7577
-
#6657 asszem csak coop-modban lehet bekapcsolni a kártyák adta különleges bigyókat :D -
#6656 no -
simonl #6655 Sziasztok,
Kérdés: ha a single -ben megtalálom az összes "death cards" -ot van e befolyással a multira vagy esetleg a további single player játékra?
Köszönöm
-
#6654 köszönöm szépen!
sajnos igen abba a topicba nem néztem be...
de még egyszer köszi h segítettél!!! -
haaszkrissz #6653 Helló Szia! Olvasd el a Warez topic 1403-as számú hozzászólását, szerintem az lesz a megoldás a problémádra. -
#6652 és van egyáltalán ilyen crack? -
Gibor #6651 Mivel kivették azokat a console parancsokat... kell egy crack vagy mi amivel lehet használni... -
#6650 sziasztok!
az a problémám lenne a játékkal h nem akar egyáltalán csatlakozni sehova. simán connect Ip-vel is próbáltam vagy a favoritos módszerrel de semmire sem reagál.
ha valaki tud segítsen, de tényleg csak az írjon aki segíteni akar.
(régebben ment a játék szóval egyáltalán nemtudom mi baja lehet most az 1.4 es patchel) -
bonebeni #6649 húzd ki a netkábelt -
#6648 Sziasztok!
Feltettem a játékot, el is indul, de mikor rámegyek, h new game, kiválasztom a nehézségi szintet, akkor nem csinál semmit, nem inditja el a pályát
mitől lehet?
Előre is köszi! -
Farbiter #6647 sziasztok!
ha még egy patchet se raktam föl és letöltöm a v1.3-as patchet akkor az 1.1 és az 1.2 is meglesz?:Delőre is köszi(cod5-höz xD) -
Freelove #6646 Szia! 2hete vettem a gépet. Minden játék jó rajta, van hang, legújabb driver van fent stb... Én arra gondolok, hogy a Skulptura tömörítése kicsit bezabálta a hang fileokat :) Na majd megszerzem RELOADED cégtől :D -
osan #6645 Nem biztos, de szerintem a tré alaplapi hangkari a ludas! Nem bírja a hardver mixet! Vegyél egy 3,5eFT-s SB Liveot és minden rendben lesz!
Még egyszer mondom, ez csak egy ötlet, mert ilyet még nem hallottam! :D
sok sík Rt! -
Neoncsoves #6644 ja még mindig. -
fulopzizou #6643 még mindig? 6500-ért? -
fulopzizou #6642 csá!
tudtok 1.4-es patchhez cracket?? (amugy nem nekem kell egy haveromnak)
bocs ha nem igazán ideillik.. -
Freelove #6641 Hello mindenki!
lenne egy kis hang problémám. Vista 64bit(Home Basic)...Van hang, csak ha dumálnak benne akkor nincs... Valaki 5let? Minden driver new. -
#6640 vedd meg eredetiben -
royaltom #6639 Sziasztok!
Régebben már volt fönt a játék és olyankor volt profil nevem meg minden,
de most hiába akarok single-özni bemegyek a soloba kiválasztok egy pályát meg a nehézségi fokozatot de nem akar elindulni.
Van valami tippetek? -
roland14 #6638 sgteam én probaltam azzal is de azzal még be se akar lépni a szerverre csak a menü jön be! -
sgteam #6637 szedjétek le az xfire progit és tele lesz szerverrel olyannal amilyet csak akarsz.
roland14: lehet olyan szerverre akarsz felmenni ami indiferens a te verziódal! neked is ajánlom az xfire progit -
simonl #6636 Sziasztok,
Tudnátok pár jó kis magyar IP címet adni HC TDM szerókhoz?
Eredeti játék.....PB nem akadály:)
Kalandorok kíméljenek:)
Köszi -
#6635 Az 1.4-est is felkéne -
HUN BECSEHELY #6634 Én nem szólók,mert csak bajj lenne belölle.Olvass vissza max 1-oldalt. -
roland14 #6633 Felraktam mindent egészen 1.3-as patcig de uyganezz a hiba
(ki irja hogy server is diferent version COD_waw MP -
Hellsing47 #6632 tedd fel a patcheket -
roland14 #6631 Hali mondnekinek!
Mgvettem a jatekot és dühit mert nem tudok online játszani mert ki ir egy olyat: Serve is diferent version COD_WAW MP!!
Valaki tudna segíteni mert nagyon dühit gogy megvettem viszonylag drágán és nem megy!!
pls help -
Neoncsoves #6630 Na még mindig eladásra vár a CoD5öm. Minimum ár: 6500Ft... többi pm:) -
RICS KILLER #6629 hy nekem az a problémám hogy felraktam megcrackeltem és amikor elinditom bejön a video utána nyomok egy entert bejön a fö menü és 3-4 másodperc mulva kilép evel az üzenetel Fastfile for zone 'common' appears corrupt or unreadable (code 107.) nem tud valaki segiteni elöreis köszi -
mbz #6628 be kell jelentkezned ide és utána kattints rá -
Thomaska5 #6627 A warez topikba miért nem lehet belépni? Rákattintok, és egy üres oldalt hoz be. -
#6626 Stefling csonkaj87 eredeti a játékod? Mert szerintem nem mert akkor csinálja ezt.(tudom a megoldást) -
csuripi #6625 Megy win 7 alatt is, 1,4 patch+eredeti játék. -
#6624 Nofene, most tettem fela jáékot, és ugyan ezzel a problémával futottam össze, nem Windows 7-ed van véletlenül? -
csonkaj87 #6623 Köszi, sokkal okosabb lettem
Az utolsó 3 oldalt átfutottam, és nem találtam választ a kérdésemre. Ezért gondoltam, hogy egyszerűbb lenne megkérdezni.
Remélem valakinél a segítő szándék fontosabb lesz... -
#6622 Gratulálok te vagy az 1000. nyertél 1 hangszórót -
csonkaj87 #6621 Sziasztok!
Ma telepítettem a játékot, és az a problémám, hogy mikor elkezdenék egy új game-t nem történik semmi. Rámegyek a new game-re, kiválasztom a nehézségi fokot, de ezután nem történik semmi. Ha a küldetést választom ki, akkor ugyanez történik.
Valakinek van ötlete mi lehet a gond?
Előre is köszi! -
osan #6620 :D -
#6619 a kulacs kicsit megtévesztő -
Skyline #6618 World At war limited Collectors edition kulacs nélkül díszdobozában 6k érdekel vkit?