Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A barátom 1 pöcs, klántársunk 5 ezerért árulta az eredeti játékot, nem kellett neki. De szerintem nem is az a gond. Én soha senkit nem láttam hamachin keresztûl, még az eredeti játékost se, engem láttak, most meg már engem se látnak.

Mivel neked megvan eredetiben a játék a barátod vegyen innét egy kulcsot. Igy nem lesz gond a Multival. :-)

http://www.onlinekeystore.com/home.php (Most 2600.- ft egy kulcs)

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Régebben látot engem, még az alap zombi mapnál, most nem akartok zombizni?
Mondom megpróbálnánk, hogy látlak e, vagy te engem.

szerintem az a baj hogy tied eredeti övé tört
Mi az istennek se látjuk 1mást, se 1.0.1.5-el, se 1.0.3.0-al, a haveré tört, az enyém eredeti. Vista 64 bit.

igen
A lanfix mûködik valakinek?

Érdekes ez a módszer. Nem hiszem hogy újat kezdek majd, általában összesen 3-4 fegyvert használok, arra meg elég az 5 slot.
Jó haladok, másfél óra után már lvl 13-nál vagyok. Megszoktam az S&D-t, na meg Hardcore módban sokkal élvezetesebb.<#vigyor1>

aki akar zombit írtani lanba(hamachin) az vegyen fel xfirére: sanyi12345678 jólenne ha jönnétek minél többen mert 2-en vagyunk akik "alap" emberek és messze még a 4<#gun>
ja osztom sztem is felesleges hiszen egyrészt rendes szerón k*rva nehéz eljutni 10-esig(nem is tudom egyáltalán van e ilyen ember, aki nem többetadó szeróval csinálta, egyidõbenelég sok ilyen volt) másrészt annyi slot tényleg felesleges de meglehet próbálni 😉
G.I.JOE
Ha eljutsz 65-ig újrakezdheted alap fegyverekkel, 10x kezdheted újra, némelyik újrakezdésnél kapsz egy újabb custom slotot. A max a 65szint prestige lvl 10-en. Nekem az van, de a "srác" akitõl vettem a játékot már így adta, de amilyen fegyverei voltak beállítva, tuti hogy power szerverekre járt. (több pontot ad) Rühelltem elõtte a prestige 10 lvl 65-ösöket, mert tuti hogy csaltak, erre én is kaptam egy ilyen profilet! 😄 Különben sztem felesleges 10x újrakezdeni. Szerzel még 2 új slotot és azzal bõvel el lehet lenni. Én is a 10 féle beállítás közül kb. 4-et használok!

A multiban a szinthatár ha jól tudom lvl 65, de ahogy látom többféle címer is van. Ez mit jelent?

semmi elõször énis néztem hogy mivan, de aztán belekattintottam és <#violent>
amúgy most olvastam hogy augusztusban jön ki a map pack 3<#wow2> vicces hogy mennyire sietnek pénzt csinálni még a modern warfare 2 elõtt de engem ez nem izgat csak adják ki pc-re ingyen minél hamarabb és no problem<#eljen>
norbi2fraktal
Köszi szépen,ezt nem gondoltam volna 😊

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

istenem azon belül van a 3😄
norbi2fraktal
feltettem az 1.5-ös patch és csak a nazi zombi-van ott, a másik sincs ami 1.4-esen volt

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

zzeN
Esetleg meg kellene patchelni nem?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

norbi2fraktal
Szevasztok hogy lehet unlock-olni az uj zombi módót?? mentéssel próbáltam de semmi, lécci írjáték le

Burna
és nekem senki se segít?😊PLS HELP ME!!!!

5N193R

Rákerestem neten, hogy más mit csinált, mert tudtam hogy nem csak nekem volt ilyen problémám. Az ilyen-olyan frissítési tanácsok nem váltak be, de egy eldugott helyen találtam rá a megoldásra. Egyszerûen csak a fõkönyvtárából a játéknak ki kell törölni a video mappát. Aztán elindítva, amikor bejön a fekete képernyõ, egy ESC és már mehet is minden. Csak az a hátránya hogy nincsenek benne videók. Bár ez engem nem nagyon izgat.

RNadal1203
na hogysikerült???

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Tárgytalan, minden megoldódott!

KEZDÖDIK MINDEN ELÖRÖL

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Visszaolvasva az sem segített, hogy frissítettem a DirectX-et, majd újraindítottam a gépet. Még mindig ugyanaz a gond. Olvastam hogy a videókártya miatt lehet. Nekem 7300GT-m van....

Na sikerült, elmentem és ki is cserélték. Feltelepítettem, most minden simán ment, fel is patch-eltem 1.5-re, de amikor indítanám fekete képernyõ fogad....
Akár single, akár multi esetben. Erre tudsz valami megoldást? Kösz!

Burna
Szevasztok!
A lanfix-et sikerült megcsinálnom utána rájöttemXD, de egyet még mindig nemtudok megcsinálni, hogy a game 5.1-ben szóljon, a sorround optionsban azt írja, hogy állítsam a Vazérlõpultban a hangerõt alapra és índítsam újra a game-t, bezárom a játékot, alapra állítom....visszamegyek ugyanazt írja ki...és nem engedi változtatni hogy 5.1 legyen hanem még mindig Stereo Speakers-t ír ki, pedig Windowsban 5.1 ben szól, de COD5 ben nem müxik....HELP!!!

