Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2ghz-s c2d fennvan 3ghz-n és így beszaggat a játék,akkor vagy próbáj több feszt adni ésszel a biosban (pl emelj mindenre 5 századot) vagy vegyél vissza az órajelbõl.:)
Ha 2 ghz-n nemszaggat de 3-on igen akkor vagy vmi nembírja vagy rossz a tuninbeállítás.:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
más:
olyan gondom van, hogy 2gh-zes core2-vel (3-ra húzva, ez lehet, hogy gond) hd4870-nel elég sûrûn beszaggat, de nem folyamatosan szaggat (ilyenkor gyenge a vkártya,de itt nem ez van), hanem néha/sûrûn bebicskázik a kép és fps is leesik, 4gb ram (bár xp sp3 alatt tolom), szinte nem megy jobban mint hd4850-nel. single-ben is és multiban is, single-ben, amikor a vége felé járok (reichstag) és 5-8 lõnek rám, rendesen leesik 30 fps-re, rendesen beszaggat, nem csak bicskázik.
próbáltam már 8.12-es és 9.2-es driverrel, sõt ez régen egy másik hd4870-nel (az is sapphire volt, tehát tok ugyanilyen) 8.11-es vagy 8.12 driverral hibátlanul ment. maxon, 50-60fps-sel.
azóta semmi nem történt csak annyi, hogy vettem egy A4 tech egeret és amikor azt bedugtam akkor lett a gond(!!!), de nem hiszem, hogy ettõl lehet...EGY EGÉR MIATT???? Nem hiszem.
Tudtok segíteni?
Rohadt idegesítõ!!!!
Köszi!
(bármi infó jó lenne, hogy mivel lehet a gond...)
Mindenesetre ha jólemléxem volt anno vmi nyüglõdés nvidia driverrel hogy ha rajtavan az AA akkor szar volt a játéák elején a vízeffekt...Nemtom...
ropi: havernál nemvillog semmi,drivercsere,nézz meg pár másjátékot is,de sztem ha drivercsere után villog akkor vga hiba.
balint111 ez csodajó,de ha visszaolvasnál féloldalnyit láthatod,nincs gondunk,ropinál szar vmi,ennyi.:)
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
de megpróbálok mást driver-t is
8800gt-vel fullon kéne mennie grafikai porblémák nélkül.
ropi88:
Próbázz más drivert.
A klántársam egy 8800gt-vel 1680*1050-ben játszik fullra rakva mindent (kivéve AA),és hibátlan nálla minden.
Ha más driverrel is ezt csinálja akkor kettyós a kártyád.
sapphire hd4850-nél volt, most már hd4870-en van ismét (de gondolom ez nem számít):D
most 1280x1024-ben van fullon.
bár a víz szélén még mindig néha fehér kontúrvonalas, állítólag nvidian nem csinálja.
egy-két helyen volt eddig..
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
jaja, egyszer csak ilyen lett.. még az xp elõtt vitsán jó volt, most már nem okés, de még a vista elõtt is jó volt..
amúgy igen, a fekete füst a lényeg
Eddig jóvolt egyszercsak ilyenlett? (gondolm a fekete füstrõl/ködszerüségrõl beszélünk)
mitõl lehet? ugye nem a vga fog befuccsolni?
Elnézést, hogy ide írom, hátha valaki tud segíteni.
játék közben, 2-ik pálya (nem eredeti) lefagy és le is áll, de most (végre) már írt is valamit.
