Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Falusi könyvtár...
...most is onnan írok, bizalmi alapon néha megkapom a kulcsot - itt van 0.5 MBites net.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
S ráadásul, otthon nincs is netem... könyvtárból és munkahelyrõl írok, amikor irodai munkát kapok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LANfix kell nektek , gamecopyworldön megtaláljátok. És 1.0.1.5 ös hamachi az meg filehippo-n fent van

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

ahhh ne haragudj, de ezt nem godoltam volna, hogy létezik még ilyen lassú net. De legjobban azon csodálkozom hogy nem kértél meg senkit, hogy legyen olyan kedves, töltse le neked és ne adj isten küldje el 1 db DVD-n. Ennek az összkölsége....hmmm nem sok embert vág földhöz. Mindegy, én szívesen elküldöm neked , küldd el privátba a címedet. Ha minden jól megy kedden már játszhatsz vele :-)

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen!
<#worship>

Ez sem lesz kis meló! Basszus, csak jövõ hét végén tudok nekiállni a játéknak... <#schmoll2>

rexHUNter
CoDWaW-1.2-1.4-PatchSetup.exe
CoDWaW-1.4-1.5-PatchSetup.exe
ezeket kell

IMYke2.0.0.0
Srácok!

Segítséget kérek!

* Játék megvan.
* * Patch-eket EGYENKÉNT fel kell tennem, vagy elég az v1.5-öst (basszus, 974 MB!!!) leszippantanom 1 hét alatt? (0,5 Mbit-es net)

Röviden:
Kell az 1.1, 1.2, 1.3, 1.4 Patch is, vagy elég az utolsó?

helló!
haveromnak ezt irja a game amikor csatlakozni akarna:" This game session is no longer available " vki tudna segiteni pls , elõre is köszönöm! üdv
most próbáltam az airborne-t. te szent isten, hogy elkúrták
a waw szinte tökéletes a maga nemében. de ez az új..... egy rakás játszhatatlan fos lett belõle. méghogy önálló interaktív játékosra bízott játékmenet... inkább maradtak volna a kaptafánál

Palesz2
Aki akar jönni zombizni új mapokon és egyéb mapokon az vegyen fel xfirere.
xfire: palesz

-Legyen Hamachid
-TS + mikrofon
-1.5 LAN FIX

Akkor neked az volt a vége. Az egésznek az a lényege ki meddig bírja.

na sikerült végigvinni
egész jó kis játék
a vége meg elég nehéz is lett ráadásul
a zombis extraküldiket csinálom
az elsõnél mi a vége? úgy9ig elvittem
a másodiknál meg vmi áramellátást kellene elindítani, de nem tudom a felsõ szinten mit kellene tenni, mert írja a kapcsolónál hogy elõbb az áramot kell beindítani, de nem találok ott másik utat
help pls

Palesz2
Valaki jön zombizni? még 2 ember kéne.

-Legyen Hamachid
-TS + mikrofon
-1.5 LAN FIX

kivan kapcsolva !
tûzfal?

Fatboyz4ever!

Palesz2
Hali, az mitõl lehet hogy most felraktam a cod 5 öt végig patcheltem.. aztán ha elindítom akkor lenémítja a hangot :| (XP van, régen jó volt)

mostmár ezzel dob ki !!!!!!!
1.kitöröltem a COD5/PBMappámat
2. letöröltem a pbsvc.exe vel a PB t
3. ujra felraktam
4.a frissítõvel megcsináltam a COD ban a PBt
5.ujraindítottam a gépem

megint ugyan az =/
RNadal1203
jah énis arról tettem fel 😄

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

DarkSector
nem win 7 probléma...
töltsd le a punkbuster service-t és telepitsd...
crysisban a telepitõjébe benne van azt tudom...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ne frissítsd, telepítsd újra! pbsvc.exe!

Fatboyz4ever!

akkor nincs ötletem :S

XP !
win7?

sziasztok

ezzel dob ki szinte minden szerverrõl a játék =/

a PB t már frissitettem

valaki segitsen PLS !

elöre is köszönöm
igen az az 1 esetleg még lehet mert elég régen lett ujra rakva az xp

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

werkfilm
fárad az xp?

:S és azt nem értem hogy mostanában szinte mindenjátékban igyvan nállam
pl cod2 ben is multiba van 200-400 fps teljesen lowon dx7n
cod4ben multiban fullon van 80-150 kb

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Hát szerintem meg nem. Neken 1280x1024es felbontás és minden maxon 40-75 fps között mozog. A gépem pedig gyengébb mint a tied - asus p5k se , intel 2x2,8ghz , 2gb 800as ram , és radeon 4830 512mb

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Törölt felhasználó
hát sztem ha minden maxra van huzva akkor... JA
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy az új patchel (1.5) zombie mód ba van fullon 25-50 fps-m ez normális ien géppel?

Törölt felhasználó
aki szeretne zombizni:
szoba: CoD_WaW_Zombie
jelszó: nanu
Private client patchel. Gamecopyworld-ön megtalálod.
Berakod játék könyvtárába és elindítod. Ezután xfirebõl csatlakozol egy szerverhez , de ugy kérni fogja az akkuntot. Ekkor megnyomod az F3at majd consolba /reconnect és töltés közben pedig F4et nyomod meg hogy a PB ne basszon ki. Kb ennyi.

Lacee86
Oks, az jó. Akkor lehet beruházok egyre, de valszeg inkább Cod4-re, bár picit drágább ahogy néztem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

rexHUNter
a kulcs a lényeg a játék mindeggy hogy honnan van meg

Lacee86
Azt vágom, h csak kulcsot adnak. De akkor ha torrentrõl leszedett játékot az itt vett kulccsal teszem fel, mûködni fog?

Én már 2 db kulcsot is rendeltem tölük. Nem volt semmi gond nem átverés.
De csak kulcsot küldenek magát a játékot neked kell beszerezned. Kivéve az EA Download és Steam játékok.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

norbi2fraktal
Private client patch-el

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Törölt felhasználó
kiváncsi lennék h sikerült megoldani? <#vigyor2>
sziasztok! lenne egy kérdésem. a nevembe hogy tudom belerakni a TM vagy az körben R betû karaktert?mert ha beirom akkor nem látszik a játékban.:S
de csak annyih magyar szerót láttok gondolom hiszen van több csak nem saját ország legyen a keresésbe hanem mondjuk európa..
Én is kb annyit.

probléma megoldva , már tárgytalan az elõzõ hsz.

Hali segítséget szeretnék kérni. Láttam hogy online profil nélkül a konzolból lehet csatlakozni de amikor beírom hogy /connect ip:port és enter akkor nem történik semmi...vki segítsen pls

Tower Guard
Aki használ xfiret az hány szervert lát? Én valamiért csak 28-at :S

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

hi!
haveromnak ezt irja a game amikor csatlakozni akarna:" This game session is no longer available " vki tudna segiteni pls , elõre is köszönöm! üdv
Kösz, megpróbálom.

Burna
én kérdésemre még mindig nem válaszoltak...<#vigyor>

5N193R

rexHUNter
van itt hamachi topik elég segítõkészek fõleg Balu próbáld meg ott hátha tudnak mondani valamit

Lacee86
Hogyhogy ilyen olcsó? Ez nem vmi átvágós oldal?