Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Kurvajó a gém, csak ne lenne ennyi fasszopó pingelõ köcsög a szerókon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gando
nekem is pont ugyan ez a bajom tehát igen :D

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

BiG G
a forrásnál választod, alapból interneten van, de van még LAN és favoritok opció is :)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

a favorit fület hogy csalom elõ a szerverkeresõben? Mert be tudom tenni a kedvencek közé a szervert amit épp szeretnék viszont a kedvenceket nem tudom elõcsalni :) <#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

BiG G
normális TDM szerver ip-t tud valaki? :) olyanra gondolok ahol több kör van egy pályán egyhuzamban és nem 750 pontig megy, hanem tovább. voltam már egy-két 5000 pontos szerveren is, de hát mégis jobb a magyarokon játszani, csak elég nehéz szûrni õket a játékba épített keresõn belül. a gamemonitor.com sem ismeri még a cod5 bétáját :(

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Prince of Máté
Ingame videó, és nem most készült a Beta.
Ahogy imserem a CoDot, nem fogják bugosan kiadni a játékot.

Sztm jo ötlet a perk csak nem igy,2vh fegyverekre red dot,nevettséges illuziorombolo számomra. Meg a hangtompito is,volt a valoságban is csak nem ezeken a fegyvereken,nemhiszem el,hogy ennyire sivár a fantáziájuk..

Valószínû. SM3 kell neki ha jól tudom (bár ez nem biztos) a 9600 pro pedig SM2-es kártya...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

ati 9600 pro 256mb
Lehet ez lesz a baj:)
Gando
videókártyád?

Olyan problémám van hogy ha elindítom a gamet akkor se kép se hang egy jó ideig aztán pár perc múlva jön vmi zene(intro lehet vagy nem tom) aztán újra semmi.
Pls help
és akkor mivan ha láttuk már??
évente világrengetõ újdonságokat vársz vagy mi?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

na súgd meg nekünk :)... olyan kurva régi nem lehet, hisz ez a béta már újitott verzió... Általába renderelt videókat kapunk... szóval az nem mérvadó mit látsz egy videón... ezmár ilyen marad, ezvan, ezt kell szeretni... ne várja senki azt, hogy 2 hét alatt felturbozzák a grafikát, mert ahhoz nem 2 hét kell és nemis 2 hónap... + már rég aranylemezen van a játék...

Jó,akkor nem úgy mondom hogy lopták-nyúlták a perk rendszert,hanem átvették.Ami nem is baj,mert színesíti a játékot,csak éppen ez nem ujdonság,nem elõrelépés,mert már láttuk a négyben,szinte ugyanebben a formában.
Hát ha a full-ban lennének normális nagy pályák,ahol 32 ember mondjuk normálisan elfér,tankokkal,Base Assault szerû játékmódal,akkor nagyot változna a véleményem.Mert az biztos a CoD multi csúcsa a CoDUO volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Gando
lol.... ehhez is kell sm3... ezen télleg csak nevetni lehet XD

csak úgy megsúgom hogy a perkrendszert végig lopni fogja az IW is meg a Treyarch is mivel látták, hogy sokaknak tetszik ugyhogy megtartják az összes CoD-ban szerintem, hacsak nem átviszik más játékaikba is... én egyébként mindig ilyenre vágytam, cod4 valami normálisabb nem homemade 2.vh köntösbe öltöztetve... WaW-nak megvan a maga CoD2 + CoD/CoDUO feelingje, de sokan vannak itt akik CoD4-gyel kezdték és nem tudják milyen egy igazi CoD vagy CoDUO war...

felfoghatnátok végre hogy ez a béta kurva régi lehet... nézzetek videokat sokkal jobb graf van bennük. egyébként meg egyeseknek azért nem tetszik mert nem olyan mint cod4, hogy futsz 10 métert és már ellenségbe botlassz (ugye a kurva kicsi mapok) meg ugye kisebb a játékmenet.
Egyébként nagy munka fegyvereket modellezni, hangokat felvenni hozzá,stb... Tankok viszont nagyon el lettek kúrva, azon kivül átbaszták a fél világot, mivel azt mondták lesz megint Base Assault... Lehet csak beta-ban nincs benne, mert nincs nagy pálya ahol lehetne BASolni..

