Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...most is onnan írok, bizalmi alapon néha megkapom a kulcsot - itt van 0.5 MBites net.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
<#worship>#worship>
Ez sem lesz kis meló! Basszus, csak jövõ hét végén tudok nekiállni a játéknak... <#schmoll2>#schmoll2>
Segítséget kérek!
* Játék megvan.
* * Patch-eket EGYENKÉNT fel kell tennem, vagy elég az v1.5-öst (basszus, 974 MB!!!) leszippantanom 1 hét alatt? (0,5 Mbit-es net)
Röviden:
Kell az 1.1, 1.2, 1.3, 1.4 Patch is, vagy elég az utolsó?
haveromnak ezt irja a game amikor csatlakozni akarna:" This game session is no longer available " vki tudna segiteni pls , elõre is köszönöm! üdv
a waw szinte tökéletes a maga nemében. de ez az új..... egy rakás játszhatatlan fos lett belõle. méghogy önálló interaktív játékosra bízott játékmenet... inkább maradtak volna a kaptafánál
xfire: palesz
-Legyen Hamachid
-TS + mikrofon
-1.5 LAN FIX
egész jó kis játék
a vége meg elég nehéz is lett ráadásul
a zombis extraküldiket csinálom
az elsõnél mi a vége? úgy9ig elvittem
a másodiknál meg vmi áramellátást kellene elindítani, de nem tudom a felsõ szinten mit kellene tenni, mert írja a kapcsolónál hogy elõbb az áramot kell beindítani, de nem találok ott másik utat
help pls
Fatboyz4ever!
mostmár ezzel dob ki !!!!!!!
2. letöröltem a pbsvc.exe vel a PB t
3. ujra felraktam
4.a frissítõvel megcsináltam a COD ban a PBt
5.ujraindítottam a gépem
megint ugyan az =/
töltsd le a punkbuster service-t és telepitsd...
crysisban a telepitõjébe benne van azt tudom...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fatboyz4ever!
ezzel dob ki szinte minden szerverrõl a játék =/
a PB t már frissitettem
valaki segitsen PLS !
elöre is köszönöm
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
pl cod2 ben is multiba van 200-400 fps teljesen lowon dx7n
cod4ben multiban fullon van 80-150 kb
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
szoba: CoD_WaW_Zombie
jelszó: nanu
Berakod játék könyvtárába és elindítod. Ezután xfirebõl csatlakozol egy szerverhez , de ugy kérni fogja az akkuntot. Ekkor megnyomod az F3at majd consolba /reconnect és töltés közben pedig F4et nyomod meg hogy a PB ne basszon ki. Kb ennyi.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
De csak kulcsot küldenek magát a játékot neked kell beszerezned. Kivéve az EA Download és Steam játékok.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
haveromnak ezt irja a game amikor csatlakozni akarna:" This game session is no longer available " vki tudna segiteni pls , elõre is köszönöm! üdv