7577
  • voodoo98
    Szia.

most nálam is ez a hiba, pár hónapja működött simán! single abszolút nem indul. A mp pedig kb. 30-40-ből 1x. Eredeti a játékom! LAN partira készülünk és most megy, benn is hagyom a memóriában addig! :D (2 nap) Hibárnálást is kibírja.
    Szerintem valamelyik windows 7 frissítés ronthatta el.

Ezt csináltam eddig:
    - nvidia driver legfrissebb
    - pb frissítve (de ugye ez nem számít elvileg!)
    - directx legfrissebb, rátoltam az eredeti dvd-ről is
    - realtek audio driver a legfrissebb (hdmi audio driver is van, de az nvidia driverrel együtt jön. GTX560ti-m van, korábban SLI volt ebből, akkor még ment rendesen)
    - 16/24 bit 48khz állítgatva
    - stereo/5.1 is próbálgattam
    - eredeti dvd-ről is felraktam akkor sem ment, legalábbis a saját profillal nem

de néha elindul és nem dob ki, volt h egymás után 3x is!
    törölgettem a profilt ill visszamásoltam és úgy próbáltam indítgatni a codwawmp.exe-t. ritkán de elindul.
  • sanyi83
    Ja és a hang be van állítva 24 bit 48000 Hz-re,tehát az nem lehet a baj.
  • sanyi83
    Szia Jack
    Valami konkrét segítséget légyszi,mert ezt nem tudom megnyitni.
  • jackoneill90
    http://www.google.hu/search?q=call+of+duty+world+at+war+campaign%2Fcoop+stopped+working&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a
  • sanyi83
    Konkrétan ez a hiba:
    call of duty world at war campaign/coop stopped working
  • sanyi83
    Sziasztok!
    Ma vettem meg a steamen,de a profil létrehozásnál hibát írt ki,és kilépett.Azóta el sem indul.Mi lehet a baj?Légyszi segítsetek.
    Köszi
  • Bugi Misi
    gondolom netröl szedted akkor warez topikot ajánlom
  • Robber
    sziasztok az érdekelne hogyan lehet online profilt létrehozni mert mikor a játékban próbálom a creat-ot akkor vmi hibát ír és nem csinál profilt.
    vagy annélkül lehet játszani neten? :O
  • jackoneill90
    Frissítés megoldotta nekem is. tedd azt.
    De egy kérdés. miért nem akarja elmenteni, pedig végigvittem. kb a fél játékig menti. LEhet azért mert a cfg fájlt írásvédetté tettem?
    100% más mentést nem tudok beaktiválni.
  • Bugi Misi
    bemész a videó kártya beállításokba és megkeresed a frissítés gombot:D
  • mtz 82 zts
    És azt pontosan hogy is kell?
  • Bugi Misi
    frissítsd a videó kártya drivert
  • mtz 82 zts
    Abban tud nekem valaki segíteni hogy a rings of steel küldetést megcsináltam utána tölti be a következőt de a betöltés majdnem felénél megáll és kilép és a directx el van valami gond....Valaki tud erre a gondra megoldást?
  • Bugi Misi
    Google
  • jackoneill90
    Egyjátékos demo létezik egyáltalán? Kiakarom próbálni.
  • Bugi Misi
    sztem soha de kitudja
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Az MBI ban mikor évül el mert rankhack miatt banolt a Pb.Írtam nekik fellebezést de elutasítottak.
  • Lebowski
    Óóóóó. köszönöm :) Na erre nem gondoltam volna. Természetesen az ideiglenes háttértárat meg nem lehet átírni. Mindenesetre mégy egyszer köszönöm :)
  • gosumofo
    Talán a c: meghajtón kell neki több hely, nem oda ahova telepítve van, mert oda bontogatja ki magát mindenféle rejtett mappába, förtelem a waw patchek installere.
  • Lebowski
    #7515-re nincs tippetek véletlenül?
  • gosumofo
    szevasz!
  • zorallb
    Sziasztok
  • Lebowski
    sziasztok!
    auzt szeretném kérdezni, hogy mikor 1.4-ről 1.5re szeretném patchelni a játékot, install közben azt írja ki, hogy nincs elég hely a meghajtón. Ez miért lehet?? Nem hiszem, hogy 40 giga nem elég neki...

Előre is köszönöm a segítséget

ui: nincs olyan patch amiben egybe benne van minden (pl 1.7 full), hogy ne kelljen állandóan patchelgetni??
  • Bugi Misi
    akkor passz
  • snowkid16
    AMD athlon 64 X2 6000+ 3Ghz, 2Gb DDR2 Ram, GTX 460 1gb OC és XP-n fut...a netkapcsolat sem szar. Alacsony pingem van, nem akadozik ha játszok.
  • Bugi Misi
    gyenge a gép vagy szar a netkapcsolat
  • snowkid16
    Hali:)
    Az lenne a kérdésem, hogy miért fagyok ki hostolásnál, mikor zombi módot próbálnék hostolni? Eljutok a betöltőképernyőig, meg addig, hogy én ready vagyok, a többiek státusza nem változik és csak annyit hallok, ahogy elindul a pálya, de én továbbra is a töltőképernyőn vagyok. Lőni sem tudok.
    Ez a jelenség akkor nincs, ha simán csatlakozok egy zombi játékhoz.
  • 66zio
    CSá ha codos újdonságokat akartok látni kattintsatok ideide (itt az összes codról hírek vannak pc illetve konzolra is. (nagy Codos közönség nagy a klánok listája ráadásul szervert is lehet kapni ott...
  • RoboKutya78
    ugyan azzal a kóddal telepítette a barát mert lehet az lesz a gond
  • napoleon006
    De nincs neki ilyen.
    Nem használ hack-et semmihez.
  • Bugi Misi
    ki kéne kapcsolni a lvl hacket vagy más egyebet
  • napoleon006
    Az első már megoldódott.
    De lenne még 1.
    Haveromnak ugyen ez van meg és ha be akar lépni egy szerverre kibannolják
    "játékosnév" reason for multihack-et ír ki.Pedig ugyan úgy tette fel a játékot mint én.
  • napoleon006
    1 problémám lenne:
    felpatcheltem-profil creator-client patch és lanfix-el elindítottam simán ment. Másnap megvan a profilom,a szervert megaláltam,de nem tudok belépni!
    És másra sem.
    Valami ötlet?
  • Bugi Misi
    én Tungle-t használok és az s laggos de ha magyar lenne akkor gondolom nem lenne akkora lagg
  • uscGhost
    Ezt én is tudom de ezzel nem lehet zombizni. Hamachis szerverek meg laggosak...
  • Bugi Misi
    http://data.hu/get/3113922/Privat_Client_Patch_1.7.rar
    szed le és megkerüli a regisztrációt
    belépsz multiba kinyomod ha profilt akar csinálni F3 megnyomod /connect IP mikor betölti a szerot F4
    és F5 ha végeztél a játékkal
  • uscGhost
    Hát ez jó nagy segítség volt bmeg
  • Bugi Misi
    warezold le és ott csináld meg és menni fog XD
  • uscGhost
    Hali!
    Lenne egy olyan problémám hogy megvettem a játékot eredetibe, de nem lehet aktiválni mivel activision.com-ra nem lehet beregisztrálni. Hiába kattingatok a register now-ra semmise történik, de tényleg próbáljátok csak meg. Ilyenkor mivan hogy tudnám aktiválni hogy mehessek multiplayerezni? Kérem valaki segítsen, köszönöm.
  • Buscemi
    Köszi, kipróbálom!