Az hogy semmit nem lép elõre a 4-hez képest.De ha a fegyvertuning+perk rendszert leveszem (amiket a 4-bõl nyultak le) akkor gyakorlatilag ugyanazt kapom mint a 3-ba.Mert én azt láttam annó X360-on multiban,hát simán hozta azt amit itt látok.De szerintem ha a 2. részig viszamegyek,ami volt ugye pc-n is,akkor se túloztam nagyot.
Az hogy pl 2008-ba még mindig ilyen gagyi scriptelt meghalások legyenek egy játékba,mikor már a 4 éves CS:Source-ba is volt normális fizika,ez vicc.Tudom nem nagy dolog,nem ezen bukik meg,csak kissé nekem zavaró.

Megvan ennek is a sajátságos CoD hangulata.Könnyen "berántja" a játékost,mert hangulatos,aránylag egyszerü,bárki odaülhet elé.Nem mondom hogy ROSSZ,de míg a 4 valóban hozott újitásokat,addig itt most ilyen egy helyben toporgást érzek.

Prince of Máté
Végül is mi a hiba az MP-ben?
Futás animációt javították, és ez a Beta nem most készült.

Optimista vagy :)) Legyen igazad,én örülnék nekií! Egyedül a single coop-ban látok most fantáziát,énse hiszem hogy nagy változások lennének,de talán vannak még csodák.. :)

Snexi
ez valójában egymulti demó béta néven,szerinted mi fog változni 2 hét alatt?valószínüleg már el is kedzték sokszorosítani tehát tök ugyanilyen lesz
ez nem egy bf heroes béta ami kb minden frissités után másmilyen

Prince of Máté
Higgyétek el, jó lesz ez :)
Ez még csak egy Beta, amit láttok, ne erre alapozzatok.
Single fasza lesz, legalább COD4 szintû, multit meg javítják.

Gando
tökmind1... eztis csak a singleplayerért meg úgy 5 nap multiért "szerzem" meg mert többet úgyse ér...

Látom nemcsak nekem bökték ki a szememet ezek a dolgok<#vigyor3><#eljen>

persze... mod... :)
elhagyták a számozást.. ennyi... tényleges call of duty 5 már nem lesz...

Gando
meg mintha azt is monták volna, hogy ez nem egy különálló rész (voltis ebbbõl vita, hogy nem öt hanem csak simán world at war) hanem csak egy másik változat (akár mod...)

Gando
jujj.. te szegény...

Hát ha a full-ba sem lesznek nagyobb pályák,akkor halott ügy ez már teljesen.Ekkora pályákra minek jármû?Most a ringhause vagy milyen nevü pályán ott a 2 tank,aztán nagyjából egy épület körül lehet vele menni...óriási...
Ahogy az emberek futnak az megint borzasztó,mintha pár animációs fázis kimaradt volna.Fizika az meg kb nulla.
Sajnos tényleg semmi elõrelépés nem látszik a négyhez képest.Annak az újitásait belerakták 2.vh-s környezetbe,aztán ennyi.
Ezzel együtt biztos vagyok benne hogy óriási eladásokat fog produkálni.
Ja,Kiefer Sutherland hangja egy pozitvum,legalábbis nekem bejön.

