és nem látok szervereket.
Pls vki... <#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
felraktam a játékot el is indul és akarok játszani kiválasztom az embert és semmit se csinál de nem fagy le. valaki tud segíteni?
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
1.0.1054 pedig az 1.2 patchnek felel meg, ez rendben van. (csak az belsõ számozás)
(megj.: 1.0.1017 asszem pedig az 1.1-es patchnek)
Végre megvan a 1.2 patch meg a multi crack, de az 1.1-et honnan a francból szedjem le? Mert futattam az 1.2-t, és 1.0.1054-et ír ki. Szal szerintem az 1.1 kéne. Ezt még keresem, de lehet h rossz v valami lesz. Ezért írtam ki ide, hátha valki tud egy mûködõt linkelni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezt nézzétek meg
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Amúgy pluszba letöltöttem az 1.0.2 patchet, de nincs semmi új, és az írja ki, h 1.0.1054 v mi. -.-
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Vista alatt használnám a multit,most telepítettem.
Biztos volt már ilyen kérdés de a FAQ ban nem találtam.
Tehát nincs hang.....mi a megoldás
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Büszkén gondolok ClanBase-re az igazságosra, a magyar fordításokra és az Activision-re. Szeretem a gyakwarokat, jumpokat, a cbwarokat. Itt élek a Call of Duty világában. Search and Destroy-ban mi vagyunk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb kockái! World at War, én így szeretlek!
back from the past.
Xp Alatt:[\b] C:\Documents And Settings\Neved\Dokumentumok\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\Players\Profiles\ <----- innen kitörlöd az összes profilt, létrehozol a neveddel egy könyvtárat, pl.: csuky. Utánna, nyitsz egy jegyzettömböt, beleírod ugyanazt a nevet amit mappanévnek adtál meg, majd elmented active.txt -néven ugyanide a Profiles mappába! Nem a neveddel ellátott mappába, hanem mellé!
Vista Alatt:[\b] C:\Felhasználók\Neved\AppData\Local\Activision\CoDWaW\Players\Profiles\..........
A többi innen ugyanaz mint az elõbb.... 😊Sok sikert!
FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó
FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó
its a vista problem, dont worry about it, some issues have arisen with
the newest call of duty 5 patch(1.2), there is a temporary workaround,
open up sound playback devices and click on speakers, click on
properties, and at the top click on advanced, in there, switch your
sound sample rate to 16bit 48000Hz DVD quality, this will give you sound
back to game and treyarch will be releasing a patch(1.3) soon.