Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két olyan problámám lenne, hogy:
1. Ha elindítom (vagy multiról cserélem)a Solo/Co-op-ot, akkor kiír egy hibaüzit, és ha igenre nyomok, ha nemre, fekete lesz a kép és csak ALT GR+CTRL+DELETE-vel vagy ALT+TAB-bal took kilépni...
2. A multiban állandóan azzal szekál h csinjak Online profilt, (hát mondom ok) megcsinálom, erre:
NOTICE
You need an online profile to play in Cooperative and Multiplayer modes.
Do you want to create online profile now?
A Yes-re nyomok, és megint elõlrõl az egészet...
Ha valaki tud segíteni pls írjon, mert uncsi a játék ha egy szerón magamat dobálom gránátokkal, h leszakadjanak a végtagjaim, és megnézzem.
Elõre is köszönöm, ha valaki segít! <#help>#help><#violent>#violent><#gun>#gun>
FS2004 USER 3.6GHZ CPU ; 2049MB RAM ; 512MB GDDR3 VGA HD3650 ; Gigabyte Superb 460W ; Asus Házikó
feltétel: legyen TS ed, mikrofonod, és ne tünj el mert sokáig fog tartani....
Új mapon játszunk, jó nagy, sokáig el lehet vinni...
Aki akar jönni írjon
lenne egy kis problémám
elindítom a codwaw multit,elindul a játék,felugrik egy szöveg h retrieving accounts information,ekkor kifagy,leáll a játék 'hibát észlel'
majd kiírja hogy 'unhandled exception caught'
mi a teendõ? a segítséget elõre is kösz.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Este meg is látogatom a lenti szervereket😊
Jó éjszakát, jó játékot....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
195.56.77.21:28970 Tevenyereg
195.56.77.21:28971 csurgói puskások only rifle
Tudnátok 2-3 magyar TDM szeró IP címet adni? (eredeti játék)
Köszönöm szépen.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
olyan kérdésem lenne hogy Cooperativ mode-ban szeretnénk végigvinni tesómmal de valamiért nem jön össze. Elvileg online profile kéne hozzá de azt nem tudok csinálni mert nem engedi. A call os dutynak a hivatalos oldalára is beregeltem. Mivel nem eredeti gondolom azért nem mûködik. Esetleg a cooperativ mode-ot meg lehet oldani Hamachival?????????? Nagyon hálás lennék a segítségért.
de a kgb még (1. ip) nincs kész, szarakodik a mod. amúgy ugyanaz lesz, csak finomhangolom. néha only rifle, néha war beállítás publicnak.
hassel, nem aza gáz hogy élet vagy nem, mert ennyi erõvel a gl is maradhatott volna cod4ben, hanem hogy minek van nagyobb kihívása, hogy melyik módban nehezebb nyerni, és mi az izgalmasabb. mert nekem nem az, hogy széjjel kempelem az agyam, és hc ben ráköhögök az ellenre, és belepusztul.
MJ rulz Pink Team The Only One
Ennek egy kicsit élet szaga van, nem? 😊)
Voltam az SD szerótokon, igaz üres volt, de a fegyvereknek volt vissza rúgása, és ez tetszett. A másik szervernek mi az IP-je, milyen játék mod megy rajta?
Kisérleti szervernek indult, mert már unom a sok darálóval rohangászó emberkét. De úgy néz ki tetszik másnak is, úgyhogy marad.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ez a minél kisebb látszik belõled,ezt ha régen is használják,szánalmasnak tartom,mivel egy jellemzõ programhiba kihasználása semmitöbb,nem tudás,nem skill,noobság,ahoz aztán eszeveszett tudás kell hogy begyakoroljuk hovakell úgy beállni hogy nelátszódjunk de mi premierplánba lássunk mindent..A legnevetségesebb amikor egy fejtetõ látszik ki de aztis nagyítóval kell nézni,de õ mindent lát..😊
de tõlem tolhatod a hc-ét, de az csak könnyíti a játékot.
Szal mi ki is hagyjuk ennél a játéknál a cb-zést,rakás szar erre a célra,ez a game másra nemjó csak free csapatós szórakozásra,ennyi.
A Pam és a Promod közelébe nincsenek ezek a szarok.
aki normális körülmények közt szeretne játszani ilyen serverekre jár. mint régen cod2ben nem is nagyon volt pam nélküli server. csak a rankosdi téríti el a népet a 2 utsó codban.
Párszor le is szedtelek tegnap, pedig nem vagyok puskából profi
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
de mégse commod, hanem community_warmod lesz mert a kurva cb azt fogja használni.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
a miénket most konfigoltam, és eddig egész jónak tûnik a commod.
fel is toltam a serverre. és egyelõre csak original serverek mennek😊
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor