7577
-
#6457 istenem...ez csak annyit ir h:
-futtasd az exe-t.
-Belép a multiba(rakd az exet a gyökérkönyvtárba)
-connect Ip
Használj Originál/Eredeti CoDWaWmp.exet, 1.4eset, és azt gondolja h megy a crack fájlokon is, de nem biztos benne... -
AnonymouS #6456 Hello, aki akarna zombizni, jöjjön a következő hamachi szobába:
név: zombienight
pass: 1 -
#6455 Ennek már akkor vége volt, amikor kijött...lásd üres szerverek, ami nem mindig a PB-re fogható. -
HUN BECSEHELY #6454 Mivan More?Beázik a tetö.? -
#6453 CoDWaWLoader
============
-What is it?
Is an application to hack the Call of Duty World at War multiplayer game, to allow join cracked servers.
-How it work?
It launch the game, hack it and after we join a server then un-hack the file to avoid the punkbuster kick us.
-How to use?
Just run the exe.
If you have the game installed in other folder than the default, then copy the exe to this folder and then run it.
IMPORTANT: use the original CoDWaWmp.exe, provided in the patch 1.4. I think it also work in cracked files, but I'm not sure.
- Enjoy! -
#6452 nem azt mondtad h megvetted eredetiben?
akk mit rinyálsz jáccál azzal=)) -
HUN BECSEHELY #6451 http://www.gamecopyworld.com/
Itt találtam -
HUN BECSEHELY #6450 Call of Duty: World at War v1.4 LOADER
Ez micsoda? -
HUN BECSEHELY #6449 Ennek a Játéknak addig vége,amig rendes javittás nem lessz. -
harmadas #6448 mert bejött az 1.4-es patch. egyébként engem is a corrupted file/memory-val dob ki minden szerverről -
#6447 miért üresek a magyar szerverek? régen még sokkal többen voltak -
#6446 http://www.youtube.com/watch?v=TOvMKV4P2dM Itt a kommentekben sokat találsz, illetve itt: http://versatile1.wordpress.com/2008/11/19/playing-co-op-on-cracked-call-of-duty-5-world-at-war/ -
#6445 Regisztrált FRAPS, torrentről. De semmi warez. :) :D -
voodoo98 #6444 FRAPS? -
norcii #6443 Hali! Én is szeretnék valami zombivadászatot. Bár nekem OpenVPN van, nem Hamachi. -
#6442 Tud valaki Video lopó progit ami a Hangokat is felveszi a játékból ?
Előre is köszi
-
#6441 Kössz szépen -
ivadek #6440 Valaki tudna linkelni egy müködőképes 1.4-es cracket? Mert már nagyon soakt próbáltam és nem müködik :( Előre is köszi! -
oregon1987 #6439 Punkbuster kidob corrupted file/memory hivatkozással!
Megoldás esetleg? Pár napja még semmi baja nem volt! -
steve89 #6438 óó h rohadjon el nem ment végig a telepites most meg nem engedi feltenni mert h már ugy érzékeli h fent van vagy nemvágom :@@@@ -
steve89 #6437 ja és még vmi.. letöltöttem a peccset de a cre akarja kicsomagolni először, h lehetne beállítani h a Dre csomagolja ki a telepitője? C-nincs elég helyem -
eminemtheking #6436 ja és pb-t is frissítettem vagy 100x de hiába :(
Nesu levan írva a how to use-ba hogy először indítsd el ezt a progit aztán a cod5 multit majd ha benn vagy a főmenübe nyomd meg az f3-at utána írd be a consuleba hogy connect ........(ip) és ha felcsatlakoztál a szeróra nyomj f4-et -
steve89 #6435 vki tud mondani hamachis szerót? Zombisat :D -
#6434 freltettem de amikor be akarok lépni a serverre vagyis csatlakozni .
Nem történik semmi nem reagál .
???????????????, -
eminemtheking #6433 Lbaxta letöltöttem azt használtam is de a pb mindig kidob.. és ezt írja :RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed ? -
#6432 A dÁvidcsillag hunnyon ki Ö R Ö K R E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#6431 Itt a link .Szal itt ez ,de nekem nem mukszik !
Valaki ?? S . O . S . -
#6430 Ez mag azé van mert még nem hackelted meg egy exe -vel -
#6429 Na itt nincs semmi !!!!
Hmmmm ? -
HUN BECSEHELY #6428 Letöltöttem,kicsomagoltam,ha rákattintok kidobja a game lógóját,és kijön egy kis kocka.Utánna F1?,vagy bekell másolni a játék pb-mappályába,és ott elindittani? -
Lbaxta #6427 Call of Duty: World at War v1.4 PRIVATE CLIENT PATCH - NO PB KICK
-ezt tegyétek fel!!!
itt megtalálod -
HUN BECSEHELY #6426 http://efrud.com/images/he.jpg
Hali.Valaki megtudná nekem mondani hogy ez mitöl van.2-napja csinálja,és ujra raktam az egész gépet,és csak ez az egy game van fenn. -
Kajczy #6425 hello
nekem olyan problémám van hogy, leszedtem egy cracket az 1.4es patchhez, megy is vele a multi de szinte minden második szerver kidob punkbuster üzivel: Corrupted file/memory 81407 - mért van ez?
van aki azt mondta másik cracket keressek, de csak ezt az egy működőt találtam gamecopyworld.com-on,
aki tudna segíteni írjon, köszi :) -
eminemtheking #6424 sziasztok!
nekem olyan problémám van hogy 1.4 patch fenn van megis van crackelve de a multi szeróra nemtudok csatlakozni konkrétan semmi se történik amikor csatlakoznia kéne(tört) szóval ez azé van mert a multihoz is kéne crack ?(legutóljára 1.1-el nyomtam ahoz nem kelett) -
crysis #6423 Már megvan -
crysis #6422 Igazad volt,így már jó,kösz!!!!Azt hittem a game copy world-ös 1.4 crack jó,de nem.Pedig visszaolvasva láttam,hogy van akinek megy.Ebbe még segíthetne vki,légyszi. -
voodoo98 #6421 Biztos, hogy ez a gond, a kettő ugyanaz természetesen.
Én is beleszaladtam már ebbe a problémába, de most már eredeti kulcsom van! -
crysis #6420 Ha telepítő kód=a kulcsal,akkor lehet ez agond,mert más telepító kóddal raktam fel,megnézem.Kösz! -
voodoo98 #6419 Igen, tudok!:D
Kell a kulcs is, ugyanazzal a kulccsal kell újratelepiteni, mint amivel az elozo mentest elérted!:D
Tehát nem csak a profilt,hanem a kulcsot is menteni kell! -
crysis #6418 Hi!
Újraraktam a játékot és előtte a mentéseimet elmentettem.Majd visszamásoltam és semmi,1-es szinten vok,pedig lvl 2 65-ön voltam.Tud vki segíteni????