Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nade: mindkét oldalt és közepet is lehet granyózni futóra - alliesben és németben is.
camp bug: majdnem az összes lépcsõ mögül lehet lõni, de a lövészt nem lehet. bomba mögötti kerítés cod2ben és 1-ben te látsz/lõhetsz, téged nem.
stb.
de tényleg bármelyik mapot mondhatjátok, csak azért írtam ezt, mert már 3 codban is benne volt.
MJ rulz Pink Team The Only One
az meg egyszerûen tény, hogy minden codnál mondhatok full idegesítõ bugokat, fejlesztõi hibákat szépen sorban.
de már átéltem pár cod váltást, és mindig ez ment. az elõzõ játék szerelmese kígyót békát mond az új jövevényre, szerinted hány órát hallgattam annak idején, hogy a cod2 eg yrakás szar?😄😄 a cod4-et a mai napig hallgatom a cod2-esektõl. és most itt vagy te, és baszogatod a waw-ot. pedig szinte kocc ugyanaz mint a cod4 csak végre van benne rifle. ha lett volna normális pam, a linux jött volna 2 hét alatt, semmi baja nem lenne. de értem én, te nem így gondolod oszt csókolom.
"Valamint 1-e pálya ha ilyen kezdõre granyóslövõs,nem a 90%-uk!😊" - ezt nem értem. de ha arra gondolsz hogy nemilyenek a cod4 meg a cod2 pályák, akkor szívesen megmutatomneked a serveren, hogy majdnem az összes pályán lehet a majdnem spawnt hajigálni/lõni.
a sima nemjeiddel nem vitatkozom. te úgy gondolod, én meg így. de ha megnézed a cb-ét, vagy a mirceket, akkor láthatod, hogy már a cod4 se hozta át az embereket a cod2bõl, és erre még eg ylapáttal rátett a waw. évente nem bír el a cod megjelenést. a cod2 a cod1 után 2 évvel jelent meg, és kb a közösség 70%-át áthozta (persze nyafogás az mindig van), a cod4 is áthozott kb 60%ot. a waw pedig már csak úgy 30%-at. DE CSAK ez jelent meg 1 évvel az elõzõ után. és szépen széjjel forgácsolódott a közösség. és ha akarod szarr.á mutogatom neked a bugokat cod1-tõl cod5-ig. mondasz egy pályát bármelyikben, és én meg írom, hogy hol vannak a jumpok, granyók kezdõre és lövésbug, meg társai.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A cod4-ben jelentõsen kevesebb az ilyen bugok által kihasznált camper pozíció...Valamint 1-e pálya ha ilyen kezdõre granyóslövõs,nem a 90%-uk!😊
Warmod javította...Javította a francot,az amikor fél méterrõl 5-10 skuló kell egy emberbe thomsonnal,totál random sebzés van (volt hogy 2 láblövéstõl elterültem stg-44tõl máskor ráküldtem emberre féltárat melbe és nemhaélt bele lol), sokszor a csipa nem öl 1 lövéssel (holott illene megfeküdni egy kiadós mellövéstõl) addig az nem javítás, kontármunka...
Hogy a népszerüsége azért lenne kicsi mert hamar jött? Nem....A linux miatt? Nem...Mezei egyszerüséggel az általam felsorolt gagyi okok miatt.
Ha a cod6 hozza a cod4 szintjét és jó pályákat raknak bele,elhiheted lemossa a föld alá ennek a résznek az amúgy cod4hez képest szánalmas eladásait..😊
van rá valami mód h futásra birjam?
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
2. toujane? matmata? burgundy? carentan? és sorolhatnám nagyjából az összeset. cod4-ben is.
3. igaz. de a warmodok javították.
4. igaz.
5. igaz. cod4 is ilyen volt. warmodokban nemlehet.
6. waron ilyennincs. szal engem ez nem érint😊
7. igaz, warmod javította.
8. nemtom.
9. minden codban, sõt gyanítom minden multiban van egy rakás bug. a cod1 ezer éves, mégis tele van buggal.
10. szubjektív mi kinek szar. ha valakinek valami tetszik, valszeg nem tetszik neki hogy más szarozza. nem illik. ráadásul elég egyszer is leírnod, nem vagy te kereszteslovag, hogy terjeszd az igéd.
amúgy a játék behalásáról nem a trey tehet, hanem a linux késése (activision hátráltatta😉), a warmodolok felhígulása, és hogy túl sûrûn jelennek meg a codok, és ezért a játékközösség szétszakad. és ez így lesz a cod6-al is, senkinek ne legyen kétsége...
