Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Az nem szint függõ. 5(vagy 6) embert kell megölni halál nélkül.

Hecker007
torrentrõl lejön félóra alatt 😊

kabel15
Amúgy hogy kell légi bombázást kérni?
Mert elértem a 10-es szintet kaptam valamilyen repülõs kártyát vagy mit de nem tom hogy kell hívni

BattleTag: kabel15#2672

Egy szerver se indul.Mindegyik azt írja ki: server disconnect
A szerverek 3/4 ezt írja ki
Én ezt a DX-et ajánlom ebben benne van minden a webseup nem mindíg szedle mindent.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

*** nem indulna a játék ***

Kary vagy Karykeksz

ha valakinek nem indulna a gép akkor kerresen olyanra rá googleba hogy dxwebsetup .
letölt - telepít -> Játszik.

Kary vagy Karykeksz

arsnl
Ugyan ez de csak Castle nél...

mrzoltan
Nem onnan kell szedni nekem átlag 220-al jött..
ronihun
kösz már nem kell sikerült szerezni

...

ronihun
megköszönném

...

Küldjek neked pm-ben egy nemhasznált cd-keyt?

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

kifli
bazz én még csak most szedem de kurva filefrontról csak 150-el jön :@
ronihun
hát eza baj mert nem tudok regisztrálni"mert nekem a második oldalnál nem lép tovább amikor regisztrálnék."

...

ivitzp
callofduty.com regelsz majd a profilba ott lesz

ivitzp
tegnap találtam egy 2008aug directxet fel is raktam de ugyan az 😞

ronihun
vagy hogyn tudok béta kulcshoz jutni ? :S

...

Hecker007
próbáld felrakni a legfrissebb directx-et

ivitzp
Cod5ben csak a makin mapon tudok játszani mert a többi mapon kilép és ezt a hibát irj:

valaki segítsen megoldani

ronihun
a bétához ugye regelni kell a hivatalos oldalon nem? mert nekem a második oldalnál nem lép tovább amikor regisztrálnék.

...

Hecker007
egyszer se indult el?
van amikor nekem is ezt csinálja de másodjára már indul

mrzoltan
CS all.
Mért van az ,hogy nem indul?
Mûködés közben leállt ezt írja a winfos...
hát még a beszédhangok sincsenek benne (suppressing fire, stb...) szóval sokmindent kivettek, hogy letudják sokan szedni. egyébként legalább 5-6giga lesz a játék, szerintem azért néz igy ki a BETA mert direkt butitották

egyik majom sem robbantott fel? :-o

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

SpeedXHUN
igen,CoD 4 et nagyon szidták(én nem😄😄) azt mégis mekkora siker lett.
Merthogy a CoD= második vh......sztem ilyen nincs..

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Pepsi Twist
csébe meg a mohaa ba ilyen nincs 😊 ott rendes nyugodt kis csata van bár sztem ilyen lehetett 1 világháború is de lehet hogy taktikoltak

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

😄D hol van itt távolság,ne viccelj,az ellen mögém születik akkora a felfordulás,10 fö fölött már idegesitö mert kicsik a mapok.Ésha bezumolok melettem meg elhomályosodik minden akkor van távolság?! .. ::😄 amugy a cod 4 be is volt ilyen...

Misi az ezredes
Mert itt már van távolság... ha bezummolsz a közeli dolgok homályosak lesznek ezt próbáld ki egy tûvel a szemed elõtt hasonló dolog lesz ha távolba nézel

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
A játék butított változatát kapták meg a béta verzió tesztelõi! Sok fórumon ocsmárolják a cod5-öt ahogy ano a cod4-et idõvel úgy is minden játékos megveszi 😊 szerintem

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

cod4nek élesebb a képje...

Nekem tetszik nagyon a game . Jó lett szerintem és meg is fogom venni .
Üdv all

Kary vagy Karykeksz

Hecker007
a modellek jók így ahogy vannak, a fegyverek meg a talaj textúrát kéne kicserélniük, szerintem az meg nem olyan nagyon bonyolult...

#1878 <#nezze> pls

Cool story, bro.

Szerintem túlságosan pörgõs.Azt se tudod ki lõ le mindenki csak rohan ész nélkül.
Pepsi Twist
meg azért nemhiszem hogy egy betanak ilyen szarnak kéne lenni mert "elriasztja" a vevõket...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

2 lehetõség van. vagy egy eleve butitott bétát kaptunk meg most, hogy kevés helyet foglaljon, és sokan letudják tölteni, igy a végleges verzió tényleg szép lesz....avagy tényleg ilyen rondán néz ki, és már csak 2 hetük van a megjelenésig...ami igazából csak egy hét, mert a boltokba meg európába is ki kell küldei ugye...ami azért pár napba beletelik, amig elteritik a játékkal a piacot, szal már 2 hetük sincs rá igazából
Misi az ezredes
Ugyan arra a motorra épült mint a cod4 csak picit átírva és grafikailag átdolgozva

Látom még mindig nagyon valósághûtlen játék.😞

Misi az ezredes
De a tanra nem lehet felülni, értelmezd a szöveget mielõtt válaszolsz... beülni lehet 2 helyesek a tankok de az oldalára még nem lehet felülni

Gaben17
kipróbálom majd köszi<#vigyor2>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

norbi56
Megjött tegnap dután a key de ma játszottam vele csak játszottam 5 percet kb aztán kiírja h másik számítógépen használják a kódomat,hogy lehet ez?:S

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Snexi
hc-re nagyon jó a thompson+hangtompító (+steady aim)
én is azzal tolom,szinte semmi visszarugása nincs a fegyvernek az mp40-el ellenétben

LackoMester
tegnap elég sokat nyomtam...hát nemtudom,maradjuk abban,h.COD4 egyenlöre jobban bejön.. 😄,de remélem az erdeti verzió jobb lesz,azért is mert már elörendeltem

élet a legjobb méreg

Gaben17
nekem az a kedvenc mapom😄D én is tankoztam kicsit<#idiota>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Snexi
elöbb azon a mapon csináltam tankal 25 kil streakot 😄 mindenki haxorozott

mustang93
nekem mûkõdõtt jó volt a multis bétája csak a grafikával nem vagyok megelégedve.
A modern warfare-nak jobb volt.Nem tudom de nekem ez a játék csask félig tetszik.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Hecker007
tankozni lehet benne, van egy Panzer4 H, meg egy T-34/85, azokkal lehet szórakozni a vasutas mapon

Misi az ezredes
Háhá nekem hiba nélkül megy ful grafon 20 FPS-el 😄 tök jó bár van jópár bug meg hiányolom a tangraülést ami írtak h lesz meg stb.. jó szórakozást én töröltem...

RNadal1203
nemtudjátok mét nemtudom állítani a felbontást? az van hogy átállítom! "kilép" mert a ctrl+alt+del azt írja hogy fut de nem látom a tálcán se!

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

mike0013
nem, az indítófájllal van gondja, az áll le hibaüzenettel az indítás után kb 10 másodpercre rá

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May