Én mondjak? Ez az õ dolguk lett volna már ne is haragudj! Én csak egyszerû felhasználó vagyok és nem játékfeljesztõ :)

Én mondok,spawn rendszer föleg,pályák mérete,emberek mozgása,fizika. Grafika fissszafelé fejlödött,bár nem a grafika tesz számomra jová egy játékot,de kinem szereti élvezni a látványt :) meg minél jobb számomra egy játék ha a realisztikusság felé megy,nempedig arcade.

a grafika engemsem nyûgöz le... felkelelt vennem maximumra mindent hogy tetszetõssé váljon, a bökkenõ már csak az, hogy itt 60 fps-em van... ami köztudott hogy cod-ba semmitse ér..

mondj 3 dolgot aminek örültél volna ha fejlõdik :)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

100% ban egyet értek veled,és ráadásul bughalmaz,valamint a grafika is joval gyengébb,kidolgozatlan,persze erre azt mondjhák ez még csak beta,elmondom,hogy kb 1 honapja sokszorositásra került a játék szal ez ilyen lesz,hacsak ez a beta már nem fél éves és most adták a kezünkbe..Énis a single-ben bizok talán az jo lesz de ez a multi mai elvárásoknak nagyon gyenge eresztés,akinek tetszik annak meg örülök,ök jol fognak szorakozni.

Bár ezektõl eltekintve a szingül része lehet még hangulatos. Valószínû egyszer azért végig fogom hajtani az egyjátékos részt.

És hogy egy teljes év alatt ennyire ne fejlõdjön semmit egy játék... röhej

Én csak azt tartom ronda dolognak hogy erre a cod4 utánzatra egy évet várt a nép... Szakasztott egyforma az elõzõ résszel (apróbb eltérésekkel). CoD4 world at war MOD <#duhos2>

kraawz
köszi,de így sem mûködik,szerintem a gépem nem bírja

SAMSUNG 1 GB RAM
NVIDIA 6600 GT
AMD 2000 MHZ

Ebbõl is a proci húzza le nagyon. Azért reménykedtem,hogy legalább elindul..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

berlinboy6329
Nem tudja vki h lehet-e demokat felvenni vhogy WaWban?

/record nincs is a konzolban:O
Frapsszel meg nem akarom mert kellene az fps(250 meg 333)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sztm mindenki kiprobálta és elmondja a véleményét,azért van a forum,ne gyerekeskedjetek már ezzel a dumával."Akineeek neem tetszik..."Nyugodj bele nem is fog vele. De ugylátom megosztja ez a játék is a játékosok véleményét,izlés kérdése.

ivitzp
a telepítõ tudja hova kell rakni, az elején csak azt kell megadni hova tömörítse ki aztán onnan indítani kell a telepítõt

kraawz
leszedtem a directx 2008 júniusi verzióját.
Hova kell feltenni pontosan?

Gondolom windows/system 32/directx

Vagy tök máshova ? :D

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

vkinek ötlet a 2048as hszre? mondta haver tegyem újra, újra tettem de semmi.ugyanaz a hiba

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

RNadal1203
ezt mondtam énis nemértem ha nem tetszik mért játsznak vele??????? -.-''

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

HD JOHNNIE
Ugye itt a bétában csak 3 map van?
A véleményem meg: háááááátttttttt :))) Hozzá kell még szoknom az biztos. Nincs meg az a hangulata nekem mint ami a cod4-ben megvolt/megvan, annak ellenére, h ugye szakasztott hasonló a kettõ...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

ahhoz sok hozzáértés nem kell, hogy amit a vevõ megrendel, azt te megrendeled a nagykertõl...

mustang93
én innen vagyok olyan biztos benne hogy jó választás.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

mustang93
Van saját informatikai boltunk.És igy én szoktam cuccokat rendelni és már lassan 2 éve ezt csinálom.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Gaben17
nemtom...nekem tetszik,szervereken is csomóan oltják,de hát kéremszépen nemkötelezõ játszani vele!<#pardon1>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

ivitzp
a kiskocka<#vigyor>

Hát szeréntem meg <#levele>A CoD 4-re ráhúzták a második világháborús sémát... Olyan mintha a cod4 második világháborús MODja lenne... Szánalom. Grat!<#zavart2><#levele>