Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
grafikában semmi változás nem lelhetõ fel cod4hez képest,vanak szerverek ahol látod az ellenfelet a mapon, na ez egy "élvezet"... 3 map nagyon hamar unalmassá válik, fõképp ha az ember egyfolytába tolja.a fegyverekkel nemvagyok megelégedve, bár nem volt alkalmam mindet kipróbálni.. egyenlõre azt mondanám h ,van még mit javítani. valami egyediséget kéne belevinni, mert ez komolyan (úgytûnik ,hogy) "1mod" cod4re..
remélem a teljes valahogy máshogy fogja magát elõadni.
BattleTag: kabel15#2672
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Nem tudjátok mitõl lehet az, hogy windows hibaüzenet, amikor elindítom a játékot?:S DirectX frissítés ezt nem oldotta meg.
Elõre is köszi a válaszokat!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
1 Majd ha jobbat csináltok akkor fikázátok!
2 Kinek van arra ideje hogy alaposan megfigyelje a grafikát!
Én ha játszok ölni megyek és nem nézelõdni!<#violent>#violent>
BattleTag: kabel15#2672
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

ne játsz bazdmeg ha neked minden "szar" -.-
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Már a 4. résznél is csodálkoztam , hogy nem váltottak enginet , akkoris elvault volt már.
És látjátok? Így sem indul el mindenkinél! Mi lenne , ha még ennél is nagyobb lenne a gépigény? Fele annyian vennék meg.
Amúgy én is fikáztam elsõ benyomásra a játékot , de miután nekiestem még 1 órát már nem bírtam abbahagyni , mert szokás szerint ezis nagyon pörgõs lett és gyorsan meglehet szokni ismét ezt a 2.vh s formát!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Amúgy nem értem, nem rég még 8k volt kiirva a játék árának most meg 12...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
de ez tényleg bejövõs lett
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
bár ez nézõpont kérdése, a kettõ grafja között semmi különbséget nem vettem észre, szerintem ugyanolyan jó ennek is
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
ami tetszik:
- szinte semmi
ami nem tetszik:
- ócska grafika
- gyengített gépfegyverek
- rengeteg bug, bug, és bug
- egy az egyben átvették a cod4 bevállt dolgait, és arra rádobtak pár saját "kreálmányt" - semmi eredetiség
- trágya menû
összegzés: hála isten ez csak egy béta demo...igy a grafika a hátralévõ hetekben még javulhat, hisz a netes videókon szépnek nézett ki a stuff, tehát ez még nagy valószínûséggel változni fog, bár a Treyarc másik játéka, a quantum of solance demo grafja sem nagy szám...tehát szerintem, egy kész grafikus motorral kötelezõ elérniük a még mindig szép cod4 szintjét...
a fegyverek sajnos eléggé levannak gyengítve, a 10 kilós BAR-t 3 sec alatt megtárazza a csávó..a shotgun csak 2 méterre hat, pedig a valóságban nagyobb a hatótávja....
sajnos nem igen mondható el róla az hogy eredeti lenne, a HUD teljes egészében a cod4-bõl származik, semmi változtatás, a menû nekem személy szerint nem jön be....
LESZ DOLGUK EBBEN A PÁR HÉTBEN RENDESEN....DE FENN ÁLL A VESZÉLY, HOGY PÁR HELYEN NAGYON ELSZÚRJÁK A DOLGOT....Treyarch - csak ennyit mondok, és nem is kell csodálkozni ha nem jön nekik össze....kétesélyes
elõrendelni meg nem merem 😊 nekem valami nagyon szokatlan ennél, talán a fullban már máshogy lesz 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de nehogymár 14.-éig amiket megszerzek játék közben csak úgy elvesszen
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Console bétában nem mûködik, se fps kiírás, se lagometer, se névátírás, bár lehet h ha a cfg fájlban turkálsz meglehet oldani.
kép is minden rendbe
Cool story, bro.