Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Multi vagy single?
Válaszok (nálam):
1. csak aprókat és néha nagyobbakat, eléggé folyamatosan kb 2 mpként. idegesítõ
2. csak multiban, volt gond a singleben is,de ott vista64 megoldotta. multiban mindkét helyen csinálja. vista és xp alatt is...
Valszeg, ha multi szaggat, akkor szerverekkel van a gond (esetleg punkbuster), sokan panaszkodnak...én erre jottem rá
Valaki? Ötlet?
Köszi.
valami ötlet, hogy mi baja lehet?
Nekem nagyon bejön a játék van benne pár érdekes dolog. Pl felraktam az összes patch-et aztán rögtön az elsõ pálya felénél egy japán katona benne áll egy hordóban mint egy próbababa és nem mozog semmi. Már várom a 6. részt
Szeretném megvenni eredetiben, de eddig csak a warezos volt meg. Az volna a kérdésem, hogy az eredetit feltelepíthetem a warezoshoz használt kulcsommal is hogy ne kelljen mindent újra kezdenem, vagy csak a sajátjával fog menni?
Köszi!
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
egyik havernak következõ a problémája:
amikor felmegyek Team Speak-re és lenyomom a gombot (nekem igy van beállitva) akk egy kellemetlen alapzugást hall mindenki, kivéve én! (és hangos)
Mi lenne erre a megoldás ???
MSN en és Xfire-n is amikor beszélek ugyan igy zugok! még a hangfelvételnél is .... =(
PLS segitsetek , elöre is köszönöm !
Köszi!
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Mindegy, a segítségért megérte, nekem is mûködik most már az -eredeti- Far Cry 2- õm, lagg mentesen, DX10-en.
Mellesleg jelenleg minden játékom eredeti -szoftvert pedig szinte kivétel nélkül mindenütt (értve ezalatt "mindenkinél") találni, amiben lenne egy kis "licensz" megszegés, netalán másolás. "Be glad if not". 😛
Még1szer köszönöm a segítséget, életeket mentettetek meg vele. (Magyarul fontos volt :-)
http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_5.shtml
Szeretném kérni hogy akinek van 1.3-as multi crackje az adjon egy linket hozzá vagy küldje el ide: [email protected] mert eddig nem találtam sehol mûködõ multi törést az 1.3-as patchhez.
Köszönöm
Vista64-en csak single volt OK (de a single most nem érdekel, csak a multi), meg eleinte a multi is jó volt, azért raktam fel vistat is, mert xp32-n szar volt.
És csak multi online-ban csinálja (offline-ban nem, már amikor helyi lanoztunk akkor is csinálta egy kicsit, de ott pb ki volt kapcsolva). Szerintem szerver problémák vannak illetve punkbuster lehet még, ahogy mondod. Egyébként ezt is frissítem mindig.
Lehet azért laggol egy szerón a másikon meg nem, mert egyiken van pb, a másikon meg nem. Ki tudja!
FarCry2: szivesen, nekem mukodott.
7600GT,
Köszi, ez megnyugtatott, örülök, hogy nem a VGA-m hibás. 😊
Voodoo,
Vigyázz! Ha Vista 64-et használsz, akkor ne a gépben keresd a lagg okát! Én majdnem beleõszültem, nem jöttem rá, miért laggol. Csak multiban teszi, ugyanis ismét punkbuster probléma (akár eredeti a játék, akár nem). Csak is Vistán laggol (szerény tapasztalataim alapján). Én nem bírtam normálisan multizni, mindig szakadt (volt, amikor kevésbé), de feltettem egy XP-t, és minden megjavult!
A villogás meg biztos játék-hiba, vagy simán véletlenül elõforduló -de nem a mi- hibánk! Remélem ez segített valamit.
Sajnos minden szoftverben ott rejtõznek olyan bugok, amiket valaki mindig elkap. 😞
És ezerköszönet a FarCry2-õs fps tippért, megyek is, kipróbálom.
Üdv.
Call of duty 5: rájöttem, hogy a szerverektõl (is) függ, tegnap nekem nem csinálta offline modban,csak online-ban ott viszont kurva nagy laggok is voltak.