Honlap: Baker Online
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
De ha azt ézem az is messze alulmúlja a cod4-et..😊
1. A legtöbb pálya televan Camper lehetõséggel,és sok noob azt gyakorolja hova kell helyezkedni úgy hogy csak a fejük teteje vagy még annyi se látszódjon ki és õk vígan lövöldözhessenek (mindent látnak premier plánba,aztis aki csak egy mm-t lát a sisakjukból).
2. A legtöbb pályán lehet kapásból kezdõ felé gránátot hajigálni,puska granyót lõni / kezdõre lövöldözni.
3. A sima sebzésmodell (értsd: alap 100 életerõs) egy rakás szar sokszor nem elég még bolt action-bõl sem 1 golyó 1 emberbe,többi fegyver szinte használhatatlan kivétel heavy gunnerek amik irreálisan erõsek lettek.
4. A legtöbb szerón klasszikus HC van berakva ami a ló tulsó fele (45 életerõ) mert itt meg a bolt actionösök nem tudnak érvényesülni,mert még egy szaros félautómata puskából is elég 1 lövés (magukat pro-nak tartó noobok csipaként ráteszin a távcsövet....Tudás nem kell hozzá...)
5. Modolható fegyverek egész egyszerüen nevetséges...Sok autista rohangál távcsöves!!!! gépágyukkal ami rendesen ha klikkelgetve lõ az ember pontosabb mint a csipa... A géppisztolyokra és félautomatákra szerelt célirányzék/távcsõ egyenesen szánalmas kategória, irgalmatlan módon nem illik bele a 2.vhb-s összképbe.
6. Sok pályán nekiáll a baromarcú és elkezdi vakon (tudván merrõl jön az ellenfél a kezdõjükrõl) lõni a falat nagyradával rengetegszer sikerrel..
7. A hivatalos sniper rendesen iszonyatosan bugos,kihajolva rendszerint mellélõ,a félautomatás csipa noobok pedig gyakran méterekkel mellélõnek és mégis talál...
8. Patch ami több galibát okoz mint elötte volt, majd gyorsan újabb patch ami az elõzõ patch hibáit javítja (arról nem beszélve: a server authentication hiba nem tünt el...Csak nem írja ki,sokszor ugyanúgy fagy ha keresõbõl akarunk belépni,csak nem írja ki).
9. Nem egy olyan hely van ahol belehet akadni és kiugrani sem lehet gyk bokáig érõ platformok közül--> vagy öngyilok vagy megölnek vagy körvége segít...
10. Messze alulmarad az egész minõségben a Cod4-hez képest de ezt látni is lehet a komoly modkészítõk hanyagolják a francba az egészet csupa rakás szar mod van a játékhoz,war alig van és úgy az egész játék egy komolytalan fos a 4. részhez képest.
Csak remélni tudom hogy ez a banda több Cod-ot nem fejleszt,totál felesleges, Infinity Wardot messze alúlmúlták.
Hajrá Cod6!!!
Az hogy 2. vhb fanoknak ez bejön...Hát jöjjön....Nekem ez egy rakás szar, a cod2-t szívesebben tolom.
Bocs az OFF-ért.
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
Kell 1.2-es multi crack. Warez topikban ott e letöltési link. Ez 1.2-es patchcsel megy természetesen, 1.3-at én még nem próbáltam.
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
Most raktak Vista-t a gépemre és nem tudok cod5-el multizni.Pedig régen ment.feltettem az 1.1-es patch-t,de a szerók elé ?-et tett és nem tudtam csatlakozni egyikhez sem.Utána felraktam az 1.2-es és 1.3-as patch-t is,de semmi.Vki tudna segíteni?
Hiába 2.vh fan vagyok...😄
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
A Cod5 már ott elbukott nállam hogy a fegyvereket lehet modolni (Acog és társai MG42-re és társaira??? Húzzon a fejlesztõ a francba😄DD), és ehhez a grafikai bugok adta kemperlehetõségek, a pályák 90%-án a kezdõre gránátozhatósági/lövési lehetõség, a fegyverek gagyi specifikációi (Egy gépágyú gyakorlatilag egy egy lö9vésenként használva acog-al pontosabb mint egy csipa😄DD) azt kell mondjam: Gratulálok a készítõnek ehhez a rakás szarhoz.
Egy dolog van ami miatt megtartom és nem adom el a francba: a zombi mód amivel néha lehet õrültködni.