Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beinstalláltam a call of duty 2-est!
De amikor rákattintok arra hogy elinduljon kéri a DVD-ét!
Tudnátok lécives segíteni!
Gyakorolj és meglátod!
Fatboyz4ever!
Zombi szerón szokott játszani vki? Mert én nem sokat leltem a játékba.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
Fatboyz4ever!
De viszont az egyjátékos mód nem akar elindulni.
Azt írja ki hogy please insert the correct dbvd-rom.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Fatboyz4ever!
Az lenne a problémám miközben telepitem az 1.6-os patchet bejön egy ilyen hibaüzenet :
error 1906 failed to cache package D:\windows\ valami msi 143.....
szóval valami ilyesmi jön be is ismétre vagy kilépésre lehet kattintani de nem tudja fekrakmi.
Ez miért van?? Plz help!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
most raktam fel és nem tudok elindítani egy új játékot:S
rákattintok,h new game kiválasztom a nehézségi szintet és nem történik semmi:S
<#help>#help>
Gyengék vagytok :)

Engem nem enged be a multiba. behúzza a pályát és mikor kivállasztanám a fegyvert lefagy a játék ,de csak a PB s servereken anelyken nincs bekapcsolva a PB azonn tudok játszani,A PB a legújabb verzió.
tudna valaki segiteniu rajtam ?
Fent van a game meg 1.6 patch.Mit kell csinálni hogy menjen a multi?Részletesen légyszi mert nem vágom hogy mi van.Elõre is köszi a segítséget.
Fatboyz4ever!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Az 1.6-os peccsel kijött zombi pályát sikerült valakinek betölteni?
Nálam folyamatosan valamilyen script hibát dob.
Elakadtam a singlebe .Nemtudom mit kell csinálni h betudjak menni a reistágba .ott vagyok a bejárat elõtt de nem tudok bemenni.
Olyan problémám lenne, hogy a zombi részen belül a 3 zombis mappon kívül nem tudok más mappokat berakni simán singleben hiába másolom be a modsba meg stb. csak cooperatívba menne de viszont nem tudok így kivel játszani :( Tehát, hogy lehetne azt megoldani, hogy ne csak 3 pályán tudjak játszani hanem a többit is elérjem single részben ? Elõre is köszi.
Nekem olyan gondom van, hogy játék közben Punkbuster hibával kilép a COD5, de a COD2 is az alábbi hibaüzenettel:
"Szpisti Punkbuster kicked player 'Szpisti' (for 0 minutes)
RESTRICTION: Corrupted File/Memory <81423>81423>"
Ez milyen hiba lehet?
Punkbuster-t már frissítettem...
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
Újra feltettem a játékot és patchelni szeretném de az 1.2 nél azt írja h nem találja az utat a WAW mappába pedig oda állítaj amgtá alapból:S
Vkinek vmi ötlete?köszi
http://www.youtube.com/watch?v=Sfr8PoJ3mOQ
Üdv.
nekem lenne egy olyan gondom hogy amikor rákattolok h new game és ott nehézséget kell választani azt kiválasztom rákattolok és nem indul a játék nem reagál rá semmit....már vagy 10 szer kiválasztottam a nehézséget és úgy se megy tovább...valaki valami ötlet?
Volna egy kis gond a hamacsis cooppal.
3-an vagyunk. Mindenki tudja egymást pingelni hamacsiban, de a játékban meg csak az egyik ember lát mindenkit, a másik kettõ pedig senkit nem lát.
Mi lehet a gond, van valakinek ötlete?
Köszi!
Nekem kilép mindig az elsõ oroszos pálya után. Lehet valamit tenni ellene?
Néztem már a google-n is save file-okat. Újra kellett tenni a gépet és ez kimaradt.
Tudja valaki, hogy hol lehet megtalálni?
eddig hordozgattam a játékot, és nem vágtam, hogy miért bolondul meg a játék...
háát már rájöttem...D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=376245189.jpg
Lenne egy kis problémám...:-(
Szoktunk pár barátommal Itthon LAN meccset nyomni! Különbözõ modokba csak a gyári mappokat tudom elindítani, a többit nem...
Szóval a nem gyári pályákat itthon hogy tudom betölteni , hogy fusson mindenkinek ????(LAN)
Köszi!