Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Csak az hogy a következõ játékuk szkifis lesz. az egyáltalán nem biztos hogy az a köv CoD rész
u dont have to listen anybody else but me
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
PC X360 PS3 WII
bár Wii az érdekes lesz 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
by PCGURU
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
keci
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
szal...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
ezek nagyon kellenek 😄
tutkó lesz vmi p90-hez hasonló fegyó is, szóval tök királyság 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Fény derült a Call of Duty új részének többjátékos módjában használatos perkekre illetve a használható fegyverek listáját is leleplezték a készítõk.
Azoknak, akik játszottak az elõzõ résszel, már ismerõsek lehetnek a perkek, de a tudatlanok kedvéért elmagyarázzuk: multiplayerben különleges képességekkel ruházhatjuk fel játékosunkat, maximum három darabbal. Végre kitudódtak a Call of Duty: World at War multijában használatos perkek és a fegyverek listája is - kiderült például, hogy lesz úszás (Frogman) is. Lássuk sorban õket!
Perkek:
Juggernaut
Sleight of Hand
Extreme Conditioning
Martyrdom
Steady Aim
Bandoleer
Iron Lungs
Stopping Power
Deep Impact
Last Stand
Sonic Boom
Monkey - fáramászás képessége
Frogman - gyorsabb úszás
Play Dead - tetszhalott állapot
Crouch Sprinter
Banzai - a közelharci fegyverek nagyobb károsodást okoznak
Amerikai fegyverek és gránátok:
M1A1 Thompson
M1A1 Carbine
M1 Garand
Trench Shotgun
Browning Automatic Rifle (BAR)
M1903 Springfield
M1903 Springfield Scoped
M2 lángszóró
M1911 (Colt 45-ként is ismert)
Bayonet (kés)
M9 Bazooka
Browning M1919A6
M2 gépfegyver
MK2 gránát
füstgránát
Satchel Charges
akna
Orosz fegyverek és gránátok:
TT-33
Mosin Nagant
Mosin Nagant Scoped
PPSH (71 tölténnyel egy tárban)
PPSH (31 tölténnyel egy tárban)
Bayonet
RGD-33
Német fegyverek és gránátok:
P08 Luger
Kar98
Kar98 scoped
MP44
MP40
MG42
MG34
kés
gránát
Japán fegyverek és gránátok:
Nambu 14
Arisaka Type 99
Type 100 Submachine gun
Bayonet
Katana
Kiska gránát
Brit fegyverek és gránátok:
Sten"
Forrás:
www.gamekapocs.hu
ut-ben szerintem elég értelmetlen volt
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ezzel a triumvirátussal erõs leszel + szabályos perkek.
Én ezeket a perkeket akkor használtam, mikor még elõször multiztam, aztán jött a lvl55, és rájöttem, h fabatkát sem érnek...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mert sztm eddig mindig ha rá mentél az egérrel egy emberrel láttad él e.
Vagy mindenki ezt használja majd aztán,síri csend lessz a serveren ,mert mindenki tetszhalott😄
Fáramászás😄 meg a többi,hát jah meg a gyors úszás? lesznek nagy vizicsaták is vagy mi?😄 tényleg kezd érdekes lenni😄
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina