Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.onlinekeystore.com/home.php (Most 2600.- ft egy kulcs)
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Mondom megpróbálnánk, hogy látlak e, vagy te engem.
Jó haladok, másfél óra után már lvl 13-nál vagyok. Megszoktam az S&D-t, na meg Hardcore módban sokkal élvezetesebb.<#vigyor1>#vigyor1>
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Akár single, akár multi esetben. Erre tudsz valami megoldást? Kösz!
A lanfix-et sikerült megcsinálnom utána rájöttemXD, de egyet még mindig nemtudok megcsinálni, hogy a game 5.1-ben szóljon, a sorround optionsban azt írja, hogy állítsam a Vazérlõpultban a hangerõt alapra és índítsam újra a game-t, bezárom a játékot, alapra állítom....visszamegyek ugyanazt írja ki...és nem engedi változtatni hogy 5.1 legyen hanem még mindig Stereo Speakers-t ír ki, pedig Windowsban 5.1 ben szól, de COD5 ben nem müxik....HELP!!!
5N193R
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
#6747---nekem is volt ilyen gondom, annyi az egész hogy gamecopyworld.com-tól leszeded az Unlocker-t (Unleashed-es) és követed az nfo utasításait, majd kapsz egy 100% profilt,amit elkezdhetsz elõrõl.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Kéne egy kis help, leszedtem gamecopyword-rõl a lanxifet 1.5 höz, de annak nincs kiterjesztése, így átírtam exe-be, de ha meg úgy índítom el nem csinál semmit, game-t nem índítja...ötlet?
5N193R
ua. a bajom, mint a #6729 commentben, de hiába vártam negyed órát akkor se indul.
megoldódott!
Kéne egy kis help...
Elindil a játék, de nem tudom kiválasztani a nehézségi fokot, mert hiába kattintok bármire, nem csinál semmit. Visszaolvastam, de nem találtam erre megoldást. (az 1.4 es patch-el nyomnám)
Köszi a segítséget elõre is!
DirectX frissítés b+ 😄
Fatboyz4ever!
lenne 1 kérdésem: mi 3 an szoktunk zombizni de sajnos csak az 1ikünk tud serót csinálni akit mindneki lát mert õ meg ránk meg nem tud csatlakozni és pont õvé a "leggyengébb" gép és egy idõ után már laggol erõsen, szval be lehet valahogy állítani h hozzánk is tugyon csatlakozni? válaszotokat elõre is köszönöm! üdv
Ma megyek vissza a boltba cseréljék ki, csak egy kicsit félek hogy nem sikerül, mert idegemben szétszakítottam a borítóját. Szal ha nem cserélik ki akkor megszívtam...
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty WAW
Ha neked itt nincs semmi, akkor sztem nyugodtan letörölheted a játékot total commanderrel és megpróbálhatod újrarakni! Esetleg elõtte egy registry pucolás!
Ha van, nézd meg hogy jó adatok vannak-e benne. Elég beszédesek a mezõnevek. Ha nem múködik, töröld le a fenti bejegyzést teljesen, registry pucolás és próbáld újrarakni!
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Azt szeretném megkérdezni, hogy amikor elindítom a játékot, kiválasztom a pályát és a nehézségi szintet, akkor nem történik semmi!! És ezzel kapcsolatban mi lehet a probléme?? Válaszotokat elõre is köszönöm!!!!