7577
-
DjSylent #6497 Hello mindenki
Valaki próbálta már a zombi módót hamachival?
Mert kellene egy kis segítség ugyanis tegnap egy haverral meg akartuk próbálni mindent megcsintunk felpatch-eltük 1.4-re lanfix minden de ő az istenért nem látta a szerómat én meg láttam de nekem meg valami olyat írt hogy valami játék nem található elég idejig( game session not longer available)
Valakinek valami tippje? -
#6496 az íróniát pedig a hangsúllyal lehet leginkább érzékeltetni, ami ugye fórumban nemigen van, valóban félreértettem, de hülyeséget írtál így is úgy is -
#6495 Ha fut a Fraps, akkor kapcsold ki! -
#6494 én válaszoltam nem kérdeztem, olvass már egy picit és használd a válasz erre gombot, mert azért van... -
osan #6493 Az irónia számodra ismeretlen nyelvtani fogalom!
Úgy értettem, hogy ne itt kérdezgess warez témát hanem a warez fórumban!
Istenem, és még kioktat! :( -
inima #6492 Helló, nekemsem eredeti a játék és ahogy leirtam nálam müködik.
Mikor rákatintasz a servere elsötétül a képernyö már nyomogasd az F3-at és mikor megjelenik a SETTING UP GAME akkor nyomogasd az F4-et. -
#6491 Üdv! Nem sokat vesztettél. -
#6490 hát ha ezért a hsz-emért bannolnak , akkor megbocsáss de nincs is értelme ittlennem.. -
#6489 Üdv , rég jártam erre . -
#6488 Ez még csak véletlenül sem warez fórum. Csak szólok mielőtt még bannolnak benneteket. -
#6487 megcsináltam mindent nyomkodhatom fel alá az f3 f4-et úgy kirak mint a szar, irány a bolt... -
#6486 attól hogy ez warez fórum még azért dobja ki a pb okoska... -
osan #6485 Ja, ez warez fórum :D -
#6484 Pont ezért van a "csomagban" egy original exe, amivel felül kell írni a meglévőt. -
#6483 semmi értelme, az a baj hogy nem eredeti a játéka és a pb kiszúrja a crackelt exe-t, ennyi -
osan #6482 Próbálj egy hibaellenőrzést és egy lemeztöredezettség-mentesítést!
-
Erre valaki tud megoldást ?Mindent ugy teszek ahogy kell ! -
N ezt hogy orvosoljam . -
#6479 Nekem miééé nem mén ez a kurva CoD5 privi patch minnég kidob a gecíjjjjje !Pedíg azt teszem amít kő !!
Köcsög !
Valaki tud segítség !!! -
#6478 Szal az a helyzet ,hogy nem voltál a Felkiáltójel boltban és ..na mindegy .Tedd újra a kódot !Sasszem a játékon belül is át lehet ki lehet cserélni .A Multi játékot indítsd és ott a menüben megtalálod a lehetőséget a cserére .Na ITT van ami kell neked .Nem jó a kódod !!!!!!!!!!!
-
bszabi84 #6477 Hali!
Nem tudom elindítani a gémet.
Indítom, minden faszán bejön, állíthatok grafikát bill-t mindent; de a játékot nem tom elindítani.
SOLO -> NEW GAME ->Nehézséget választok, és semmi nem történik!
Nem indul a játék!
Ráadásul ha állítok a grafikán, elmenti meg minden, de nem hajlandó a menün változtatni. Hiába állítok 1280*1024es bontást, olyan ronda marad a kép mintha 800*600as lenne!
Mi a fene a gond?
Előre is köszi!
Üdv Szabi -
#6476 Na csak ravezettelek.
Szivesen. -
#6475 Kössz te egy igazi lángész vagy most már tudom mit kell tennem .Vennem egy eredeti kérőjelet a Felkiáltójel boltban .
Kössz ,megyek is és már tegnap rávetem maga, a dologra . -
#6474 Kössz mindenkinek !!!!! -
AnonymouS #6473 Ma este game lesz, egy ember hiányzik! :) -
#6472 -
inima #6471 Aki a csurgói puskások 1.4 CUSTOM MAP Only Rifle serveren szeretne játszani,IP /195.56.77.21:28971/ és a PB kidobb, egy megoldás.
A http://www.gamecopyworld.com/oldalrol tölcsdle a Call of Duty: World at War v1.4 PRIVATE CLIENT PATCH - NO PB KICK
és Call of Duty: World at War v1.4 PRIVATE CLIENT PATCH.
1.a Call of Duty: World at War v1.4 PRIVATE CLIENT PATCH creckeld a játékot.
2.Utánna indicsdel a World at War v1.4 PRIVATE CLIENT PATCH - NO PB KICK /MEGJELENIK A Call of Duty: World at War LOGO NE ZÁRDBE HAGYD UGY/
3.XFIRE-en kattincs a servere ,A LÉNYEG NYOMJ F3-AT,UTÁNNA F4-ET.
-
#6470 próbáltál pb-t frissíteni? -
#6469 Vedd lejjebb a felbontást, meg állítsd a frapsban a méretet half-ra. Azért csinál ilyen nagy fájlokat mert tömörítetlen avi-ban veszi fel a videót. Utána még tömöríteni kell valami videószerkesztő progival. -
voodoo98 #6468 1. Milyen hibauzenettel? Pontosan.
2. Lehet, hogy frissiteni kell a pb-t. Mivel a cod4 is kidob, valszeg ezzel lehet gond. -
voodoo98 #6467 1. kell a key, amivel telepitetted a jatekot, ugyanazzal telepitsd megint.
2. x:/Documents and Settings/y/Local Settings/Application Data/ és itt van egy CodWAW konyvtar, na ez tartalmazza a mentéseket ezt másold át valahová (pendrive), majd utá
na ugyanide vissza (azt hiszem jó az elérési út)
Ahol, x : meghajto betujele, ahova a win-t telepitetted
y : windows xp felhasználói neved
Ha nem tudod a keyt:
1. szerezz egyet
2. menj be a multiplayer menübe és ott ird át kulcsot, majd kezdj el játszani a játékkal (pár mp-ig), hogy az "mpdata" file-t - ami konkrétan a rank és perk beállításokat jelenti - felulírja (ezen már elbuktam 1x).
3. és ezzel az uj koddal telepitsd ujra a jatékot.
4. a tobbi teendőt már fenn leírtam -
voodoo98 #6466 Nem tudom, soha nem hasznaltam videofelvetelt! -
#6465 Lassan újra kell telepítenem a win-t. A rangomat hogyan tudom elmenteni? Hogy ne kelljen előlről kezdeni. -
#6464 Irjal meg tizszer tobb kerdo es felkialtojelet.
Hatha abbol pontosabban megtudjuk mik a problemaid. -
#6463 A mai nappal állandóan kidob a PB valakinek ötlete ?
Ja a CoD4 is kidob . ????? -
crysis #6462 Miért nem jó a warez topic? -
#6461 Köszi !!!!!!
Mit csináljak hogy 5 másodperc ne legyen 250Mb ????
És hogy ne tegye a játékot szagatóra ???? -
#6460 Ha erre gondolsz akk van:
CoDWaW -
voodoo98 #6459 http://www.fraps.com/
:DDD -
#6458 Szeva Van egy linked ?