És nekem is vannak textúra villogások, pedig nekem ATI-m van (ezekszerint akkor nvidiánál is van)+nekem még van fehér kontúros vonal a tócsák és vizek körül. Ez biztosan driver probléma, mert nvidianal nem láttam és nem tudom miért nem javítják már ki, biztosan tud róla az ATI.
Vista 64-nel a single jó volt!
Egyetlen nagy gondom, hogy villog/vakuzik/vibrál (stb) a füst bizonyos pályáknál. Például a kettesnél, a partraszállásnál.
Megnéztem Far Cry 2-t, ott is vannak hibák: a bevezetésnél ott is tapasztaltam apró "füst-villogást", de nagyobb gond a meg nem szûnõ lagg! DX10-nél többen is jelezték, hogy lehetnek gondok. Nekem DX10-nél 60fps-t, addig DX9-en 45 fps-t hozott a benchmark fullon, mégis hogy képzeli, hogy "spikes laggol" ?
Szép kis probléma halmazok. Ennyi ganéj játékot... Legalább a Crysis nem "hazudik", ott vagy lagg vagy nincs lagg. Most kötöttem be egy új Samsung T220-t, Crysis kiválóan fut abszolúte maxon. Erre mi jön? Fár kráj lagg szpájkszol, Koll of dutyi 5 meg villog.
Hogy deríthetem ki, ha ez a füst villogás netalán a vga-m szivatása? Mindenhol tökéletes, nincs más "issue"-a, sehol máshol. Progik sem jeleztek hibát (egyet, az OCCT-t leszámítva, de az amúgy sem mérvadó). Lehetséges, hogy a 280-som szarakszik?! Nehogy má' most ezért vissza keljen vinnem, Szeptemberben lett a barátom. Solution & Advise?
Köcce. ^^ =(
Nem tudom mi lehet a problémád, sajnos!
Szép konfigod van. Tört játékod van? Nekem igen, lehet ez gond?
Lehet a patch-ekkel van gond!? A különbség nekem annyi, hogy régen a single-t 1.0-assal nyomtam, a multit pedig 1.1-gyel, most pedig 1.2-sel és 1.3-sal probalkoztam, csak ennyi a különbség. Lehet, hogy itt van a hiba??? Nem tudom.
Nekem: rájottem, hogy nem számít, hogy vista vagy xp, ugyanugy fut. most már mindenkettõben offline modban kanyar nélkül megy, teljesen rendben fullon.
online modban viszont, be be laggol, lagometeren (cg_drawLagometer "1") 1x1 cm-es sárga négyzetek is vannak néha, iszonyat. ez van, nem tok mit tenni már.
szervertõl is függ ez a lag, ez van.
Esetleg valakinek még ötlet?
Köszi!
Nekem is ugyanez a gondom van. Single-ben patch 3 feltelepítése után villog a füst. Nem beszélve arról, hogy eszméletlen ronda a kidolgozása is.
Legelsõ végig játszásra minden tökéletes volt, erre most villog, mintha baja lenne. Próbáltam Vistax64-en, XP x32-õn, beállításokkal stb... Soha nem jó.
Minden maxon, 1680×1050, itt a konfig:
Geforce 280GTX
Intel C2 Quad Q9550
Asus P5Q-C
2×2GB DDR2 RAM
legújabb nVidia driver.
Ha valakinek van ötlete, ordítson ha kérhetem. Más játék: Crysis minden ultrán full AA: 40-45 fps, Far Cry 2 full AA, ultra high: 50-60 fps.
Vista 64 bit alatt egész jó, smooth mouse-t bekapcsoltam (nem tudom jelente valamit), az egéren a dpi-ket is állítgattam és offline multi modban végre hibátlan lett (de lehet, hogy ezektõl függetlenül az is volt), de amikor beléptem 1-2 szerora akkor is csinalta, szoval valszeg ez vmi ping vagy szerver vagy netes probléma lehet...
xp alatt továbbra is rejtély.
Nem hiszem, hogy a +2gb ram oldotta volna meg a problémát, xp-mel lehet gond...
rejtély...