Ebbõl lehet tudni, hogy mi lehet a gondja? (vista 64 bit)
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 117
BCP1: FFFFFA8006D3A4E0
BCP2: FFFFFA60022261A0
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
A probléma leírását segítõ fájlok:
C:\Windows\Minidump\Mini031109-01.dmp
C:\Users\mike\AppData\Local\Temp\WER-74687-0.sysdata.xml
C:\Users\mike\AppData\Local\Temp\WER3709.tmp.version.txt
Olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040e
Elõre is köszönöm!
config:
amd 6400+
9800gt oc 512MB
6gb ram
550w táp
Csak a nõ½ tudja mi a szép:)
Nopara vagy füstöt dobsz vagy könnygázt vagy ezt:)
Már áttettük a szerót a németekhez így itthonról stabil 40-50es pinggel lehetett tolni...Nemjött senki,néha volt pár lézengõ,ennyi...Emiatt nemigazán éri meg foglalkozni vele,így már lexarom...Egyébként annyira bóvli a game hogy már war-t is alig lehet találni,alig van választék,multkor 3 órán át nem találtunk 6 ellenfelet....
Kalap szar ez a játék,vicc az egész nagyon remélem cod6-ban nem ilyen fosadék pályakiépítés és soksok noob kempelõbarom lesz,mert akkor az is temethetõ...
Van 1 (pontosabban lassam már csak volt mert:) szeró amire felfemegyek,nincs tiltva semmi,elsõ 10mp-ben nemlehet arti,kutya,puskagranyó.Hc szeró,de a meztei hc vagyis életerõ 45-ergo félatuomata puskákkal 1 lövés...1 héttel ezelöttig nemis volt baj,teljesen jóvolt,de ellepték a szerót a: lángszóró/távcsöves automatás/távcsöves hevigánneres,puskagranyós szarok (igen szarok,ezek szószerint SZAROK),plusz a csipások életét megkeserítõ (és mellesleg megszégyenítõ) félautomatával csipázók....Így már nemigazán megyek fel mert a szervertulajokat ez nem zavarja...Mind1...Nagy szar....
A ló másik fele a Bind nade tiltás más szerókon azon egyenesen röhögtem...Kilettem banolva jópár helyrõl...Énkérek elnézést ha a fülesen hallom hogy a fal túloldalán rohan a paraszt és áthajítom...Na mind1..
A pályák nagyrészén mellesleg kapásból lehet kezdõre lõni/gránátozni..Vicc az egész,a support meg egy zsák szar...Kiadtál az 1.2-t 2 hónap késéssel!!! Tömve hibával...Erre gyorsan jött az 1.3 ami nagyrészt az 1.2 hibáit javítja..Lol...
lenne egy nagy gondom...
nálam a füst helyén csak egy nagy villogó fehérség van<#confused>#confused>
ez mitõl lehet? rem nem a vga kezd befuccsolni...
kossz
Eredetivel biztos, hogy megy.
Te vagy Roger Nyúl? Láttalak 1 német mp_rifle modos szerveren, akartam is kérdezni, h érdekel-e ugyan ez magyarba, de eltüntél.
No offense, de kialakult egy vélemény nálam a hazai játékos társadalomról a tizen év alatt, amit a gép elõtt kockulva töltöttem.
Pingek is jók odakünn?
Nekem is volt egy-két rossz tapasztalatom sajnos.
pl.:
- no md szero, folyamatosan md-znek
- lg lehet hasznalni és elõfordult, hogy ugattak érte, csak probaképpen használtam, nem etikus a használata tudom, de nem volt tiltva, komoly szerokon tiltjak (illetve kéne)
- iszonyat kempelés megy (machine gunnal, nem csak bolt action-nel)
- stb.
magyarokkal rossz a tapasztalatom....
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Szokott vki kulfoldi szerokra menni?
http://www.youtube.com/watch?v=iFpsiOkYwPM
ha 1.3-as patchet rakod fel (keves dolgot javit, legfontosobb: vista hangprobléma), akkor még csak eredeti játékkal tudsz játszani nem tört szervereken.
ps: 1.2-eset mindenképpen ajánlom (késõbb 1.3-ast is, mert biztos, hogy kell majd a map pack I-nek, amit ebben hónapban dobnak ki :DDDjeee)
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Patch-kel sem lesz gond és ami fontos, külföldi szerón is tudok nyomulni, azok
majdnem mindig tele vannak.
amugy 1.3-mal még nem megy (még nincs proper crack, ha jól tudom)...szerverek se nagyon vannak...