5N193R

Klon
kössz szépen mindkettõtöknek!<#pias>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

#6729 és #6747 mikor elindítod a játékot, húzd ki a netkábelt,és el fog indulni....

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

norbi2fraktal
#6742--- nekem 3 hónapja egy 2.8Celeronom volt, és 3.3Ghz-ig húztam és ugy ment 1024, közepesen beállítva, 10-20Fps

#6747---nekem is volt ilyen gondom, annyi az egész hogy gamecopyworld.com-tól leszeded az Unlocker-t (Unleashed-es) és követed az nfo utasításait, majd kapsz egy 100% profilt,amit elkezdhetsz elõrõl.

Klon
nekem senki??

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Megoldottam! Leírom hátha másnak is lesz ilyen gondja. A Gamecopyworldról le lehet venni egy no-video fixet. Ennek a tartalmát kell bemásolni a fõkönyvtár\main\video nevû mappába. Az elején az intro és töltés közben a video nem fog menni, de a játék simán elindul!
ki kell csomagolni, én 7z-vel csomagoltam ki aztán ment mint a többi 😉
Burna
Szevasztok!
Kéne egy kis help, leszedtem gamecopyword-rõl a lanxifet 1.5 höz, de annak nincs kiterjesztése, így átírtam exe-be, de ha meg úgy índítom el nem csinál semmit, game-t nem índítja...ötlet?

5N193R

Klon
😞 csak nem megy....
ua. a bajom, mint a #6729 commentben, de hiába vártam negyed órát akkor se indul.

A legfrisebb direct x van rajta! Az érdekelne, hogy Celeron processzoros géppel játszott már valaki?
Klon
Sorry!
megoldódott!

Klon
Skacok!
Kéne egy kis help...
Elindil a játék, de nem tudom kiválasztani a nehézségi fokot, mert hiába kattintok bármire, nem csinál semmit. Visszaolvastam, de nem találtam erre megoldást. (az 1.4 es patch-el nyomnám)
Köszi a segítséget elõre is!

mi tudtunk játszani vele 1.0.1.5-ös hamachival
olvass vissza egy kicsit nem túl nehéz!
DirectX frissítés b+ 😄

Fatboyz4ever!

Fölraktam egy gépre a játékot, (3.46 Ghz Celeron, 1gb ram, 8600 gt videokártya.) Elindul, elfeketedik a képernyõ és csak zúg a gép. A Celeron proci miatt lehet? Intel 3.00 Ghz-t írnak elõ minimumnak. Játszott már ezzel a játékkal valaki Celeronon?
BeatUhse
Jah csak kár hogy nem mûködik se a legújabb hamachival , se pedig az 1.0.1.5-össel :/ Te használtad már és ment is?

1.5.ös crack meg lanfix már van a gamecopywordon tegnap óta
helló!
lenne 1 kérdésem: mi 3 an szoktunk zombizni de sajnos csak az 1ikünk tud serót csinálni akit mindneki lát mert õ meg ránk meg nem tud csatlakozni és pont õvé a "leggyengébb" gép és egy idõ után már laggol erõsen, szval be lehet valahogy állítani h hozzánk is tugyon csatlakozni? válaszotokat elõre is köszönöm! üdv
G.I.JOE
Max megmondod nekik hogy ha adják a cserét, te megtartod a szakadt borítós tokot. A kód úgyis a füzeten van.

Megpróbáltam amit írtál, de így sem megy. Aztán amikor újra akartam tenni, berakom a lemezt a meghajtóba, már be sem olvassa. Kiderült hogy egy fájl sérült rajta. Csak azon csodálkozom, hogy ezelõtt meg telepítette, most meg be sem olvassa a lemezt. O.o
Ma megyek vissza a boltba cseréljék ki, csak egy kicsit félek hogy nem sikerül, mert idegemben szétszakítottam a borítóját. Szal ha nem cserélik ki akkor megszívtam...

G.I.JOE
Sztem itt vannak a registryben telepítés adatai:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty WAW

Ha neked itt nincs semmi, akkor sztem nyugodtan letörölheted a játékot total commanderrel és megpróbálhatod újrarakni! Esetleg elõtte egy registry pucolás!
Ha van, nézd meg hogy jó adatok vannak-e benne. Elég beszédesek a mezõnevek. Ha nem múködik, töröld le a fenti bejegyzést teljesen, registry pucolás és próbáld újrarakni!

RNadal1203
várni kell....sokat....nekem is ez volt pályától függõen 3-6 percet várni kell

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy amikor elindítom a játékot, kiválasztom a pályát és a nehézségi szintet, akkor nem történik semmi!! És ezzel kapcsolatban mi lehet a probléme?? Válaszotokat elõre is köszönöm!!!!
nem csak kicsit uncsi, hogy 5x meek fel 41 fölé és utána lófax..... megint 1 rõl fel