7577
-
#1856 Gamershell volt már eddig 3x, és mindháromszor szar lett.
Már közben megtaláltam...ITT max sebességgel jön. :P -
#1855 innen nekem 6.5mbittel jött az én netemen maxon :) ellenőriztem még mindig jo :) -
#1854 http://gamedaily.newaol.com/pub/COD-WAW-Beta-Setup.exe -
Cat 02 #1853 gamershell. -
#1852 Hello! frissitettem a dx-t, de mikor inditom a játékot, csak egy fekete képernyő fogad, nem történik semmi. mit tegyek? -
#1851 Van egy kis probléma.
Letöltöttem a cod bétáját, de hamarabb befejezte a letöltést, és azt írta ki hogy nem futtatható.
Nincs basszus valahol egy link, ahonnét hamar le tudnám szedni, mert 120kb/s-el jött eddig, és ha megin ilyen szar, akkor nem akarok vele mégegyszer szenvedni.
Esetleg torrent? -
#1850 Ez ilyen szemétládákból van elegem!
Elrontják más játékát! -
#1849 Hello! frissitettem a dx-t, de mikor inditom a játékot, csak egy fekete képernyő fogad, nem történik semmi. VALAKI SEGÍTSEN! -
LSy #1848 Nezzetek mar valamilyen elvetemult **** csinalt a cod5hoz wht.Es csak 1 napja van kinn. :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Call of duty 5 beta vidi -
#1847 Légi támogatást hányas szintől lehet kérni? -
Gibor #1846 tök8... kitömöríted valahova, és utána ahova kilett tömörítve megkeresed és a setup.exe re kétszer rákattintasz. -
Sziasztok !
Nekem ezt irja ki , ez mi lehet ? -
#1844 menj -
#1843 vótam -
#1842 Hova kell telepiteni a DX-et? Nem ad be semmi alapértelmezett telepitési helyet. Valaki leirna egy pontos helyet pls! -
SkylineGTR #1841 nincs vkinek ötlete miért dob ki mindig directx-el? frissitettem már mindennel ami a fórumba szinte le volt írva, kicseréltem a ddl fájl is de, sehogy se jó. bejön a multi, elkezdi tölteni a mapot, és kidob, múltkor kb sikerült 2 percet játszanom aztán mapváltás és megint ugyanaz. -
Gibor #1840 Gyere MSN.... elmagyarázom
-
#1839 Itt az a szenny! -
#1838 Na mégis hol?
Háát kéne olvasgatni Gamestar oldalát néha...például ITT -
#1837 -
#1836 na hol lehet letölteni ezt a szennyt? :D -
#1835 elfogad bármit:D -
#1834 ja vhol kéne 1 ütt lenni?::D -
#1833 HUNGARY COD FAN szervere sikerült belépnetek? Nekem csak awaitong ot ír! -
#1832 melyik szerón vagytok? össze kéne gyűlni valahól! -
#1831 Ja nem, cod4-nél mégsem ott van. Hiába, látszik hogy mindig a configokat bújom... -
#1830 Próbáljad átírni a config_mp.cfg fájlt, hogy ne 640x480-as felbontással induljon, hanem mondjuk 1280x1024-ben! Hátha segít... -
#1829 Tényleg. Jut eszembe a cod4-nél is így van vhogy! :) Kösz! -
Gibor #1828 DE van CFG file... C:\Documents and Settings\NEVED\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaWbeta\players\profiles\NEVED\ -
Gibor #1827 fasza eléggé érdekes kulcsok is vannak... haveromnak beregeltem mert nem tudodd azt mejdnem végig 1111-1 ez volt... -
SkylineGTR #1826 ha ilyen lesz a teljes akk nem lesz cod5 -
#1825 Van egy gondom. Nekem a futás az egéren lévő, backspace-nek beállított gomb szokott lenni (mert az jó total comm-ban cd.. -nak is, meg FF-ban visza-nak és faszán kézre esik), de itt most nincs cfg file, nem tudom átírni benne "backspace"-re! Lehet szerintetek valami megoldás azon kívül, hogyha játszani akarok átbindelem az egér gombját a setpointban? -
SkylineGTR #1824 na jó ez a cod5 beta egy rakás trágya. összevissza frissitem ezt a rohadt directx-et sehogy se jó, megcsináltam már 3 fajta képen amik le voltak írva, és sehogy se jó, most hogy kicseréltem a ddl fájlt már kék halál is volt. -
#1823 Nemtudom ti h vagytok vele, de én vmi cod2-cod4 keverékre számítottam de ez... :S sztem elkezdem várni a cod6 ot, márha lesz xDXD -
#1822 Bocs, hogy megint irok de titeket sem enged onlinera csatlakozni ? :O a profilom is eltünt :| -
#1821 Nem tudok játszani, mi a szar?! :| -
Cat 02 #1820 Elsőre nekem is ez van, másodszorra jó :D -
SkylineGTR #1819 hi, nekem directx hiba állandóan, felraktam egy frissitést, ami ide volt linkelve napközbe, amivel állítólag tuti jó, de nekem így is szar -
Puhos #1818 Csá Mindeniknek!
Van egy béta kulcsom, priviben vagy e-mailon elküldöm valakinek! -
#1817 nekem sp1-es Windows Vista Ultimate-en megy simán,és hawerok közül akiknek xp-jük van nem megy:S