Nekem a Dynamic foliage kikapcsolásával 1-2 növény fekete szint kap és vibrál (sapphire hd4870-nel full grafon, 1280-ban, 9.2 driverrel), ezért bekapcsolom.
viszont az multi is jobb lett szerintem, bár még mindig csinálja ezeket a megtorpanásokat (cod4-et is probáltam és ott is csinálja, tehát nem cod5-tel van a gond),de mintha folyamatosan szaggatna, de nagyon-nagyon aprókat, szerintem ez az egér miatt van, dpi állítás az alapon van (ezt kéne felvenni) és csak akkor csinálja, ha egeret mozgatom.
Visszaraktam a régi logitech egeremet is és azzal az elején egész jó volt, mintha nem csinálta volna, de utána megint kezdte, de csak finoman, tehát játszani végül is lehet, de nem tökéletes.
/com_maxfps és /cl_maxpackets segített vmennyit, de nem teljes az öröm.
Ma próbálkoztam tört CoD 5-el és a sok vírusos ketyere miatt rendszerújrarakást lett belõle... Úgy döntöttem megveszem, mert nagyon érdekel a játék. Eddig CoD 4 klánom volt, de eléggé unjuk és lehet alapítanék egy cod 5-ös klánt. Szerintetek találnék embereket hozzá? Illetve mennyi 5-ös klán van? Érdemes lenne neki állni?
Köszi elõre is!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ám a telepités közben, úgy kb. a felénél ezt írja ki: Nem található a "main/video/ber1_lod.bik fájl.
Mi lehet a baj? Ha valak itudna segíteni azt megköszönném.
Egyébként a játék csak a Makin nevû pályán lassul be látványosan és az azért van mert a gépetek nem bírja, még akkor is ha a rendszer követelménynek megfelelõ. Vagy egy új driver a video kártyához és 98-as módban elíndítan ia játékot, vagy pedig egy új gép😞
Nem ennyire, de inkább csak piciket megtorpan fõleg multiban, single-ben amikor lõnek egy jó páran, akkor már nagyobb baj van...bár single-lel nem játszok, az
nem érdekel. Multi a fõ. cod2 mp-ben tegnap nem vettem észre ilyesmit...
igen, de mintha ezt, az egércseréig nem tapasztaltam volna.
Hibajelenség pontosan az, hogy: nem szaggat, hanem hirtelen beszaggatgat, de nem folyamatosan, mintha procival lenne gond. érdekes. neked is csinálta hd4870-nel?
Mostanáig hd4850-nel nyomtam, ott is néha csinálta, de ennyire talán nem.
Ezt nem kéne javítania az ATI-nak?
Ezt jó lett volna elõbb tudnom, mert akkor nem hd4870-est veszek.
(a fene egye meg 😄).
Options menübení az
Ocean simulation és Dynamic foliage pontosan mit állítanak?
Multiban ezeket javasolt kikapcsolni? gyorsítanak vmit?
Köszönöm a türelmes válaszokat......
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
FPS zuhanás--> mész és hirtelen mintha lassított felvétel (nem szaggat egyszerüen belassul lassanfutsz stb) lenne a game?😊
Az bug,olyan nekemis volt a 4870-en,a mostani karimon nemtom mertt single-t nempróbáltam ezzel.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
- Drivereket próbáltam (8.11 és 8.12 és 9.2), ugyanúgy szar néha lemegy 13 fps-re is single-ben, pedig ugyanilyen konfigurációval nyomtam, amikor kijott a játék és kanyar nélkül ment. single-ben probalom, mert ott tudom hogy jo volt és most szar, mp-ben annyira nem "szaggat"
- proci húzás jó, fél éve így megy, fesz. is OK, semmi gond vele. siman birja.
- kiprobaltam a régi 4850-nel, azzal tok ugyanez, mintha a 70-es nem lenne gyorsabb...
- szuz xp-t tettem fel, ezen is szar
- kiprobaltam az uj karimat egy másik gépben, amiben mondjuk ugyanaz a rendszer (xp) volt, mert az alaplap is ugyanaz, proci E6400 és az enyém meg e4400 ott nem volt húzva proci, ott is csinálta, lehet az xp a szar.
- most probalom vista 64 bit
- hiperideges vagyok..:SSSSSSS
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n